Paljonko laitatte viinoihin rahaa?


Guest angel_eyes-80

Recommended Posts

  • Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jokainen ostakoot viinansa itse,ja juokoot vaikka hengiltä.Meidän häissä ei tule enempää kun tervetulomalja ja jos ei riitä niin lähtekööt baariin dokaamaan,omapahan on ongelmansa

Link to comment
Share on other sites

Guest Saturday

Pippaloihin on näillä näkymin tulossa 2-3 alkoholistia ja minä en kyllä rupea näitten örvellystä katsomaan. Voi siis olla, että juhlapaikan ovella on puhallutus ja viinatarjoilua ei löydy.

Sinänsä ikävää, kun itse kuitenkin haluaisin vähän rennommat bileet.. mutta minkäs teet ja kaikki nämä alkoholistit ovat vielä läheistä sukua niin ei voi jättää kutsumattakaan. Ehkä. ;)

Link to comment
Share on other sites

Meidan budjettimme n.85 alkoholia juovalle on n.1400 euroa.

n.Puolikas kuohuviini (eli catering kielelella:useampi "kaato") /henkilo eli 40 plo Henckell Trockenia

Lisaksi olemme ostaneet 80 plo puna ja valkoviinia periaattella pullo /naama.Oluita tulee varmaan 3-4 korillista ja siideria vain yksi kun kukaan kutsutuista ei ole oikein kova siiderin juoja. Meille ei tule boolia mutta meilla on jalkiruokajuustojen kera pullollinen Port viinia /poyta (poyta 10 henkea) jotka olemme saanet sulhasen isoisalta (sulhasen kastelahja vuodelta 1973!!- ihan kauhea duuni dekantoida). Baariin tulee myos pari Single Malt whiskeya ja vanhuksille konjakkia.

Toivottavasti riittaa!! ::)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ei mitään käryä vielä viinojen hinnoista, ollaan kyllä jo ostettu viinit ja muutama viinapullo (pitopalvelu hoitaa onnittelumaljat) sitten vielä osallistun aina 2vkon välein nykysen työpaikan perjantaipullon arvontaan 1litra kossupullo (pitäkää peukut perjantaille ;) ) toivottavasti ei tuu maksaa yli 200€ viinakset yhdessä...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Suunnitelmissa on alkumalja, pari lasia viiniä/tölkkiä olutta per henkilö, boolia ja saunaoluet/siiderit. Vieraita alustavasti 80, joista max 50 juo, joten eiköhän 500 eurolla selvitä. Siinä rajoilla, kannattaako lähteä Virosta hakemaan kun kuitenkin matkatkin maksaa... Juhlapaikassa on myös aittabaari, jossa anniskeluoikeudet, janoisimmat saa juoda siellä omaan piikkiinsä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä meni vähän reilu tonni kun haettiin ne Virosta, muuten olis maksanu jonkinverran enemmän. Vieraita 130, tarjottiin alkumalja kuoharit, ruuan kanssa niin paljon viiniä kuin jaksoi juoda (pöytiin tarjoiltiin pulloviiniä pari kaatoa, sen jälkeen sai santsata halutessaan pitopöydän laatikkoviineistä), konjakit ja liköörit kahvin kanssa ja loppuillaksi boolia (Saarenmaasta), loput viinit, olutta (runsaasti!), lonkeroa, siideriä. Oluita jäi pari laatikkoa, siideriä puolikas, lonkeroa ei yhtään ja viiniä 1 laatikko. Muuten meni kaikki, eli ei syljeskelty laseihin meidän häissä... :D

Link to comment
Share on other sites

Meillä menee varmaankin noin 500 euroa.

Ruoan kanssa ei tarjota alkoholia, sillä pitopalvelu laskuttaisi siitä melkoiset summat. (Onnittelukuohari tulee kyllä, mutta se lasketaan ruokakustannuksiin.)

Ruokailun jälkeen siirrymme juhlapaikan tanssilatoon, jossa ei ole a-oikeuksia, ja voimme siis tarjota siellä itse hankkimamme juomat. Tarjoamme 40 litraa boolia, 5 lavaa olutta ja 4 lavaa siideriä. Nyt kun luen täällä muitten määriä, alkaa mietityttämään onko juotavaa sittenkään tarpeeksi... Alkoholia juo n. 60 henkeä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Minäkin täällä just laskeskelen kuinka paljon saamme rahaa juomiin menemään... Just eilen käytiin ostaa prismasta 'halvalla' olutta ku mies haluaa tarjota vain kolmosta, niin ei viitti tallinnasta sitä lähteä hakemaan (saakokaan sitä?). Ostettiin 19 keissiä olutta (á 15,90 keissi) ku ei enempää jaksettu - ajatuksella 1/3 keissiä per mies häissä, naisille siideriä lähden hakemaan virosta tulevana lauantaina. Lisäksi boolia, kuohari, likööri/konjakki kahvin kanssa..

Kyllä sitä rahaa saa menemään.. Mutta toisaalta eihän ne hukkaankaan mene - jos ei kaikki mene häissä niin sitten tulevissa tupareissa viimeistään.

Todennäköisesti menee jonnekin 700 euroon? Mutta jos laskee, että ravintolahinnoilla tolla saisi about 2 siideriä per vieras, niin eipä harmita yhtään! ;)

Muokattu: , käyttäjä: finchgoth
Link to comment
Share on other sites

Meillä ei oo tarkoitus pitää "ryyppäjäisiä", mutta tarjolla on iltapalan kanssa alkoholeja. Virosta ollaan kuskattu osa ja osa on ostettu alkosta.

Aikuisia vieraita on n 50 ja seuraava määrä juomista saa riittää: kuohuviiniä 15ploa, punaviiniä 12 litraa, valkkaria: kuivaa 9 litraa ja puolimakeaa 3litraa. Näiden lisäksi meille tulee ns. drinkkibaari, josta jokainen saa hakea mieleistään (kirkasta, likööreitä, mehuja, limppareita) Tähän kirkkaat (n5litraa) oli jo hankittuna ja likööreitä varattiin n. 7 litraa. Alkoholien kustannukset ilman kirkkaita (siis ei mehut ja limpparit) on reilut 300€. Tähän hommaamme vielä lisäksi pikkasen olutta miehiä varten. Teimme jo aluksi sellaisen päätöksen, että ei olutta/siideria/lonkkua, koska tölkit/pullot nostavat hintaa valtavasti. Mutta pikkasen tästä joudumme joustamaan...

Link to comment
Share on other sites

Meillä on noin 80 aikuista ja juomiin on varattu 1000 eurosta 2000 euroon. Tarkoitus ei ole mitään ryyppäjäisiä järjestää, mutta kun suurin osa vieraista on aikuisia, lasketaan juomia riittävästi. Jos juomia jää todella paljon yli, järjestämme kavereille jotkut jatkobileet parin viikon päästä :)

Tässä alustava suunnitelma määristä

- 24 pulloa ruokaan sopivaa punaviiniä

- 12 pulloa seurustelu punaviiniä

- 24 pulloa ruokaan sopivaa valkoviiniä

- 12 pulloa seurustelu valkoviiniä

- 3 pulloa Konjakia (litran pullo)

- 6 pulloa Likööriä (0,5l pullo)

- 20 pulloa kuohuviiniä

- 12 lavaa kaljaa (eli 288 tölkkiä)

- 6 lavaa siideriä (eli 144 tölkkiä)

- boolia 20-25 litraa

Link to comment
Share on other sites

Meillä taitaa mennä noin 600€

Sisältää 13 keissiä kaljaa, 2 keissiä siideriä, 12 plo kuohvaa, 6 punaviinitonkkaa, 6 valkoviinitonkkaa, konjakki, likööri, ja boolin likööri.

Kirkkaat saatiin ja ostettiin jo aiemmin. Tällä ilmoittautujien ja autollisten määrällä juomaa jää huomattavasti yli ellei sitten porukka tosissaan innostu. Mutta mielummin näin päin.

Link to comment
Share on other sites

About 1200e taitaa upota. Viinit, omilla hääetiketeillä, toimitetaan ystävämme viinitilalta täältä Saksasta. Oluet, siiredit ja kahviavecit hankittu Tanllinnasta. Juomaa, etenkin olutta on varattu reilusti, sillä myöhäisillan ohjelmistossa saunomista ja grillausta, joten kyllä juomaa varmasti kuluu. Kesken ei saa loppua. Juhlissa 100 aikuista.

Link to comment
Share on other sites

Just tein juomatilauksen tallinnan viinarannasta ja loppusumma oli pikkasen päälle 1200 euroa. Sisältää alkumaljat, ruoalle viinit (pullot pöydissä), kahvin kanssa avec (konjakki+baileys), olutta, siideriä, lonkeroa ja pari pulloa viskiä. Pikkasen mietityttää, että riittääkö tuo. Vieraita on n. 110 ja kaikki aikuisia.

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_kissa_*

Meillä menee joku 350€. Sisältää kuoharit alkuun, viinit aterian kanssa, boolin ja loppuiltaan vielä pari hanaviiniä ja pari lavaa bisseä. Ja Tallinnasta haetaan. Vieraita 50.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tämän hetkisten laskelmien mukaan rahaa viinaksiin eli kuoharit, viinit ruuan kanssa, kahvin avecit, oluet, siiderit ja lonkerot, menisi n. 850€ -ja tämä siis tuolta Etelänaapurista ostettuna!

Tinttikseltä olisin udellu, että paljonko te ootte laskeneet noita oluita ja siidereitä / nenä? Meillä kun on suunnilleen saman verran vieraita

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...