Jump to content
Naimisiin.info

Hääkimpun hinta


Guest Amur

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Mulle kimpun hinnaksi tulee 80€ (3 isoa Callaa)

Kaason ranneviehe 12€

Morsiusneitojen kimput Calloista 30€/kpl (3 morsiusneitoa)

Sulhasen Calla viehe 10€

Bestmanin viehe 7€/kpl (2 bestmania)

Nailla nakymin minulle ei tule heittokimppua...suunnitelmat voi tietenkin muuttua.

Nama kukat tulee maksamaan yhteensa reilu 200€.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

No hui! Nyt oon tainnu valita aika tyyriin kimpun... mulle tulee pisaranmallinen kimppu punasista ruusuista ja lisäks muutama valkonen kukka (en muista nimeä) ja sit sitä vihreetä siin taitaa olla jo luonnostaan jonkin verran ja siis hinnaks tuli yli 100e! Mutta ton mallisen kimpun oon aina halunnu, vaikka se siitä varmaan just niin kalliin tekeekin ja toinen mikä vaikuttaa hintaan, ni ne valkoset ihanat kukat on aika kalliita, sen sano kauppias heti alkuunsa... mutta se kimppu ois tarkotus sit säilyttää... joko tauluna tai kuivattaa.

Niin ja lisäks tulee viel sulhasen viehe ja pieni heittokimppu.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Itsellänikin tämä asia ajankohtainen. :) Kävelin yks päivä vaan lähimpään kukkakauppaan (Vantaalla) ja kysyin laskeutuvan pisaramorsiuskimpun hintaa. Punaisia ruusuja täyteen ja sivuille ja alas murattia, upea oli ainakin kuvassa ja isohko. 50 euroa hinnaksi sanottiin, taitaa olla kohtuullinen? Vai mitä sanotte? En tehnyt vielä tilausta, ajattelin vielä kiertää ja kysellä.

Link to comment
Share on other sites

Mä kauhistelen oman kimppuni hintaa.... arvio 120-150 euroa!!! Tosin se tulee olemaan suuritöinen. Ruusun terälehdistä tehdään ikäänkuin yksi iso ruusu, murattia ympärille sekä kehykseksi sydämenmuotoinen "kuparilanka-puu-punos". Kaikenkaikkiaan kukkalasku tulee olemaan 400-700 euroa (vieheet, kimput ja juhlapaikat pöytäkukat). Mielettömän määrän rahaa kyllä saa noihin menemään!!  :o

Link to comment
Share on other sites

Mun kimppu maksaa noin 70 euroa. Pyöreä, lähinnä ruusuista kerätty kimppu, ja lisäksi germiiniä, vihreitä ja jos floristi haluaa niin vähän lisäksi jotain muutakin pienempää kukkaa. Kimppu sidotaan kahvaan, ja kahvaan myös kiinnitetään jotain karhunheinää tms. pitkäksi varreksi.

Runsaat kukka-asetelmat maksaa noin 70 euroa kappale (näitä tulee kaksi), niihin tulee samoja kukkia kuin morsiuskimppuunkin. Vieheet maksaa kympin kappaleelta, ja kaason kimppu pari kymppiä.

Link to comment
Share on other sites

Mun kimpun hinnaksi arvioitiin tänään pikkusen reilut 30e. "Kimppuun" tulee orkideanoksa (sitä perinteistä valkoista vaal.pun. keskustalla) ja muutama vihreä lehti. En tiiä oisko muualta saanut edullisemmin, en suoraan sanottuna vaan jaksanut alkaa kiertämään useampia kukkakauppoja, kun tästä on muuten hyviä kokemuksia ja mukavat myyjät.

Vieheen ja mahdollisten hiuskukkien hinta on 10e/kpl.

Link to comment
Share on other sites

Kävin juuri kimpun tilaamassa ja hinta 60 euroa! Aivan käsittämätön kiskurihinta mun mielestä niin pienestä ruusukimpusta ja vielä omilla varsilla, joka laskee vielä hintaa monta kymppiä kuulemma :P Sulhasen viehe 8 euroa...olis kai pitänyt vähän kilpailuttaa enemmän mutta kun ei jaksais joka asian kanssa alkaa tappelemaan...

Link to comment
Share on other sites

Meillä maksaa morsiuskimppu, heittokimppu, kaason rannekukka ja 6 kpl vieheitä yhteensä 80-100 euroa. Toi on mielestäni tosi kohtuullinen. Mun kimppu tulee olemaan pisaran mallinen kermanvärisistä ruusuista ja ympärillä murattia ja yhtä toista kukkaa. Heitto kimppu on vaan pieni pyöreä kimppu. Kaikki kukat on siis ruusua.

Näihin hintoihin vaikuttaa varmaan eniten ostopaikkakunta ja paikka. Ostan itse kukat suoraan puutarhasta, joka tekee myös upeita sidontatöitä. Kukkakaupathan ostavat kukkansa jostain tukusta, niin siinä on yksi "porras" enemmän välissä

Link to comment
Share on other sites

Mulle käsivarsikimppuun tulee pari oksaa valkoista eustomaa, apinanheinää (onkohan se sen niminen? siis sellaista pitkää kapeaa tummanvihreää lehteä pari) ja taustaksi pari isompaa vihreää lehteä tukemaan ja sidotaan kosteutta mukaan niin tulee valkea satiininauha. Hintaa n. 14 € mikä oli iloinen yllätys  ;D

Miehen viehe ja mun hiuskukka á n. 6 €.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...