Guest Amur

Hääkimpun hinta

772 viestiä aiheessa

Maarit ei taida näkyä kuvat kimpustani? En tiedä miksi en saa esiin niitä. Anyways kolme valkoista ruusua oli keskellä ja vihreetä ja pientä liilaa ympärillä. Mähän en ollut niin tarkka minkälainen kimppuni olisi mutta tulos oli kiva, ja halpa. Sää taisit olla Vaasasta jos oikein hoksasin, hain kukkani Palosaaren kukkakaupasta, suosittelen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Maarit jäi vaivaamaan kun  olen niin avuton etten saa kuvia tänne, miksiköhän copy paste ei toimi ggrrr. Jos oikeeti haluut nähdä miltä kahenkympin kimppu näyttää niin voin laittaa vaikka sähkäriä :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Käytä tota liitettä..! Ei se copypastella tänne tuu kokonaisena yleensä :)

Avaat tän isomman vastauslaatikon ketjussa (ei siis sitä pikavastausjuttua joka on ehkä auki alimmaisena kun vielä luet ketjua, vaan painat siitä sen "esikatselu/enemmän vaihtoehtoja") ja sitten tän vastauslaatikon alta "liitä tiedostoja" :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No joo vanhakin oppii uusia temppuja he heh tässä tää on.

 

Mähän siis halusin ihan vain pienen ja huomaamattoman kimpun mutta tuosta tuli ihan tarkoitukseen sopiva ei mikään mini. Itse en olisi halunnut vihreän osan roikkuvan noin pitkälle mutta sekin ok. Vaihtoehto olisi ollut laittaa rullalle jotenkin.

 

 

post-41704-0-63318500-1390663549.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No joo vanhakin oppii uusia temppuja he heh tässä tää on.

 

Mähän siis halusin ihan vain pienen ja huomaamattoman kimpun mutta tuosta tuli ihan tarkoitukseen sopiva ei mikään mini. Itse en olisi halunnut vihreän osan roikkuvan noin pitkälle mutta sekin ok. Vaihtoehto olisi ollut laittaa rullalle jotenkin.

 

 

attachicon.gifhääkukka2.jpg

Kiitos kuvasta! :) Tuollainen kelpaisi kyllä minullekin.. Hait Palosaaren kukkakaupasta? Siis Ramonasta vai?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi en nyt muista liikkeen nimeä, oonpa höhlä :girl_impossible: Mut se on se joka on r-kioskin takana, kulman takana. Erittäin ystävällinen nainen hoitaa hääkukkia sielä, sain kaikenlaisia vinkkejä muutakin kuin kukkia ajatellen. Ja halpaa oli ainakin minun ostokseni. Tiedät toki että hinta riippuu myös paljon mitä kukkaa haluat, nuo minun ruusuni ja muut olivat varmaan ihan halvimpia vaihtoehtoja mitä löytyy.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voihan herran pieksut! Käytiin juuri kukkakaupassa suunnittelemassa meidän hääkukkia. Pari viikkoa sitten häätapahtumassa kun oli tarjous, että jos varaa helmikuuhun suunnitteluajan, saa loppusummasta 15% alennusta. Toivenaani oli hyvin simppeli pyöreä, pieni kimppu valkoisista ruusuista omilla varsilla sekä sulhaselle ja vanhemmille vieheet myös valkoinen ruusu ilman mitään muuta, kuin kukka ja neula. Budjetin olimme asettaneet 150 euroon ja ajattelin, että tuolla summalla saisimme myös buffetpöytään yhden asetelman. Ja katin kontit! Ensimmäisenä puhuttiin tuosta kimpusta ja sen hinnaksi kukkakaupan myyjä ilmoitti muutamaa kymppiä vaille koko budjettimme! Siinä vaiheessa olisi tehnyt mieli perua koko juttu ja käydä vähän muissakin kukkakaupoissa kyselemässä, mutta sitten tämä kukkakauppa olisi veloittanut käytetystä suunnitteluajasta 50e, jos tilausta ei tehdäkään. Tilasimme sitten kimpun ja vieheet tuolta. Perusvieheet maksoi 18e/kpl. Asetelmaa käyn kyllä kysymässä jostain muualta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tosi hieno kimppu, Sarah13! Enpä ollut osannut ajatellakaan, että tuolta kimpun päästä voisi tulla vihreää tolleen. Aika jännä. :) Mä en myöskään halua isoa kimppua, mutta jotain näyttävyyttä siinä sais olla. Tuossa ois ihan varteenotettava vaihtoehto!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näissä on ihan mielettömiä hintaeroja.(Ymmärrän, et kukat maksaa paljon eri vuodenajoista riipuen) Kuinkahan uskallan mennä pikku paikkakunnalla kukkakauppaan, jos en sitten otakaan sieltä. Haluaisin mennä katseleen kuvia, mitä ne on tehny ja kyselee kukkien hintoja. Haaveissa on joku pisaran ja valuvan välimuoto. Yks entinen työntekijä epäili pisaran maksavan 150-180 euroa. En kyl millään raaski ostaa niin kallista, pyydän sitten jonkun pienemmän ja halvemman jos hintaluokka on sitä rataa. Mä haluan kukkia pöytiinkin ja pöytiä on paljon... Ei meillä mitään 500€ ole kukkasiin laittaa. Alkukesästä noi luonnonkukatkaan ei välttämättä ole kukassa. Kielot olis ihania, mut niiden tuoksu muuttuu hyvin helposti löyhkäksi, jos niitä on paljon.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei siis ole tarkoitus syytellä kukkakauppiaita. Kakkupuolelle kirjoitin yrittäjien hinnoittelusta, koska olen itsekin yrittäjä. Mutta tuntuu kummalliselta, et minulle ei oltais valmiita maksamaan parin päivän duunista 200€ ja kukkakimppu vois maksaa melkein saman. Enkä usko, että floristilla menee sen tekemiseen ihan kamalan kauan, max tunti tai kaks. Voin toki olla väärässä tossa heidän ajan käytössä.( Minunkin pitää oma  suunnittelutyö tehdä ilmaiseksi.)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Piparihiiri: voisit ehkä miettiä jotain suuntaa antavaa budjettia jonka ilmoitat kauppiaalle aluksi? Se voisi helpottaa alkupaineita :) Ja suosittelen kysymään suoraan puutarhoilta. Itse esimerkiksi aijon tilata kimppuni opiskelijoilta. Täällä kun on Puutarha-alan oppilaitos. Ja kyllä sielläkin osaavat hienoja asetelmia tehdä! :) Monesti olen ostanut.

Netistä vain tutkimaan luonnonkukkien kukkimis aikaa. Niin minäkin tein ;) Vaikka eihän niihin aina voi 100% luottaa kun tämä kevätkin on niin hassun lauha.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No, niin kukat on tilattu pari viikkoa sitten. Ja kyllä tässä taas kävi niin, että nälkä kasvaa syödessä ja budjetit unohtuu. Kimppuni maksaa 120-140 € ja neulon sen metallipohjan itse. Tiesin kyllä, että haluamani malli on hintava. Kukat yrittäjä saa osittain päättää itse, tärkeintä on, että ne sointuvat kauniisti yhteen. Hän sanoi, että aina ei vain saa just niitä kukkia mitä olis ajatellut jossain tietyssä värissä, ok. Purppuraista revonhäntää ja hopeaputousta tulee ainaskin. Vieheet on a 13 ja tyttöjen kimput 15 kpl, kaasojen rannekkeet ehkä 20, voi olla et ne on halvemmat, koska ostin itse tukusta niihin timanttirannekkeet, johon kukat liimataan. Puffetpöytään haluan kapean ja korkean (ja työlään) asetelman omaan korkeaan lasilieriöön ja se maksaa lähemmäs 100€, riippuen siitä kuinka paljon siihen menee kukkia. Siihen olen ostanut itse tukusta lasiputkiloita ja bambutikkuja ja spreijasin ne turkooseiksi, vähän vähennettiin yrittäjän työmäärää ja siten hintaa. Lisäksi tilasin häneltä nipuittain kukkia, joista sitten itse väännetään asetelmia pöytiin. Että kyllä se 500 tulee menemään, huh. Mut en vaan millään jaksa ottaa siitä stressiä, et kierrellään jossain ruokakaupoissa metsästämässä oikean värisiä ruusunippuja häiden alla. Siinä se hermo lepäis, täällä ei nimittäin ole kauppoja ihan lähekkäin! Näin täydellisiä isoja ruusuja K-kaupassa, mut onko niitä sitten kun tarvitsisin, sitä myyjä ei pystynyt lupaamaan. Vihreitä pitää viel kerätä luonnosta, kielon lehtiä, heiniä ym. Onneksi minulla on kaksi kukkakaupassa työskennellyttä ystävää!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mut en vaan millään jaksa ottaa siitä stressiä, et kierrellään jossain ruokakaupoissa metsästämässä oikean värisiä ruusunippuja häiden alla. Siinä se hermo lepäis, täällä ei nimittäin ole kauppoja ihan lähekkäin! Näin täydellisiä isoja ruusuja K-kaupassa, mut onko niitä sitten kun tarvitsisin, sitä myyjä ei pystynyt lupaamaan.

 

Näin se on, ruokakauppojen kukkiin ei voi kaikkea toivoaan laittaa. Paitsi, että saatavuus voi olla huono, ne ovat myös heikkolaatuisia. Marketeissa kukista ei osata pitää huolta samalla tavalla kuin kukkakaupoissa, joissa työskentelee ammattifloristeja. Keniasta Hollannin kautta Suomeen roudattu ruusu tai muu vastaava kukka ei ole tuoreimmillaan eikä välttämättä edes kestä säilytystä kotioloissa, jos ja kun kukat on joka tapauksessa ostettava viimeistään 1-2 päivää ennen juhlaa. Ei kai kukaan hääpäivän aamuna enää leikkoruusuja marketeista etsi :rolleyes:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jeps! Mä niin näen itteni repeemässä siinä, jos niitä kukkia ei olekaan tai, jos ne heidän leikkokukkansa on huonossa hapessa :girl_cray2: . Kyllä se siinä torstaina on ruvettava kimppuja vääntämään, sanoi kukkakauppias.Toivottavasti meidän kellari on riittävän viileä niille. En tiedä montako kimppua tarviin, mut vieraita on 150, et ihan pari ei riitä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun silkkikukista tehty kimppu maksoi 90e. Se tehtiin pelkästään kukkien hinnalla, tekijä ei ottanut työstä mitään :)

 

kimppu

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla oli viime kesänä kimppu valkoisia krysanteemeja, joka maksoi 7 €! =) Se oli mulle ihan täydellinen, just sellainen kuin halusin, suht pieni ja pyöreä. Sidoin siihen varsien ympärille pitsinauhaa itse ja teippasin värittömällä teipillä kiinni. Kimppu kesti tosi hyvin ja heitin sen illalla (kaaso nappas).

Olin käynyt ostamassa kukat edellisenä päivänä kukkakaupasta, häistä en puhunut sanaakaan.

 

Ainakin täällä Helsingissä hinnat on hillittömiä ja näköjään sitä muuallakin osataan. Toinen kukkakauppa olis esim. veloittanut muutamasta (muistaakseni kolmesta) gerberasta yli 100 €, eikä ne olis edes tulleet sellaiseen oasis-sieneen vielä sillä hinnalla, se oli vaan 3 gerberaa "sidottuna". Jäin kyllä sitä kovasti hämmästelemään, että millainen siitä olisi tullut ja mikä siinä olisi maksanut... =o

Sitten ostohetkellä en tullutkaan ostaneeksi gerberoita vaan päädyin krysanteemeihin, ja meinasin kyl revetä nauraa kassalla kun myyjä sanoi hinnan! =D

 

Aivan ihanat juhlat oli ja ihan kohta eka hääpäivä! <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mulle tulee 15-20kpl pikkukallaa + ruusuja ja neilikkaa, hinta 120-150eur.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Fuksiaa neilikkaa sisältävä hääkimppuni satiininauhalla ja muutamalla timantilla 40e, miehen viehe 8e, kymmeneen maljakkoon valmiiksi leikatut neilikat (3kpl/asetelma) 90e. Eli hieman vajaa 140e kaikki. Ihan tyytyväinen loppusummaan, varsinkin niin hyvällä palvelulla ja suunnittelulla :) pk-seutu.

Lisättiin vielä tilaukseen kaasolle rannekukka (25e) ja molempien isille vieheet.

Muokattu: , käyttäjä: Carnation_

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olenkohan vastannut jo tänne... Meille ei tule muita kukkia kuin oma hääkimppuni, joka taisi maksaa alta kympin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

13369247.t.jpg   Tämä pionien kera, ilman tuota vihreää tuossa. 30e. :)  Ja hyvin asiansa osaava kukkakauppias tekee. Tämä on vain niin pieni paikka että pakko pitää hinnat alhaisina. :) Rakastan!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oma kimppuni oli todella edullinen. Pyysin Kokkolasta tarjouksia kukkakaupoista ja sain yli sadan euron tajouksia, sitten marssin kylämme hautaustoimistoon ja sain sieltä saman kimpun hintaan 40€!! ELI KANNATTAA TODELLA SUOSIA PAIKALLISIA! Lisäksi sain vielä kukkasaksia ja maljakoita mukaan. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun kimppu oli 100€ ja isien vieheet oli 7€/kpl, vieheet oli pelkkää ruusua ja kimppu oli iso ja koostui pääosin pioneista ja ruusuista. Pöytäkukat oli ruusuja ja neilikoita (yhteensä noin 80kpl), niillä taisi olla hintaa noin 100€

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään