Guest tinni

Hääyön viettopaikkoja Tampereella???

157 viestiä aiheessa

Me olemme varanneet Rosendahlista 2 hengen huoneen queen-size sängyllä 89 e.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me varasimme myös kaksi yötä Tampereen kylpylästä. ;D Saa nyt sitten nähdä mitä tulee kustantamaan, kun bestman lupasi koittaa saada alennusta. Hinnalla nyt ei niin väliä ole, koska häämatka on edessä vasta myöhemmin syksyllä tai vuonna 2006, ja halusimme kuitenkin pitää häiden jälkeisinä päivinä "häälomaa" :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko lisää kokemuksia hotelli Ilveksessä yöpyneiltä? Se oli sijainniltaan niin hyvä...  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilasin Ilvekseen ja sain vastauksen, että superior huone on ylimmässä kerroksessa tai toiseksi ylimmässä ja muistaakseni 128 eur.

Onko kokemuksia? Niillä on kuulemma vaan muutama ammeellinen huone, ja haluisin kyllä kullan kanssa vaahtokylpyyn hääyönä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

 :-X Lisää kokemuksia!  :-X  

Vaikka häihin vielä piitkä aika, meilailin tossa hinta/varaustiedusteluja kuudelle eri hotellille Tampereella, ja viikonloppuna olis tarkotus käydä tutustumassa huoneisiin...

Mutta lisäilkääpä morsiot ja rouvat mielipiteitänne!

:-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varasimme tänään hääyön hotelli Ilveksestä. Puhelimessa sain ystävällistä palvelua ja superiorluokan huone on nyt varattu! Kuulemma laittoi toiveen, että kylpyammeellinen huone varattuna.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me varasimme Sokos hotel Villan tornisviitin ennakkoon, käymme kesällä katsomassa. Olen kyllä samaa mieltä muutanman muun kanssa että kannattako siitä sviitistä maksaa maltaita kun on vaan kyse muutamista tunneista. Tavallinen huone voisi olla ihan ok ja sitten jollakin reissulla ottaisi paremman huoneen kun sillä enmmän aikaa viettää...Mutta sulho haluaa sviitin niin mikäs siinä  :-X :-X :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aluksi suunnitelmissa oli että jospa varattaisiinkin huone pe-su, mutta näitä hintoja katsellessa taitaa tuon perjantaiyön vietto siirtyä kotipuoleen...  ;)

Nuo hinnat on niin huimia että viikonlopun "hääpaketilla" kävis helposti yöpymässä vaikka Pariisissa, lentoineen...  :o

Pääseekö  muuten hotellihuoneeseen mahdollisesti jo la-aamupäivällä, valmistautumaan?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me sovittiin, että soitetaan päivää / paria päivää aikaisemmin kellonajasta, millon mennään sinne. Normaalisti klo 14 on luovutus, mutta jos hiljaista, niin saadaan huone jo aiemmin käyttöön.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Käytiin viikonloppuna katsastamassa Villan tornisviitti ja Tampereen kylpylä.

Päädyttiin sitten ainakin alustavasti kylpylän sviittiin :-X, kun tuo tornisviitti tuntui jotenkin niin ahtaalta ja tunkkaiselta... Muuten kyllä tosi sievä.

Meille tosin jäi vielä hieman epäselväksi noi Tampereen kylpylän eri huonevaihtoehdot ???

Eli meille näytettiin uuden hotellirakennuksen sviittiä, joka oli kyllä todella upea ja hienoilla Näsijärvinäkymillä. Sviitissä oli sauna.

Sitten käytiin kehräämörakennuksen huoneistossa, joka oli kans ihan hieno, poreammekin oli, mutta yläkerta oli kamalan kuuma ja ahdas eikä edes seisomaan mahtunut, suihkussakin olis täytyny melki kyykyssä olla...  :P

Täällä on kuitenkin moni niin paljon kehunut noita huoneistoja, kuinka ovat upeita, niin minkälaisissa kämpissä olette sitten yöpyneet?!

Onko kehräämörakennuksen huoneistot sitten kaikki erilaisia tms. kun ovat osakkaiden omistuksessa? Entä mikäs sitten on se järven rannalla oleva erillinen uusi rakennus, jossa näitä huoneistoja ilmeisesti myös on? Tästä uudesta "siivestä" vastaanottovirkailija ei maininnut meille mitään, mutta netistä löytyi paljon kuvia ilmeisesti näistä "asunnoista"...

Joten Tampereen kylpylässä yöpyneet huomio  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
:-X Lisää kokemuksia hotelli Ilveksestä!!  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille on varattu Junior sviitti (vaikka nimi sulhasen mielestä saa sen kuullostamaan liian arkiselta...) hotelli Ilveksestä, lähinnä koska jenkkityyliin häämme pidetään vihkimistä myöten Hotelli Ilveksen isossa tanssisalissa. Palvelu on ollut hyvää siitä lähtien kun henkilökunnalle teki selväksi että olemme oikeasti järjestämässä häitä tosissamme ja aiomme niistä myös maksaa.

Ilveksessä ei kuulemma usein järjestetä häitä, mutta en kyllä ymmärrä miksi. Tilat, menut, sijainti, tyylikkyys ja hinta-laatusuhde tuntuvat olevan kohdallaan, ja jatkoille pääsee halutessaan hotellin yökerhoon. Hääsviittiin ei ole pitkä matka - hissillä vaan ylös. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuulostaa hyvältä! :)

Hassua muuten, että hotelli Ilveksessä varmasti on tosi harvoin häitä.

Hääyön viettopaikkana se onkin sitten tosi suosittu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Muutoksia suunnitelmiin: Nyt kun häihin on alle 3 viikkoa kävin Hotelli Ilveksellä vielä vääntämässä kättä yksityiskohdista ja hinnoista (ei kyllä oikeasti kinattu tai mitään, tosi hyvin heille sopi kaikki) kävin kurkkaamassa myös meille varatun junior sviitin. Olimme pettyneitä kun tämä sviitti olikin vain neljännessä kerroksessa... Lisäksi olen kyllä sitä mieltä. että Ilveksen huoneet eivät mitään kaikkein hienoimpia ole. Tämän "sviitin" kalustuskin oli kuin jostain kirppikseltä.

Pyysin siis henkilökuntaa esittelemään muita vaihtoehtoja ja he veivätkin minut 18. (ylimmän) kerroksen kulmassa olevaan Superior-huoneeseen, josta avautui aivan mahtava näköala yli Tampereen ja pitkälli yli Näsijärven. Vaihdoimme siis tähän huoneeseen ja otimme lisäksi sviitti-paketin hintaan kuuluneet aamiasen sänkyyn ja kuoharin huoneeseen illalla. Säästöä syntyi silti noin 80e, ja olemme uuteen hääyönviettopaikkaamme tyytyväisiä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään kokemuksia Hämeenpuiston Cumuluksesta hääyönviettopaikkana?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen itse ollut töissä Tampereen Kylpylässä ja voin kertoa, että huoneet ovat varsinkin kehräämön (päätalon) puolella hyvin erilaisia keskenään. Rannan tuntumassa sijaitseva "rivitalomainen" kimallus on viikko-osakkaiden käytössä pääosin, joten vain vapailla viikoilla onnistuu niiden varaaminen. Palvelusta voin sanoa, että kehuja tulee paljon, ja henkilökuntaa oikeasti kiinnostaa asiakkaan hyvinvointi, mutta joskus jostain syystä tapaa asiakkaita, joilla on kaikki mättänyt.. tällöin yleensä huoneiden varustelussa on ollut puutteita tai vikoja. Uskallan kuitenkin suositella!

Itse yritän löytää hääyöpaikan jostain muualta, en halua vanhaan työpaikkaan..

Aamiaisesta sen verran, että huoneaamiainen on hyvä, mutta ravintolassa paljon monipuolisempi (ymmärrettävästi kaikkea ei saa mahtumaan tarjottimille), tosin aamupalalla alhaalla on usein ruuhkaa.

Kylpylätilat on mielestäni melko pienet, mutta moni on tykännyt.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pakko kehua hieman Sokos hotel Tammeria! Me tiesimme hääyöstämme etukäteen ainoastaan paikan, sillä poistuimme juhlastamme vasta pikkutunneilla ja ajattelimme että tavallinen huone olisi riittänyt mainiosti. Muut siis hoitivat meidän huoneen varauksen! Ja kun pääsimme yöllä huoneeseemme, pääsi itku! Se oli ihana!  :-X :-X :-X

Aika iso huone sänkyineen sohvineen, parvekkeella tai oikeastaan se oli ihan terassin kokoinen!  ;D Rakkaat ystävät olivat vielä koristelleet kaiken ruusuilla...  :-X Aamiainen tarjoiltiin huoneeseen kello 11 ja olisimme saaneet olla huoneessa klo 15 asti. Aamiainen oli ihana, suklaata ja mansikoita ja kaikkee! Ja tarjoilija oli tosi ystävällinen ja onnitteli meitä kovasti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin oltiin tuolla TAmpereen kylpylässä hääyö tuosssa 3 vuotta sitten ja ainakin silloin oli huone aivanmahtava...suosittelen täydestä sydämmestä ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on hääyö Ilveksessä jo takana päin ja ihana oli tuo Superior-luokan huone ylimmässä kerroksessa. Menimme vielä yöllä vaahtokylpyyn ja aamulla nautimme oikein ihanasta aamupalasta. Näkymä yli Tampereen oli mahtava, muuten huoneesta ei ehtinyt paljoa nauttia. Suosittelen.  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olemme menossa hääyöksi Scandis City Tampere hotelliin, josta meille on varattu huone kingsizevuoteella.. Tarkempaa tietoa seuraa ensi viikolla ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille OLI varattuna Villan Torni-sviitti, mutta peruin sen, kun kävin katsomassa sviittiä paikan päällä. Hinta 250 euroa ja mun mielestä sviitti oli tunkkainen ja epäkäytännöllinen. Olihan se pore-amme ihan kiva, mutta saunaa tuskin käytetään ja sänly on alakerrassa viistokaton alla (ihan jees), mutta mun makuuni se ei vaan iskenyt.

Ilvestä rempataan kevään mittaan, me mennään sinne.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aattelin nyt tuosta meidän hääyönviettopaikasta eli Scandic Hotel TampereCitystä kertoilla...

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja respasta täti auttoi meidän tavaroiden kanssa ja haki vielä kuoharilasit ja maljakon meille. Mitään ekstraa ei hotellin puolelta muuten ollut. Me ei otettu edes aamiaista huoneeseen, sillä sitä tarjoiltiin sunnuntaiaamuuna klo 11 asti, joten käytiin ravintolassa aamupalalla.

Hieman meillä oli  hämminkiä maksun suhteen, sillä varattiin huone netin kautta hieman halvemmalla hinnalla. Kahta yötä ei viikkoa ennen oltu vielä veloitettu luottokortilta. Asia selvisi kuitenkin.

Itse huone oli ihan mukava, sellainen neutraali. Hyvin oli kuitenkin tilaa. Ainut miinuspuoli oli se, että lämmitys ei oikein toiminut. Korkeimmillaan huoneessa oli 20 astetta lämmintä ja alimmillaan maanantai aamuna 18,5! Ja ulkona oli siis -25... Ei voitu vaihtaa huonettakaan, kun kaikki kingsizevuoteella olevat huoneet olivat samalla puolen rakennusta eli kaikissa sama ongelma ::)

No me reklamoitiin sähköpostilla viime viikolla ja sanotaan näin, että homma on kunnossa ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ilvekseen mennään hääyöks... viimeiset kuvat ei hyvät ja jännityksellä odotan, että onko remppa valmis yöhömme. Mies varas ja hoiti asian, joten en mene sohlaa väliin :-*

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me olimme Tammerissa ja saunallinen sviitti oli tosi kiva. Saimme sen jo aikaisin ja vaihdoin siellä hääpuvun. Sviitissä oli ihanaa käydä illan päätteeksi saunomassa. Huoneeseen meille oli tuotu illalla suklaata ja kuohuviiniä coolerissa. Lisäksi huoneessa oli kylpytakit ja tossut. Huone oli mukavan kokoinen, oli sohva ja nojatuoli. Ainoa miinus oli se, että sänky oli kahdesta vierekkäin olevasta osasta. Sekään ei tosin haitannut, koska yksi puolisko oli melko leveä ja hyvin mahduttiin, kun lähekkäin makailtiin :) Sisustus oli aika raikkaan sävyinen ja kuitenkin Tammerin tyyliin vähän "juhlavampi". Huoneeseen tuotu aamiainen oli erittäin monipuolinen ja hyvä. Tarjoilijalta saimme oikein hyvää ja iloista palvelua. Aamiaisella oli eksoottisempia hedelmiä kuin tavallisella aamiaisella ja lisäksi pikkuherkkuja. Muuten kauniisti aseteltuja tavallisempia aamiaistarpeita. Kaikin puolin mukava hotelli ja asiallista palvelua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiva kuulla kommentteja Tammerissa yöpyneeltä, sillä yövymme itsekin ko. hotellissa hääyönä. Tosin ihan "vaan" superior-huoneessa..  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään