Jump to content
Naimisiin.info

Hääkakku


Emppu78

Recommended Posts

  • Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...
Apua kaivattais....eli meidän häiden teemaväri on vaaleanvihreä. Mietittiin teemaväriin sopivaa hääkakkua ja heti tottakai tulee Prinsessa-kakku mieleen. Mutta kertokaapa te minkälaisia kakkuja tulee vihreästä väristä mieleen? Juhlapaikka (ravintola) tekee kakun ja toiveena oli vain sen verran, että ei nyt mitään älytsin vaikeaa (mitä nyt tavallinen kokki osaa tehdä). Ideoita ja vinkkejä siis kaipailen, kiitos!

Mikäli perinteinen prinsessakakku tai marsipaani ylipäänsä tökkii, niin kannattaa tutustua myös kaulittavaan sokerikuorrutteeseen. Sillä saa suht helposti aikaan sellaisia "jenkkityylisiä" ja tiettyyn teemaan sopivia kakkuja. Sokerimassaa saa ainakin Tampereelta Ullanunelmasta (on myös nettikauppa), ja varmasti monista muistakin paikoista. Sitä on helppo työstää ja itsekin ihan ummikkona sain sillä päällystettyä kakun. Sen päälle voi sitten vaikka samaisesta sokerimassasta väsäillä koristeita. Käväses kattoo "Elämä makeaksi"-blogia (en osannut linkittää :rolleyes: ) . Sieltä kohdasta "Täytekakut" ja "Fantasiakakut" löytyy esimerkkejä. Meille tulee hääkakuksi samaisilta sivuilta tämmönen:

kopio-sv106108.JPG

Muokattu: , käyttäjä: Catherin
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tän iltasessa Satuhäissä oli sellanen kakku, josta aiemmin olen täällä kirjoitellut. Eli kakun päällä oli hääparin valokuva tai lapsen kuva, en ottanut selvää. Näytti ihan hyvältä, paitsi ei semmosia kauheita kermavaahtoreunuksia!

Yks hyvä vaihtoehto olis sellanen mangokakku. Se oli todella hyvää! Tosin se oli Elosen leipomon valmistama leivos mutta jos joku osais tehdä niillä ohjeilla samanlaisen. Se oli kyllä ihana!

Link to comment
Share on other sites

Guest BurberryBlueEyes

Meidän kakku on oikeastaan aika klassisen makuinen, vaikka ei mikään peruskermakakku olekaan. Kakun täytteinä on kombinaatio valkosuklaamoussea, tuoreita mansikanpaloja, valkosuklaarouhetta ja crème bruleeta. Kakkumme tulee näyttämään tältä (kullanvärisellä ribbonilla ja hääkimppuun matchatuilla kukilla):

large_image.jpg

Hintaa kakulle tulee kyllä aika roimasti.

Muokattu: , käyttäjä: BurberryBlueEyes
Link to comment
Share on other sites

Meillä olisi kaksi vaihtoehtoa....

Äitienpäivänä tein vanilja-tuorejuustokakun(muropohja) ja oli kyllä hyvää... pinnalle ripoteltiin marjoja, tosin mielestäni marjoista voisi tehdä siihen kunnon kiille kurrutuksen, niin olisi parempi, mutta nyt aloin miettiä suklaakakkuja ja vesi hirahti kielelle.

Ehdotuksia vastaanotetaan, jso jollain on kokemusta suklaa-tuorejuustokakuista tms. tarvitsen mielellään oikein reseptin vietäväksi pitopalveluun!

Link to comment
Share on other sites

Aivan upea kakku BurberryBlueEyes! Saanko tiedustella mistä moisia saa? (Ihan alustavia ideoita omaan kakkuumme haeskelen selailemalla kaikkia mahdollisia palstoja ja sivustoja ja teidän kakkunne näyttää aivan upealta!)

Link to comment
Share on other sites

Meille on tilattu vadelmakermakakku. On kuulema meidän valitseman leipomon (paikkakunnalla ei montaa leipomoa) halvin kakkuvaihtoehto ja tämä kakku 48 hengen kokoisena maksaa noin 105 euroa, mikä on mielestäni ihan tarpeeksi paljon. Tulee sitten nelikerroksiseen kaaritelineeseen.

Onhan täällä näkynyt paljon kauniita kakkuja ja itse pidän juustokakuista. Ehkä niitä syödään sitten vielä pienemmissä tilaisuuksissa, kun ei raaski niin paljon maksaa, että häissämme tarjoaisi...

Link to comment
Share on other sites

Hei Moona -85 , aivan ihana hääkakku Teillä.

Mistä olet sen hankkinut ?

Meillä on ravintolassa ( Helsingissä / n. 70 henk.) häät marraskuussa 2009 ja sieltä tulee ruuat , kakun voi tuoda itse.

Haluaisimme ehdottomasti tuollaisen ihanan syötävän :girl_blum: näköisen kakun.

Oliko kakku hyvää ? Kiitos vastauksesta etukäteen.

Link to comment
Share on other sites

Heippa!

Meidän loppukesän häihin on tulossa kakku ja koriste (kuhan saamme päätettyä minkälaisen haluaisimme...) suht uudesta konditoriasta Pâtisserie & Chocolatier Mayrasta helsingissä.

Tosi maukkaita kakkuja mitä olen muutamaa maistanut!

Vielä vaan hieman vaiheillaan mitä valitsisimme. Haluaisimme mangokakkua, mutta myös joku suklainen houkuttaisi myös.

Jos ottaisi kahta kakkua, kun ei osaa päättää!

Konditoria sivut löytyy: www.mayra.fi

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Tornimaisista kakuista pöljä kysymys: mitä niille tapahtuu leikatessa? Levähtääkö se kaakku pöydälle vai? Ne näyttää upeilta, kun en oikein tykkää niistä portailta näyttävistä kerrostelineistä...

Ja haluaisin teemaväreihin sopivan suklaakakun eli musta-valkoisen. Mitä mieltä ootte, hämääkö se ihmisiä ihan kamalasti jos suklaa on värjätty mustaksi?

Link to comment
Share on other sites

Mua kiinnostais tietää onko kukaan teettäny kakkua jossain kauempana kuin missä juhlat on?

Meidän juhlapaikan läheltä ei tunnu löytyvän konditoriaa, joka suostuis tekemään meidän vaatimuksia vastaavaa kakkua. Suurimpana esteenä on, että yksi osa on täysin kananmunaton. Helsingissä taas löytyisi ties mitä kakkugallerioita, mutta juhlapaikka on n. 200km päässä. Häät tosin ei keskellä kesää, mutta mietityttää onko liian pitkä välimatka. Kasaus kyllä onnistuis juhlapaikalla.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...