Hääyön hinta?


Lauren

Recommended Posts

Siis ei oo totta. Nyt alkoi oma varaus kaduttaa. Meillä huone maksaa 241 €. Siihen ei sisälly muuta kuin aamupala (yhteisissä tiloissa) sekä kuntosalin ja uimahallin käyttö. Huoneen saa käyttöönsä lauantaina 14 alkaen, ja viimeistään kello 18 pitäisi olla vastaanottamassa huonetta.  :o  Ilmoitin jo varausta tehdessäni, että emme todellakaan ehdi vielä siihen aikaan paikalle, niin sanoivat, ettei voi vielä ilmoittaa asiasta vaan täytyy sitten HÄÄPÄIVÄNÄ meidän soittaa, jos myöhästymme kuudesta. Että tietävät sitten ne, jotka sinä päivänä ovat töissä. Mitenköhän vaikeaa tuokin tieto olisi laittaa tietokoneelle?!!  ::) Mahtaa olla muutakin mielessä hääpäivänä..

Huoneen luovutus on sunnuntaina jo kello 12. Miten siihen mennessä ehtii käydä aamupalalla, kuntosalilla ja uimassa, kun tullaan vasta myöhään illalla hotellille. Voi että ottaa päähän, taidanpa etsiä muualta hieman parempia vaihtoehtoja.. Tai sitten ollaan kotona ja herätään ku huvittaa.  ;D Miksköhän ees varasin sen huoneen..

Huoh. Anteeksi avautuminen. Helpotti.  :-*

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hei -k ja muutkin!!

Me saadaan siis meidän huone kanssa vasta klo 14 käyttöön ja luovutus on myös klo 14. Olisin myös toivonut, että oltaisiin päästy jo aiemmin hääpäivänä huoneeseen käymään.. :-/

Tylsä juttu.. Mä ajattelin jo perua koko huoneen ja et tultais kotiin yöksi. Mut mut.. ollaan luvattu kämppä jo muutaman kamun käyttöön ja mies oli sitä mieltä, että kotona ei hääyötä nukuta.

Mun pitää ottaa yhteyttä siihen hotelliin vielä. Jos vaikka sais jonkun kantahenkilökunnan edustajan puhelimen päähän. Mä meinaan olin ymmärtävinäni et me jouduttais luovuttaankin huone jo klo 12..

Link to comment
Share on other sites

Meillä ammeellinen huone aamiaisella 120€

Mielestämme on turhaa maksaa suuria summia ylimääräistä "hääpaketista" mihin sitten kuuluu tyyliin kuohari ja suklaata  :o Upean ja runsaan juhlakorin tms. saa itse kasattua paljon edullisemmin  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Me ollaan vuokraamassa poreammeellinen mökki. Mökki sijaitsee järven rannalla ja siihen kuuluu myös rantasauna. Hintaa viikonlopulle syyskuun lopulla tulee 250e. Ruokia tuo ei sitten tietenkään sisällä. Ollaan siellä varmaan vähän pitempäänkin, 5 vrk maksaa 390e.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Itse otimme tälläisen hotelli Kämpistä , ja meille tulee tuo Junior Park Sviitti. ( Tosin hääyö+seuraava,mutta toinen yö viikonloppuhintaan,eli siis 459 €, jos nyt oikein muistan.)

Hääyöpakettimme sisältää:

- Pullon shampanjaa

- Tuoreita mansikoita ja hunajaa

- Juhlavan kukka-asetelman

- Huonepalvelun tarjoileman aamiaisen

- Huoneen luovutuksen myöhäisempänä ajankohtana

- Balance Clubin käytön veloituksetta

- Deluxe huone 375€ / yö

- Executive huone 415€ / yö

- Junior Park Sviitti 760€ / yö

- Kämp Sviitti 1050€ / yö

- Executive Sviitti 1300€ / yö

- Mannerheim Sviitti 3000€ / yö

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 weeks later...

Alunperin meillä oli varattuna Tampereen Tammerista "hemmotteleva hääyö" hintaan 260e johon sisältyi shampanjaa, mansikoita ja aamiainen huoneeseen ja huone olisi ollut parvekkeellinen sviitti. Kuitenkin hääpäivän lähestyessä tajusimme että meidän pitää saada huone käyttöön jo 11 aikaan päivällä aikataulujen takia ja tämä ei onnistunut Tammerissa niin varasin Scandicista(city Tampere) superior huoneen jonka saimme jo aamupäivästä ja tullessamme yöllä hääjuhlasta, meitä odotti pullo kuohuvaa, suklaata,sekä hedelmiä huoneessa. Yöllä tilasimme myös aamupalan huoneeseen ja kun olimme lähdössä pois niin koko lysti maksoi 125 egeä! Aamiaisen huoneeseen tuonnista ei veloitettu erikseen mitään. Olin siis tosi tyytyväinen viimehetken vaihdokseen :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on järven rannalta varattuna mökki hääyölle -ja seuraavillekin. Eli saamme mökin perjantaina käyttöön (pääsee viemään tavarat sinne jo etukäteen ja laittamaan kaiken valmiiksi hääyötä varten), lauantaina on häät ja mökki luovutetaan sitten seuraavana torstaina.

Eli pienimuotoinen "häämatkakin" siinä heti häiden jälkeen. :) Maksaa 280 euroa.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 year later...

Sokos Hotels, saunallinen, parvekkeellinen superior-huone (hieman isompi kuin perushuone), 2 vrk 288 €, eli 144€/ yö. Hintaan sisältyy normaali aamiainen (su-aamuisin klo 11 asti), asiakassaunana ja uima-altaan käyttö.

Ei koettu tarpeelliseksi ottaa erikoispakettia erikoishintaan, voihan sitä itse viedä skumpat ja muut paikalle. Meille jo hotellimajoitus itsessään on luksusta ja kun saatiin saunallinen huone ja kaksi yötä ollaan, niin johan siinä on hemmoittelua.

Link to comment
Share on other sites

97 euroa, normaali hotellihuone (double, parisängyllä) juhlapaikan läheltä olevasta hotellista. Hotellista pitää lähteä viimeistään klo 12:00, sopii meille mainiosti. Saunomaan tuskin intoudumme hotellissa (oma koti sijaitsee 4 km juhlapaikasta ja hotellista) ja hörsölakanoista emme pulita erikseen. Eväät otetaan juhlapaikalta mukaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me vietetään hääyö juhlapaikkanakin toimivassa leirikeskuksessa, hintaa aamupaloineen 24e/naama. :girl_haha: Kotiin tai lähimpään hotelliin olisi juhlapaikalta melkein sata kilometriä eikä huvita viettää hääpäivän iltaa autossa, mutta saahan sitä jotain luksusta järjestää sinne leirikeskushuoneeseenkin. :D

Link to comment
Share on other sites

Meillä n.170e Hotelli Kolilla, nätti 2hengen extraiso huone, jossa oma sauna, näkymät Pieliselle,

huoneen luovutus klo 14-16 iltapäivällä. Skumppa huoneeseen 15e/pullo. Hintaan kuuluu tietty aamupala, ja jos sen haluaa huoneeseen tarjoiltuna nin extramaksu siitä oli n.10e :)

Muokattu: , käyttäjä: martsu80
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...