Touhu-Touko

Sandbergin sormuksista tiedustelua

1014 viestiä aiheessa

Hei Tanja,

M-39w sormuksen suositushinta on 1329€.

terveisin,

Uuri Sandberg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Uuri,

olen valitsemassa kihlaksi Kassiopeia-mallistosta M-55w. Katselin jo rinnalle vihkisormusta ja tosi hyvin siihen istuu ainakin Poutapilvi A-17W. Haluaisin kuitenkin kuulla, mitä muita vaihtoehtoja mielestäsi kihlaan sopisi. Saisi olla suunnilleen samanpaksuinen kuin kihlakin (noin 4mm), 1+sivukivinen on tyylikäs, mutta muitakin ehdotuksia otan vastaan. :) Tuntuu, että mallistoissa on lopulta vähän valitsemani kihlan kivien istutukseen/malliin sopivia vaihtoehtoja, jotka olisivat lisäksi rungoltaan tynnyri. Voiko flakka-mallin sormuksista teettää tilauksesta tynnyri-mallisia, jos sormuksen tyyli muuten istuu kihlaani? Mitä suosittelisit? Paljonko tälle muutostyölle tulisi lisähintaa?

Muokattu: , käyttäjä: Anneve

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Anneve,

Useat flakkarunkoiset sormusmallimme voidaan tilauksesta helposti pyöristää tynnyrirunkoiseksi. Muutostyöstä ei vältämättä koidu lisähintaa ollenkaan tai se on muutamia kymppejä - riippuu mallista. Esim. Kallioranta V-82-8w sormus pyöristettynä olisi aika lähellä toivomaasi (4mm leveä, 1+ sivukivinen, sivukivet kanavaistutuksessa) ja sen pyöristys onnistuu hyvin eikä nosta hintaa.

Jos jonkin muun flakkarunkoisen mallimme pyöristys tynnyrirunkoiseksi kiinnostaa, laita minulle meiliä - ilmoitan onnistuuko ja ja mitä maksaa.

Lisäksi voin kertoa ennakkotietona, että mallistoomme on alkuvuonna tulossa kolme uutta 1 + sivukivistä mallia, joissa sivukivet on istutettu kanavaistutukseen ja keskikivi on joko kruunussa tai kuppimaisessa istutuksessa (mm. Poutapilvi A-10w sivukivillä).

Rivisormus ja 1-kivinen sormus on myös klassinen yhdistelmä. Näitä tynnyrirunkoisia, 4mm leveitä, 1-kivisiä sormusmalleja voisit M-55w:n viereen myös sovitella:

Poutapilvi A-10w, A-20w

Kallioranta V-86w

Aamukaste V-238w

Terveisin,

Uuri Sandberg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Iso kiitos näistä tiedoista ja vinkeistä! Täytyypä käydä sovittamassa noita uusia sormuksia sitten alkuvuodesta. Kuulostaa siltä, että niistä voisi löytyä vihkisormus ensi kesäksi. Hyvä myös tietää, että voin katsella sillä silmällä kaikkia flakka-runkoisiakin sormuksia. Laitan niistä tarvittaessa sitten meilillä jatkotiedustelut. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Minulla on kapea keltakultainen flakkarunkoinen kihlasormus ja suunnittelen sen rinnalle siroa 1-kivistä vihkisormusta kruunuistutuksella. Kultasepänliikkeessä tuntuivat olevan kovasti sitä mieltä, että vihkisormuksen rungon pitäisi olla samanlainen kuin kihlassa. Olen kuitenkin mieltynyt ennen kaikkea Vuoripuroon, vaikka flakkarunkoa lähempänä oleva Kuunsädekin on ihan kaunis. Sormukset istuvat kuitenkin ihan hyvin vierekkäin, ja kruunuistutus flakkarungossa (jota myös ehdottivat) ei ehkä ole yhtä siro - Vuoripuron vähän persoonallisempi runko on mielestäni tosi kaunis. Mistä lähtevätkään Vuoripuron ja Kuunsäteen hinnat pienimmällä kivellä?

Haluaisin kuulla, mistä Sandbergin sormusten kulta tulee? Millaisia vaatimuksia sen alkuperälle on.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Unohdin vielä äskeisessä kysymyksessäni kysyä, miten pitkät toimitusajat sormuksissanne on? Todennäköisesti haluaisin koon 16-, joten se ei siis taida olla varastokokoa.

Kiitokset tiedoista!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Morsian 2013,

Sandbergin koruissa käytetään ainostaan K.A.Rasmussen Oy:n toimittamaa, sertifoitua kierrätyskultaa. K.A.Rasmussenin kultaseokset ja kultatuotteet saivat sertifikaatin 100% kierrätyskullan käytöstä v. 2011, mutta käsittääkseni ne olisivat käytännössä olleet sertifiontikelpoisia jo pitkään ennen tätä - asia vaan ei ollut herättänyt aiemmin kiinnostusta kuluttajissa. Sandberg on käyttänyt K.A.Rasmussen Oy:n kultaseoksia jo 15 vuoden ajan.

Tässä suositushintojamme:

Vuoripuro V-12 alkaen 1450€, 0,20ct H(W)-vs timantilla

Kuunsäde V-11 alkaen 1099€, 0,14ct H(W)-vs timantilla

Toimitusaikaa olisi hyvä varata 2-3 viikkoa.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei! Onko mallistoonne mahdollisesti tulossa halo-sormuksia?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Morsian 2014,

Halo-sormuksilla tarkoitat kaiketi sormuksia, joissa keskikiveä ympäröi (kapea) kehä pienempiä kiviä. Sormuksien rungossa saattaa myös olla pieniä kiviä sivukoristeina. En ole mikään termistön ekspertti, mutta arvelisin "halo ring"- termin olevan kotoisin ison veden takaa eli Yhdysvalloista. Termin alkuosan "halo" viittaa ilmakehän optiseen ilmiöön, joka ilmenee taivaalla näkyvinä erilaisina renkaina, kaarina ja kirkastumina, kuten esim. auringon tai kuun ympärillä näkyvänä valorenkaana. Keskiven ympärillä olevan kehän pienempiä kiviä voi ajatella muistuttavan tällaista valorengasta. Meillä Suomessa (ja Euroopassa) samaa asiaa tarkoittaa perinteisempi kultasepänalan termi carmosier-sormus.

Sandbergin mallistossa on aikanaan ollut lukuisia erilaisia carmosier-sormuksia, mutta nykyään ainoana mallistossa ovat Toivomuslähde M-17 sormus ja uusi M-90 sormus. En mene nyt vielä lupaamaan, mutta ei ole mahdotonta, että mallistoomme tulisi myös uusia carmosier-malleja. Katsotaan asiaa vuodenvaihteen jälkeen tarkemmin ;)

Terveisin,

Uuri Sandberg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei.

Millainen sormusyhdistelmä olisi mahdollinen V-106-5 sormuksen kihlasormukseksi...? Taitaa olla jotenkin hankala yhdistää muuhun kuin sileään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Morsmaikku,

Kyllä V-106-5 sormuksen vierelle sopivia timanttisormuksiakin löytyy.

V-106-5 sormuksen sivutimantithan on istutettu kanavaan, joten esim. rivisormus kanavaistutuksella sopisi oikein hyvin. Haluamasi sormuksen leveydestä riippuen mallit M-47, M-48, M-49, M-55, M-57, V-246, E-900 voisivat tulla kyseeseen.

Myös perinteinen allianssisormus, kuten T-2 sopii useimpien sormusmallien vierelle, kuten toki tietysti myös mainitsemasi sileä sormus.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Uuri!

Kiitos vastauksistasi! Huomasin, että Vuoripurosta on myös kolmitimanttinen versio V-12-3w. Sekin näyttää kauniin sirolta, vaikka kolmikivinen onkin. En saa kuvasta tarkkaan selvää, enkä ole nähnyt tätä mallia vielä kultaliikkeessä, joten varmistaisin, ovatko kivet samankokoisia keskenään, vai onko keskimmäinen kooltaan isompi? Mistä tämän mallin hinnat lähtevät keltakultaisena?

Kiitokset!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Morsian 2013,

V-12-3 sormuksen timantit ovat keskenään samankokoisia. Timanttien yhteispaino on V-12-3 sormuksessa välillä 0,35-0,42ct ja keltakultaisena suositushinnat alkaen 1850€.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

Onko Toivomuslähde K-6-8w sormusta mahdollista saada keltakultaisena, ja mikä tälle sormukselle olisi hinta? Tuolla 0,14 ct keskikivellä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Uuri,

Olisin kiinnostunut Toivmuslähde k-6-8Bw sormuksesta. Se on ilmeisesti uutuus, onko sitä jo liikkeissä mallattavana, mikä olisi hintaluokka? Sopisiko se pariksi T-139-5W tyyppisen sormuksen kanssa? Millaista suosittelet vihkiksi tuon tyyppisen sormuksen seuraksi? Omani on saman kaltainen, mutta ei ole Sandbergin valmistama.

