Jump to content
Naimisiin.info

Pitopalvelu Kymenlaakso


Guest Millu

Recommended Posts

  • Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä on ensi kesänä häät Kouvolan seudulla, hääjuhlaa vietetään Kirjokiven Kartanossa (Valkealassa) sieltä saatu tarjous oli menusta riippuen n.20-28e/henk. + paikkavuokra 750e (sis. hääparin yöpymisen).

Muita on esim. Pitokarhu Valkealan Multamäessä,

Amica ylläpitää Kouvolassa Upseerikerhoa (ei saa viedä omia juomia kun on A-oikeudet).

Enempää en nyt muista, mutta kannattaa katsastaa Kouvolan ja lähi kuntien omat nettisivut sieltä pitäis löytyä lisää...

Toivottavasti tästä on apua...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Nostelen tätä nyt, kun alkaa olla itsellä ajankohtaista...

Ollaan saatu kehuja pitopalvelu Annikki Ruokosesta (Kausala), on kuulemma hyvät ruoat ja hintakin n. 15 euroa/henki. Onko kokemuksia?

Ja mitä muita pitopalveluja Kouvolasta voisi suositella? Itse kun en ole täältä kotoisin, ei oikein ole hajuakaan...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tietenkin Kurjenmiekan pitopalvelu!!! Valtavasti ruokaa ja hyvää!!! Ymmärtääkseni tekevät myös oman talonsa ulkopuolella keikkoja, kannattaa kysyä!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Kertokaahan jos tiedätte jotakin pitopalveluista Kouvolan seudulla! (Kouvola, Hamina, Anjalankoski, Valkeala yms.) Puhelinluettelosta löytyy muutamia, mutta olisi kiva kuulla omakohtaisia kokemuksia ja suosituksia.

Häiden suunnittelussa ollaan ihan alkumetreillä, mutta onhan tarjoiluasiat hyvä selvittää näin heti alkuunsa, ettei jää nuolemaan näppejään:)

Kommenteista kiitollisena:)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

suositelkaa jotain pitopalveluista...kouvolan seudulla...

tosi vaikee tietää...mistä alkais kyselee... :-/

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Kymenlaakson eteläpäästä huudellaan eli Kotkan pitopalvelut? tai no tietysti lähiympäristö, kai esim. haminalaiset pitopalvelut tulee Kotkankin puoleen... onko totta, että hinta lähtee 20 €:sta ylöspäin...? :o

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meille tulee Neittamon pitopalvelu Siltakylästä/Kotkasta. Hinta on aika muikea (29 e/hlö), mutta siihen sisältyy mahtava määrä lajeja (jos niin haluaa, hinta on sama), tarjoilut, liinat yms. Heillä on oma lihanjalostamo ja lihatuotteet pitäisi olla tosi hyviä. (Ja saa luvan ollakin tuolla hinnalla..)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Moikka!Nyt pitäisi löytyä kotkasta paras pitopalvelu. Maukasta ruokaa(olen itse kokki, tosi tärkeetä), hintaluokkaa(ei haittaa, vaikka olis vähä kalliimpakin), ja yksi vaatimus olisi, että tarjoilijat/henkilökunta tulisi myös pitopalvelusta, juhlapaikassa(tiutisen työväentalo)ei ole henkilökuntaa.Ilmotelkaa omia kokemuksia, en o ikinä itse tarvinnut pitopalvelua missään, ei o mitään tietoa! :)

Link to comment
Share on other sites

Voin suositella lounaskahvila Arinaa. Oli omissa ja kaverin häissä, ja molemmilla kerroilla ruoka oli älyttömän hyvää! Kummissakaan juhlissa ei ollut mitään gourmet-ruokia, mutta kuitenkin laadukasta ja ennen kaikkea HYVÄÄ. Palvelu oli joustavaa ja hintakin kohtuullinen. (molemmissa juhlissa n. 55 vierasta, hinta 750-900€, sis myös astiat ja tarjoilijat. Ja siis myös iltapalan. (Ja voi hyvä ihme niitten vadelmakakkua...)

Link to comment
Share on other sites

Parhaasta en nyt tiedä mutta meillä oli ruoka ravintola hovinkoskelta kyminlinnasta. Oli todella maukasta. Myös tarjoilijat sieltä saa muistaakseni 25e/h. Oltiin kyllä tyytyväisiä ja hintakaan ei ollut paha (riippuu tietysti menusta) Mutta suosittelen lämpimästi :)

Link to comment
Share on other sites

Jees, kiiitos, juuri tällasta vinkkiä, kaikki vaan kertomaan omista kokemuksista! Meille olen suunnitellut noutopöytää, alkuun paljon kylmiä kaloja ja salaatteja, pääruuaksi jotain lihaa, perunaa, kasvista ja tietty se hääkakku. Ei siis mitään gourmet ruokaa tai hienostelua. olen vaan kuullut kauhutarinoita siitä, että ruoka loppuu kesken tai on aivan mautonta. Itse haluan menun suunnitella ja ehkä myös etukäteen maistella jotain ruokia. Varmasti meidän häissä ruoka näyttelee aika suurta osaa. Kiits vaan vinkeistä ja laittakaa lisää.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Nostelen Kymenlaakson ketjua.

Onko kellään kokemuksia Korian Pioneeriravintolasta pitopalveluna? Meillä on siis hääpaikkana Tolkkilan kartano Elimäellä, ja etsin sinne pitopalvelua talvihäitämme varten.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kokemuksia Kotkan seudun pitopalveluista? Haluttaisiin tietoa palvelusta, hintatasosta, hmm.. kaikesta.. Mitä yleensä sisältyy menun hintaan (tarjoilu liinat kuljetukset yms. jutut)?  Menu ehdotuksia, joita olette tehneet pitopalveluille ja mitä lysti maksoi?  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

pitopalvelu merenhelmi on hyvä. toimipiste karhulassa. tarjoiluja erilaisia saatvalla, tän hetkisiä hintoja en tiedä . meillä oli mökki häät,- meillä oli salaattia, kiusauksia.. yms.. SUOSITTELEN.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Pitopalveluita juhlapaikalle jossa sellaista ei valmiiksi ole...

(Kouvolan ympäristö....) Onko tietoa/hintoja/kokemuksia?

Link to comment
Share on other sites

Tässä muutama:

Pito Petteri, Kimola

Pitomestarit Aarno Anttila Oy, Koria

Ruokonen Annikki Pitopalvelu, Kausala

Kuusaan muonituspalvelu

Pitopalvelu Matlee, Lahti

Henkilökohtaista kokemusta noista on Kuusaan muonituspalvelusta (kokoontumisajot), sekä Pito Petteriltä (häät), ja voin kehua. :) Noi muut on ihan oman fiiliksen pohjalta otettu, eli ne joihin myös ajattelin ottaa yhteyttä. Toivottavasti joku vain vastaa...

Juhlapaikka on Kouvolan Tuulensuojassa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kuusaalla toimii ravintola Eksan krouvi, tekevät myös pitopalvelua. Ruoka on ainakin hyvää!!! kannattaa kysellä sieltä!! :)

Link to comment
Share on other sites

^ Tässäpä teille kokemuksia..

Myö oltiin likkojen kanssa viikonloppuna Iitissä tapaamisessa, jonka ruoka-, astia-, kattauspuolen oli hoitanut juuri tämän Kymen Astiavuokraamo & Pito- ja Juhlapalvelun Sanna. Kattaukset oli ylimaallisen upeita, ja ruoka oli TAIVAALLISTA!!! Niin hyvää ruokaa en oo pitkään aikaan saanut edes "hienommissa" ravintoloissa. Suosittelen kyllä lämpimästi. Sanna myös maistattaa kaikki tarjolle tulevat ruokansa asiakkaillaan, eli jos johonkin ei ole tyytyväinen (epäilen kuitenkin vahvasti että kukaan olisi tyytymätön), asialle voi tehdä jotakin. Sanna itse on myös aivan huippu tyyppi ja taatusti osaa asiansa! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...