Jump to content
Naimisiin.info

Paljonko laitatte viinoihin rahaa?


Guest angel_eyes-80

Recommended Posts

Häävieraiden määrä n.90hlö, joista 5 lasta. Hääporukan ikähaitari 20-60v., joten eiköhän tuota alkomahoolia kulu. Ajattelimme tarjota alkuskumpan+lisäkaadon (riippuen siitä kuinka kauan hääparilta kestää matka juhlapaikalle, etteivät vieraat kuivin suin joudu odottelemaan! ;)), puna-ja valkoviiniä, siideriä ja olutta (sillä morsio eli minä en juo viiniä), aveciksi konjakki ja baleys ja illalla boolia. Juomiin menee arviolta 1000E (hinta riippuu paljolti siitä, mitä isukin eläkeläisjuhlien juomista syyskuulta 2005 jää jäljelle)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä 60 vierasta, kuoharit, viinit, avecit, boolit, kaikki yhteensä vain vähän yli 400 €, Tallinnasta.  :o

Link to comment
Share on other sites

- Meillä alkumaljat on varmaankin alkoholitonta siideriä (pitopalvelun kautta saa halvalla)

- Ruuan kanssa ei tarjota alkoholia

- Booliin tuleva anoppi toi viinat Tallinnasta (luulisi 8x0,5 80% riittävän 100 hengelle). tietenkin booliin pitää ostaa limpparit ym. muut tarvikkeet. Uskon että alle 200€ saadaan nämä tarvikkeet ostettua.

Link to comment
Share on other sites

Kertokaapa tyhmälle että mikä tämä tukkukortti on? :-?

Tukkukortti on kortti joka on ravintoloilla ja yksityisyrittäjillä (esim. pitopalvelun omistajalla). He saavat tällä kortilla ostettua tukusta halvemmalla isoja määriä ruokaa ym. muita tarvikkeita. Tietääkseni tätä korttia ei ole mahdollista saada, jos ei omista yritystä...korjatkaa jos olen väärässä.

Link to comment
Share on other sites

Onko kortti sitte henkilökohtainen vai käykö esim appivanhempien...omistavat k-ruokakaupan...käykö sellainen?Ei muuta ku anoppi mukaan viinaostoksille ;D

Link to comment
Share on other sites

Onko kortti sitte henkilökohtainen vai käykö esim appivanhempien...omistavat k-ruokakaupan...käykö sellainen?Ei muuta ku anoppi mukaan viinaostoksille ;D

en tiedä onko ruokakauppiailla näitä tukkukortteja. Kai K-ryhmällä on omat tukkukortit ja tukut (eihän k-kauppiaat saa myydä kuin k-ryhmän hyväksymiä tuotteita?)? Kannattaa kysyä appivanhemmiltasi tarkemmin (varmaan tietävät asiasta enemmän mitä minä). En ole varma onko kortti henkilökohtainen. ainakin minä lähden käymään pitopalvelun kanssa tukussa valitsemassa servettejä ym. Mutta kyseessä on tuttu pitopalvelun pitäjä ja hän maksaa tavarat ja minä maksan sitten myöhemmin hänelle ostoksista.

Link to comment
Share on other sites

Nyt selvisi, miksi hääbudjetit nousevat pilviin! Meillä menee juomiin tasan 0 €. Koska emme itse harrasta moista, emme takuulla kustanna toisten ryypiskelyä. Näin meillä. Mutta kukin pistää rahansa sinne, minne haluaa.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on suunnitteilla reissu lahden toiselle puolen. Laskelmien mukaan menee rahnaa juotaviin n. 600-700 euroa. Suomessa olis sama juomamäärä kustantanu tuplaten.

Häihimme on tulossa n. 100 aikuista ja summaan laskettu alkumalja (kuohari), ruokaviinit ja booli, jota tehdään n. 150 litraa, ettei vaan lopu kesken  :D

Link to comment
Share on other sites

Tarjoamme ravintolahäissämme onnittelujuoman, ruokajuomat (viinit) sekä kahvin avecin. Väkeä maksimissaan 25. Ruoan jälkeen kukin saa ostaa itse lisää. Budjetoitu 500 euroa.  :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä menee sellaiset 400€

alkumalja n. 10pulloo jotain halvinta, joka maksaa alkossa 6€/pullo, määrä riippuu sitten vieraiden lopullisesta määrästä

boolia tulee n. 90litraa, johon menee 10litraa viinaa eli n. 140€ alkosta halvinta viinaa

viinit teemme itse koska muutenkin olemme alan harrastajia ja yleisesti kaikista tekemistämme viineistä on pidetty hyvin paljon, niihin menee n.30€ kun marjat saadaan sukulaisten puutarhoista (yksi pöntöllinen menee tosin booliin) viiniä tulee kuitenkin n. 50 pulloo kahdesta pöntöllisestä, joten yli jää varmaan aikas paljon.

Olut ostetaan ihan suomesta kaupasta kun ei oikein kannata lähteä lahden taakse kalaan, jos laskee, että korillisen saa täältäkin hintaan 17€ ja siitä voi laskea vielä saavansa 5€ takaisin kun korit palautetaan takaisin kauppaan, koreja ostetaan kuitenkin n. 10 kpl eli 170€, josta siis saadaan vielä takaisinkin.

Eli lopullinen summa taitaa olla vähemmän kuin 400€...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Just tässä illalla laskeskelin ja meillä menee n. 350€-400€ booliin ja en tiedä ostetaanko olutta, johon menisi varmaan tuo 170€/ 10koria (siitä saa takas sen 50€, eli jää semmonen 120€) Alkumaljan hintaa en tiedä kun en tiedä mitä tarjotaan, enkä ole yhtään laskenut paljonko pitää ostaa.. Mut aika paljon on jo tuossa. :o

Link to comment
Share on other sites

Hih hih, tuntuu aivan hassulle ku luki tätä ketjua ::)

Meiän häissä menee oikeestaan aika vähän rahaa viinaksiin, luultavasti alkumalja tarjotaan, mut se ei oo vielä varmaa. Muuten ei mitään alkoholijuttuja oo vieraille tarjolla ;D

Tultiin siihen tulokseen, et ku jossain pitää säästää, nii ei me mitään viinaksia tarjota ::)

Link to comment
Share on other sites

Meidän häihin tulee n. 120 vierasta. Haetaan juomat Tallinnasta ja ollaan laskettu että niihin menee n.1000-1200€ (Alkumalja, snapsi, viiniä ruoan kanssa, kahvin kanssa avec, ja myöhemmin olutta, siideriä ja boolia)

Link to comment
Share on other sites

Meille varmaan n.90 vierasta. Juomiin olemme varanneet 500e. Tähän pitäisi saada sisältymään kaikki alkumaljasta iltaan asti. Tosin snapsi jää väliin.  

Link to comment
Share on other sites

Aika huikeita summia joillakin.... kyllä huomaa miten paljon säästimme,kun viinat hankittiin Saksasta. Eikä itse matkakaan maksanut sinne mitään,kun mies osti ne työreissullaan... ja rekkaanhan mahtui kaikki hienosti kerralla.

Meille siis tulossa 100 hengen häät ja viinit, kaljat ja booliaineet maksoivat hiukan alle 300 euroa ja viinaa riittää ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me haettiin just 600e juomia, mutta limsatkin tulee vielä maksamaan jonkin verran, vieraitakin tosin tulee lähes 200

kuoharit tulee pitopalvelun kautta, joten eivät ole tässä hinnassa mukana

pitopalveun sekä meidän toiveesta meille tulee vain viiniä ja boolia, ei sitten ole pöydät täynnä tölkkejä, boolimaljoina kaksi 40l maitotonkkaa

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli 60 hengen mukaan laskettuna jossain vaiheessa budjetissa 600e. Lasi kuohuviiniä, 4 lasia viiniä, 2*kahvin avec.

Loppasuille laskettu siis  ;D

voi voi, jos nämä ovat loppasuita niin mitähän meillä sit ollaan ::)

Kuohuviiniä, puna- ja valkoviiniä noin puolipulloa/ruokailija molempia, konjakkia kahville kun konjakin ystäviä on ja sit boolit päälle. Vielä luultavasti jotakin muuta, kuten sulhasen himoitsema Baileys. Meiltä ei juomat saa myöskään mistään hinnasta loppua kesken, se olisi isäni painajainen. Tarkoitus ei silti ole pitää ryyppyjuhlaa... Eli rahaa menee paljon. Anoppi on jo Tallinan matkan varannut ja Volvossa on iso peräkontti ;D

Link to comment
Share on other sites

Meillä "janoisia" vieraita varmaan 120-150. Juomia haettu kahteen otteeseen Tallinnasta, ensi kaveri toi meille sieltä yhden takakontillisen ja itse haettiin vielä toinen. Meillä ei tosin ollut autoa mukana, joten passijonossa saatiin ihmettelyä moisista alkoholimääristä, joku paheksu ääneen, et noiden juomisessahan menee kuukausia. No ei taida mennä ku se yksi ilta ;D

Onnittelujuomana venäläistä skumppaa (testattu moneen otteeseen, hinta-laatusuhde mainio), ruoan kanssa valko-punaviiniä, ostettiin hanapakkauksissa, illalla boolia, sitä varten ostettiin mäyräkoira Saarenmaata 80%, kun boolintekijän mukaan ei kannata Virosta asti vettä kantaa ja sitten iltapalan palanpainikkeeksi on varattu olutta ja siideriä. Rahaa menee noin 500 egee, vieraat ei aivan kuivin suin jää, mutta mihinkään räkäkänniin noista tuskin tulee. Ja uskon, et perinteen mukaan aika monella vieraalla on taskumatit mukana, jos lisää juomista kaipaa ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Saatiin edullisesti, pitopalvelusta kun tilataan nii lasi kuohuviiniä plus punaviinilasi/olut/vissy 5e/nenä.

Jos ja kun ihmiset haluaa juoda enemmän, niin myyntiä on pitopalvelun puolesta alk.14e plo.

Musta kiva että juomaa kuitenkin tarjolla, luohan se tunnelmaa ja rentouttaa meininkiä. Olin häissä, joissa ei tarjottu edes alkumaljaa, ja jos halusi ostaa, niin pullo viiniä maksoi jotain 30e.

:-*

Link to comment
Share on other sites

Meillä 16-18 aikuista. Viinoihin menee varmaan semmonen muutama sata euroa.

Tallinnasta haetaan kirkkaat, oluet ja siiderit sekä onnittelumaljatuotteet (skumppa).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...