Jump to content
Naimisiin.info

Pk-seudun pitopalvelujen hintavertailua


Cathi

Recommended Posts

Tarjouspyyntöjen jälkeen meille jäi kaksi vaihtoehtoa, joko Pitopalvelu Hupli Espoosta n.23 euroo/nassu tai sitten Saanan Sali (Kirsti Leikkaa) Vihdistä 20 euron hinnalla per nassu. Päädyimme Kirsti Leikkaaseen.

Huplin tarjousta tutkaillessamme tarkemmin huomasimme, että kustannuksia tulisi lisää tuon 23 lisäksi mm. konjakkilaseista. Tarjoilijoiden tunnit oli kirjattu alkamaan jo kaksi tuntia ennen juhlan alkua. Ymmärrän, että heidän pitää olla valmistelemassa tarjoulua mutta jos kokonais tunneiksi on laskettu 6 ja siitä he ovat jo kaksi kuluttaneet ennen kuin juhlavieraat pääsevät edes paikalle , niin.....  >:( Eli tarjoilijoistakin olisi tullut lisä kustannuksia, vaikkei meillä pöytiin tarjoilua ollutkaan.

Kirsti Leikkaan plussia olivat monipuolisempi ja runsas ruokalajisempi ruokalista ja silti edullisempi. Kaikki astiatkin kuuluivat hintaan. Varsinaista tarkkaa tunti määrää tarjoilijoille ei ollut. Sovittiin vain, että pitopalvelu on paikalla kunnes kakku  on leikattu ja kahvit juotu. Kun Kahviastiat oli pesty ja ruoat nostettu uudelleen esille iltapalaa varten pitopalvelu sitten poistui. Toiveistamme booli sekä iltapala juotiin/syötiin kertakäyttö astioilta.  Äitini ja muutama serkkuni hoitivat sitten illalla ennen kotiin lähtöä loppujen ruokien jääkaappiin laittamisen. Lisäsimme ruokalistaan vielä toisen lämpimänruoan sekä sienisaalaatin ja jälkiruoaksi, ennen hääkakkua, hedelmäsalaatin. Laskun saapuessa huomasimme ettei lisäyksistämme oltu veloitettu lainkaan extraa.  ;D ... Alennuksen syytä en tiedä.... ehkä Kirsti tykkäs meistä  ;) Palvelu oli hyvää. Ruoka oli hyvää ja sitä oli enemmän kuin tarpeeksi. Sunnuntaina pidettiin sitten rääppiäiset  :)  .....joten voin suositella Kirsti Leikkaata (Saanan Sali) erittäin lämpimästi  :-X

Hän teki osaltaan päivästämme unohtumattoman!  :-X :-X :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä oli pitopalvelu Hupli majapaikkana heillä oli muistaakseni Espoo. Hintaa kertyi per naama n.26 eur lapset puoleen hintaan ja alle 5-vuotiaat taisi olla ilmaiseksi jos ei katettu omaa paikkaa. Olimme enemmän kuin tyytyväisiä koko pakettiin loistavine ruokineen kuten myös pari tuttava pariskuntaa jotka ovat häissään heitä käyttäneet.

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee Kinkerikokit, ruoan hinta on 18€/aikuiset ja 9€/lapset 3-12v, alle 3-v ilmaiseksi.

Pakettihinta johon ruokien ja kakkukahvien lisäksi kuuluu kaikki palvelut (tarjoilu, astiat, kynttilät, pöytäliinat, servietit, kuljetus ja suunnittelukäynti) maksaa 28,50€/aikuinen ja 17€/lapsi 3-12v.

Mielestäni ihan kohtuuhintaista ja menuvaihtoehdoissa tosiaan on mistä valita  :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli pitopalvelu Hupli majapaikkana heillä oli muistaakseni Espoo. Hintaa kertyi per naama n.26 eur lapset puoleen hintaan ja alle 5-vuotiaat taisi olla ilmaiseksi jos ei katettu omaa paikkaa. Olimme enemmän kuin tyytyväisiä koko pakettiin loistavine ruokineen kuten myös pari tuttava pariskuntaa jotka ovat häissään heitä käyttäneet.

Meillä hinta taisi olla 23 eur/hlö, hinta riippuu hlömäärästä, tuo hinta taisi olla 100 hlö:lle. Aivan loistava palvelu ja ammattitaitoiset ja joustavat työntekijät, kaikki hoitui moitteeettomasti ja sujuvasti. Meistä oli myös yksinkertaista kun kokonaishintaan sisältyi kaikki eikä tarvinnut laskea erikseen pöytäliina- tarjoilu yms. kustannuksia. Suosittelen myös lämpimästi Huplia.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Meillä tulee Pitomer. Menun hinta 24,40/aikuinen, lapset 4/5-vuotiaaseen asti ilmaiseksi, 11/-12-vuotiaaseen puoleen hintaa. Kattava menu, johon sisältyi ruoka sekä kahvi ja tee ja kakku sekä pikkuleivät.

Hinnassa mukana myös tarjoilu, käytettävät astiat ja joustava toiminta/asenne juhlan aikana.

Ainoastaan pöytäliinat eivät kuulu hintaan.

Hyvä hintataso ja olen kuullut vain kehuja ko. pitopalvelusta! Erittäin lämminhenkinen yrittäjäpariskunta. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Nyt kun pitopalvelun valitseminen alkaa olla edessä, totesin minäkin että hintojen vertailu on yllättävän vaikeaa! Ajattelin koota tähän muutaman pitopalvelun hinnat jos siitä olisi jollekin apua. Olen pyytänyt tarjouksen kuudelta pitopalvelulta ja tähän mennessä kolme on vastannut.

Jos joku on sitä mieltä (tai tietää) että tarjouksia ei voi laittaa näytille niin ilmoittakoon tai poistakoon tämän ketjun.

Oletuksena on että vieraita on 100, juhlapaikalla ei ole astioita eikä henkilökuntaa mutta mahdollisuus vuokrata pöytäliinat hintaan 120 euroa. Kolme tarjoilijaa tarvitaan viideksi tunniksi. Haluamme tavalliset valkoiset pöytäliinat ja kankaiset servetit.

Pitopalvelu        Hupli

Menu * 100       3000

Perusastiasto     sisältyy

Mahd. lisäastiat  60

Pöytäliinat         sisältyy

Servetit             200

Kuljetus             sisältyy

Suunnittelu        sisältyy

Tarjoilijat          sisältyy

Laskutuslisä       sisältyy

Yhteensä           3260

Link to comment
Share on other sites

Pitopalvelu        Chef's Gourmet

Menu * 100       2900

Perusastiasto     300

Mahd. lisäastiat  0

Pöytäliinat         120

Servetit             200

Kuljetus             sisältyy

Suunnittelu        sisältyy

Tarjoilijat          375

Laskutuslisä       85

Yhteensä           3980

Pitopalvelu        Annin Juhlapalvelu

Menu * 100       2500

Perusastiasto     sisältyy

Mahd. lisäastiat  0

Pöytäliinat         120

Servetit             sisältyy

Kuljetus             120

Suunnittelu        sisältyy

Tarjoilijat          405

Laskutuslisä       0

Yhteensä           3145

Link to comment
Share on other sites

Millä tavalla noita hintoja sitten voi neuvotella alaspäin? Minusta tarjous on tarjous, mutta voiko siitä sitten ehdottaa jotain tasasummaa ja siinä tapauksessa montako prosenttia hintaa voi yrittää hilata alas?

Pitäsikö minulla olla jotain perusteluja miksi hintaa pitäisi laskea? Huomaa kyllä että olen pyytänyt tarjouksia lähinnä firman puolesta, jolloin omia tinkimisintressejä ei ole...  ::)

Link to comment
Share on other sites

Sikäli kun on pyytänyt tarjouspyynnön, niin tuskin hintaa kovin helposti saa enää neuvoteltua alaspäin. Sen sijaan jonkun saaman tarjouspyynnön loppusummaa ei välttämättä voi pitää yleispätevänä niin että samainen firma järjestäisi myös jonkun toisen ihmisen 100 henkilön juhlat samalla summalla. Tuohon tarjoukseen kun voi vaikuttaa niin moni asia - missä juhlitaan, mitä tarjotaan, montako tarjoilijaa halutaan, millainen kattaus, kuinka pitkät juhlat, jne.

Meillä ei hinta laskenut tarjouspyynnön hinnasta miksikään, mutta saimme samaan hintaan neuvoteltua vielä yhden lisäruoan buffet-pöytään ja lisäksi pitopalvelu lupasi juhlan ajaksi esim. led-tuikut ilman mitään lisäkorvausta käyttöömme + muutenkin olivat valmiita avustamaan monissa sellaisissa asioissa, joita tarjouspyynnössä ei ollut huomioitu (tässä on pitopalveluiden välillä suuria eroja, jotkut tuntuvat veloittavan kaikenlaisista pöydänkannoista + ekstrajutuista aina kun suinkin mahdollista, toiset taas tekevät ilman lisäkorvauksia, jos vaan juhlissa paikalla oleva työvoima ehtii). Ainahan sitä voi yrittää tinkiä, mutta ainakin pk-seuduilla pitopalveluyritykset ovat kesälauantaisin sen verran ylibuukattuja, että tuskin heillä on tarvetta hirveästi hinnoistaan tinkiä. Jos juhlat on joskus sesongin ulkopuolella, niin silloin voisi ehkä onnistua paremmin.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • 3 weeks later...

Minä valitsin tarjouspyyntöihin vastanneista Sadonkorjuukokit ja hintaa tulee 34,5€/hlö. Hintaan on laskettu mukaan ruuat, astiasto, tarjoilijat sekä kuljetukset. Pöytäliinat ja servetit tulevat omasta takaa. Tarjouspyyntö on tosin pyydetty n. 50 hengelle, mutta tuskin se siitä muuttuu populamäärän lisäännyttyä?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Hei!

Tuolla oli joitakin vanhempia tietoja hinnoista vuodelta 2004 ja aika vähäisesti kuitenkin vertailukohtia.

Tarkoitus löytää halpa pitoapalvelu n.55 hengelle ja olisi mukava kuulla hitatietoja per henkilö pitopalveluista.

Tarkoitus on niin että tarjottavat olisivat sitten ihan buffet pöydässa ilman tarjoilita (näin ollen säästää ainakin siinä ettei tarvitse niitä tarjoilija maksuja maksaa.) Onko kaikissa pitopalveluissa tämä buffet vaihtoehto vai yrittävätkö ne törkätä niitä tarjoilita ja laittaa lisäkustannusta?

Aikasemmilta sivuilta muuten löytyi että Saanan Sali vihdissä olisi halpa (Kirsi Leikkaa), mutta heillä ei taida olla minkäännäkösiö kotisivuja??? itse en ainakaan googlettamalla löytännyt. Että jos joku sattuu tietämään kirjoitathan sen ketjuun.

Muistahan merkitä ystävällisesti pitopalvelun nimi ja hinta.

Kiitos vastanneille etukäteen

Link to comment
Share on other sites

Sinähän voit noutaa pitopalvelun tekemän ruuan heiltä, tai he voivat myös kuskata ruuan juhlapaikalle, vaikket ottaisikaan tarjoilupalvelua. Minä en itse sinä päivänä halua tehdä hommia, joten tarjous oli seuraavanlainein:

yksi tarjoilija + kokki, jos buffettitarjoilu. kaksi tarjoilijaa + kokki, jos pöytiintarjoilu. Meille laskettu n.50henk. mukaan pitopalvelu.

Ruokien hinnat per tyyppi oli meille 18-21€ välillä. Buffetruoka saman hintaista, kuin istuvan illallisenkin(vai miten se nyt hienosti sanotaan). Noihin hintoihin laskettu vain ruoka. Tarjoilijat ja kokki maksaa jokainen pari euroa päälle 20€/tunti. Astiat buffetissa 1.4€ ja pöytiintarjoilussa n.0.6€ enemmän.

Toki sitten tulee pöytäliinoista ja somistuksista lisäää jos haluaa. Pitopalvelu Peten Pitoässät.

Enemmän kaikilla on buffetti, pöytiintarjoilua ei kaikilla minun kokemukseni mukaan saanut.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest tuleva_morsio-10

Hei! Laittakaahan ihmiset lisää noita hinta /paikka tietoja, muakin kiinostaa ku on kauhee budjetti ihminen ja mah. halvalla haluun päästä ei sitä viitsi kuitenkaan yhdestä päivästä tuhottomastikkaan alkaa maksamaan :)

Link to comment
Share on other sites

Meille myös tulossa tuo Peten pitoässät. Heillä on hintataso minusta oikein hyvä taisi olla halvimmasta päästä. Itse kysyin tarjouksia sähköpostilla itse tekemästäni menusta ja hinta erot olivat suuria! Tietenkin tarjouksia pyydettäessä on hyvä muistaa, että osalla hinta/ hlö sisältää suoraan kaiken astiat, tarjoilijat, ruoan yms. ja osassa kaikki maksaa erikseen. Peten pitoässiltä meille tuli hintaa kaikkineensa n. 28 €/hlö. Meillä monipuolinen buffet pöytä ja lisäksi 4 tarjoilijaa ja kokki. Kannattaa laittaa suoraan pitopalveluille postia, niin saa parhaimman käsityksen hinnoista.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...