Suosituksia Turussa hääyönviettopaikaksi?


P

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Varasin meille tänään Marinasta sviitin, harmi vaan että se ainut ammeellinen oli jo mennyt. :( No, meillä ei toisaalta ole kotona saunaa, joten ehkä se on seuraavana päivänä ihana rentoutua saunoen. Luulin, että hinta oli ihan ok (330e hääpaketilla), mutta nyt tätä ketjua luettuani tulinkin toisiin aatoksiin... No, onneksi vielä voi kysellä muita paikkoja ja perua tuon. Täytyy vain toimia pikaisesti, etteivät kaikki huoneet mene. Onko tuo 330e kallein, mitä olette Turussa kuulleet?

Link to comment
Share on other sites

Me varattiin Naantalin kylpylästä, huoneen luovutus klo 18.00, aamupala huoneeseen, kylpylässä voidaan käydä uimassa ja saunassa. Ei otettu hääpakettia, mutta hieman "parempi" huone sieltä "laivahotellin" puolelta. n.211e tulee maksamaan.  Kaasot tai sukulaiset tuo meidän laukun ja ehkä jotain muuta kivaa  :) huoneeseen valmiiksi. (ei haluttu maksaa hääpaketin ruusun lehdistä ja kuoharista ylimääräistä ja huoneen luovutuskin olisi ollut jo 15.00, halutaan rauhassa heräillä ja viettää yhdessä päivää ilman kiirettä)   :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kaikille kesän morsioille tiedoksi että Turussa on tuleva kesä vilkkain kongressikesä pitkään aikaan ja hotellit aivan täynnä ainakin tuolloin elokuun lopussa. Olkaa siis ajoissa liikkeellä! Me saimme onneksi hääyön varattua Naantalin kylpylästä, vaikka se ei ensimmäinen eikä toinenkaan vaihtoehto ollu... ::)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Naantalin kylpylän laivasviitti on todella upea.Tarkoituksena on varata se hääyöksi.Siellä on valtava parveke, merinäköala,valtava poreamme sekä sauna.Se on pienikokoinen verrattuna kylpylän kaksikerroksiseen sviittin, mutta mielestäni paljon viihtyisämpi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hyvä valinta, Pamsu! Me oltiin Plazassa helmikuussa. Hääyöpakettiin kuulunut aamiainen oli upea, mutta olisi pitänyt varata jotain pientä syötävää illaksi. Eihän me tietystikään viitsitty mennä nukkumaan moneen tuntiin, vaan nautittiin poreammeesta, ja nälkä yllätti. ::) Huone oli myös todella rauhallinen: pihan puolella ja käytävän päässä, eikä kertaakaan kuulunut mistään mitään ääniä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mietin 2 vaiheilla kummasta paikasta otetaan sviitti..

Eli siis Cumuluksesta saunallinen sviitti kukkineen, heldelmäkoreineen, suklaine sekä shamppanjoineen + aamiainen huoneeseen ja luovutus klo 18.00= 260€

(kuulostaa paremmalta hinta-laatusuhteeltaan mutta millaiset huoneet?) :)

tai Radisson SAS Marine Palacesta saunallinen sviitti jokinäköalalla jossa kukkia, suklaata, shamppanjaa ja romanttinen aamiainen huoneeseen luovutus klo 14 muistaakseni = 330. (Kuvista päätelleen tämä on todella hieno hotelli?)

Onko joku viettänyt näissä paikoissa hääyönsä? Miellelläni kuulisin kokemuksia paikoista.. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Me vietimme myös hääyön tuossa Plazan poreammeellisessa huoneessa. :-X Se on ihana! Uni tuli  hyvin kun aamuyöllä vihdoin nukkua maltoimme. Aamiainen tuotiin huoneeseen aamulla aikaan minkä saimme itse valita. Oli todella runsas ja maittava aamiainen. Kuoharipullo odotti siellä meitä, mutta otimme sen mukaan kun ei haluttu avata sitä. ::)

Oli kyllä ihana hääyö.. ;):-X

Ja hinta oli tosiaan 175€. Kyllä kelpasi sieltä lähteä aloittelemaan arkea rouvana. :-X

P.S. Tuo on todellakin suosittu huone ja hotelli, mullakin mies varasi sen hääyöksi meille jo 1v 3 kk aiemmin... Kannattaa siis olla ajoissa liikenteessä!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Meillä hääyö Turun Scandic Plazassa. Yllärinä oli erilliset sängyt ja likaiset lakanat. Tästä hotellin mainostamasta "hääpaketista" maksoimme 175e. Hyvityksen kuitenkin saimme -uuden lahjakortin  ;D. Eipä kuitenkaan pelastanut hääyötämme! En todellakaan suosittele, kuka hääpari nyt erillisissä sängyissä haluaa nukkua hääyönään! Hyi!
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...