Guest Amur

Hääkimpun hinta

772 viestiä aiheessa

Mun kimppuu tulee valkoista gerberaa, harsokukkaa ja murattia ja se maksaa noin 20e. On siis ihan "tavallinen" kimppu. Vieheet maksavat 5e/kpl.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle tulee ruusuista tehty pallokimppu, hinta-arvioksi antoivat n. 140e.

Miehen viehe maksaa n. 25e.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla maksaa hääkimppu (valkoinen, vaaleanpunainen ja ruskea ruusu, valkoinen tai vaaleanpunainen jaloleinikki, vihreää, muoto on lähellä (rentoa) pisaraa, siis sellainen pisaran mallinen mutta se valuva osa sellaista löysää ja ilmavaa ja sitten siihen valuvaan osaan tulee myös ruusunterälehtiä yksittäisinä sellaiseen hopealankaan pujoteltuna, vähän haetaan sitä meininkiä että kelluvat ilmassa.) 60-70e, samaa linjaa vieheet 7€kpl, vieheiden alapäähän tulee vielä helmi, muistaakseni niitä helmiä on myös siinä kimpun langassa jossa niitä ruusunlehtiäkin roikkuu, ja pöytä asetelma josta toivoin mahdollisimman massiivista ja näyttävää, valuvaa isoa ja leveää, (ainoastaan noutopöytään tulee kukkia ja siks haluan et se on näyttävä, pikkupöytiin vaan ruusunterälehtiä ja kynttilöitä.) sen hinta 40€...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle tulee kukkakimppu ja seppele oman pihan kukista (mökkihäät kesällä), pioneja ja jotain keijumaista. Tutun tuttu floristi tekee, hinta yht 80e sisältäen myös sulhaselle pikkukukan kiinnityksineen. Ideana oli lähinnä tuo luonnonläheisyys vaikka ammattilaisen apua tarvitaankin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin ja jos jollain on kuvia / ideoita keijumaisista muttei liian "hienon hienoista" kimpuista niin laittakaa ihmeessä!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei, haloo, tottakai saa halvemmalla, jos ottaa tavallisen kimpun tavallisilla kukilla. Heti, jos haluaa eikoisuuksia, jotka kalliimpia tai erikoissidontaa, kuten usein morsiuskimput (katkaistun varren tekniikka yms. muu hitaampi työ) niin siitä täytyy maksaa, ei kai se kukkakauppias tee itse työtä ilmaiseksi?????

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävin kyselemässä morsiuskimpun hintaa Tampereella eräässä kukkakaupassa. Kolme kallaa (10€/kpl) ja "jotain vihreää" sisältävän kimpun hinta-arvio oli 70€. Työn hinta siis yli puolet! Tekisin itse, jos osaisin. Itse tekemisessä lähinnä mietityttää se, ettei kukista (kalloista) valu mitään nestettä puvulle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tottakai työ maksaa ison osan, ihan niinkuin kampaajallakin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sillä tavalla tehdään bisnestä, että työ maksaa, eihän kukkakauppialla olisi mitään järkeä tehdä työtään jos mitään ei jäisi käteen jos kaikki raha mitä asiakkaalta saadaan menee suoraan kukkien maksamiseen. Kyllähän se aina ketuttaa, kun alkaa miettimään noin, että puolet menee tekemiseen, mutta tietenkin se aika on myyjän muusta työajasta tai omasta ajasta pois. Häillä on kyllä helppo sinänsä laskuttaa missä tahansa asiassa, koska asiakkaita aina löytyy, että itsekin vähän ottaisin selvää erilaisista ja erihintaisista vaihtoehdoista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kukkasidonnan taustalla on ammattitaito. Tottakai kimpun saa halvalla, jos se voi olla millainen vihta tahansa. Mutta sidonnassa jokaisella asialla on paikkansa ja tarkoituksena, ja se tekee kimpusta viimeistellyn ja huolitellun näköisen. Pientareelta kouraan kerätty nippu luonnonkukkia on ihan mukava kotona maljakossa. Morsiamen kädessä se voisi näyttää aika oudolta, paitsi jos kyseessä on hippihäät. Lisäksi kukilla on kukkakauppaan aivan erilainen sisäänostohinta, kuin jollakin nipputavaralla markettiin, eli kukat ovat jo liikkeeseen ostettaessa huomattavasti hintavampia ja leikkovihreittenkin eri sortteja on oltava morsariin (vaikka et tarvitsisi morsariin, kuin kahden salalin oksan lehdet, sinun on ostettava salalia koko nippu plus muut käytettävät vihreät myös). Nauhat, sienet, rautalangat, kahvat, mansetit, helmet... kaikella on jokin arvo ja kaikkia niitä on oltava. Tilojen vuokra, sähkö, vesi. Eli päästään samaan dilemmaan, kuin että kahvipaketti maksaa summan X, siitä keittää kupeittain mitattuna määrän Ö, mutta kahvilassa kupillinen maksaakin X potenssiin Ö.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo-o, on kyllä taas yrittäjän lempiasiakkaita liikkeellä. Laatua pitäis saada, mutta ei siitä nyt herrantähden kellekään maksaa pidä! :girl_haha:

--

Oma kimppuni taisi maksaa lopunpeleissä 90 €. Vaaleanpunaisia pioneita, valkoista kallaa, vihreää hortensiaa. :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei ymmärrä ei...kukaan ei napise kampaajalle hinnoista tai muusta...tein tänään hääkimppua asiakkaalle muiden töiden ohessa. Meni silti ruuhkaisen päivän vuoksi ylitöiksi, siitä tosin ei laskuteta asiakasta. Aikaa käytin mallien katseluun pari iltaa, mietin asiakkaan pukua, toiveita ja kaikkea mahdollista.... "työtunteja" tuli siis yli 13h.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oma upea ruususta ja lumimarjasta rakennettu kimppuni maksoi muistaakseni ~70 €. Alunperin ajattelin, että kukat eivät ole niin tärkeitä häissä enkä halua niistä paljon maksaa, mutta nyt kun katselen valokuvia häistä, olisin maksanut mielelläni enemmänkin. Esim. hääkuvat eivät näyttäisi miltään ilman kimppua. Ne, jotka ajattelevat, että kimppu kuin kimppu, ovat kyllä niin väärässä. Hääkimpusta näkee ihan joka yksityiskohdasta, että siihen on nähty aikaa ja vaivaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä tilasin juuri pari päivää sitten morsiuskimpun, heittokimpun, hiuskukat ja vieheet, ja olen hintaan enemmän kuin tyytyväinen! Meillä on melko iso hääseurue, joten tilaukseen sisältyi..

- morsiuskimppu (freesiaa, vihreää neilikkaa, vihreää eustomaa, krysanteemia, afrikantähdikkiä, herttaköynnöstä ja riippakoivun oksaa)

- heittokimppu

- viehe x 6 (freesia)

- hiuskukka x 8 (freesia)

- morsiamen hiuskukka (krysanteemi)

ja hinta 180 euroa. Olin varautunut melkein tuplasti tuohon hintaan!

Meille ei tule juhlatilaan asetelmia, koska kartanon sali on itsessään todella kaunis eikä vaadi paljoa koristelua. Kukkia tulee kuitenkin pöytiin, mutta ostamme kukat leikkokukkina ja teemme itse kimput / asetelmat mataliin lasimaljakkoihin. Näin hinta tippuu huomattavasti asetelmiin verrattuna, mutta saamme kuitenkin kukilla kaunista kesän tuntua sisätiloihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävin tilaamassa kukat tuossa pari päivää sitten ja hinta-arvioksi tuli sellainen 155€ :girl_smile:

Tähän summaan kuuluu:

morsiuskimppu

morsiustyttöjen kimput

kaksi puolimetristä pitkittäissuuntaista kukka-asetelmaa

Kaikki tulee olemaan todella yksinkertaisia ja selkeitä tapauksia, mutta olin silti yllättynyt että hinta oli noinkin edullinen.. Ja vieläpä Helsingissä! :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huomasin muuten kun kyselin kahdesta samasta liikkeestä, mutta kauppakeskus että kun sanot sana "HÄÄT" hinta pompsahtaa yli 100€

Kyselin pisaran mallista kimppua juhlaan, enkä sanonut häätä, kerroin kukat ja koristelusta ja että tulisi pöydälle hinnaksi annettiin 40€ KUVITELKAA....40€ SAMA KUKKA toisessa paikassa sanottiin kun ilmoitin hääkimpusta samat kukat ja pisaramalli 150 EUROA (HUHHU)Sana hää on vikatikki kertoa =)

rannekkeet kaasoille olisi 15€/KPL hyhy.... eli n. 60€ kun on neljä kaasoa.

+ miehille kukat

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Musta tuo vertaus kampaamoihin oli kyllä loistava ja eiköhän meistä jokainen tykkää palkan työstään saada kuitenkin.

Muokattu: , käyttäjä: Nukka

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

minä ainakin maksan ammattilaiselle hyvin tehdystä työstä mielelläni ansaitun palkan. enkä pidä 70€ morsiuskimpusta minään liian kovana hintana.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itsekkin ajattelin ettei kimpusta viitti paljoa maksaa, mutta kyllä kun parissa liikkeissä kävi niin huomasi kuka alkoi heti ideoida ja taas toiselle olisi pitänyt olla ihan kuvakin mukana (ymmärrän toki että auttaa sitomisessa mutta ei kaikista ideoista voi olla kuvaa). Minun kimppu oli käsivarsikimppu jossa oli kermanvärisiä ruusuja 9kpl,ruusujen alaosa peitelty nätisti vihreillä lehdillä ja varren ympärillä pukuni väristä nauhaa sekä helmiä "teräsnauhassa". Siis olin ihan että vau kun näin kimpun. Helsinkiläismorsiammille voin siis lämpimästi suositella rautatieaseman kaivokukkaa, erinomainen palvelu ja kohtuuhinnat :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee koko paketin hinnaksi 265€ johon sisältyy:

- Morsiuskimppu hinta noin 80€ (pohjaksi valkoinen hortensia, ruusu, eustoma, cymbidium orkidea (3kpl))

- Vieheet 4 kpl á 10€ (ruusu + helmikoriste, sulhasen vieheeseen myös muutama hortensiankukka)

- Kaasojen kimput 3 kpl 20-25 €/kpl (pohjaksi valkoinen hortensia, ruusu, eustoma)

- Heittokimppu 15-20€

- Alttariasetelma n. 50€ (hortensia, ruusu, eustoma, cymbidiumin oksa ja ehkä jotain muuta lisäksi..)

EDIT: niin ja siis tekijänä Mestarin Kukka JKL

Muokattu: , käyttäjä: Routa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Routa: Kiitos tosi paljon omien kukkaostostesi listaamisesta! Auttoi budjetin teossa, kun olin vähän hukassa siitä mitä meidän kukkasuunnitelmat voisi maksaa... Nyt luulen, että ollaan aika lailla lähellä syyskuussa annettavia arviohintoja :girl_smile:

(Meille on tulossa morsiuskimppu, 4 kaason kimppua, morsiusneidon pikku kimppu, 3 kukkaistytön kukkaseppeleet, 3-7 viehettä ja ehkä asetelma noutopöytään)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kukkiin varattu budjetti ylittyi kyllä roimasti, kun tänään kävin tilaamassa :D Mutta se selittänee asiaa, että vieheisiin ja kimppuun tulee kallaa ja orkideaa.. Noh, kerrankos sitä vaan naimisiin mennään.

Hinta-arviot:

Kimppu: 120

Sulhon viehe (kalla): 15

Bestmanin viehe (orkidea): 10

Kaason rannesysteemi (orkideaa): 25

Noutopöytään asetelma: 30

Pöytäkukat: 60

Auton koriste: 50 (jota sulhon mielestä ei tarvita, joten lienee mahdollista, että perun tuon tilauksen, jos sulho on halukas itse vääntämään sen rusettihärpäkkeen jostain :P)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kukat tulivat maksamaan kaikenkaikkiaan n. 400 e. Tämä sisälsi kahden ison, upean asetelman (ensin kirkossa ja sitten noutopöydässä) lisäksi pisaramallisen morsiuskimpun (jonka hinta määräytyy täysin kukista ja niiden määrästä), heittokimpun, 4 viehettä ja 2 hiuskukkaa sekä 2 pientä kimppua morsiustytöille + 24 kpl yksittäistä kukkaa ruokapöytiin. Rahaahan noihin kukkiin saa menemään aivan niin paljon ku tahtoo ;) Hinta-arvio kannattaa kysyä etukäteen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kukkiin upposi rahaa 167 euroa. Tuohon sisältyi pisaramallinen hääkimppu, sulhasen viehe, kaksi bestmannin viehettä ja viisi rannekukkaa kaasoille.

Lisäksi hankin 120 sankoruusua 50 euroa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään