Hääkakku


Emppu78

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Juuri pitopalvelulle annoin tarkat ohjeet kakusta.  8-) Kakku on mielestäni yksi niistä tärkeimmistä asioista häissä ja sen pitää olla onnistunut ja juuri oikeanlainen!  ;)

Toivomuksena juustokakku tuoreilla mansikoilla ja muropohjalla. Ei hyytelöä!!!!! Jos juustokakku ei jostain syystä (esim. jos pitopalvelun käyttämä leipomo ei niitä valmista) onnistu, on toivomuksena on vähäkermainen mansikkakakku (tuoreet mansikat!), missä myöskään ei saa olla hyytelöä. Kakun päälle mahdollisimman vähän kermaa, välikerroksiin ei missään nimessä kermaa vaan vanilijacremeä.

Jos tällaisen kakun saan, olen hyvin iloinen ja tyytyväinen..  :P  :-X  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Aivan ihania kakkuja teillä! Ihan tulee vesi kielelle kun näitä lueskelee. Itsekään en ole mikään perinteinen kerman ystävä, joten täältä löydän vinkkejä vähän erilaisiin hääkakkuihin. Mmmmm..;)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Jippis: olen monta kertaa syönyt mansikka-valkosuklaakakkua ja ne sopivat aivan täydellisesti yhteen. Suosittelen! Rahkakaan ei ole yhtään hullumpi vaihtoehto. Itse pidän enemmän rahkasta kakussa kuin kermasta.

Onko kukaan tilannut hääkakkuaan Helsingissä Frambois nimisestä paikasta? Entä Krullasista? Molemmista näyttäisi saavan hiukan erikoisempia kakkuja.

Jos joltakin löytyy kokemuksia näistä paikoista niin laittakaa ihmeessä viestiä (yv:kin käy). Olen lähettänyt molempiin paikkoihin tiedusteluja, mutta näköjään vastaavat niihin TODELLA hitaasti. Lähinnä kiinnostaisi hinnat per hlö, onko kuljetusta, kuuluuko telineen vuokra hintaan, ovatko auki heinäkuussa jne. ja tottakai se MAKU eli miltä maistui ja minkä kakun tilasitte. :P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Meille valkosuklaakermakakku, väliin tarvinnee laittaa jotain taittamaan tuota makeutta(viinimarja?). Pitää vielä neuvotella, mutta lakka ja aprikoosi ei ole sulhasen mukaan vaihtoehtoja. Mustikka olis ihana, mutta ainakin tää sottapytty sais sitä päällensä.. :D Karviaismarja olis kans mukava, toisi mieleen edesmenneet isovanhemmat ja heidän mökkinsä savossa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Minc84: aivan mahtavan upea kakku!!! :D niin kaunis

kysmys, onko päällä marsipaania? *utelias oon.. *

Meiän kaakku on kermakakku, sulkkiksen toiveesta.. ;) ja mansikka sellainen..

Sain kuitenkin puhuttua täytteeseen mukaan sitruunan, on jonkinmoinen sitruunakiisseli. Yhtään en tiä millainen maku on, toivottavasti hyvä! :lol: Oli vaan päähänpisto, ite en niin välitä pelkästä manzikkakakusta..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...