sorellina

Hääyö hotelli kämpissä?

93 posts in this topic

Olemme ajatelleet varata hääyöh Hotelli Kämpissä. Ensin ajattelimme Strandia, mutta olemme kuulleet niin huonoja kokemuksia siitä, että ei kiitos...

Onko joku viettänyt hääyönsä Kämpissä ja millaisia kokemuiksia siitä on?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me oltiin Kämpissä ja oltiin tosi tyytyväisiä (no, siihen hintaan pitääkin olla...).

Meillä oli kaikki ne perusjutut kunnossa, eli myöhäinen (klo 17) huoneenluovutus, shampanjat ja mansikat huoneessa (tai itse asiassa ne oltiin tuotu sinne sillä aikaa, kun me lilluttiin kylvyssä), kylpytakit tietty ja ruusunterälehdistä tehty sydän sängyn päällä (no joo, tää oli musta kyllä vähän kornia, kun ei olla yhtään sellaisa hömppäromanttisia...). Aamiainen tuotiin huoneeseen etukäteen sovittuna ajankohtana (olis tosin saanut mennä alaskin syömään, mutta parempi näin - ei tarttenut pukea). Aamiainen oli hyvä, ehkä enemmän kahvia olisin toivonut. Olis sitä varmaan saanut, jos olisi soittanut, mutta ei jaksettu. Käytiin myös tutustumassa yläkerran Balance Clubiin taimikäsenyton, ei ollut mun mielestäni kummoinen, mutta tulipahan nähtyä. Tämä siis myös ilmaiseksi (en itse asiassa tiedä, olisko se oikeesti ollut ilmainen, mutta mentiin vaan pokkana ja sanottiin, että meidän kanssa oltiin sovittu, että kuuluu hintaan ;D)´. Palvelu oli kohteliaan eleetöntä, ei mitenkään makeilevaa tai hössöttävää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voin myöskin suositella Kämpiä! Meillä oli ihan tavallinen huone ilman mitään hääekstroja, kun satuttiin halvalla saamaan, ja sekin tuntui tosi luksukselta. Mulla on hotelleista kokemusta enemmän kuin tarpeeksi, mutta täytyy sanoa että Kämp oli eri luokkaa. Tilasimme huoneeseen VALTAVAN aamiaisen, joka kärrättiin pyörillä kulkevan pöydän avulla sisään. Uskomaton, suosittelen ehdottomasti!

Tosiaan siis, Kämpistä ei välttämättä tarvitse ottaa mitään hääsviittiä, ainakin minulle tavallinen huone oli aivan tarpeeksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tää nyt ei välttämättä kuulu tänne, mutta on ihan pakko kertoa... Mä oon meidän firman yhteyshenkilö Kämpiin päin, josta saattoi johtua, että vaikka me oltiin varattu sellanen pikkusviitti tavallisen huoneen hinnalla, saaatiinkin sellanen megalomaaninen huoneisto  :o  :o  :o. Sp, siellä on ihana aamiainen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuvittelisin minäkin, että Kämpin hinnoilla sais aika loistavaa palvelua...kokemuksia ei ole, mutta kuvitelmia hinnoista on... Toi klo 17 huoneen luovutus lienee yleisesti ottaen jokseenkin myöhäinen aika.

Niille, jotka on siellä olleet hääyönsä, kysymys: oliko todella hintansa (paljonko?) väärtti eli olisiko pienemmällä hinnalla saanut vastaavan hääyön?

katti, omassakotonassa hääyönsä viettänyt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillekin tulee hää yö Kämppiin. Isä oli varannut.

Onko kokemuksia kuuluuko aamiainen hotellihuoneen hintaan. Jossain nettisivuilla nimittäin sanottiin että aamiainen on extra 22 eur.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ensin ajattelimme Strandia, mutta olemme kuulleet niin huonoja kokemuksia siitä, että ei kiitos...
Pakko sanoa tähän että me olimme Strandissa hääyömme ja en voi kun kehua paikkaa!!

Oli todella upeaa ja loistavaa palvelua!Meillä jäi ihanat muistot... :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me vietimme koko "hääviikonlopun" Kämpissä. Emme siis ottaneet heidän ns. hääpakettiaan, vaan varasimme tavallisen huoneen (joka sekin on upea) kahdeksi yöksi. Hinta oli suunnilleen sama kuin yhden yön hääpaketilla tavallisessa huoneessa.

Hotelli on kaunis, samoin huoneet, palvelu ystävällistä ja aamiainen aivan supermahtava!

Kämpissä on kaikissa huoneissa kylpyamme ja erillinen suihku. On muistettava, että tavallisen huoneen hintaan ei kuulu automaattisesti aamiainen. Normaalihintaiseen viikonloppupakettiin se sen sijaan kuuluu. Aamiaisen tilaaminen huoneeseen maksaa 6 euroa. Tavallisissakin huoneissa on kuitenkin eroja ja pyysimme saada kivan, romanttisen huoneen ylemmistä kerroksista. Ja toive täytettiin.

Kämp on kokonaisuudessaan ylellistä hemmottelua!! Olkoonkin miten mielikuvituksetonta tahansa! Voin vilpittömästi sanoa, että saimme rahoillemme vastinetta, nautimme joka hetkestä ja kaikista pienistä yksityiskohdista (mm. ruusuja huoneessa, pari 0,35 l viinipulloa ja virvoitusjuomia, kylpytakit ja tohvelit hotellin puolesta), kun pääsimme rentotumaan jo edellisenä iltana hotellihuoneen rauhaan.

Kun meillä ei hotellin puolesta ollut järjestettynä herkkuja ym. kivaa huoneeseen hääyöksi, hoiti kaasoni tämän puolen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kämpin nettisivuilta löytyy linkki hotelliketjun sivuille ja sieltä voi saalistaa haluamalleen ajankohdalle parasta hintaa. Halvin yö, jonka ole tähän mennessä löytänyt on 150 euroa Deluxe-huoneessa. Tällä hinnalla ei ole oikeutta peruuttaa tai vaihtaa ajankohtaa, mutta eihän hääyötä ole muutenkaan tarkoitus peruuttaa tai vaihtaa...  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siis onko tosiaan näin että jos varaat Kämpistä huoneen ketjun sivuilta niin voit saada sen 165 eurolla! Kävin sivuilla ja hinta on tietty ilman hääpalvelua mutta sama huone kai (deluxe) jota tarjotaan hääpalvelussa?

USKOMATONTA!

Onko kellään kokemuksia?!?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me varattiin tänää sulhon kanssa hääyöpaikkamme Hotelli Kämpistä.Odotan innolla siellä hääyötä,koska se vaikuttaa todella ihanalta ja romanttiselta paikalta yöpyä häiden jälkeen.Nyt tulevan viikon tiistaina ollaan menossa tutustuu sinne. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mekin päädyimme Kämpiin. Sopivasti luksusta. Grand Marinan saunasviitti oli niin kulahtanut ja tylsä, että päätimme vaihtaa paikkaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me vietämme siellä hääyömme. Saimme joviaaliin hintaan ja joustavat aikataulut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me varasimme sviitin (Maria Kämp) koko hääviikonlopuksi aika tarkalleen vuotta ennen häitä. Juniorsviitit ovat kaikki erilaisia ja katselukierroksen perusteella päädyimme siihen, että Maria Kämp-sviitti on meille paras. Niinpä varasimme heti silloin, sitä myyntipalvelukin suositteli. Tavallisia huoneita (olikos ne nyt deluxe-huoneita nimeltään?) on varmasti saatavilla vielä hyvinkin lähellä häitä. Mutta jos on erikoistoiveita, niin varatkaa ihmeessä heti kun tiedätte mitä ja milloin!  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me varattiin pari viikkoa sitten ja häät on toukokuussa. Eli sesonkiajan ulkopuolella näyttää kyllä löytyvän vapaita sviittejä aika lyhyelläkin varoitusajalla.  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me käytii katsomassa myös sviittejä, mutta todettiin, että me ollaan tyytyväisiä tavalliseen huoneeseen hääpaketilla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me ollaan myos varattu ihan tavallinen huone viikonloppupaketilla.  Viimeksi Hesassa kaydessamme, pyysimme heita nayttamaan kahden hengen huonetta ja taman he tekivat, erittain ystavallista palvelua muutenkin.  Tavallisetkin huoneet on isoja ja erittain hyvin varusteltuja. Nyt saamme siis olla tavallaan kaksi yota yhden hinnalla! Hommaamme huoneeseemme itse shamppanjaa ja jonkinlaisen napostelukorin...  Ei meilla sviittiin olisi ollut varaakaan...  