Vihkiksi olen suunnitellut 1+sivukivet tyyppistä sormusta tai sitten solitairea, leveys maksimissaan 4mm.

Muokattu: , käyttäjä: Flor

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

viimeinenkevät,

K-6-8 sormus on saatavissa keltakultaisena ja sen suositushinta 0,14ct keskitimantilla on 1545€.

Flor,

K-6-8Bw sormus on tosiaan syksyn uutuuksia. Kyseessä on muuten sama sormus kuin K-6-8, mutta keskitimantti ja sen kruunu ovat isompaa kokoluokkaa. Hintaluokka on alkaen 2350€. En osaa varmuudella sanoa, minkä jälleenmyyjiemme valikoimissa K-6-8Bw sormusta tällä hetkellä on, mutta toimitamme tarvittaessa sellaisen nähtäväksi valitsemaasi liikkeeseen.

Kihlasi on ilmeisesti klassinen rivisormus, jos se muistuttaa T-139-5w malliamme. Sen tyyppiselle sormukselle sopii pariksi juurikin kaavailemasi solitaire tai 1+sivukivinen sormus. K-6-8Bw on hyvä ehdokas, mutta voisit myös tutkailla tarkemmin muitakin mallejamme, esim. Aamukaste- ja Vuoripuro-mallistojen vaihtoehtoja. Samoin Tuulenvire-mallistoon on tullut 1+sivukivinen uutuusmalli V-729w, joka voisi olla oikein hyvä ehdokas vihkiksesi. Kuva tästä uutuudesta on tulossa sivuillemme lähiaikoina.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Kihlani on yksikivinen tynnyrirunkoinen ja muistuttaa mallianne V-66W. Pohdin kävisikö sille pariksi V-86-3W (kuva ei toiminut sivullanne, mutta oletan sen olevan valkokultainen versio V-86-3 -mallista)? Tai kävisikö perinteisempi rivitimanttisormus V-38-5W? En haluaisi, että kihlani timantti "häviää" vihkin alle. Minkä hintaisia nämä sormukset ovat? Entä onko tilausmallia V-66W missäään nähtävillä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Svea,

Pitää paikkansa - V-86-3w on valkokultainen versio V-86-3 mallista. Nyt kuvakin toimii sivuillamme :)

Kihlasi kuvauksen perusteella voisin sanoa, että kyllä V-86-3w malli sopisi sen pariksi, mutta silloin olisi aika olennaista, että sormukset pysyvät sormessa "linjassa" eli V-86-3w:n keskikivi kohdakkain kihlasi kiven kanssa. Siksi ne kannattaisi ehkä juottaa yhteen. V-86-3 sormus on hillitty ja selkeä ja siten varmasti antaisi kihlasi timantille tilaa loistaa ja näkyä. Se on saatavissa myös suuremmilla, yht. 0,33ct timanteilla. Kuvan sormuksessa timantteja on yhteensä 0,20ct.

Perinteinen rivisormus on hyvä vaihtoehto melkein kaikkien 1-kivisten sormusten pariksi. Jos haluat, ettei rivisormus "jyrää" kihlan timanttia alleen, voisit ehkä harkita melko kapeaa riviä. Esim. Tuulenvire V-29-9w tai V-29-5w (samaa mallistoa kuin V-38-5w sormus) voisivat olla oikein hyviä ehdokkaita.

Tässä suositushintoja:

V-86-3w 0,20ct 1515€

V-86-3w 0,33ct 2050€

V-38-5w 0,40ct 2155€

V-29-9w 0,30ct 1595€

V-29-5w 0,16ct 1160€

Terveisin,

Uuri Sandberg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei, Minkä hintainen on sormus v-47w ja v-47? (14kk) Voiko runkoa madaltaa tuosta 2mm ohuemmaksi ja voisivatko timantit olla vaihtoehtoisesti rungon päällä? Miten paljon sormukselle tulisi lisä hintaa? Kun sormuksessa on yht,0.10ca niin mikä on yksittäisen kiven koko?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

Suositushinnat:

V-47 1329€

V-47w 1499€

Runkoa ei voi ainakaan istutusten kohdalta madaltaa yhtään - timantit eivät silloin mahdu paikoilleen.

Yksittäisen timantin koko on noin 0,014-0,015ct eli halkaisijaltaan kivet ovat noin 1,5mm.

Jos tarkoitat, että timantteja olisi myös rungon päällä, on se tilauksesta mahdollista.Lisähinta riippuu päälle istutettavien timanttien koosta ja määrästä. Jos päälle istutettaisiin samanlaiset kivet kuin sivulla on (7 x 0,015ct), tulisi lisähintaa noin 480€.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Uuri pikaisesta ja kattavasta vastauksesta! Täytyy mietiskellä asiaa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

hei! Etsin täydellistä täys allianssi sormusta jossa timantit olisivat neliön muotoisia ja istutettu kanava istutuksena. toivoisin että kivien välissä ei välttämättä olisi mitään, vaan ne olisivat vieri vieressä. Valkokultainen, sileä pohjainen että kaiverrus onnistuu. Onko tällainen mahdollista, löytyykö teidän mallisto sta tällaista ?sormus kokoni on 16 , mikä olisi unelma sormukseni hinta ? Vielä yksi - myyjä sanoi että tällaisen allianssin pienennys tai suurennus on lähes mahdotonta. Mitä jos sormeni paksuuntuu ?? Onko peli pelattu vai voisiko sileä pintaisen hioa sopivaksi ?

Kiitos tuhannesti !

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Ellu,

Kyllä kuvailemasi sormuksen valmistaminen on mahdollista. Neliönmuotoiset timantit olisivat varmaankin princess-hiontaisia.

Mallistostamme ei tällaista sormusta löydy, mutta tilaustyönä sellainen voidaan tehdä. Itse asiassa aika tavalla kuvauksesi kaltainen, mutta keltakultainen allianssisormus on meillä juuri valmistumassa princess-hiontaisilla timanteilla. Siinä tosin rungon sisäpuoli ei ole sileä vaan joka toisen kiven kohdalla on rungon läpi menevä reikä. Näin siksi, että kivien alaosat pääsevät paremmin puhdistumaan sormusta esim. ultraäänipesurissa puhdistettaessa. Sormus voidaan toki tehdä myös ilman näitä reikiä, jos niin toivotaan.

Myyjä on ollut oikeassa siinä, että tällaisen sormuksen pienennys (ottamalla pätkä rungosta pois) tai suurennus (joko lisäämällä pätkä runkoa tai venyttämällä) on erittäin hankalaa, työlästä ja kallista eikä lopputulos ole välttämättä moitteeton. Sen sijaan sellainen on mahdollista, että sormuksen runko tehdään niin korkeaksi, että sen kokoa voidaan tarvittaessa suurentaa viilaamalla kultaa pois rungon sisäpuolelta. Esim. 0,2-0,3mm lisä rungon korkeudessa antaa mahdollisuuden 0,5 koon suurennukseen em. tavalla. Tätä varmaan tarkoititkin, kun kysyit "voisiko sileä pintaisen hioa sopivaksi".

Tällaisen sormuksen hinta riippuu aika oleellisesti siitä, minkä levyinen ja minkä kokoisilla timanteilla sormus tehdään. Jos meilaat minulle toivomuksesi sormuksen leveydestä ja timanttien koosta, voin laskea alustavan hinta-arvion.

Terveisin,

Uuri Sandberg

[email protected]

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei !

Kysyisin suositus hintoja seuraaviin sormuksiin:

V-209w kassiopeia I (18k valkokulta)

E-129w-myötätuuli (18k valkokulta)

V-211w kassiopeia I (18k valkokulta)

V-215w Kassiopeia I (18k valkokulta)

Montako timanttia kyseiset sormukset sisältää, ja paljonko maksaisi timantin lisäys 8:aan kappaleeseen jos niitä on alle sen ?

Kiitos !

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Marianne,

Tässä timanttien lukumäärät ja suositushinnat:

V-209w, 13 timanttia, alkaen 1699€

E-129w, 15 timanttia, 1049€

V-211w, 11 timanttia, alkaen 2075€

V-215w, 9 timanttia, alkaen 2890€

Ts. kaikissa näissä sormusmalleissa on timantteja enemmän kuin 8 kpl.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään