iltapalapurtavaa???


johannaM

Recommended Posts

  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä oli sitä, mitä ruokailusta jäi ja sit makaronisalaattia ja lihapullia... sämpylöitä jne..

niin ja kahvia yms...

ja ruokaa oli viä seuraavana päivänäkin kun siivouskökäs oltihin  ;D (ja meki oltiin, ei saatu mitään armahdusta >:( ei kyllä kauheesti tullu mitään tehtyä :) )

...myöhemmin muuten kuulin, että anoppi oli pessy lattiat, vaikka olis ollu sellainen kone käytössä, mutta kukaan ei ollu mukamas sitä osannu käyttää...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nam nam!

Itse haluaisin ainakin lihapullia, ne on mun herkkua :) . Ehkä karjalanpiirakoita ja makaronisalaattia.. ei olla kyllä vielä mietitty.

Meistä olisi hauska laittaa isot grillit ulos ja tarjota iltapalaksi grillimakkaraa (itse en edes syö makkaraa ;) ) mutta helmikuussa se voi olla vähän hankalaa, jonkun raukan pitäisi seisoa pitämässä grilliä kuumana..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä häät heinäkuussa ja meille tulee iltapalaksi grilli makkaraa ja salaatit joita jäänyt päivälliseltä sekä leipää ja levitettä.

Olin itse toissa kesänä juhlissa joissa kannettiin illalla kaasugrilli esille ja juhlasankarin tytär oli valjastettu grillimestariksi. Toimi äärettömän hyvin ja maistui todella hyvin kaikille kauniina kesäiltana :)   (varsinkin tanssin ja boolin lomassa) :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Luultavasti, siis näillä näkymin tarjolla on pikkupiirakoita, savuporosalaattia + juhlaruoalta jääneet salaatin rippeet. Ajattelin myös leipoa suolaista piirakkaa (savulohi, katkarapu). Hotellilta vuokratulla rantasaunalla on myös takka, joten makkaranpaistokin voi tulla kysymykseen.

Link to comment
Share on other sites

Suolaiset piirakat (esim. kinkku-ja sienipiirakka) on myös iltapalalle hyvä vaihtoehto. Jos järjestää iltapalan itse, niin voi tehdä valmiiksi ja vaan lämmittä. Noi hodarit kuulostaa myös hyvältä! Mites olis itse koottavat hampurilaiset...  :P  Iltapalaa laitettaessa esille kannattaa muistaa, että jos salaatit on ollu ruokailun aikana pitkään esillä kesäkuumalla, niin niitä ei kannata enää uudelleen tuoda pöytään.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meille tulee buffeesta ylijääneet salaatit ja hod doggeja. Iltapalalle ei ole varsinaisesti aikaa vaan jossain vaiheessa joku (jota ei ole vielä päätetty ;)) laittaa grillit päälle ja ruoat viereen ja kertakäyttöastiat....jokainen saa sit käydä sillon laittamassa mieluisensa, kun haluaa... Ollaan kyllä ajateltu pyytää, jotain hieman sivusilmällä vahtimaan jos vaikka joku tarvii apua tai jotain  :D Helppoa ja edullista  :D

Link to comment
Share on other sites

^ Me ollaan kans mietitty tuota grillausta. Se ois todella mukavaa ja sitten, että jos kävisi niin hyvin että sää on seesteinen niin mikä sen mukavampaa kuin ulkona syöminen!! ;D

Ajateltiin kanssa noita grillimakkaroita ja sitten niitä salaatteja joita on jäänyt ylitse..ja kaikki vieraathan ei varmastikkaan ole ihan loppuun asti, että varmasti sitä sapuskaa jää ylitse. :-X HUH, nyt alko jännittää! ;D

Link to comment
Share on other sites

Me aluksi mietittiin että oltas tarjottu esim. pizzaa tai jotain salaatteja, nakkeja ym. Tää kuitenkin tulis maksamaan tyyliin 300-500 euroa koska juhlapaikka tekis ne, joten nyt ollaan pohdittu että laitettas juhlapaikalle esille runsaasti kaikkea naposteltavaa (esim. karkkia, suolaisia naksuja..), jotka saadaan hankkia itse.

Meille on varattu hääsauna, jonne halukkaat voivat siirtyä jatkoille, sinne tulee grillimakkaraa ja karjalanpiirakoita (myöskin itse hankittuja), joten korvataan juhlapaikan järjestämä kallis iltapala sillä. En tiedä onko tämä välttämättä paras mahdollinen vaihtoehto, mutta siinä ainakin säästäisi vähän..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Illalla grillataan makkaraa ja salaatit mitkä jää. Lisäksi tehdään varalta jotain salaattia luultavasti makaronisalaattia tms. Äiti on luvannut leipoa lohirullaa joka mun suurinta herkkua ja ehkä jotain suolakeksiä ja tuorejuustoa tms... katsotaan katsotaan

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...