Hääkakku


Emppu78

Recommended Posts

  • 5 weeks later...
  • Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Meillä oli vadelma-valkosuklaa mousse kakku(annin juhlapalvelu) ja se oli mielestämme parasta mitä olemme koskaan maistaneet. Kakku sai hirvittävän määrän kehuja vierailtamme. Se oli kaukana perinteisestä,mutta maullaan ja ulkonäöllään sulatti perinteisestä kakusta pitävät vanhemmat ja jopa isovanhemmat. :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Vähän olen/ollaan :D kahen vaiheilla ton kakun kanssa. Toisaalta haluaisin lakka-kinuskikakun joka sopii muuhun menuun mutta toisaalta taas tekis mieli suklaakakkua joka on myös varmaan sulhon lemppari. Juustokakut on mun herkkua mutta sulho ei oo niistä niin innostunu.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Meille tulee kahta laatua kakkua, ei siis kerroksittain vuorotellen vaan kaksi erillistä kakkusatsia :tender: Toinen on perinteinen prinsessakakku, ja toinen taas tuhdimpi suklaakakku. Oltiin muuten viime kesänä yksissä häissä, joissa oli kerroksittain kahta laatua kakkua, ja siellä kaikki vieraat otti molempia ja kakku meinasi loppua kesken. Ei kai se niin vaarallista ole jos kakku loppuu kun kaikki ovat jo saaneet palan, mutta en haluaisi niin tapahtuvan omissa häissäni. Meidän suvussa kun ruoka on aina kaikkien juhlien tärkein ohjelmanumero :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Me ei miehen kanssa kumpikaan oikein tykätä kermakakuista ja täällä menossa kuumeinen mietintä millainen kakku sitten halutaan. Pitopalvelusta onneksi sanoivat, että minkälainen kakku tahansa onnistuu. Todennäköisesti päädytään johonkin moussekakkuun, olisiko kenelläkään heittää ehdotuksia millainen kakku voisi olla hyvä?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Olisiko esim. sitruuna tai suklaa?

Meillä ei ollut hääkakkua sinänsä, vaan pari jäätelökakkua (muistaakseni minttu ja suklaa/vanilja), kermavaahtoa, tuoreita kirsikoita ja mansikoita. Jäätelöäkin ostettiin, mutta en muista nähneeni sitä illan aikana tarjolla.

Sopi meille paremmin, kun mieheni on tosi perso jäätelölle ja äitini on vehnäallerginen, lapsivieraat tykkäsivät kovasti kun saivat itse koota annoksensa.

Meillä oli juhlassa huimat 11 henkeä kokonaisuudessaan. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 8 months later...

Meillä on tarkoitus tarjota juhlissa juustokakkua (ei liivatteella, vaan uunissa tehtynä). Olin aikeissa tehdä sen itse, mutta kun tuota ruokahommaa on muutenkin tulossa, niin mietittiin, jos tilattaisiin jostain valmis. Mutta mistä, alueena pääkaupunkiseutu? Kampissa sijaitsevasta Beaniesta saa ainakin hyviä kakkuja, mutta mistä muualta? Moni paikka näyttää tarjoavan noita liivatekakkuja, mutta me emme nyt sellaista halua.

Muokattu: , käyttäjä: fru
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Meille tulee valkosuklaa-vadelmakakku tuoreilla marjoilla koristeltuna. Verrokkina maistettiin myös suklaakakkua, mutta päädyttiin ensimmäiseen sen raikkauden takia.

 

Pitopalvelun kaikki kakut ovat samalla digestive-pohjalla, mistä en henk.koht itse kovin paljon välitä. Juhlatila on pitopalvelun omistuksessa ja kakkukin tulee siis samalta keittiöltä. Se vähän harmittaa, koska olisi ollut kiva saada aivan vapaat kädet kakun suhteen, hankkia se jostain muualta. Tuo valkosuklaa pysyy kasassa liivatteen avulla, siinä ei ole lainkaan juustoa. Jotenkin liian hyllyvää meininkiä omaaan makuuni, mutta varmaan moni tykkää. Olen vain maistanut parempiakin kakkuja. Jos nyt pyytäisi tekemään jonkin erikoiskakun, niin ei olisi silloinkaan lopputuloksesta takeita... :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Meille olisi ollut tarjolla juhlapaikasta peruslevykakku. Ei kiitos.

 

Kondiittorin kanssa juteltua meille on todennäköisesti tulossa amerikkalaistyylinen kolmikerroksinen kerroskakku. Ulkoa valkoinen ja sileäpintainen, mutta jokaisen kerroksen alalaidassa kulkee musta nauha. Sisällä onkin sitten yllätys. Kakkupohja on pinkki ja täyte valkoista. :)

 

Muoks. Makuja suunnitellaan vielä. Todennäköisesti jotenkin omena-vadelma-valkosuklaa.

Muokattu: , käyttäjä: iiinez
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

mä olen kovin viehtynyt ajatukseen kakusta ilman mitään kuorrutusta jotenkin tähän tyyliin:

 

naked-cake.jpg

 

Dare-to-bare-wedding-cakes-without-fonda

onko kukaan teettänyt tällaista kakkua pitopalvelussa? mietin vain, mitenhän tällaisiin suhtaudutaan. tavallaanhan tuo helpottaa työtä, kun ei tarvitse tehdä tasaista sokerimassaa tai hienoja kermavaahtokuvioita, mutta toisaalta tällainen saattaa vaatia entistä tarkempaa työtä jossain muussa kohdin.

Link to comment
Share on other sites

Mies voitti häätapahtuman arpajaisista sadan euron lahjakortin hääkakkuun, joten meidän kakku tulee olemaan jotain raikasta rahkakakkua tai muuta vastaavaa. Mango-sitruskakku kuulostaa ainakin hyvältä. Pitäisi mennä kyseiseen puotiin maistelemaan. Häätapahtumassa oli myös tarjolla ihania pieniä cup cake:ja, minulla tekisi sellaisiakin mieli, mutta taitaa olla jo liikaa meidän budjetille.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...