Lauren

Hääyön hinta?

108 viestiä aiheessa

Helsingin Sokos Hotel Vaakunan ysikerroksen sviitti saunalla ja hääpaketilla (+lupasivat meille vielä terassillisen sviitin) 310 öröö. Samppanjoita ja suklaita odotellessa... <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee tavallinen kahden hengen huone hotelli Krapilta 110 euroa. Hääpaketti, jossa oli isompi huone, myöhempi luovutus ja aamiainen huoneeseen (oisko ollu vielä jotain muutakin..?) oli 260 euroa. Tultiin siihen tulokseen, että se perushuone riittää meille. Parasta hotellissa on se, että se on vain parikymmentä metriä meidän juhlapaikasta -> helppo kömpiä sinne sitten juhlien päätteeksi! :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oltiin yötä Savonlinnan Seurahuoneella. Varattiin ensin sviitti 168 €, koska kaikki kahden hengen huoneet parisängyllä oli jo varattu, mutta saatinkiin sitten myöhemmin vapautunut varaus tuohon parisängylliseen kahden hengen huoneeseen 127 €. Hintaan sisältyi huoneen koristelut (joita ei koskaan ilmaantunutkaan... :huh: töykeähkö mies vuorossa vastaanotossa ja ilmeisesti oli hänen tehtävänsä), kuohuviini (tuli sovitusti :) ) ja ihanan runsas aamupala huoneeseen. Uloskirjautuessa meiltä kuitenkin veloitettiin vain 100 €. En tiedä miksi, mutta olihan tuo hauska yllätys. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä Radisson SAS Royalissa Executive Suite maksaa 260,- ja sisältää jonkinmoisen hääpaketin, myöhäisen check outin, aamupalan huoneeseen yms.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääyömme Turun Marina Palacessa (Radisson Blu) maksoi 160 euroa. Huone oli "superior"-luokkaa, ja siinä oli oma sauna. Hintaan kuului lisäksi runsas aamiainen huoneeseen, myöhäinen check out, kuohuviini, suklaata+vaahtokarkkeja + hedelmiä.

Mielestäni hinta ja laatu olivat ihan kohdallaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääyö tulee yksityisessä hotellissa (hääsviitti poreammeella) maksamaan 192 euroa. Ihan kohtuullinen hinta mielestäni.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noihin hääpaketteihin sisältyy aamiaisen, kuohuviinipullon(joka tietenkin on ravintolahinnoissa) ja kukkien lisäksi (jotka nekin tilataan usein erikseen) siivouskustannukset jotka häähuoneissa on yleensä koristelujen ja satiinilakanoiden ym takia hieman korkeammat. Lisäksi hääaamiainen on kalliimpi kuin buffet- aamiainen joka on usein runsaampikin. Ja huonepalvelulisäkin veloitetaan. Ja vaikka aamiainen tarjoillaankin huoneeseen, huonehinnassa veloitetaan buffetaamiainenkin, eli sen osuutta ei könttähinnasta poisteta. Jos huoneenluovutus on vasta illalla, veloitetaan se seuraavakin yö, koska yleensä siivojia ei enää talossa ole illalla esim kuuden maissa -> huonetta ei voida enää myydä kenellekään toiselle lähtöpäivänä. Kylpylähotelleissa kylpyläosaston käyttöhän sisältyy hintaan kaikille majoittujille.

Eli jos haluaa vähän pihistää hääyön hinnassa, tässä pari vinkkiä: Superior- huone tekee yleensä vähän lisää huonehintaan, muutaman kympin normaalisti. Kannattaa kuitenkin seurailla internetistä tarjouksia, joskus saattaa saada jopa 65 eurolla 2hh ja varaukset pitäisi tehdä netissä. Varauksenteon jälkeen hotelliin voi aina soittaa ja pyytää superior-huoneeseen vaihtoa jolloin tuohon pohjahintaan pitäisi saada vain se superiorlisä. Eli superiorin saattaa saada ihan tavallisen kahden hengen huoneen hintaan.

Kaverit saattavat aikaisemmin päivällä jos huone on valmiiksi siisti tai sitten ennen saapumista päästä koristelemaan huonetta ja he voivat sujauttaa vaikka kuohuviinipullon siinä samalla huoneeseen. Huoneenluovutusta voi mielestäni maksutta venyttää parilla tunnilla jos hotelli ei ole tulossa kovin täyteen eli siivoojat ehtivät siivoamaan huoneen päivän aikana jokatapauksessa.

Lisäksi: jos teillä on tuttuja/sukulaisia jotka työskentelevät sellaisessa ketjufirmassa (kaupassa, ravintolassa, huoltoasemalla ym), johon kuuluu myös hotelleja, heidän henkilökuntaetuihinsa kuulunee saada huone halvemmalla ystävilleen tai sukulaisilleen. Nämä yleensä tulisi tiedustella suoraan hotellista sähköpostilla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos näistä vinkeistä. Tuli tosiaan tarpeeseen, koska vähän tuntuu meidän hääkulut leviävän käsiin. Hyvä että tässä asiassa löytyi mahdollisuus säästää. Koska haluamme kuitenkin hotelliin omaan rauhaan, emmekä kotiin ensimmäiseksi yhteiseksi yöksi avioparina.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

160 euroa viikonloppu, joka oli tarkoitus viettää mökissä, mutta vaihtoivatkin meidät huoneistoon, jossa oli mh, keittiö, olohuone, sauna ja wc. Mikä tärkeintä, siellä oli ihana leveä parivuode ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä Lossirannassa (Savonlinna) yö maksaa 126e. Huoneessa sauna sekä poreamme. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä maksaa 260e iso sviitti, kuohuviiniaamiaisella :-X:-X ja kylpyammeella...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä heinäkuussa Junior Suite hotelli Hamburger Börsissä Turussa 134 €. Ei otettu mitään hääpaketteja, myöhäisemmän luovutusajan sunnuntaiksi saimme ihan pyytämällä, ja kuten joku tuolla edellä jo kirjoitti, niin mekin haluamme ehdottomasti buffetaamiaisen sen sijaan, että joku kärräisi tarjottimia sänkyyn :girl_smile: Onneksi vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan kaksi yötä Oulussa Scandicissa, yksi "hääpakettiyö" ja toinen normiyö samassa paremman tason huoneessa (ei kuitenkaan sviitti). Hintaa 290e yhteensä. Sisältää siis kaksi yötä, yhden huoneeseen tarjoillun aamiaisen, yhden illalle tulevan skumppaa+herkkuja-korin sekä myöhäisemmän huoneen luovutuksen ja yhden normin buffet-aamiaisen. Näin meillä siksi, että pe varsinainen vihkipäivä maistraatissa -> pe-yö hääyö hotellissa -> la juhlat -> toinen "hääyö" hotellissa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

250e tulee maksamaan Juniori Suitessa :)

Huoneeseen tuodaan pullo kuohuviiniä ja aamupala haluttuun aikaan. Mutta kaikista parasta: huoneessa on kahden hengen poreamme! :girl_in_love: Voin kuvitella jo meidät onnellisina pitkän päivän jälkeen kömpivän kahdestaan rentoutumaan porekylpyyn kynttilöiden valossa... :wub:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varaamamme häähuone maksaa 195 euroa. Ei ole sviitti, mutta vähän normihuonetta suurempi ja tasokkaampi. Hintaan sisältyy yöpala, aamiainen huoneessa ja kylpyläosaston käyttö.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me varattiin Helsinki-Vantaan lentokenttä Hiltonin perushuone aamiaisella, january salessa hinta oli muistaakseni vain 67e. Sopiva hinta siihen suhteutettuna että olemme varmaan hotellilla joskus 1.30 yöllä ja häämatkan lento lähtee klo siitä noin 12 tunnin päästä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mennään kuhertelemaan sviittiin, jossa on poreamme. Tietty sitten kaikki skumpat yms. hienoudet kuuluu hintaan. Ja koko paketti 205 euroa, mikä on ihan kohtuullinen. Soittelin muihinkin alueen hotelleihin ja tuo oli halvimmasta päästä, kallein oli 350 euroa (huoneesta, jossa on mielestäni aivan karmea sisustus...)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aamupaloineen Jyväskylän hotelli Yöpuussa muistaakseni 270€. Kuulostaa ehkä kalliilta, mutta oli sen arvoinen. Ihana hääsviitti ja aamupala, jota syötiin kai kolme tuntia kaiken kaikkiaan. Ja illalla odottamassa kuohuviiniä, hedelmiä ja suklaata. Saatiin paketti häälahjaksi siskoltani. :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on Haaparannan Cape East hotellin sviitissä 1900kruunua eli n. 190e yöpyminen, siihen kuuluu myöhäisempi huoneen luovutus sekä aamupala huoneeseen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä varattuna Sokos Hotel Vaakunasta saunallinen sviitti eikä makseta siitä mitään. Eikä kukaan muukaan. Järjestetään heidän tiloissaan juhlat ja niillä oli tuollainen tarjous.

Tuo ei sisällä mitään muuta kuin yöpymisen eli jos sinne jotain extraa haluaa, niin ne maksaa erikseen. Mutta se on onneksi pientä. Hääpaketin hinta saunallisessa sviitissä ois ollu normaalisti 322€ S-etukortilla.

Todennäköisesti pyydetään ainakin myöhäisempi luovutus ja tilataan aamiainen huoneeseen. Muuta extraa ois hääpaketissa ollu hedelmävati, skumppa, ruusut... Skumppa ois ihan jees, mut veikkaan, et isi lähettää sinne meille sellasta ja ruusuja, minkä teki myös isoveljelleni morsioineen, kun menivät naimisiin.

Siihen on vielä aikaa...

:-X Anerina

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Maksamme yhdestä yöstä saunallisessa standardihuoneessa hääpaketilla (skumppaa, suklaata, aamiainen sänkyyn ja myöhäisempi huoneenluovutus) 166 euroa. Minisviitti ois ollut noin 35 euroa kalliimpi, mutta kun siinä ei ole saunaa, niin päädyttiin ihan tuohon perushuoneeseen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me vietettiin hääyö Turussa Marina Palacessa Superior-huoneessa, maksoi 140 €. Huoneessa oli näkymä Aurajoelle, King-size sänky ja kylpyamme, buffet-aamiainen sisältyi hintaan ja myöhäisen huoneenluovutuksen saimme pyynnöstä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

0 euroa.

Hääsviitti kuuluu samaan pakettiin juhlapaikan kans. Sviittiin kuuluu huoneen koristelu sekä runsas aamiainen. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me varasimme Oulun radinsson blusta presidenttisviitin :-X

Radinsson ei oikein edusta itseään sillä rakennuksella ulkoapäin.

Mutta kun kävimme katsomassa presidenttisviitin niin se oli aivan UNELMA. Aivan meidän tyylinen. Meillä häät on pienimuotoiset joten saavumme hotellille hyvissä ajoin jolloin meillä on aikaa nauttia sviitistä.

Radinssonissa oli kolmea erilaista sviittiä. Hääsviitti ja junior sviitti olivat vähän yli 200€ s-etukortilla.

Tää meidän presidenttisviitti oli s-etukortilla 380€ + 60€ hääpaketti.

Sviitti sisältää: makuuhuoneen, ison olohuoneen, ruokailutilan, 2 kylppäriä, oleskelutila(esim saunasta voi tulla jäähylle :D) sekä sauna ja kylpyamme.

Suosittelen ehottomasti tuota radinsson bluta!

Kyseinen kuva on junior tai hääsviitistä. mutta pressassa samanlainen sisustus.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään