Jump to content
Naimisiin.info

Hääkakku


Emppu78

Recommended Posts

Tälläisen tein ihan huvin vuoksi.

1304062456_img-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpg

Tämä meni just viikonloppuna häihin+pari muuta varakakkua.

1310214435_img-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpg

Päällä on vaahtokarkinmakuista sokerimassaa eli sopii niille, jotka ei tykkää marsipaanista. Kuorrute on makeaa, mutta sisälle voi valita jotain kirpeämpää esim. pionikakussa oli lemon curdia ja vadelmia. Kakku leikkaantuu ihan hyvin. Kerroksien välissä on kakkupahvi, joka otetaan pois kun ylimmäinen kakku on syöty. Alimmassa kakussa on kakkutuet ja jos kakku on näitä isompi, pitää olla tuet toisissakin kerroksissa. Kukat on sokerimassaa eli periaatteessa syötäviä, mutta eihän niitä yleensä syödä :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

MEille tulossa nelikerroksinen juustokakku niin, että kaksi kerrosta on perinteistä juustokakkua passionhedelmäpäällisellä, ja kaksi kerrosta on sulkaa-mustaherukkajuustokakkua mustaherukkapäällisellä, ja kakun ohelle marjamelbaa. Juustokakku on oikeastaan ainoa kakku mistä sulhanen pitää, ja se tuntuu olevan aika yleisesti pidetty vaihtoehto - ja, sen lisäksi kuumilla kesähelteillä juustokakku on mahtava vaihtoehto, koska se ei juuri kuumuudesta kärsi tai lässähdä :) Kakun kohdalla heitin meidän häävärit nurkkaan ja menin enemmän maun mukana! :)

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee kolmen suklaan kakku (juustokakku idealla). Pohjaksi suklaakakkupohja, koska inhoan leikata niitä keksipohjaisia! Pohjaan tummaa suklaata rouheena. Täytteiksi Fazerin sininen täyte sekä valkosuklaatäyte. Parit koekakut tehty => NAM! Koristelut on kyllä vielä ihan auki... Niin juu ja jos sen nyt tässä yheydessä voi mainita niin kakkua leikkaamme muurauslastalla vai mikä lie tasoituslasta onkaan (mies ammatiltaan maalari) =)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me oltiin kesän alussa tuttavien häissä vieraana ja siellä oli tarjolla kakkua jota en ikinä unohda. Se oli niin kaunis, että ei sitä meinannu kehdata leikata ja maku vei kielen mennessään. Siinä oli valkosuklaata ja metsämansikkaa. Se oli moussekakku. Puskaradion kautta se oli kakun valmistaja oli löytynyt. Tässä on linkki www.kwkonditoria.fi Todellakin tutustumisen arvoinen :)

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee kakku tuolta -Ninnu-:n mainitsemasta KW konditoriasta. En ole ikinä erityisemmin pitänyt kakuista, mutta kondiittorin järjestämän kakkutastingin jälkeen joudun myöntämään rakastavani kakkua! :girl_sigh: Meille tulee kakkuun passionia, ananasta ja valkosuklaata. :girl_blum:

Suussasulavien kakkujen lisäksi palvelu on uskomattoman tasokasta ja yhteydenpito helppoa. En voi kuin suositella oikein lämpimästi KW konditoriaa. :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vaikka pitopalvelu meille tuleekin, niin kakku tehdään itse. Meillä on niin paljon innokkaita ja hyviä leipojia omassa lähisuvussa. :)

Kakuksi tulee kolmen suklaan juustokakku, pohjaa vielä mietitään, että oisko se kakkutaikinasta vai joku muunlainen, mutta kolme eri suklaista kerrosta siinä olis kauniisti sen pohjan päällä: oikein tumma, maitosuklaasta tehty ja valkosuklainen. Päälle vielä ehkä sihdataan kaakaojauhetta. :-X Nam!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Hei!

Hinnat tosiaan kiinnostaa. Mikä ero pitopalvelun ja leipomon välillä - vai onko eroa? Teen jonkin verran kakkuja myös itse mutta häitä ennen en uskalla ajatellakaan... Eiköhän sitä oo miulla muutakin tekemistä vielä edellisenä päivänä kun kakun tekoa..

Onko muualla vielä kuvia kakuista ja niiden telineistä?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...