Trixy

Vaaleanpunainen/pinkki/fuksia hääkimppu

14 viestiä aiheessa

Löytyiskö kimppuja joissa olisi fuksian värisiä mielellään orkideoita ja limen värisiä jotain muita kukkia? Myös muut kukat käy näissä väreissä...

Jos kuvia löytyis...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisin halunnut kimppuuni pinkkejä ruusuja, mutta en päässyt mielestäni yhteisymmärrykseen floristin kanssa tästä väristä. Saanko kuvia kimpuista jotka teidän mielestänne ovat väriltään pinkkejä, jotta sitten voisin niiden avulla päästä väristä tämän ihmisen kanssa samaan linjaan?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tunnustan olevani aivan pihalla kukista, en siis tiedä niistä mitään :blush:

Meillä on teemaväreinä fuksia ja lime. Haluaisin yksinkertaisen kimpun, jossa vihreän ja fuksian lisäksi saisi ehkä olla myös valkoista. Miehelle ja bestmanille tarvitsisi toki myös vieheet, joissa olisi fuksiaa. Mitä kukkia ehdottaisitte?

Koristeluun taas haluaisin fuksiaa kukkaa ja "heiniä" (mitä ne nyt on?). Niin että nämäkin olisivat todella yksinkertaisia. Tarvitsisin niin pieniä kuin isoja (korkeita) kimppuja.

Olen menossa kyllä kukkakauppaan kyselemään, mutta jos nyt jotain ideaa saisi täältä, niin ei tarvitsis näin fiksuilla ohjeilla lähteä kukkia etsimään :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostellaas vähän :) Tällä sivustolla kaikenmaailman väreissä hääkukkia

 

mwd103851_sum08_center_fuch_xl.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Auttakaa minua.. Mietin justiinsa hääkukka asioita ja etenkin omaa hääkimppua :) Haluaisin neilikkaa ja pionia mielellään ja väriltään vaaleanpuna-valko-vihreää. Hinnoista en tiedä mittää!:) Voisitteko lähetellä kuvia omista hääkimpuistanne, tietoja mitä kukkia sekä hinnat? Olisin kiitollinen! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään