Jump to content
Naimisiin.info

Viinit laatikoissa vai pulloissa?


Amor_2006

Recommended Posts

Ihan ok ratkaisu. Mutta suosittelen, että laitatte viinit jollekkin vähän korkeammalle jalustalle, jotta niistä saa helposti laskettua sitä viiniä ulos. Tämä oli yksissä häissä pieni ongelma näin vieraan kannalta. Viinitönikkää piti aina siirtää sinne pöydän reunalle, jotta sai laskettua sieltä juomaa ulos, ja takaisin siirtäessä aina lensi tippoja pöytäliinalle. Eli suosittelen jotain korkeampaa alustaa laatikoille, ja siihen alle vaikka lautanen mille tipat kerääntyy, niin pysyy suht siistinä.

Kiitos vinkistä. Tarkoitus olisi ostaa laatikoille telineet, mutta eipä ne silti kovin korkeita sellaisenaan ole. Pitääpä pähkäillä tuota korokeasiaa.

Meille pitopalvelu ehdotti,että viinit ruokailun aikana tarjoiltas pulloista ja ruokailun jälkeen "nouto baari", jossa voisi sitten olla viinitönikät "korokkeilla" jotka saamme heiltä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 6 years later...

Meilläkin tajoillaan viini ruuan kanssa pulloista, mutta sen jälkeen laitetaan ns avoin baari, josta jokainen saa itse hakea juotavansa ja viinit ovat siellä laatikoissa. En usko, että häiritsee kenenkään juhlaa, ei ainakaan tämän morsiamen

 

Meillä sama. Juhlapaikan toiveiden mukaan mennään, eli ruokaviinit tarjoilevat tarjoilijat pulloista ("koska tyylikkäämpää") ja sitten ruokailun jälkeen itsepalvelutiskiltä löytyy mietojen lisäksi laatikkoviinejä (ihan ilman mitään telineitä tai koristeita). Mielestäni ei olisi ollut NIIN suuri merkitys, tulevatko ruokaviinitkään pulloista vai laatikosta, mutta näillä mennään :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

^ Samoin oli meillä, ruokaviinit pulloista, tarjoilijat kaatoivat viinit ja pullot jätettiin sitten pöytiin. Mielestäni tämä oli tyylikkäämpää ja vähensi sitä trafiikkia hieman ahtaissa tiloissa, jos jokainen olisi ravannut täydentämässä laatikosta viinilasiaan ruokailun aikana. Myöhemmin sitten laitettiin laatikkoviinit tarjolle boolin kylkeen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...