Jump to content
Naimisiin.info

Hääyön hinta?


Lauren

Recommended Posts

Hei,

paljonko olette maksaneet hääyöstä hotellissa - oliko saatavilla joitain ns. hääpaketteja, johon kuuluis jotain extraa hääparille - ja paljonko siis tällainen maksoi? Mun mielestä huoneen ei tarvitse kuitenkaan olla morsiussviitti vaan "tavallinen" 2 hengen huone kelpaa, luksusta sekin kun ei usein hotelleissa yövytä. Pääseekö tätä huonetta muuten esim. kaasot etukäteen sitten koristelemaan?

Lauren

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä hotelli Tammerissa tavallinen parvekkeellinen huone 159 euroa. Hinta sisältää kuohuviinin, kukka-asetelman, aamiaisen sänkyyn ja nyt en muista kuuluiko mitään muuta. Onhan se vähän kallis, muttei mitenkään kauhean hintainen verrattuna moniin muihin..

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Tuia, minustakin teidän hinta ihan ok. Toivon, että meillä hieman vielä halvempi, kun pienellä paikkakunnalla. Sulhoni ei raaskisi hotelliyötä toteuttaa laisinkaan, mutta minä maksan sen vaikka omasta pussistani, minulle se on tärkeää ja kuuluu asiaan.

Saanko vielä tiedustella, milloin tämän varasitte?

Lauren

Link to comment
Share on other sites

Tunnelmallinen hääyö Sokos Hotel Hamburger Börsissä Turussa  

Hinta alk. 108 €/2 hlöä/vrk

Sis. majoituksen tasokkaassa huoneessa, aamiaisen, kuohuviiniä ja suklaata huoneessa sekä huoneenluovutuksen sunnuntaisin klo 14.

Ennakkoon voit varata Turun Sokos Hotellien myyntipalvelusta (02 - 337 3800) myös erikoisaamiaisen huoneeseen tarjoiltuna, hinta 15 €/2 hlöä.

Käypä katsomassa http://www.sokoshotels.fi ja sieltä vapaa-ajanpakettien tai teille lähimmän hotellin kautta pääset tutustumaan hääyöpakkauksiin. Kaikissa hotelleissa näitä pakkauksia ei (ainakaan nettisivujen perusteella) ole saatavana, mutta Turussa ainakin on niin, että kolmesta hotellista yhdessä on tämä mahdollisuus!

Link to comment
Share on other sites

Guest iiris79

Me menemme Scandic Hotel Plazaan, missä häähuone maksaa 150 euroa. Pakettiin kuuluu:

:-X majoitus hääkukin koristellussa huoneessa

:-X kuohuviiniä

:-X kylpytakit

:-X poreamme

:-X myöhempi huoneen luovutus (klo 15 muistaakseni)

:-X hääaamiainen huoneeseen tarjoiltuna sisältäen:

kylmäsavukirjolohta, leikkeleitä, vihanneksia, pekonia, munakokkelia, kahvia, teetä, kaakaota, appelsiinimehua, piccolopullon Kriter Carte d'Or kuohuviiniä, aamiaisleipiä, voita ja marmeladia, hedelmäasetelman ja konvehtejä.

iiris :-X

Link to comment
Share on other sites

Meillä maksaa hääyö Bestwestern Hotelli Savonian VIP-huoneessa (=huone on paremmin sisustettu ja varusteltu kuin muut kahden hengen huoneet) 86 €. Hinta sisältää aamiaisen tarjoiltuna huoneeseen sekä huonetta saadaan pitää iltapäivälle asti seuraavana päivänä.  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Meidän hääyö maksaa 450€ sisältäen koristelun, aamiaisen huoneeseen, hotellin lahjan ja hotellihuoneessa saa viipyä seuraavaan iltaan asti.

Huoneeseen kuuluu myös sahamppanjaa ja hedelmäkori sekä poreallas, sauna ja näköalaparvike. Hotelli sijaitesee Rovaniemen keskustassa Hotel Santa Claus.

Link to comment
Share on other sites

Me maksettiin 60e. Hintaan kuului sauna, kuohuviini, hedelmäkori ja aamiainen. Tämä tavallisessa 2hh huoneessa Hyvinkään Cumuluksessa. Eikä yhtään harmita ettei tuhlattu mihinkään sviittiin. Panostimme sitten enemmän häämatkaan  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä varattu ateljee-sviiti Savonlinnan seurahuoneelta, ja siihen kuuluu seuraavaa:

- kaksikerroksinen sviitti, jossa on parvella parisänky ja pieni wc

ja alakerrassa olohuone, wc, suihku ja sauna.

- huoneessa on kahden kerroksen korkuinen erkkeri-ikkuna, josta on

näkymät torille.

Lisäksi häähuoneeseen tuodaan huntu kattoon sängyn yläpuolelle ja aamiainen

tuodaan huoneeseen ilman lisäveloitusta.

Talo tarjoaa myös kuohuviinipullon hääparille, se toimitetaan huoneeseen

ennen saapumista.

Hinta 148e/vrk eli mielestäni ei paha  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Me meinataan juhlia meidän häitä auringon nousuun asti. Omaan makuuhuoneeseen uudet petivaatteet ja aamulla saa nukkua (olla kullan vierellä) niin pitkään, kun huvittaa ja sit hipsiä jääkaapille........ Vietetään sitä "hääyötä" ja nautitaan hotellin antimista sitten häämatkalla. Itse en usko, että jaksaisin nauttia hotellissa olosta silloin. Jos hotelliin menee aamu viideltä ja aamiaiselle pitää ehtiä ennen yhtätoista niin ei tule mitään. Minä haluan syödä aamiaisen noutopöydästä enkä halua, että kukaan kiikuttaa minulle kahvia ja sämpylää huoneeseeni. Joten meidän hääyö on heti hääpäivän jälkeen halpa kotiyö.

Link to comment
Share on other sites

Meilla 330 euroa - kahdesta yosta.  Mina halusin Kamppiin, mutta sen sijaan etta olisimme maksaneet varmaan samanlaisen hinnan yhdesta ainoasta yosta, valitsimme viikonloppupaketin tavallisessa kahden hengen huoneessa ja jarjestamme sinne itse samppanjaa ja herkkukorin...  Luksusta on Kamp itsessaan (eika ne tavalliset huoneetkaan mitenkaan huonoja ole...)!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...