Kampissa on myos todella hyva baari, jossa voimme seuraavana iltana kokoontua kavereiden kanssa cocktaileille (meille tulee paljon ulkomaalaisia vieraita).  Nautin mieluummin hotellista kahtena yona kuin vain yhtena!   :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä hääyö vietetään myös Kämpissä. Varattiin se muistaakseni jo tuolla viime syksynä. Olemme varanneet Kämpin hääpaketin, johon siis kuuluu :

IKIMUISTOINEN HÄÄYÖ HOTEL KÄMPISSÄ

Juhlistakaa hääyötänne ylellisissä huoneissamme. Hääyöpakettiin valittavananne on useita eri huonetyyppejä Deluxe-huoneesta romanttisiin sviitteihimme. Voitte myös muistaa ystäviäsi antamalla heille ylellisen yön häälahjaksi.

Hääyöpakettimme sisältää:

- Pullon shampanjaa

- Tuoreita mansikoita ja hunajaa

- Juhlavan kukka-asetelman

- Huonepalvelun tarjoileman aamiaisen

- Huoneen luovutuksen myöhäisempänä ajankohtana

- Balance Clubin käytön veloituksetta

Huonetyypit:

- Deluxe huone 350€ / yö

- Executive huone 385€ / yö

- Junior Park Sviitti 625€ / yö

- Kämp Sviitti 835€ / yö

- Executive Sviitti 1013€ / yö

- Mannerheim Sviitti 2750€ / yö

Me otettiin tuollainen Executive-huone. Olemme olleet siellä kerran aikaisemmin ja hyväksi todenneet. Huoneen luovutus on meillä klo 18.00 sunnuntaina! Eli saadaan nauttia koko päivä ihanasta huoneesta.

Päädyttiin tuohon Kämpiin kun katseltiin eri hotelliketjujen hääpakettien hintoja, eikä tuo poikennut huomattavasti muiden hinnoista ja laatu on varmasti parempaa, onhan se viiden tähden hotelli  ;)

Eli innolla odotetaan jo hääyötä sekä ensimmäistä päivää avioparina!

-Niiskuneiti-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varasimme myös meille Kämpistä meille iiiihanan hääyöhuoneen, mutta ihan perusviikonloppuvarauksena, jolloin ammeellinen DeLuxe huone maksaa 185 euroa aamiaisineen (+ aamiaisen huoneeseentuontilisä 6 euroa), huoneenluovutus seuraavana iltana klo22.  Aateltiin viedä itse korissa mukana shampanjaa, mansikoita ja muita yöherkkuja. Noista kukka-asetelmista yms en niin perusta että haluaisin maksaa maltaita hääpaketista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me vietettiin hääyö hotelli Kämpissä. Maksettiin deluxe huoneesta hääpaketilla alle 300 eur. Ja meidät up-greidattiin paikalla executive-huoneeseen.

fiilis_executive_room.jpg

Huone oli mukava ja hyvin varusteltu kylpyankkaa myöten. Hääpakettiin kuului kaikkea ihanaa (kukkia, ruusunterälehtiä vuoteella, mansikoita odottamassa meitä, samppanjaa arvo 88 eur jne.).

Aamiainen oli aivan uskomattoman runsas: paahtoleipää, croissantteja, erilaisia sämpylöitä, pullaa, iso hedelmälajitelma, muroja ja jugurttia, kalalautanen, lihalautanen, juustolautanen, pannukakkuja siirapilla ja mansikoilla, munakas graavilohella, tuoremehua,  hopeakannuissa kahvia ja teetä...

Paksut ihanat kylpytakit ja aamutossut. Minibaarissa kaikkea mitä voi tarvita (tosin veimme kyllä mukanamme muutaman oman kuoharipullon salaa...). Ruokaa huonepalvelusta vuorokauden ympäri.

Ihanan keveät peitto ja tyynyt.

Olimme hotellihuoneessa samaan hintaan pe klo 13 - la klo 19.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuulostaa tosi hyvältä :-X

Harmi, että meidän häät on kaukana Helsingistä, joten hääyötä emme siellä voi viettää (ellemme sitten halua jättää juhlia tosi varhain ;D ). Ehkä se hääyön jälkeinen yö sitten ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sama juttu. Kävin ihailemassa hääyösuunnitelmia ja kauhistumassa hintoja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli maistraattipäivän ja hääjuhlan välinen yö, joten ehdimme nauttia huoneesta ja palvelusta kunnolla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now