Guest tinni

Hääyön viettopaikkoja Tampereella???

157 viestiä aiheessa

^ Keskustassa on ainakin Rautatieaseman lähettyvillä kaksi Scandic-hotellia, Tullintorilla on Sokos-hotelli Villa ja Koskikadulla, Satakunnankadulla sekä Rautatienkadulla Cumulus-hotellit. Näistä ehkä Koskikadun Cumulus on kivoimmassa paikassa, se on kosken ja puiston kupeessa, ja siitä näkyy myös Kaupunginteatteri ja Finlaysonin alue. Keskustassa on lisäksi Sokos-hotellit Tammer ja Ilves, tamperelaiset klassikot. Tammer on tosi tyylikäs paikka niin ulkoa kuin sisältä, hotelli on hienosti sisustettu. Yliopistonkadulta Tullintorin takaa löytyy myös Holiday Inn, joka lienee näistä keskustan hotelleista huokeimpia? Sokos-hotelleissa voi tosin olla hyviä alennuksia S-etukortilla ja Cumuluksissa K-Plussa-kortilla, joten jos haluaa päästä mahdollisimman edullisella, niin kannattaa tsekata tarjouksetkin :)

 

Kiitos vinkeistä! Varmaan nuo Sokos-hotellit ovat varteenotettavin vaihtoehto, tuo S-etukortti kun löytyy niin bonukset saa joka tapauksessa. Tammer olisi sijainniltaan aivan loistava, hääpaikkamme kun sijaitsee Finlaysonin alueella (finalysonin palatsi). Sen matkan ihan käveleekin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sokos Tornissa on mukavat maisemat, hiljaiset huoneet ja moderni sisustus, mutta viikonloppuisin hissit täynnä liikennettä yläkerran baariin, eikä respassa ehditä vastata puhelimeen. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laitoin Sokos-hotelleihin kyselyä hääyöstä: hääyöpaketteja ei enää ole olemassakaan, eli ei parempaa aamiaista huoneeseen kannettuna, ei myöhäistä uloskirjautumista, ei mitään. Lisäksi [edit]osa heidän tarjoamistaan hinnoista[/edit] (eivät kaikki) olivat useita kymppejä korkeampia kuin samojen huoneiden hinnat S-edulla normaalisti netistä varattuna. Ja nämäkin "erikoishinnat" toteutuisivat vain, jos vieraamme varaisivat vähintään kymmenen huonetta.

 

Pettymys. Iso pettymys. Katse kohti Scandicia ja Cumulusta... Odotin Sokoksilta vähän parempaa.

Muokattu: , käyttäjä: Neiti Hattara

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hattara, me saatiin Tornissa myöhäisempi huoneenluovutus ihan kohtuullisesta lisämaksusta viime vuonna :) Samoin aamiainen huoneeseen onnistuu varmasti kun maksaa vähän ekstraa, Sokos-hotellien nettivarauksesta löytyy yleensä ainakin tämä lisäpalvelu. Hintakin on loppujen lopuksi melko samaa luokkaa kuin muiden hotellien "paketeissa" 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nanshe, katsoin noitakin joo, mutta Tammerin huone (edullisin meille tarjotuista) maksaa 189 €, kun Scandic Cityssä samantasoinen huone kuohuviiniaamiaisella ja myöhäisellä huoneen luovutuksella olisi 206 €. Pelkästään kuohuviini Sokos Hotelleissa maksaa 20 €/pullo, eli Scandicilla kyllä mennään. Heidän diilinsä on oikein hyvä, eli olen ihan tyytyväinen, jotenkin vaan tosiaan odotin Sokoksilta enemmän, kun ovat kuitenkin Tampereella ainakin niitä hienoimpia hotelleja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oho, onpa korkeita lähtöhintoja! Ihanaa että mieluinen huone löytyi :) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo, standard-tasoisen huoneen olisi saanut (sekä Sokoksilta että Scandicista) halvemmalla, nuo on kaikki jotain superior-huoneita.

Muokattu: , käyttäjä: Neiti Hattara

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään