Jump to content
Naimisiin.info

Alkoholittomat boolit


Guest Pikkupiru

Recommended Posts

;D Tässäpä kriteereitä kerrakseen... Häissämme ei tarjoilla lainkaan alkoholia, mutta onnittelumaljat kohotetaan. Olisiko ideoita?

Link to comment
Share on other sites

Ideoita ei näin suoralt kädelt ole mut käyppä kattomassa www.amoriini.com siellä on paljon booleja ja erivärisiä ja osa myös alkoholittomina. Sieltä itse sain hyviä vinkkejä  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

on monia tapoja saada boolista vihreää jos haluaa täysin vihreän boolin voi joukkoon lisätä päärynänmakuista mehukatti mehua tai sitten käyttää pienen tilkan elintarvikeväriä!

Link to comment
Share on other sites

vihreästä Modo-makusiirapista, kysy baareista :D se omenanmakuinen on aivan ihanaa..pullossa on 0,75l, riittää hiukan alle 40 drinkkiin/40 annoksen booliin. siihen mukaan 7up/sprite/muu sitruunalimsa ja kivennäisvettä, ihanan raikasta tulee :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meille tulee seuraavanlainen sotku:

vichyä

karpalomehua (vital karpalo-rypäle)

mansikkamehua (marli)

Kaikkia vaan yhtä paljon. Tai se oli meidän mielestä paras sekoitussuhde. On sopivan raikas, mutta ei hapan.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 2 weeks later...

Meille myös tulossa häät, joissa alkoholia tarjoillaan vaan jokaisen omalla kustannuksella juhlapaikan baarista.

Alkumaljaksi meille tulee ihan alkoholiton kuohari, joista onneksi nykyisin löytyy jopa valinnan varaa. Muutoin tarjoamme alkoholitonta Ruusunnuppu-boolia toivottavasti lämpimän illan virkistykseksi.

Tuon oman boolimme ohjeen löysin maa- ja kotitalousnaisten sivuilta Terävämpi vaihtoehto -jutuista. Jos nyt onnistuin, niin täältä pitäisi löytyä: https://portal.mtt.fi/portal/page/portal/MK...t%20juhlajuomat

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kokeiltiin tuota Ruusunnuppua juhannuksena sukulaisiin ja niin lapset kuin aikuisetkin tykkäsivät ja oli kaikinpuolin menestys. Ajattelin testata muutamia muitakin vielä, mutta totta tosiaan, alkoholittoman vaihtoehdon ei tarvitse olla tylsää, pahaa tai muuten negatiivinen juttu! Innostuin aivan, näitähän on kiva tehdä.

Link to comment
Share on other sites

Kaks parasta alkoholitonta boolia, mitä minä olen juonut ja tehnyt ovat jo aikaisemminkin mainittu herukanlehtimehu+vichy tai sprite (riippuu miten makeaa haluaa) ja fun lightin vadelmamehu+vichy tai sprite. Muuten en kyllä noista fun lightin mehuista perusta, mutta boolina toimii. Eka väriltään kellertävää, lähinnä omppumehun väristä ja toka, ylläri ylläri, vaaleanpunaista... Kantsii testailla. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Just tehtiin sukulaisen häihin alkoholiton booli, johon tuli Pommacia ja Ginger Alea. Meni kaupaksi ja kehuttiin raikkaaksi. Ja oli teeman mukaan suunnilleen kullanväristä. Samalla idealla oli myös alkoholillinen booli.

Link to comment
Share on other sites

Tein illalla itselleni alkoholittoman drinkin karpalomehusta, alkoholittomasta punaviinistä ja lirauksesta grenadiinia. Kivan punaista ja voisi sopia syys/talvihäihin makunsa puolesta. Lapset ei varmasti tykkää kyllä, mutta minä pidin :)

Pommac - ginger ale -yhdistelmä vaikuttaa hyvältä meidän itämais-teemaan. Täytyykin testailla :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

hei! kuinka paljon tuota alkoholitonta boolia tulisi varata?? vastatkaa joku pian kun häät jo 12.2!!! Paniikki iskee!!:)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Suunnittelemme häihimme tarjolle sopivilla prosenteilla varustettua boolia sekä alkoholitonta boolia. Haluaisin, että niiden värisävy olisi molemmissa sama.

 

Mitä mieltä olette, että onko se kuitenkin huono idea sen vuoksi, jos lasit menee sekaisin tai muuten?

 

Häihin aikaa alle kuukausi, niin sitä huomaa ajattelevansa moniakin asioita turhan tarkkaan... :D Onko tämä oikeasti ongelma vai ei?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...