Johanna03

Pito-Piiat, Hausjärvi

164 viestiä aiheessa

Jep, ei voi kun kehua  :-X. Hoitivat meidänkin tarjoilut tuossa pari viikkoa sitten  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suositteluja tältäkin suunnalta. Herkkuruokaa (etenkin kasvisgratiini ja mansikkakakku saivat paljon kehuja) ja ystävällistä palvelua. Myös kattauksen kanssa saimme hyviä ideoita ja koristeluapua teeman hengessä. Hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdallaan!! :-X  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

lisää kommentteja kaipaillaan...

Muuten vaikuttavat hyviltä, paitsi, että viesteihin vastaaminen kestää luvattoman kauan, eikä puhelimellakaan meinaa saada yhteyttä...

tahtoo kommentteja ja kokemuksia lisää...  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Piioilla taitaa olla kiireitä...  ::)

Ovat hyviä, josta varmasti kertoo osaltaan suosio ja sitä kautta se, että on hieman vaikea saada kiinni näihin aikoihin. Kunhan syksy tulee niin heillä varmasti vähän rauhoittuu tilanne. Vaikka häitä ei ehkä ole enää ihan niin monia samana päivänä kuin heinäkuussa niin he hoitavat myös kaikenlaisia muita juhlia. Tällä hetkellä tilauksia ottaa vastaan yksi ihminen ja hän osallistuu myös kaikkeen muuhun työhön. Kannattaa vain ottaa yhteyttä vaikka uudemman kerran. Vaikka maanantaina tai tiistaina, jolloin ei luultavasti ole niin kiirettä. Tai ei ainakaan ole juhlia.  ;D Omalla kohdallani oli kerran niin, että heiltä lähti sähköposti liikkeelle, mutta jostain syystä työsähköpostini plokkasi sen pois enkä saanut siis Piikojen vastausta. Soittamalla asia sitten selvisi.

Pitäisikö vielä kehua heidän ruokiansa... Ne ovat hyviä ja herkullisia ja kaikissa niissä juhlissa joissa olen ollut samanaikaisesti Piikojen ruokien kanssa, ruoka ei ole loppunut kesken vaan sitä on jäänyt. Paljon pystyy itse vaikuttamaan haluamaansa tarjoiluun. Koristeluita löytyy moneen lähtöön. Hauskat tarjoiluastiat on mm. puulankut, joista olen nähnyt joskus jotakin tarjottavan (oiskohan ollut kalaa).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Todellakin kestää luvattoman kauan heidän vastaaminen...

Olen nyt yli kuukausi sitten lähettänyt heille sähköpostin (ja sen jälkeen parin s-postin, missä kyselin jos edellinen on tullut perille), mutta ei vieläkään vastausta...  >:( Puhelimestakaan en saa heitä kiinni. (Nyt oli kylläkin Anne-Marin vastaajassa, että palaa 24.8, kuinkakohan kauan se on siellä jo ollut?)

Häät lähestyvät uhkaavasti (vajaan neljän viikon päässä jo häämöttävät), ja olisi kiva saada sovittua palaveri pitopalvelun kanssa.

Oletteko te muut treffanneet kuinka paljon ennen häitä? Ja pidetäänkö palaveri siellä heidän luona Hausjärvellä vai missä?

Toivottavasti naikkarit osaavat auttaa / rauhoittaa, kun ei pitopalvelu itse vastaa kysymyksiin...  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Koitat vaan soittaa heti 24.8. ja jätä sinne Anne-Marin vastaajaan viesti (jos sinne voi jättää). Kiireinen kesä heillä on varmasti ollut. Meidän häät oli 15.7. ja tänään saimme laskun. Siis yli kuukausi häiden jälkeen. Eli toimistolla ruuhkaa. Meidän palaveri pidettiin kotonamme Vantaalla. Mieluiten kai pitäisivät palaveria siellä ko. juhlapaikalla tai sitten Hausjärvellä. Meidän palaveri pidettiin muistaakseni toukokuussa. Olettehan saaneet jo sen Pito-Piikojen kysymyspaperin? Siihen kannattaa paneutua ja etukäteen miettiä vastauksia kysymyksiin. Tsemppiä Anne-Marin kiinnisaamiseen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häät 5.8 ja lasku tulematta ja osa astioista edelleen vanhemmillani... Mutta siis muuten yhdyn kaikkiin kehuihin! Oli mielettömmän hyvää ruokaa ja sitä oli paljon! Palvelu myös pelasi loistavasti! Eli suosittelen! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kannattaa tosiaan jättää Anne-Marin vastaajaan viestiä, kyllä hän ainakin mulle soitti takaisin.  :D

Laskun saaminen meilläkin kesti monta viikkoa, vaikka pyysin sitä parikin kertaa. Saavuttuaan lasku oli täysin oikein, eikä meidän ylimääräisistä toiveista (pikkupurtava yms.) ollut todellakaan laskutettu niin paljon kuin olin aluksi ajatellut.  ;D

Ja vielä kerran en voi muuta kuin ylistää ruokaa ja tosi moni meidän vieraista kysyi mikä pitopalvelu meillä on, kun ruoka on niin hyvää.  :-XEikä muuten tarvi pelätä, että se loppuisi kesken, meillä on vieläkin pakkasessa 2,5 kg:n rasia peruna-bataatti paistosta ja vanhemmillani saman verran kasvisgratiinia. Meillä jäi myös yksi kokonainen täytekakku ja paljon muutakin.  :P Kannattaa muuten pyytää heitä tuomaan mukaan annettavat rasiat yli jääneille ruoille niin ei tarvi astioita palautella, joo ja tehdä vähän tilaa pakkaseen ja jääkaappiin valmiiksi.

Ansukille: Me ainakin tavattiin meillä kotona Pohjois-Helsingissä Anne-Marin kanssa, hän tuli tukkureissullaan meille ja ehdotti sitä ihan itse ettei meidän tarvitse ajaa Hausjärvelle. Samoin toimittivat meille pöytäliinat kotiin häitä edeltävänä perjantaina, kun olivat matkalla joihinkin muihin juhliin. Ja me tavattiin aika aikaisessa vaiheessa olisiko ollut joskus helmikuun alussa kun häät oli heinäkuun puolivälissä. Toivottavasti olet jo tavoittanut Anne-Marin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pito-Piiat hoiti meidän lauantaiset häät erittäin hyvin. Ruoka oli todella hyvää ja palvelu pelasi. Kiitosta vierailta tuli varsinkin peruna-bataattipaistoksesta, lihapullista ja täytekakusta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huomasin, etten ole lainkaan tullut tähän ketjuun häiden jälkeen kommentoimaan. Häistä on jo yli vuosi mutta kerron sen, mitä muistan.

Plussaa:

*valmisteluvaihe ammattitaitoista, kysymyslista helpotti toimintaa, yhteydenpidossa ei ongelmia

*suhtautuminen itse laatimaamme menuun oli positiivinen, samoin itse tehtyihin tarjottaviin.

*ruoka sai vierailta kiitosta

*asettelu näyttävä ja kaunis

*erikoisruokavaliot jälkkäreitä myöten oli otettu huomioon (pyynnöstämme)

*lasku oli jopa odotettua alhaisempi

Miinusta:

*servetit oli taitettu eri tavalla, kuin olin pyytänyt. En jaksanut tuosta nipottaa vaikka aivoon ottikin.

*tarjoilijat olivat äitini mukaan happamia, itse en moista huomannut

*Suklainen hääkakkumme oli ällömakea ja jäi ainakin meiltä syömättä

*boolista oli tehty ohjetta miedompaa ja osa viinasta jäi käyttämättä

*Iltapalat loppuivat kesken ja seuraavana päivänä kylmiöstä löytyi osa iltapalatarvikkeista, joiden olemassa olosta ei myöskään oltu infottu kaasoa.

Loppujen lopuksi olimme kyllä tyytyväisiä pitopalveluun ja vierailta tuli vain kehuja :). Voin suositella.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Liekö suosio laskenut tai asiakaspalvelu parantunut, mutta sain vastauksen viime viikkoiseen tarjouspyyntöön kolmessa päivässä  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meiltä täyden plussat Pito-Piiolle! Kaikki toimi kuten pitikin, heti ensitapaamisesta jäi sellainen kuva, että kaikki kyllä hoituu ja niin tekikin;) Kiitos heille!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa!!

Olemme harkitsemassa Pito-Piikoja kesähäihimme. Tämän ketjun perusteella ovat hyvä valinta hoitamaan juhlien pitopuolen. Olisiko kellään ihan tuoreita kokemuksia heistä eli onko taso säilynyt yhtä hyvänä??

Tarjoiluistaan juhlat kai muistetaan eli ei kai tämän asian kanssa voi liikaa huolehtia...;)

Kiitoksia ja oikein ihanaa kevään odotusta kaikille!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei ole vielä kokemuksia Pito-Piioista muuten kuin mitä ollaan sähköpostilla/puhelimessa juteltu ja suunnittelupalaveri. Mutta ainakin niiden perusteella pystyn suosittelemaan Pito-Piioja, uskon että kaikki toimii hääpäivänäkin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei

Minullakin on kokemuksia vainvasta suunniteluajan osalta, mutta hyvältä vaikuttaa. Menuehdotukset olivat monipuolisia ja hintakin kohtuullinen! Mukavaa oli, että kertoivat kattavansa ylijäämäruuista iltapalapöydän, mikä oli mielestäni hyvä idea.

Toivotaan että juhlassakin kaikki toimivat!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heipsan,

minuakin kiinnostaisi kovasti Pito-piikojen palvelut, mutta he ovat ainoita, joilta en ole vielä saanut minkäänlaista tarjousta. Olen laittanut jo kaksi tarjouspyyntöä. Osaisiko joku jo tarjouksen saanut kertoa noin suuntaa-antavan summan, mitä veloittavat henkilöltä. Toki hinta riippuu varmasti menusta.. onko heidän ruokansa sellaista perusruokaa vai erikoisempaa?

Kiitokset vastauksista! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

moikka!

meidän tän kesän häissä oli pitopalveluna pitopiiat. olimme todella tyytyväisiä. tarjouspyynnöt voivat kestää ja muutenkin sähköpostien lähetys,mutta soittamalla kaikki selviää. meidän häissä oli todella hyvät ruuat. ihan perusruokaa. itse ehdotin osan ja pitopiian osan. ruokaa oli todella paljon,vaikka ihmiset hakivat lisää monta kertaa. meillä maksoi tarjoilioineen kaikkineen 24e/henkilö,ja se oli minusta todella halpa! meillä oli kuitenkin kolmea eri salaattia,kasvisruoka,lihat,perunat,lihapullat yms...lapsilta se oli 14,40e.tarjoilijat kuuluvat hintaa,mikä oli hyvä juttu. tarjoilijat olivat mukavia ja osasivat hommansa. minulle jäi heistä todella hyvä kuva :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli Pito-Piiat viime lauauntaina. Ruoka oli tosi hyvää, sitä oli riittävästi ja henkilökunta toimi kuin unelma. Kasvisgratiini oli just niin hyvää kuin kuvittelinkin, moccavohvelit suorastaan jumalaisia!!!! Kakku (suklaakakku päärynätäytteellä ja valkosuklaamoussella & valkosuklaaalastuilla) oli myös tosi namia. Vielä pala jääkaapissa, taidankin hakea! :girl_wink:

Menu oli tällainen ja hinta 31€/pää. Aivan loistava pitopalvelu, suosittelen. :girl_in_love:

Kinkku-pastasalaatti

Vihersalaatti ja kastike

Broilersalaatti ja currykastike

Lohiterriini ja mätikastike

Pariisinperunat

Lyöppijuusto

Lohirullat

Naudanpaisti

Valkosipuliperunat

Kermainen pippurikastike

Täytetyt tomaatit

Kasvisgratiini

Lihapullat

Saaristolaisleipä

Tomaattiyrttisämpylät

Voi

Hääkakku

Moccavohvelit

Hillosilmät

Juomat tietty päälle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisiko ensi kesäläisiä ottamassa pitopiioja? Meille tulossa(Helsinkiin), tarjous tuli kolmessa päivässä ja oli 30e per henkilö. Onko korkea hinta? : /

Hintaan sisältyy hääkakku.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko uusia kokemuksia Pito Piioista? Saimme heiltä tarjouksen ja kuulosti hyvälle :grin: uskallanko varata heidät meidän häihin? :girl_smile:

xI41p2.png

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse haluaisin kans tietää Pito-Piikojen hinnoista ja siitä mitä kaikkea hinnat sisältävät. Kehuja olen kuullut/lukenut. Miinuksena olen lukenut useammalta palstalta, että tarjouspyyntöä saa ainakin sähköisesti odottaa.. En ole ennen varannut mitään pitopalvelua, joten olisi mukava kuulla ihan konkreettisia hintoja ja menuja, mitä Pito-Piiat tarjoavat. :) Heiltä ilmeisesti saa vuokrata myös pöytäliinoja? Paljonko tämä maksaa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kannattaa laittaa heille tarjouspyyntö sieltä nettisivuilta, se on helppoa. :) Meillä ainakin tarjouksen saaminen kesti useamman viikon. Emme ottaneet heitä, koska meidän juhlapaikassa on oma pitopalvelu. Mutta koskaan en ole kuullut muuta kuin positiivista heistä, joten eiköhän ihan hyvin heidät uskalla varata. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuolla Parisuhteen rekisteröinti -osastolla eräs ihminen kirjoitti, että Pito-Piiat eivät suhtaudu asiallisesti samaa sukupuolta oleviin parehin. Tämä siis tiedoksi niille, joille asialla on merkitystä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Tämä ei kyllä yllätä yhtään, ei sen jälkeen kun on tavannut sen omistajan. <_<

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään