Jump to content
Naimisiin.info

Turun kukkakaupat


Noora

Recommended Posts

Olisi tosi kiva kuulla Minnie80 millainen kimpustasi tuli!! Kävin vertailemassa kukkakauppojen hintoja ja ainakin sellaisen kimpun jota itse havittelen saisi edullisimmin Fiorista. Palvelukin oli ystävällistä, mutta työn laadusta en osaa sanoa mitään, sillä en ole koskaan sieltä kukkia ostanut.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kukka Fiorista myös meille kimppu ja vieheet + rannekukat, pöytäkoristuksiin tarvittavia kukkia hankimme kait jostain muualta..riippuu, väkerränkö mitään itse. HUOM: jos sinulla on Cityshopparikortti, saat kaikesta morsiussidonnasta ko. kaupassa -20% !!!! Tosi hyvä diili, ja normaalista ostokestakin -15%.

Link to comment
Share on other sites

Häät juhlittu. :) Kimppu oli aivan täydellinen, ihan mun näköinen. Kukka Fiorista Turusta siis, Stockan alakerrasta. Kimpussa oli valkoista freesiaa, vaal. punaisia eustomia ja apinaruohoa. Niin kaunis, niin kaunis. Myös vieheet olivat mielestäni tosi onnistuneita, tosin kuuman sään vuoksi herkät eustomat ja freesia eivät ihan parhaimmillaan koko päivää kestäneet. Kaasojen rannekukkiin en ollut erityisen tyytyväinen, niissä ei oikeastaan ollut mitään jujua vaan olivat vain vierekäin sidottuja pikkuruusuja. Lisäksi rannekukat näyttivät jo haettaessa vähän nuukahtaneilta. Nooh, kokonaisuudessaan kuitenkin olin todella tyytyväinen ja aion jatkossakin asioita Fiorissa. :)

Sofy: voin laittaa vaikka maililla sulle kuvia jos haluat kimpusta ja/tai vieheistä, laita vaan mailiosoitteesi vaikka yv:llä!

Link to comment
Share on other sites

Tuorlan kukkatalosta tilatut kukka-asetemat pöytiin olivat todella kauniit ja onnistuneet, juuri sellaiset kuin tilattiin. Kiitos Marika!

Vivahteesta tilattu kimppu ja vieheet olivatkin sitten täydellinen katastrofi! Tilasin kimppuuni pinkkiä, vaaleanpunaista ja fuksiaa, kukkina mm. pioni, hortensia, orkidea.. Sain tummanpunaisia ruusuja ja joitain ihme oransseja palloja ja paaaljon vihreää, ja kimppuni näytti lähinnä jouluiselta ovikoristeelta. Kaiken huipuksi ne oli tunkenut jotain hemmetin apilan kukkia sinne!!

Vieheiksi tilasin pienikokoiset ruusut, aniliinin punaiset sulhaselle ja bestmanille, isälle ja veljelleni vaaleanpunaiset ruusut. Äidille ja isoäidille korumaiset orkideavieheet, jotka sais olla isohkot verrattuina miesten vieheisiin. Miesten vieheet olivat jättiruusuja, sellaset miehen nyrkin kokoiset pelleruusut!! Ja kaikki tummanpunaisia. Äitini ja isoäitini orideavieheet oli pikkurillinkokoiset nyherrelmät joissa oli kaksi pientä orkidean kukkaa rautalangan päällä. Nämä olivatkin sitten ainoat joissa oli sentään käytetty oikeaa kukkaa!!

En tiedä mikä meni vikaan, mulla oli täysin selkeät kuvat ja suunnitelmat mukanani kun kävin siellä kahteen otteeseen. Lisäksi listat, näistä kukista pidän ja en pidä. Voi että mua ärsyttää niiin paljon, ja menin vielä maksamaan etukäteen ja kimppu oli vielä törkeän kallis. Mulle sanottiin että harvemmin ovat tehneet yli 100 e kimppuja, mun tuli kuitenkin maksamaan 140 e koska halusin kimppuuni orkideaa! Ja en kyllä löytänyt kimpusta kuin yhden pienen orkideanoksan, jossa oli ehkä 3 kukkaa ja sekin oli ihan väärää väriä.

Hääkukkamme olivat siis täysin epäonnistuneet, ne oli niin erilaiset että kun näin ne ekaa kertaa luulin että olivat lähettäneet väärät kukat, mutta kun vieheitä oli oikea määrä niin varmistui että nää on nyt sit tosian meidän hemmetin kalliit ja hemmetin rumat kukat.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Apua! Millaköhän saan kerrottua Vivahteeseen mitä haluan jos siltikin tulee väärää?  :o

Otan varmaankin vain yhden kuvan mukaan niin ei tule mitään epäselvyyksiä. Nyt silti alkoi jännittämään vaikkakin olen saanut sieltä erinomaista palvelua ja ideoita....

