Jump to content
Naimisiin.info

Sandbergin sormuksista tiedustelua


Touhu-Touko

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Hei,

Haluaisin tietää onko teidän allianssisormusta T-2W mahdollista saada puoliallianssina siten, että sormuksen leveys olisi maksimissaan 2,8 mm (mielummin vaikka hieman kapeampi!).

Minkälaisestaa timanttien yhteispainostaa tällöin on kysymys, mikä on yksittäisen timantin paino ja mikä tulisi sormuksen hinnaksi?

Voiko kyseistä sormusmallia "laittaa useamman päällekäin" niin, että ulkopuoliselle katsojalle kokonaisuus muodostaa yhden leveämmän sormuksen, usealla timanttirivillä?

Kiitos,

N&T

Link to comment
Share on other sites

Hei NiinaJaTimo,

T-2w allianssin voimme tehdä tilauksesta puoliallianssina. Alapuolen rungon leveys voi olla 2,8mm kuten istutusosa tai sitä kapeampi, jos niin toivotaan.

"Puolikkaaseen" T-2w sormukseen menee sormen koosta riippuen 12-14 timanttia ja malliin voidaan istuttaa 0,02-0,04ct timantteja. Ts. puoliallianssin timanttien yhteispaino olisi alkaen 0,24-28ct ja enintään 0,48-56ct.

T-2w puolialliansseja voi hyvin käyttää useampia vierekkäin ja niitä voidaan myös juottaa yhteen yhdeksi leveämmäksi kokonaisuudeksi, juuri kuten kuvailit.

Koska kirjoittelen tätä lomamatkalta, en nyt pysty antamaan teille hinta-arvioita, mutta jos meilaatte minulle sormen koon ja halutun timanttien koon, voin ensi viikolla palata asiaan.

Terveisin,

Uuri Sandberg

[email protected]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hei Liisa,

Tässä muutamia esimerkkejä V-336w korvakorujen suositushinnoista:

0,26ct H(W)-vs 815,-

0,30ct H(W)-vs 1039,-

0,50ct H(W)-vs 1970,-

Korvakorut ovat saatavissa timanttien yhteispainosta 0,26ct alkaen aina 1,20ct saakka. Istutus (ja mallinumero) vaihtuu hiukan suuremmaksi alkaen yhteispainosta 0,70ct (mallinumero V-346w).

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Hei,

aiemmasta viestistä luin, että V-236 sormus on saatavissa suuremmalla timantilla 0,25ct saakka käyttäen juuri samaa istutusosaa kuin 0,17ct mallisormuksessa.

Mikä on V-236 sormuksen hinta keltakultaisena 0,25ct kivellä? Mikäli sormusta valmistetaan kivellä, joka on 0,20ct-0,25ct väliltä, mikä hinta olisi, esim. 0,22ct?

Sopiikohan rungon malli ko. sormuksessa flakkarungon rinnalle?

Kiitos jo etukäteen vastauksista!

Link to comment
Share on other sites

Hei tässä vastauksia,

Katrine:

T-1w allianssissa on koossa 16,5 21 timanttia, joten kivien yhteispainoksi tulisi 1,26ct kivikoolla 0,06ct ja suositushinnaksi 2690,-. Sormuksen korkeus on noin 2,1mm.

Baloo:

V-236 sormus voidaan tilauksesta tehdä halutun kokoisella kivellä ja istutusosa eli kastikka säilyy samana itse asiassa 0,27ct kokoon saakka. Sormuksen runko on loivasti pyöristetty ja sopii mielestäni flakkarungon rinnalle, mutta tarvittaessa meillä on tästä mallista saatavilla myös täysin flakka versio (mallinumero tuolloin V-235). Flakkarunko on jonkin verran painavampi, joten flakkarunkoisen V-235 hinnat ovat noin 100,- vastaavaa V-236 sormusta korkeampia.

Tässä suositushintoja V-236 mallille keltakultaisena:

0,22ct H(W)-vs 1120,-

0,25ct H(W)-vs 1340,-

Myyntihinta eri jälleenmyyjäliikkeissä saattaa vaihdella.

terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_Tiia_*

Hei Uuri!

Foorumin teemasta poiketen, olen etsimässä vasta kihlasormusta. Haluan kutenkin kivisen kihlasormuksen, ja vaihtoehtoja on kaksi>

M-164w

T-136-w

Voisitko kertoa näiden suositushinnat?

Kuten varmaan monella muullakin, myös minulla olisi sitten joskus hamssa tulevaisuudessa tarkoitus hankkia vihkisormus, jonka toivoisin olevan näyttävämpi kuin kihlasormukseni. Onko jompi kumpi näistä sormuksista sellainen, johon näyttävämpi vihki olisi helpompi löytää?

T-136w malli löytyy T-9-5 lisätiedoista, onko tätä sormusta mahdollista nähdä missään, kuvana tai "livenä". Osaatko muutenkin kertoa, mistä päin Helsinkiä löytää parhaan valikoiman teidän sormuksia nähtäväksi?

Kiitos paljon!

Tiia

Link to comment
Share on other sites

Minulla olisi muutama kysymys Sandbergin Aamurusko-malliston sormuksesta E-62W.

- Onko se puolipyöreä? Näyttää kuvassa sellaiselta, mutta maallikkona en voi olla varma.

- Onko olemassa vaihtoehtoa 18K kullasta? (Kihlasormukseni on 18K.)

- Mikä on hintasuositus?

Kiitos kovasti, jos viitsitte vastailla! :)

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Tiia,

Tässä pyytämäsi suositushinnat:

M-164W 659,-

T-136-5W 795,-

Molemmat mallit ovat hyvin perinteisiä, selkeäpiirteisiä ja siroja rivisormuksia, joiden kanssa on helppoa yhdistellä monia erilaisia näyttäviä sormusmalleja. En tässä suhteessa osaa asettaa toista toisen edelle.

Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla on useita liikkeitä, joissa on hyvä valikoima tuotteitamme. Voin suositella sinulle hyvän valikoiman liikkeitä, jos meilaat minulle tarkemmin, missä päin Helsinkiä haluat mieluiten asioida.

Jos haluat varmistaa, että liikkeessä on nähtävänä T-136-5W sormus, voit myös etukäteen pyytää valitsemaasi liikettä tilaamaan sen näytteeksi.

Eleniel,

E-62W sormuksen runko on perusmuodoltaan puolipyöreä, mutta sillä erolla "normaaliin" puolipyöreään, että sen keskiosa on madallettu, jotta runko ei olisi liian korkea ja hankala käytössä.

E-62W valmistetaan 14K valkokullasta, mutta tilauksesta valmistamme sen myös 18K valkokullasta. Tällöin on hyvä varata vähintään 3 viikkoa toimitusaikaa.

Suositushinta 14K valkokultaiselle sormukselle on 999,-, 18K hinta lasketaan erikseen sormuksen koko ja päivän kullan hinta huomioiden.

Kaikki em. hinnat ovat suositushintoja, myyntihinnat eri jälleenmyyjillä saattavat vaihdella.

Terveisin,

Uuri Sandberg

[email protected]

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Tässä suositushintojamme:

Juuli,

V-210 keltakultaisena 779,-

tulimet,

T-20 korvakorut, keltakultaa / valkokultainen istutus+keltaiset takaosat / valkokultaa

0,06 ct H(W)-vs 279 / 289 / 295

0,10 ct H(W)-vs 349 / 359 / 365

0,13 ct H(W)-vs 429 / 439 / 449

0,20 ct H(W)-vs 659 / 669 / 679

Kaikki em. hinnat ovat suositushintoja, myyntihinnat eri jälleenmyyjillä saattavat vaihdella.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Hei Uuri

Haluaisin kysyä erään tietyn sormuksen hintaa käänteisesti. Olen kiinnostunut mallista V-239W omaan budjettiini sopien mahdollisimman isolla kivellä, mutta en löytänyt hintoja eri kivivaihtoehdoilla. Siispä kysyn ihan suoraan, että miten ison kiven saisi kyseisen mallin sormuksesta noin 2000 - 3000 eurolla. Tuossa on varmaan useita vaihtoehtoja, joten jos jaksat, mielelläni kuulisin miten kiven koko vaikuttaa tuossa hintahaarukassa.

- P

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras huhtikuu

Hei!

Haluaisin kysyä hieman erikoista asiaa! Minulla on kihlana valkokultainen E-97 sormus, olen löytänyt rinnalle vihkiksi V- 86/7.

Rivitimanttisormuksen E-97 timanttien istutus on hieman erilainen kuin vihkin. Onko jälkeen päin mahdollista muuttaa timanttien istutusta vihkiä vastaavaksi vai pitääkö ostaa kokonaan uusi sormus?

E-197 on sormus, jota on katselut, jos joudun kihlastani luopumaan. Mikä on kyseisen sormuksen hinta ja onko sitä mahdollista saada pienemmillä timanteilla kuin 0.20 ct?

Kiitos vastauksestasi jo etukäteen!

Link to comment
Share on other sites

Hei,

Wife09,

Sivuillamme on kuva V-239/w sormuksesta 0,40ct kivellä. Ero 0,40ct ja 0,47ct timanttien halkaisijassa on vain pari-kolme millin kymmenesosaa, joten 0,47ct kivellä sormus olisi jotakuinkin saman näköinen.

huhtikuu,

V-86/7 sormuksen sivukivet ovat sen verran suuremmat, kuin E-97 kivet, että samannäköistä ei E-97 sormuksesta saa istutusta muuttamalla -eikä se sitä paitsi oikein onnistuisikaan.

Kevään aikana on mallistoomme tulossa uusi malli, joka on nimenomaan V-86/7 sormuksen vierelle tarkoitettu rivisormus. Siinä on täsmälleen samanlainen runko, saman kokoiset kivet ja samanlainen istutus, kuin V-86/7 sivukoristeissa. Tämä uutuus olisi ilmeisesti juuri se, mitä etsit, joten jos aikataulusi antaa myöten, kannattaa odotella tätä uutuusmallia. Hintaa tälle en voi vielä vahvistaa, mutta ensimmäiset kappaleet mallia valmistunevat muutaman viikon sisällä.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_huhtikuu_*

Hei Uuri!

Harmillista, että sormus on nyt vasta tulossa. En ehkä ehdi odottamaan sinne asti!

Varmaankaa jo ostettua sormusta joka on ehditty kaivertamaan ei voi enää vaihtaa vaikkakaan sitä ei ole käytetty?

Link to comment
Share on other sites

huhtikuu,

Ostamasi sormuksen vaihdosta sinun tulee keskustella sen liikkeen kanssa, josta olet sormuksen ostanut. Tehty kauppa on sinun ja jälleenmyyjäliikkeen välinen, me emme ole sen osapuoli.

Kaiverrus voidaan sormuksesta poistaa siististi ja sormus palauttaa täysin uutta sormusta vastaavaaksi, mikäli kaiverrus ei ole kovin syvä. Konekaiverrukset eivät yleensä ole syviä ja ne voidaan melkein aina poistaa sormuksen siitä kärsimättä. Käsinkaiverruksen kohdalla asian ratkaisee kaivertajan "käsialan" syvyys. Jos käsin tehty kaiverrus on syvä, voidaan se kyllä siististi poistaa, mutta sen poistaminen hiukan madaltaa rungon korkeutta. Tämä madallus on luokkaa 0,1-0,2mm, joka ei sinänsä vielä vaikuta sormuksen ulkonäköön tai kestävyyteen mitenkään, mutta uutta vastaava sormus ei silloin enää ole. Jos myyjäliike katsoo, että kaiverrus saadaan poistettua ilman, että rungon korkeus muuttuu, voi hyvinkin olla mahdollista, että vaihtoon suostutaan. Mutta ratkaisun tekee siis sormuksen myynyt liike - me emme voi asiaan vaikuttaa.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...