saje

Hotelli Glo, Helsinki

28 viestiä aiheessa

Mekin vietimme hääyön Kluuvin Glossa. Otimme Glo Love -paketin, johon kuului yöpyminen deluxe-huoneessa, huoneaamiainen, pullo kuohuvaa ja huoneenluovuts klo 16. Lisämaksusta sai oikeaa shampanjaa ja tämän myös itse valitsimme. Tykästyin hotellissa erityisesti tyylikkään moderniin sisustukseen (tämä oli yksi valintakeriteereistä - inhoan perinteisiä 90-lukulaisia hotellisisustuksia) ja aivan mahtavaan isoilla peileillä varustettuun valtavaan avokylpyhuoneeseen. Myös huoneen valaistus oli todella kiva ja esim. yöpöytinä toimi kaksi isoa valokuutiota.

Varasimme ammeellisen huoneen ja nautimme hääpäivän päätteeksi kuohuvat ihanassa vaahtokylvyssä. Aamupala oli huoneaamiaiseksi runsas ja kaikin puolin hyvä antipastoineen kaikkineen. Jälkeenpäin harmittaa ainoastaan se, ettemme testanneet spa-osastoa laisinkaan, en tiennyt että siellä olisi ollut unisex-saunat! Muuten kaikin puolin ihana ja onnistunut hotellikäynti, varmaan vietämme siellä yötä yksivuotishääpäivänämmekin.

Muokattu: , käyttäjä: Hiilinorsu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onkos kukaan yöpynyt Glo Artissa? Ollaan sulhon kanssa katseltu, että Deluxe-huone voisi olla aika mukava, ammeella ehdottomasti.;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään