Jump to content
Naimisiin.info

Hääkimpun hinta


Guest Amur

Recommended Posts

Kävin tänään tilaamassa hääkimpun ja muut kukat elikkä

- valtikkakimppu valkoisista liljoista

- heittokimppu

- 3 kpl vieheitä

- kimppu kahvipöytään liljoista ja vihreästä

- yksittäisiä neilikoita pulloihin koristeeksi pöytiin iltajuhliin

- liljoja koristeeksi pöytiin kahvitilaisuuteen

Kaikki yhteensä 127 euroa. Yllätyin iloisesti sillä toisesta paikasta olisin saanut 130 eurolla vain hääkimpun ja vieheet. Lisäksi floristi on mielettömän hyvä!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mulle tulee pitkä, kapea kimppu valkoisista orkideoista, jotain tummanvihreää ympärille ja ehkä ihan vähän murattia alas valumaan "korsien" oheen. Sanoin, että on tärkeää, kun on yksinkertaisen tyylikäs, mutta silti näyttävä. Ja tosiaan pitkä, kapea malli, ei ainakaan mitään ruusupallokimppua.... Hintaa tulee kuulemma 50-80 euroa, koska orkideoiden hinta vaihtelee rajusti ja etenkin kesällä niiden saatavuus on heikompi (kuin esim. tähän vuodenaikaan).

Vieheet maksaa 5-8 euroa. Niitä tehdään sulhaselle orkideasta ja muille neilikasta tmv. Heittokimppu ja morsiustyttöjen (2v. ja 5v.) kimput tehdään valkoisista gerberoista morsiuskimpun tyyliin. Maksoivat muistaakseni n. 10 euroa/kpl.

Eli mitäköhän noista nyt yhteensä tulee? Jotain 100-134 euroa ilmeisesti, orkidean hintapörssivedätyksistä riippuen.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Itse kävin tänään täällä Roissa kyselemässä kimpulle hintaa. Punainen peruskimppu ruusuista, sydämenmallinen tai ihan pyöreä, 85 e, ehkä jopa 110 e voi olla lähempänä totuutta. Toisessa paikassa vastaava olis ollut 60-70 e.

Link to comment
Share on other sites

Kävin kyselee kimpun hintoja paikkakunnan ainoasta kukkakaupasta ja hinnaksi sanottiin 80-160 euroa! Sairaan kallista! Ja täällä ei ole varaa valita...

Mitä ootte mieltä? En ole edes kukkaihminen ja olin ajatellut jotain todella yksinkertaista. Mun mielestä nuo hinnat on kiskontaa!

Huh huh... :o

Link to comment
Share on other sites

Guest LinnanneitoSyys04

Mun kimppu tulee vantaalaisesta liikkeestä ja hinta-arvio on 30-50 euroa. Tulee punaisia ja valkoisia ruusuja ja sellanen pisaranmuotoinen kimppu. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest VirveTuulikki

Niinpä niin, rahaa saa noihin kukkiinkin uppoamaan. Mie ratkaisin asian niin, että teen itse kimpun ja vieheet (oon sidontataitoinen puutarhuri). Kimppuun menee 25 ruusua (elokuussa sesonki eli eivät oo ees kalliita), murattia "muutamisen metriä", ja rautalankaa. Lisäksi varsien ympärille tulee nauha, joka mulla jo onkin. Lisäksi aion tehdä 6 viehettä samoista ruusuista ja muratista. Lisävihreetä löytyy tarvittaessa luonnostakin. Eli ei ehkä mikään suuri säästö, mutta sitäkin enemmän kimpulla on sitten tunnearvoa, kun olen sen itse tehnyt.  :)

Link to comment
Share on other sites

Mun kaveri väsää kimpun tukkuhinnoin, eli kimppu tummanpunaisia ruusuja ja tummia orkideoja sisältäen viel jotai sälää?! tulee maksaa n. 80 euroa. ;D

Vieheet arviolta 7 euroa, heittokimppu 15 euroa, morsiustytön kimppu 10 euroa. Noi hinnat on viel laskettu yläkanttiin. Mut jotai suuntaa antavia. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Voi kamala! Kävin tänään varaamassa/tilaamassa kimpun ja muut kukat. Pelkästään mun kimpulle tulee hintaa 100-150 euroa (:o) enkä tuon tarkempaa hinta-arviota saanut. Orkideat ja työ siinä maksaa, mutta eipä niitä orkideojakaan montaa siihen tule. Siihen päälle noutopöydän asetelma, vieheet ja morsiustyttöjen kukkaseppeleet vielä... Kyllä kukkakauppias rikastuu!

Link to comment
Share on other sites

Pionit ystävänkaupalla 20 kpl 17 €. Kielot luonnosta ilmaiseksi. Satiininauhaa saatan tarvita, n. 1 euro.  Vieheet tulee kielosta, pioneista riittää morsiusneidoille ja vaikka anopeille jos tahtovat. Summaan vielä kukkateippi jonka hintaa en muista, ja vieheisiin ehkä jotain olemassa olevaa matskua askartelulaatikosta.

Pitääkö vielä mainita, että olen erittäin tyytyväinen hintaan.  ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...