Jump to content
Naimisiin.info

Hotelli Katajanokka


Guest MissiE

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
Mäkin laitoin kyselyn yli viikko sitten mutta vastausta ei ole kuulunut...  >:( Ajateltiin käydä joku päivä paikan päällä.

Mulla on edelleen sama ongelma kuin sinulla. (Avauduin aiemmin kullannuppu2364:n päikyssä aiheesta)

Yritettiin myös miehen sähköpostista laitta viestiä, jos mun s-postissa olisi jokin ongelma, mutta ei vastausta tule >:(

Ensimmäisen kerran kun otin yhteyttä, niin vastaus tuli heti seuraavana päivänä ja nyt mennään jo toista kuukautta, eikä mitään kuulu, vaikka oon jo kolme viestiä laittanut. Pitää varmaan seuraavaksi soittaa, vaikka postittaminen olisi näppärämpää.

Ensimmäiseen viestiin tosiaan vastasivat ja kehottivat laittamaan vielä hääpäivämäärän ennen lopullisen eurosumman varmistamista.

Joku ongelma niillä taitaa olla.

(samaa ongelmaa tosin myös hääkampaajaa yrittäessäni varata)

Link to comment
Share on other sites

Noniin. Vihdoin vastasivat mieheni sähköpostiin ja tarjosivat huonetta 250€:n hintaan. Hintaan siis sisältyy yöpyminen Junior suitessa, kuohuvaa ja hedelmäkori, aamiainen (tarvittaessa huoneeseen) ja myöhäinen uloskirjautuminen.

Varattiin heti, kun tarjous saatiin. Eli nyt meillä on hääyönviettopaikka selvillä. Toivottavasti on hintansa arvoinen paikka :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 10 months later...
  • 3 years later...

Onko tuoreita kokemuksia tästä hotellista? Ainakin hinnat taitavat olla alhaisempia, tai sitten kyse sesongista :) Me varattiin hääyö maaliskuulle 2013 ja maksaa 204€. Sisältää yöpymisen Junior Suitessa (saunallinen iso huone), aamiaisen huoneeseen, hedelmät ja kuohuvat sekä late check outin.

Vieraillekin varattiin kiintiö, sekin oli edullinen, n. 90€ 2hh. Vertailuna: Aulanko (Hämeenlinna) kesällä 147€ ja huone ei ollut hienoin mahdollinen...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

No niin, nyt on junior suitesta oma kokemus. En voi sanoa muuta kuin, että suosittelen lämpimästi Hotelli Katajanokkaa! Jo ihan vastaanotosta lähtien tunnelma oli erittäin lämmin ja leppoisa. Kun päästiin huoneeseen, tunnelmat oli, että wau, ei oo todellista! Iso huone, king size vuode, wc, suihku ja sauna, tv, sohva sekä sohvapöytä ja kirjoituspöytä. Tyylikäs kokonaisuus koko hotelli - uniikki, hillitty, hieno, täysin erilainen verrattuna vaikkapa S-ryhmän hotelleihin. Huoneeseen tuotiin illalla kuohuviinipullo sekä hedelmälautanen. Valitettavasti ei jaksettu syödä ja juoda kaikkea, kun alla oli ravintola Jail birdissä nautittu illallinen. Aamupala tuotiin myös huoneeseen (olisi voinut toki nauttia myös ravintolassa) ja aamupala oli tuhti. Hedelmiä, marjoja, leipää, jugurttia, mysliä, kasviksia, kalaa, munakas, kahvia yms... Kylpyhuoneessa ei ollut kylpyammetta/poreita, mutta me ei sellaista kaivattu. Saunassa oli hyvät löylyt.

Meidän mielestä Katajanokan tarjoama hääyö junior suitessa oli hintansa väärti. Hieno paikka, hieno kokemus!

P.S. King size vuode oli muuten yksiä parhaimpia hotellisänkyjä, jossa on tullut nukuttua.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Katajanokka oli kyllä hieno! Meillä oli premier-huone (eli sekään ei ollut vanha vankiselli pienellä ikkunalla) ja se oli kyllä ihan täydellinen :-X Tosi tyylikäs valaistus jäi erityisesti mieleen. Kylpyammetta ei ollut, mutta vessa ja suihku olivat tosi siistit. Kuten ylempänä mainittu, sänky oli ihana nukkua, tyyny oli ehkä vähän liian iso ja kova tällaiselle normaalisti littanalla tyynyllä nukkuvalle :D Aamiainen oli runsas, enkä jaksanut edes syödä kaikkea :)

Kokonaisuudessaan hotellimiljöö oli jotain tosi hienoa ja ainutlaatuista ja hääyöpaikaksi kyllä tosi hyvä paikka! ^_^

Varauksen tein Hotels.comin kautta, maksoi 133 e

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...