Hääkimpun hinta


Guest Amur

Recommended Posts

Mun kimppu maksoi 90 € (ruusua, kallaa, orkideaa, pähkinäpuun oksaa ja lumimarjaa+ jotain vihreää. Halkaisija n. 25 cm, pituus n. 50 cm). Sulhasen viehe 6 € (orkideaa, pähkinapuunoksaa, vihreää), muut vieheet 5 €/kpl (ruusu+ vihreää).

Kaasoilla oli hiuksissa kallat (6,50/kpl). Iso asetelma buffet pöytään oli 70 € (ruusua, liljaa, kallaa +vihreää) ja kukat pöytiin 20 €/kpl (liljaa, aralianlehteä ja pähkinäpuunoksaa). Kukat olivat todella hienot ja tilaan sopivat. kimppu oli myös upeampi mitä olin kuvitellut!!! Kukkakauppana siis Zamia helsingistä!!!!

Link to comment
Share on other sites

Kaipailisin hintoja laskeutuvien kimppujen eli ns. vesiputouskimppujen hinnoista.

Kävin viime viikonloppuna Oulun häämessuilla ja yksi näytteilleasettaja ilmoitti sellaisen kimpun hinnaksi ruusuilla 220€ ja calloilla 250€!!! Meinasin saada sydärin tuosta hinnasta, kun itse olen valmis sijoittamaan kimppuun maksimissaan 150€. Täytyykö vaihtaa kukkakauppaa vai kimpun mallia??!!

Link to comment
Share on other sites

Kyselin kalloista Helsingin häämessuilla parilta floristilta. Sanoivat, että kallan hintaa on vaikea arvioida etukäteen, kun se elää koko ajan. Ajattelin, että kyse on vuodenajoista, mutta saatavuus vaihtelee kuulema koko ajan, ympäri vuoden, ja vaikuttaa hintaan. Jos oikein huono tuuri käy, niin hinta saattaa kaksinkertaistua yllättäen tms. Kuulostaa ikävältä ja uskomattomalta, mutta toisaalta taas ymmärrän :unsure: Toivon vaan, että mahollisimman monelle käy se hyvä tsägä, ja kukkia saa hyvin + hinta on kohtuullinen. Tsemppiä metsästykseen!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Kävin äskettäin tapaamassa kehutun liikkeen floristia.

Hääkimppuuni olisi tarkoitus tulla valkoista liljaa ja risua. Täytteeksi vielä neilikkaa. Sain kukkien hinnaksi päässäni pähkäiltyä äkkiä ja ynnäsin siihen sidontatyön ja myhäilin jo tyytyväisenä että kimppu maksaa tuskin lähellekkään neljääkymppiä.

Meinasin pudota penkiltä kun nainen antoi tarjouksen: 100€

Lisäksi huvittavaa oli, että nainen myi asiakkaalle neilikkaa siinä samalla, hinta oli 1,70€.

Meidän tarjouksessa oli morsiustytöille kannettavaksi neilikat, 2€ kappale.

Lopputulos nyt ainakin oli se että tuon keskustelun jälkeen osaan sitoa sen kimppuni itse, kukat siihen maksaa noin 15€. Morsiustyttöjen kukat ostan sitten toisaalta.

Link to comment
Share on other sites

Pitääkö paikkansa, että roikkuvat kimput on kalliimpia kuin "tavalliset" ei-roikkuvat kimput? Siis jos kukat on samoja ja niitä on sama määrä? Eli roikkuvan kimpun rakentaminen on haastavampaa?

Kyllä, koska riippuvaan/laskeutuvaan kimppuun kukkien varret katkaistaan ja jokainen kukka käsitellään yksitellen niin, että pysyvät koko päivän ajan kauniina. Riippuvan kimpun tekeminen vie siis enemmän aikaa kuin omin varsin sidotun pyöreän tai käsivarsikimpun.

Itse maksoin riippuvasta kimpustani (mm. phalaenopsis-orkideaa ja ranskalaisia tulppaaneja), miehen vieheestä (phalaenopsis), kahdesta hiuskukasta (phalaenopsis), noutopöydän asetelmasta (mm. kymbidiorkideaa ja ranskalaisia tulppaaneja) sekä pöytien ja kakun koristeluun käytetyistä kukista (pari kymbidin oksaa) yhteensä 330 euroa. Olivat hintansa arvoisia ja kestäviä, esimerkiksi kakun ylimmän kerroksen koristeena olleet kukat ovat meillä edelleen ruokapöydässä ja hiuskukat alkoivat lakastua vasta häiden jälkeisenä maanantaina. :) Kimppuni ja miehen viehe saivat yöllä matkalla juhlista hotelliin kylmää, joten ne eivät olleet enää sen jälkeen ihan hehkeimmillään. :D

Link to comment
Share on other sites

Paljonkohan mahtaisi maksaa kimppu, missä olisi kalloja (ei kauhean montaa) ja jotain vihreää.. Ehkä vähän laskeutuva kimppu.. Yritetään häiden budjettia kartoittaa, mutta ei ole oikeastaan käsitystä noista hinnoista.. Sen verran tiedän, että kallat ei oo niitä halvimpia.. Lisäksi sitten tarvittaisi 2-3 viehettä, nekin kalloista.. Mutta eniten kiinnostaa teidän arviot/tiedot kimpun hinnasta, noin...?

Pirkanmaalla ollaan jos se vaikuttaa..

Link to comment
Share on other sites

heh.... mun kimppu maksoi heittokimpun kanssa yhteensä 18e!!!! eikä mitään ystävä alennuksia... ja olin niin ylpeä kimpustani! siinä oli yksi upea peikonpähkinäoksa,oikein kiemura, ja yhdessä kohtaa kiemura muodosti melkein sydämen.ja oksaan oli kiinnitetty yksi ainoa orkidea ja alla pidikkeenä aavistus vihreää. heittokimppu oli mini versio tuosta.... oikeasti... jos haluatte kuvaa niin kysykää rohkeasti! se oli erilainen ja upea yksinkertaisuudessaan,sai hirveästi kehuja!!!

nyt saan kuvankin tähän

jenninjapasinht8320086dq7.jpg

Muokattu: , käyttäjä: jennimk1
Link to comment
Share on other sites

Paljonkohan mahtaisi maksaa kimppu, missä olisi kalloja (ei kauhean montaa) ja jotain vihreää.. Ehkä vähän laskeutuva kimppu.. Yritetään häiden budjettia kartoittaa, mutta ei ole oikeastaan käsitystä noista hinnoista.. Sen verran tiedän, että kallat ei oo niitä halvimpia.. Lisäksi sitten tarvittaisi 2-3 viehettä, nekin kalloista.. Mutta eniten kiinnostaa teidän arviot/tiedot kimpun hinnasta, noin...?

Pirkanmaalla ollaan jos se vaikuttaa..

mulla oli kimpussa kolme keskikokoista/isohkoa kallaa, sidontaan oli käytetty satiininauhaa kahteen kohtaan ja varsien ympärillä oli "helmilankaa" (tuolla kalla-ketjussa on yks kuva, jota mukaellen floristi teki kimpun). lisäksi sulholla, bestmanilla ja kahella kaasolla oli vieheenä pienemmät kallat, joiden taustana oli pyöreä vihreä lehti ja varren ympärillä samoja helmiä kuin mun kimpussa. voin laittaa kuvan, kunhan saan kuvaajalta dvd:t.

näille tuli hintaa yhteensä 74e, ikävä kyllä en saanut mitään eriteltyä kuittia, josta oisin nähnyt kallojen ja sidonnan hinnan erikseen. :huh: kallojen hinta liikkunee 5-12e välillä, riippuen koosta.

Link to comment
Share on other sites

Heipä hei!

Käytiin viikonloppuna kyselemässä kimppujen hintoja ja tilattiinkin jo kimppu ja muut kukkaset. Mun kimppuun tulee gerniininejä (mini gerberaa) ja ruusuja sekä reilaisia vihreitä ja murattia. Hinta n. 70€, lisäksi sulhon viehe pöytäkukkaset ja ruokapöydän asetelma n.80€. Heittokimpusta ei ollut puhetta kun sen siinä tohinassa unohdin. Onneksi käyn vielä liikkeessä katsomassa kukkien väriä lähempänä niin saan sen siihen tilattua.

Kuvitelmiani halvemmalla pääsimme. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Kimppu (ruusu, tulppaani, vihreä), 4 kpl vieheitä (ruusu), pöytiin 6 kpl sidottu yksin tulppaani = max. 74 €. Pöytäkukat toimitetaan juhlapaikalle ja kukat voi muuten hakea liikkeen ollessa jo suljettuna. Että ihan hyvää palvelua.

Lappeenranta

Voisiko udella mistä kukkakaupasta sait tuon tarjouksen ja minkälaisesta ruususta?

Link to comment
Share on other sites

Pisaranmallinen kimppu on kaikkein vaikein tehdä, ja siksi myös kallein. Tod. näk. siitä joutuu maksamaan helposti yli 100 e. Pöytäasetelmista kohtuullinen hinta on n. 30-40 e.

Kukkakauppojen toimintatavoissa on todella eroja, esimerkiksi seuraava on suora lainaus yhdestä saamastani viestistä:

"Pyytäisin piipahtamaan myymälässämme ... ja sopimaan suunnitteluajan tai sitten pienen juttutuokion (floristin kanssa) jälkeen voisi antaa edes jotain suuntaa antavaa hinta-arviota. Suunnitteluajat ovat periaatteessa sitovan tilauksenne jättämistä varten varattava aika jolloin perimme 50 euron tilausvahvistus maksun, joka hyvitetään sitten tilauksenne loppusummasta."

Link to comment
Share on other sites

Täytyy sanoa, että kukat ovat häissämme ainut asia, jonka hintoja emme ole veratilleet. Annettiin vielä toteutukseen vapaat kädet. Arvostan luovaa työtä ja kädentaitoja sen verran korkealle, etten voisi kuvitellakaan antavani tiukkoja ohjeita siitä, mitä saa maksaa. Tekijä hahmottelee vaihtoehdot, ja me valitsemme niistä toteutettavat työt. Maksaa sitten just sen verran kun maksaa. Tingitään sitten jostain muusta, jos on tarvis.

Link to comment
Share on other sites

Minun kimpussani oli 8 kallaa, peikonpähkinää, kultapampuloita ja kultapunosta. Kimpun hinta oli 135 euroa.

Kallaviehe sulhaselle maksoi 12 € ja vanhemmilla sekä bestmanilla olleet tulppaanivieheet 6 € kpl,

kaasoilla oli valkoisista tulppaaneista tehdyt rannekorut joiden hinta oli 18 € kpl.

Heittokimppu oli tehty valkoisista tulppaaneista ja sen hinnaksi tuli 12 €

Lisäksi pöytiin tuli 300 tulppaania joiden hinta oli 250 €

Koko pompsille tuli siis hintaa vajaa 500 €

Muokattu: , käyttäjä: SutturaSaara
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Tilasin juuri hääkukat useiden tarjouspyyntöjen jälkeen. Tarjoukset olivat kaikkien kukkiemme osalta 145-350 euroa ja päädyimme edullisimpaan vaihtoehtoon, sillä olen nähnyt heidän aikaisempia hääsidontoja ja asiakaspalvelu oli erittäin ystävällistä.

Minun pyöreä morsiuskimppuni, johon tulee noin 30 oranssia Lambada-ruusua ja sellainen jännä heinähäntä tulee maksamaan 65 euroa. Vieheet maksavat 6e/kpl ja rannekukkaset 15e/kpl. Jos olisin halunnut kimppuuni erityisen kahvan, eli sidonta on erilainen, hinta olisi alkanut 120 eurosta.

Pöytäasetelmat tulen tekemään itse ja niitä varten ostan ruusuja. Lisäksi käytän kehäkukkaa ja heinää.

Link to comment
Share on other sites

Kuulin tässä viime viikonloppuna eräissä häissä, että kun menee kimppua tilaamaan ja erehtyy sanomaan, että se tulee häihin, niin saman tien siitä sanasta tulee tyyliin tuplasti lisähintaa. Kumma juttu! Mut voiskohan kukkakauppiasta jotenkin "huijata", että ei sanois sitä hääjuttua. Siis kaveri antoi esimerkin, että oli ensin tilannu vaan kimpun, hinta n. 35€ ja kun jossain vaiheessa vielä tarkenteli tilausta ja mainitsi, että se tulee häihin, tuli hinnaks 60€...ihan kräppiä!!

Link to comment
Share on other sites

Mun kimpussa oli 40 tulppaania. Lisäksi oli kolme kaasojen ruusukimppua sekä kaksi morsiusneitojen kimppua, joissa jaloleinikkiä ja nappikrysanteemia. Kaikki sidottu omin varsin.

Lisäksi pöydissä oli 60 asetelmaa, joissa jokaisessa oli n. 10 tulppaania sekä mustikanvarpuja. Tarjoilupöydässä oli kolme asetelmaa, joissa ranskalaisia tulppaaneja (n. 15-20) kpl, lisäksi tuli kaksi valkoista tulppaaninippua (30 kpl kukkia molemmissa) baariin ja kirkkoon. Kaikkien kukkien hinta yhteensä oli n. 750€.

Link to comment
Share on other sites

Pisaranmuotoinen kimppuni tulee maksamaan noin 60 euroa. Siihen tulee ruusuja ja orkideoita. Kukkakauppa on tuttu, ja kimppuni tuodaan toiselta pikku paikkakunnalta. Täytyy sanoa, että yllätyin, kun kuulin, että se olisi noin halpa. Olen kysellyt vastaavien kimppujen hintoja muualta ja aina on sanottu, että noin 90 euroa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...