Hääyö Kuopiossa?


marustin

Recommended Posts

  • 8 months later...
  • 2 years later...
  • 4 months later...

Me oltiin Puijonsarvessa, otettiin tavallinen saunallinen huone. Huone oli ok mutta palvelu oli tosi huonoa. Sulhanen oli kahdesti varmistanut hotellilta, että heille sopii että tulemme vasta myöhemmin illalla. Olimme tarjoutuneet maksamaan huoneen etukäteen, mutta se ei kuulema ollut tarpeen.

Kun sitten saavuimme hotelliin sovittuna aikana, respan tyttö totesi tylysti, että meinasi jo antaa meidän huoneemme pois kun meitä ei kuulunut. Selitimme hänelle, että olimme sopineet tuloajankohdan etukäteen. Tyttö sanoi ettei siitä ollut mitään merkintää ja että hän oli yrittänyt soittaakin meille mutta puhelimet eivät olleet päällä. Tuntui vähän huvittavalta siinä morsiuspuvussa selitellä että anteeksi vaan kun meillä oli tosiaan häät niin eipä tajuttu vahtia puhelimia kauheasti...

Eli emme tosiaan saaneet mitään erityiskohtelua hääparina, emme edes onnitteluja... Mutta huone oli mukava ja sauna samoin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kannattaa pyytää suoraan Puikkarista tarjous.

Mekin laitettiin sähköpostia suoraan hotellille ja kysyttiin erilaisia hääsviitti-vaihtoehtoja hääpäivällemme.

Saatiin melko pian sähköpostitse vastaus, jossa meille kerrottiin erilaisten huoneiden varustuksesta sekä tietysti huoneiden hinnat.

Oltiin siis Puikkarissa ja tykättiin kovasti.

Sviitissämme oli mm. sauna ja aamupala tarjoiltiin huoneeseen.

Illaksi huoneeseen oli tuotu kuohuviiniä ja suklaata.

Hintaa oli noin 180€.

Scandic olisi varmaan myös ihan kiva paikka!

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Miten ois sit esimerkiksi Rauhalahden uusi siipi, ja sieltä joku hieno huone? Kylpylä on toki pieni, mutta melko monipuolinen, esimerkiksi ulko- ja kuumavesialtaat löytyvät (jos uiminen seuraavana päivänä kiinnostaa). ;)

Hyvä vaihtoehto on myös Scandic, riippuen tietenkin siitä, mitä etsii. Rauhalahti on idyllisempi, Scandic ketjuhotelli, eli "maailmallinen" :) Vinkkinä, että Scandicin vieressä on ravintola nimeltä Musta Lammas, joka ilmeisesti ainakin gourmet-tietäjien mukaan on Kuopion parhaimmistoa.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 1 month later...

Myö ollaan ihan muuten vaan aina viihdytty tuolla Scandicissa, ihana puisto/ranta-alue vieressä, lyhyt kävelymatka keskustaan. Tosi rauhallinen, hyvä aamupala... niin ja saunaosaston saa ymmärtääkseni varattua itselleen tunniksi. Ihana oli lillua siellä poreammeessa viimeksi kun ketään muita ei ollut saunomassa samaan aikaan. Ja henkilökunta on ystävällistä... vaikka viimeks unohdettiin maksaa :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...

Hääyö (itseasiassa 2 yötä) vietettiin Rauhalahdessa sviitissä. Huone oli aika mitäänsanomaton, mutta palvelu, ruoka ja aamiainen olivat kehumisen arvoisia, kylpylässä rentoutumisesta puhumattakaan. Ihana oli kun sai mennä kylpylään lillumaan silloin ja niin pitkäksi ajaksi kun tahtoi. :)

Link to comment
Share on other sites

Itse ollaan menossa Puikkariin. Siellä on tehty uusi osa, joten huoneet on varmasti siistejä. Soittelin ja tiedustelin huoneita ensi kesälle. Myyntinainen tuumi että tulkee kahtomaan sviitit ja huoneet että mikä vastaa sitä mitä mielessä ja varataan sitten.

Kannattaa ottaa huomioon Kuopion kesätapahtumat, jotka täyttävät hotellit. Esim. Tanssii ja Soi sekä viinijuhlat kestävät pitkään ja vaikuttavat huoneiden saatavuuteen. Että noille ajoille kannattaa olla varaamassa huoneet hyvissä ajoin.

Muokattu: , käyttäjä: Shanea
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...