Jump to content
Naimisiin.info

Tarjoilijat ammattikoululta?


Pannukakku

Recommended Posts

Me ajateltiin ottaa veljen luokkakavereita tarjoilemaan ja avuksi keittiöön. Veli saa itse kysellä halukkaat ja saa sitten ohjailla heitä itse hääpaikassa. Hekin ovat silloin 3. luokkalaisia. Uskon kyllä, että hoitavat homman kunnialla kotiin :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Meillä tarkoituksena käyttää Tampereen ammattikoululaisia (Pirko) meidän huhtikuisissa häissä. Sieltä tulis tarjoilijat ja he tekis myös ruuat (tosin erikseen kokit ja tarjoilijat). Ja kun sieltä ruoka ja tarjoilu otetaan niin kuulemma ei veloiteta tarjoiluastioista mitään, raaka-aineisiinkin on laskettu työ mukaan. Tarjoilijoille sitten käteen palkka, mikä sovitaan.

Oottelen tässä nyt sieltä hinta-arviota meidän ruokalistalle, joka on ihan perinteistä (karjalanpaistia ym.)

Budjetti on pieni joten jossain täytyy säästää, väkeä kuitenkin tulossa liki 100. Ammattikoululta ei kuitenkaan ole pakko ottaa kaikkea ruokaa. Jos esim haluis hirvenlihaa ja on sitä ite metsästäny pakkasen täytee ni ne valmistais ruuan siitä ja laskuttaa muusta! Mielestäni ihan kätevä juttu, koska itse saatan haluta leipoa pakkaseen esim jotain pullia ja ystävältä saatais karjalanpiirakat halvalla iltapalaksi!

Kuulemma tosin oppilaille ei tule opettajaa mukaan, et jonkun pitäs keittiöllä olla "vahtimassa" ja kertomassa vähän että millon tehdään mitäkin ym, mutta eiköhän siitä selvitä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Onko kellään kokemusta siitä, että olisi palkannut tarjoilijoiksi esim. tarjoilijakoulussa olevia opiskelijoita? Varsinkin Rauman seudulta olisin asiasta kiinnostunut.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 10 months later...

Meillä oli ammattiopistolta häissämme tarjoilijat ja hoitivat homman hyvin. Pistin koululle viestiä vähän työnhakuilmoituksen tapaan ja sain monenlaisia vastauksia, joista valittiin mielestämme ehdottomasti ammattimaisin. Määrittelin tarkkaan ajan, mitä mielestäni kuuluu heille ja he saivat ehdottaa ja vaihdeltiin myös sähköpostia tiuhaan ennen häitä. Ehkä kuitenkin sen verran, että jos on supertarkka niin kyllähän se ihan valmistuneet töissä olevat ammattilaiset tekevät kyselemättä rutiinilla. Meistä oli ihan ok, että kysyivät välillä neuvoa äidiltäni, ja kaikki toimi ihan hyvin.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Onko lisää kokemuksia? Erityisesti pirkanmaalaisista kouluista kaipaisin tietoja, ainakin hintaesimerkit kiinnostaisi :) Meitä tämä vaihtoehto kiinnostaisi kovasti, tarkoitus olisi tilata ainakin ruuat ammattioppilaitokselta, ehkä tarjoilijatkin. Kuinkahan aikaisin näihin kannattaa olla yhteydessä? Monilla sivuilla mainittiin, että pystyvät ottamaan tilauksia vain rajoitetun määrän ja kannattaa siksi olla ajoissa, mutta toisaalta tuntuisi hassulta laittaa nyt jo viestiä, häihin on kuitenkin melkein kaksi vuotta :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...