Jump to content
Naimisiin.info

Hääyöpaikka Oulussa??!!


Suppiloiita

Recommended Posts

  • Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pheasant: Radissonissa hääsviitin hinta 160€. Huoneessa on sauna. Lisäks kuohuvaa tulee tarjolle :) Ja aamiainen tietty kuuluu hintaan.

Link to comment
Share on other sites

Meille on nyt varattu hääyöksi Scandicista Superior huone hääpaketilla (sis. aamiaisen huoneeseen kuoharin kera ja myöhäisen luovutuksen klo 14). Hintaa tuli 161e. :)  Sviitti ois ollu vähän reilu 200e.

 

Tein soittokierrosta ja hintatiedustelua Oulun hotelleihin (Scandicin lisäksi Sokos Arina ja Eden + Radisson Blu), ja kaikkiin muihin huonevaraus olis ollu 250e molemmin puolin (superior huone) ja sviitteihin jopa yli 300e...ilman S-etukorttia, sisältäen hääpaketin.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Tänään kävimme kierroksella muutamissa Oulun hotelleissa. Toiveenamme oli poreammeellinen huone. Kävimme Radisson Blussa, Sokos Hotel Arinassa, Scandicissa ja Holiday Innissä. Ainoat poreammeet löytyivät Arinasta ja Holiday Innistä. Jälkimmäisessä pääsimme katsomaankin huoneita, mutta ainakin meidän silmiimme ne olivat aika huonossa kunnossa. Hotellin iän näkee suoraan huoneen yleisilmeestä (joskus valkoinen poreamme on nykyään keltainen). Arinan huonetta ei oltu vielä siivottu, joten sitä emme päässeet katsomaan, mutta todennäköisesti päädymme siihen. Varsinkin, kun Arina oli halvempi, kuin Holiday Inn.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli Arinan sviitti. Ei ollu kyllä poreammetta mutta sauna ja terassi. Oli ihana huone! Vois melkeen joskus muutenki sen varata.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Joo. Arinan poreammeellinen, saunallinen ja parvekkeellinen huone varattiin. Ei näin viikonloppuisin ole mahdollisuuksia oikein päästä katsomaan, kun asiakkaat oli jo huoneissa, muttei muitakaan vaihtoehtoja toivomillamme kriteereillä ollut tässä kaupungissa, niin varattiin näkemättä. Hintaan sisältyy kuohuviiniä ja suklaata, normaali aamiainen huoneeseen ja huoneen luovutus klo: 15. Hintaa oli 188e eli ihan kohtuullinen mielestäni.

Me vietettiin viime kesänä yhden kaverin polttareita Arinan saunallisessa sviitissä perjantaina. Se oli sievä, tilava huone ja kohtuuhintainen perjantaisin ja olikohan neljä henkilöä yöpymässäkin niin hintakin jäi todella mukavaksi per naama. Päivä hengailtiin huoneella ja nautiskeltiin juomia ja saunottiin. Illalla käväistiin yöelämässä ja yöksi takaisin huoneeseen. Paljon parempi vaihtoehto, kuin joku mökki! Ei olisi tullut itselläni mieleenkään.

Link to comment
Share on other sites

Arinan poreammeelliset huoneet eivät ole isoja. Kävimme aikoinaan katsomassa. Päädyimme lopulta Radisson bluen saunalliseen Junior Suiteen.

Link to comment
Share on other sites

Mä olin jotenkin odottanut, että sviitit maksaisivat lähemmäs 300€, mutta tuo Arinan 188€ on kyllä edullinen sviitiksi :)

Hannibal, mitä kautta varasitte huoneen? Netistä vai paikan päällä?

Link to comment
Share on other sites

Ihan halusin huomauttaa ku käytiin ite katsomassa. =) Ei tykätty niin paljon kuin Radissonin sviiteistä.. Mekin haluttiin aluksi tosi paljon poreammetta, mut tyydyttiin esteettisten seikkojen vuoksi vain saunalliseen (ja kylpyammeelliseen). Kannattaa käydä katsomassa mitä itse tykkäätte. Holiday innissä pyörähettiin kans, mut huoneet oli vanhoja ja hivenen tunkkasia..

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 5 months later...

Meille on varattu nyt hääyöksi Sokos hotel Arinan saunallinen ja poreammeellinen Superior-huone, mistä täälläkin on ollut puhetta. Ei käyty paikan päällä katsomassa vaan ihan tarjouksen perusteella otettiin, luotetaan siihen, että Sokokset on ihan perussiistejä ja hyviä hotelleja. Huoneen hinta ilman mitään krumeluureja 145€/vrk, ei ollut musta paha. Katotaan sit myöhemmin otetaanko jotain kuohuviiniä tms. huoneeseen.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Onko kukaan ollut viime aikoina Scandicissa tai Radisson Blu:ssa viettamassa haayota? Tai testannut Lapland Hotellia (remontoitu entinen Holiday Inn)?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
On 2.8.2016 at 19.36, klt3007 said:

Onko kukaan ollut viime aikoina Scandicissa tai Radisson Blu:ssa viettamassa haayota? Tai testannut Lapland Hotellia (remontoitu entinen Holiday Inn)?

Me oltiin heinäkuun lopulla hääyö Lapland Hotellissa. Huone, ja koko hotelli yleensä oli tosi siisti ja tyylikkäästi remontoitu. Otettiin mukaan hääpaketti, johon kuului aamiainen huoneeseen haluttuna aikana, myöhempi check out ja kuohuviiniä. Ei otettu sviittiä todella korkean hinnan takia (oli Qstock vkl), meillä taisi olla Premium king tai Premium Delux King, eli saunallinen ja parvekkeellinen huone. Ei mitään muuta moitittavaa kuin pieni huone. Tilaan ei juuri muuta mahtunut kuin sänky. Mennään kyllä ehdottomasti ketjun hotelliin uudelleenkin :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...