Jump to content
Naimisiin.info

hääyön vietto Lahdessa


Hande

Recommended Posts

Kyllä noissa kelpaa yönviettää  :D

Ei kuvat aina kerro totuutta, joten käyhän itse katsomassa.

Teimme juuri varauksen seurahuoneen poreammeellisesta sviitistä  :-X

+ 10 huoneen kiintiö vieraille.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 1 month later...

Me vietämme hääyön Messilässä aitassa. Eli on semmoinen romanttinen huone vähän vanhaan tyyliin. Kaveri on töissä siellä ja järkkäsi meille. Normaalihinta taitaa olla 115euroa ja minusta on noihin sviitteihin verrattuna kuitenkin halvempi ja tosi romanttinen. Kannattaa miettiä, jos Hollolan puolikin kelpaa.

Itse lähdemme häämatkalle häiden jälkeisenä maanantaina ja mietimme menemmekö ollenkaan hotelliin hääyöksi... Tuo tuntui kuitenkin tosi passelilta meille!

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Voi hitsi, kuvalinkki ei toimi enää.. Olisko jollain niitä kuvia vielä tallessa, olis kiva nähdä. Tosin että varmaan hääyötä vietetään kotona... mutta olis silti kiva nähdä kuvia

Link to comment
Share on other sites

Me oltiin hääyö hotelli salpauksen hääsviitissä ja täytyy sanoa että oltiin tosi tyytyväisiä. Täytyy muistaa kun niitä huoneita käy katsomassa että useinkaan niitä ei ole koristeltu ns. juhlakuntoon ja voi näyttää ensisilmäyksellä karulta. Meillä oli laitettu tosi nätiksi. Kaasot olivat yhdessä hotellin henkilökunnan kanssa laittaneet. Siellä oli kaikki punaisen sävyistä, kylppäreiden matot, sängyssä ihanat sydänlakanat ja punainen katos. Hirveästi kynttilöitä sekä ruusuja ja shamppanjapullo. Lisäksi kaasot oli tuoneet mansikoita ja vaahtokarkkeja ja cd-soittimesta soi meille vartavasten tehty cd-levy. Sängyn päälle oli muodostettu sydän ruusun terälehdistä. Aamulla saatiin ihana aamiainen huoneeseen. Oli todella romanttista ja palvelu oli hyvää. Korostan nyt että osa järjestelyistä oli tullut kaasoilta mutta suuri osa kuitenkin ihan hotellin puolesta.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Äh... äkkiähän Lahdesta päräyttää Helsingin hotelleihin, varsinkin jos on seuraavana päivänä lähdössä häämatkalle. Kamalia kälysiä kasari"sviittejä"!!  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 3 months later...

Me vietämme Hotelli Salpauksen saunallisessa morsiussviitissä hääyön.

Hinta 220€€... :)

Muokattu: , käyttäjä: miumiu
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

mie varasin äsken ihan normaalin kahen hengen huoneen Cumuluksesta...=) hintaa 75€ ykkösbonus-kortilla... me kun siellä tuskin kovin montaa tuntia vietetään, niin ei kauheasti viitsi maksaa... :rolleyes: aiomme kuitenkin juhlia vieraiden kanssa suht myöhään... :grin: itse olin oikeastaan aiemmin sitä mieltä että yöpyisimme kotona, mutta sehän ei miehelle sopinutkaan... :lol: mutta eipä tuo haittaa, kivahan se on mennä hotelliin yöksi...

Link to comment
Share on other sites

Me oltiin Messilässä viime syksynä. Muistaakseni makso 130€, sisälsi aamiaisen, jonka toivat huoneeseen. Ihana paikka, suosittelen :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ihan karsean näköisiä paikkoja. Meille on varattuna svitti Alex Parkista, mutta jo aikaisemmin alkoi askarruttaa. Pitkän päivän jälkeen on vamasti aika lailla sama mihin sitä rojahtaa kun univelkaa varmaankin on. Toisaalta romanttinen miljöö ja hyvä aamupala myöhäisenä ajankohtana olisi plussaa.

Kaverini meni juuri naimisiin ja totesi että oma sänky olisi ollut yöllä ihana, seuraavava päivänä olisi voinut mennä hotelliin kun olisi siitä ehtinyt nauttimaankin.

Pitäisköhön katsoa nuo Messilän tarjonnat? Harmittaa todella ettei Lahdessa ole sellaista pientä, intiimiä hotellia jossa olisi jotakin särmää. Helsinkiin on lyhyt matka mutta yöllä 2 -3 aikaan jokainen tunti on liikaa. Unelmieni paikka olisi Pukkilan japanilainen majatalo tai sitten joku maalaisromattinen pikkuhotelli.

Link to comment
Share on other sites

Me oltiin Messilän aittahuoneissa :) Se oli tosi romanttinen paikka mun mielestä. Siellä voi käydä kattomassa niitä huoneita, ennen kuin varaa. En muista aitan nroa, jossa oltiin, mut se on aika lähellä sitä kartanohotellia.

Link to comment
Share on other sites

Kävin katsomassa Messilän kuvia noista aittahuoneista ja ne eivät ainkaan kauhen houkutteleviltä näyttäneet. Kävin tsekkaamassa Lahden hotellitarjontaa nettisivujen kautta ja kaikissa sisustus on samaa: puuta, tylsiä neutraaleja tauluja seinällä ja punaisia huonekaluja. Eikö joku uskaltaisi tehdä jo hieman erilaista?

Hotellien tulisi todella kiinnittää huomiota siihen, mitä kuvia sivuilleen laittavat: itse en todellakaan aio juosta katsomassa jokaista paikkaa erikseen vaan päätökseni perustuu kuviin. Toisaalta varisnkin ulkomailla on hotellien nettisivuilla upeita kuvia huoneista ja kun menet omaan huoneeseen niin se on sellainen virttynyt koppi. Sekään ei ole kivaa, vaan tulee huijattu olo.

Link to comment
Share on other sites

Sori, nyt kun katoin tarkemmin noita kuvia aitoista, niin eipäs ollukaan se missä me oltiin. Niistä huoneista, jossa me oltiin, ei näköjään olekaan kuvia kotisivuilla. Noi aittakuvat on aika karseita....:o

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET:

p. 03- 860 11

messila(at)messila.fi

Tuolta silloin varasin yöpaikan. En ymmärrä miks ne oo edes maininnu kotisivuilla siitä majoituksesta. Ja mullakaan ei edes kuvia, joita olisin voinu laittaa...

Satuin ite näkemään paikan sisältä, kun mieheni sisko meni pari vuotta aiemmin naimisiin ja viettivät siellä hääyönsä. Itsekään en kyllä noiden kuvien perusteella varais tuota paikkaa. Ja tottahan se on, että ei paikkoja ehdi kiertää kattomassa, vaan kotisivuilla pitäis olla kyllä edustavat kuvat, jotka houkuttelee :P

Toivottavasti löydätte kivan paikan hääyöksi ;)

Meille on käynyt useasti noiden ulkomaan reissujen kanssa just niin, että kuvat ollu upeita. Sit paikanpäällä on ollu tosi ISO pettymys :angry: Lomalla ei oo niin haitannu, mut hääyö ois kiva viettää vähän romanttisemmassa ympäristössä :rolleyes:

Muokattu: , käyttäjä: Hunajapuputsi
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ajattelin herätellä tätä keskustelua taas. Olisiko jollain tiedossa tuoreita kokemuksia kaupungin hotellien sviiteistä tai muista hääyönviettopaikoista Lahden lähiseudulla?

Itse katselin Cronin`s cafe:n sivuilta, että heillä olisi romanttisen oloinen hääpaketti tarjolla. Olisiko jollain kokemuksia tai tietoa paikasta?

Toinen, jota olemme miettineet on Lossirannan kartano hotelli Iitissä. Ulkoa päin ainakin ihanan oloinen ja todella viihtyisällä paikalla. Lisäksi mietinnässä on Tallukan sviitit.

Link to comment
Share on other sites

Kävimme katsastamassa Tallukan sviitit muutama viikko sitten.

Varsinaista hääsviittiähän heillä ei enää ole, vaan sviitteinä toimii

hyvin varustellut kaksiot. Huoneesta löytyi mm. pyykinpesukone,

keittiö ja valtava kylpyhuone saunoineen. Svitti, missä kävimme

kurkkaamassa, oli erittäin siisti ja sisustukseltaan moderni.

Ilmeisesti ne kaikki ovat aika uusia. Näköalat joko suoraan vesijärvelle,

tai tie yli päijänteelle. Tilaa oli reilusti, eli siellä mahtuisi isompikin

porukka pukeutumaan hyvin ennen häitä.

Heillä on kuulemma tarjolla jonkinkainen hääpaketti, en kuitenkaan

kysellyt enempää, koska emme päätyneet ottamaan heidän sviittiään.

Tallukassa on uskomattoman hyvät ruoat, eli voin vaan kuvitella millainen

aamupala on!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Nostelenpa tätä ketjua. Onko kellään kokemuksia Vierumäen Scandic hotellista? Me varattiin sieltä tänään niiden paras huone, mutta ei olla koskaan käyty ko. hotellissa. Ensin mietittiin tietty Helsingin hotelleja, mutta siirtyminen yöllä ei houkuta yhtään..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meillä olisi hääyön viettopaikka hakusessa ensi kesälle. Olisiko kellään tuoreita kokemuksia Lahden seudun tarjonnasta ja hinnoista?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...