Link to comment
Share on other sites

Joo, good luck vaan Tähkä! Myyjien palvelualttiudessa ei tosiaan ole mitään vikaa, kivoja mimmejä kaikki! Mut lopputulos oli vaan tosi surkea ainakin mun kohdalla.. Ja mullahan siis oli kuva mukana, ihan värikuva vielä..  ;D

Link to comment
Share on other sites

Joo, kiitti vaan sympatiasta. Ongelmana oli se että en häiden jälkeen enää ehtinyt sinne Vivahteeseen Suomessa ollessa. Lennän suomeen tiistaina ja aion mennä sinne ensi viikolla käymään alkuperäisen kuvan kanssa ja kysyä että missä meni pieleen. Mua ei ees mun kimppu enää niin paljon häiritse, mutta kun ne miesten vieheet oli  kans ihan hirveet ja tietty ne on nyt joka ikisessä kuvassa. Blaah, vieläkin ärsyttää ihan hemmetisti!! :-/

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Haakimppuni seka vieheet hankittiin Kukka-Kertusta ja olin erittain tyytyvainen. Molemmat, seka kimppu etta vieheet olivat todella kauniit ja jopa kauniimmat kuin osasin edes odottaa. Floristina toimi Terhi Lehtinen.  

Link to comment
Share on other sites

Kukka Fiorista myös meille kimppu ja vieheet + rannekukat, pöytäkoristuksiin tarvittavia kukkia hankimme kait jostain muualta..riippuu, väkerränkö mitään itse. HUOM: jos sinulla on Cityshopparikortti, saat kaikesta morsiussidonnasta ko. kaupassa -20% !!!! Tosi hyvä diili, ja normaalista ostokestakin -15%.

Kiinnostus heräsi kun omistan cityshopparikortin... Oon nähnyt vain jotain kukka-asetelmia mitä heillä tehdään. Vaikuttaa tyylitajuiselta. Onko kellään kokemusta heidän morsiussidonnastaan? Olis kiva saada vähän erikoisempi kimppu, ei ihan perinteinen pyöreä.

Link to comment
Share on other sites

Meidän kaikki kukat tulivat Tähkästä ja täytyy kehua niin palvelua kuin kukkiakin. Tilasimme morsiuskimpun, heittokimpun, hiuskukat, 5 viehettä ja morsiusneidon korin. Morsiuskimppu oli "tavallinen" pyöreä omin varsin sidottu, juuri sellainen kuin halusinkin. Vieheissä oli huomioitu hyvin kantajien ikä ja sukupuoli.

Link to comment
Share on other sites

Mua kiinnostaa kanssa toi Fiori. Minkälainen on heidän hintatasonsa? Esimerkiksi verrattuna muihin Turun kukkakauppoihin?

Entä onko kellään kokemuksia Kauppilan puutarhasta?

Link to comment
Share on other sites

Muakin rupes kiinnostamaan toi Fiori. :D Mulla pitäis olla toi cityshoppari, mutta en varmastikaan tule sitä löytämään :-/ Meillä häät siis vasta vuoden päästä, mutta suunnittelut jo kovassa vauhdissa. :)

Mä tahtoisin hääkimppuuni vaan ehkä 5 valkoista ruusua ja jotain vaaleansinistä harsokukkaa. Haluan vaan jotain pientä ja neutraalia. Kaasoille tulis vaan ruusut hiuksiin, ja varmaan morsiustytöillekin. Ja sit olis miehelle ja bestmanille vieheet.

Link to comment
Share on other sites

Mä olen ajatellut tilata morsiuskimpun ja vieheet Pasadenasta. Viimeksi kun käytiin heidän palveluitaan (hautajaiskukkiin tosin) sain aivan uskomattoman kauniin, juuri sellaisen kukkavihon, kuin tilasin!! Hieman hintataso kuitenkin ahdistaa! Ajattelin etsiä kuvan haluamastani kimpusta ja lähteä sen kanssa kierrokselle kyselemään hintoja ja ideoita.  :D

Link to comment
Share on other sites

Kävin Fiorissa ja varasin sieltä kimpun. Sanoivat että laskeutuva kimppu jossa esim ruusuja ja jotain muuta kukkaa ja jotain vihreää yms, ehkä koristetta, tulee maksamaan sadan euron paikkeilla. Siitä miinus 20%.

Mä oon kysellyt joistain muistakin paikoista. Ihan tuntuu olevan keskihintainen Fiorissa.

Link to comment
Share on other sites

sunflow, mä kysyin ihan samantapasen kimpun hintaa. Sitten kyllä hylkäsin idean ruusuista, koska myyjä sanoi että tulppaani kestää pakkasta paremmin ja alunperin olin ajatellut tulppaanikimppua. Tulppaaneista en kyllä halua laskeutuvaa kimppua, niin onkohan sen hinta sitten hieman halvempi...

Ja vieheiden hinta oli 6 euroa.

muoks. Kyseessä siis Fiori

Link to comment
Share on other sites

luulisin että olis halvempi jos kimppu ei ole laskeutuva.

Musta noi vieheet on on siellä Fiorissa aika edullisia. Muualla kun olen kysynyt, maksaa yli kympin.

Link to comment
Share on other sites

Mä olen pettynyt Vivahteeseen. Oma kimppuni oli erilainen kuin he olivat kuvailleet. Sulhaseni haki kukat, joten kun näin kimppuni oli liian myöhäistä  :-/

Pöytiin tilatut kukat olivat liian nupussa. Oli tarkoitus, että kukat laitetaan pöytään ilman vartta. Kukat oli haettu edellispäivänä, joten kukat olivat todella kiinni. Ikävä kyllä ne eivät auenneet juuri yhtään seuraavaksi päiväksi. Emmekä pitäneet niitä edes kovin kylmässä.

Kukat olivat yhteensä melko kalliita Vivahteessa joten olisi ollut kivaa että johonkin edes olisin ollut tyytyväinen.

Link to comment
Share on other sites

Omaa kukkakauppaani valitessani kävin tutustumassa Kukka-Kerttuun, Kiinan Kukkaan, Reginaan, Kupittaan Citymarketin yhteydessä olevaan kukkakauppaan ja Kukka Fioriin.

Tässä kokemuksiani:

Reginassa oli ehdottomasti paras palvelu: myyjä (nuori tyttö) oli erittäin ystävällinen ja idearikas. Hän esitti lukuisia ajatuksia omien ideoitteni pohjalta ja tilasi miettimääni kukkaa liikkeeseen, jotta näkisin sen luonnossa. Hinnat vaan olivat aika kovat.

Kukka-Kertussa palvelu oli myös ystävällistä, mutta uusia ideoita en sieltä saanut. He lupasivat tilata miettimääni kukkaa liikkeeseen ja soittaa kun se on saapunut, mutta soittoa ei koskaan tullut. Aikaisemmin olen tilannut Kukka-Kertusta suuria kukka-asetelmia työpaikan seminaaritapahtumiin ja ne ovat olleet todella upeita!

Kiinan Kukassa sain huonointa palvelua. Keski-ikäinen nainen tuntui todella tympääntyneeltä työhönsä ja minulle tuli sellainen olo että äkkiä ulos täältä! Hän tuntui suorastaan haluttomalta myymään minulle mitään.. (Tosin saattoihan hänellä vain olla huono päivä.. Sehän on inhimillistä.) Hinnat suht edulliset.

Kupittaan Citymarketin kukkakaupasta en saanut kovin hyvää kuvaa. Myyjä ei tuntunut millään ymmärtävän millaisen kimpun haluan (vaikka se on todella yksinkertainen!) ja muutenkin palvelu oli hiukan nuivaa. Hinnat suht edulliset.

Kukka Fiorissa palvelu oli ystävällistä ja ideoitakin sain myyjän kanssa jutellessani. Kukka Fiorissa minun kimppuni (8 oksaa inkaliljaa + vähän vihreää, vieheet ja hiuskukat samasta kukasta) tuli edullisimmaksi koska sieltä saa vielä 20 % alennuksen CityShoppari-kortilla, päädyin Kukka Fioriin!

Häitä juhlitaan 8.9, joten voin sen jälkeen kertoa olinko tyytyväinen!

Link to comment
Share on other sites

Mä kävin tänään vähän kyselemässä kukkakimppujen hintoja. Haluan siis pienen, 5-7 valkoista ruusua tiiviinä kimppuna, jotain vihreää kannattamaan. Stockmannin Fiorissa sanoi kimpun hinnaksi 30e, vieheet oli 7,50e kpl. Raision keskustassa (en muista nimeä) sanoi hinnaksi 22-25e, vieheet 8e kpl.

Mullahan on aikaa vielä paljon, joten ehdin vielä käydä muissakin kyselemässä. :D

Link to comment
Share on other sites

Joku täällä aikaisemmin jo kehuikin Nummen Narsissia, ja täytyy tulla jakamaan myös oma hyvä kokemukseni.

Otimme morsiuskimpun, pöytäkukat sekä vieheet Nummen Narsissista. Kimppuni oli valkeaa suurta neilikkaa, omiin varsiin sidottua. Koristeena 30-luvun vihreää (en muista nimeä) ja hopealankaa, todella kaunis ja hääteemaamme sopiva, yksinkertainen kimppu. Pöydille oli samaa neilikkaa, mutta ne olivat ihan puntteina tilattu, joten olivat edullisemmat kuin normineilikat, yhteensä 40 kpl eli 2 punttia. Vieheitä oli alunperin tilattu vain yksi, mutta kun panikoin edellisenä päivänä sen kestävyydestä, totesi kukkakaupan rouva (ilmeisesti itse kauppias) tekevänsä varalle myös toisen. Ja ilmeisesti "kaupan päälle", koska koko lysti tuli maksamaan vain 83,50 euroa. Palvelu oli alusta loppuun todella ystävällistä ja asiakasta kuuntelevaa, olimme todella tyytyväisiä.

Suosittelen lämpimästi kaikille Nummen Narsissia!

Link to comment
Share on other sites

Mä olen pettynyt Vivahteeseen. Oma kimppuni oli erilainen kuin he olivat kuvailleet. Sulhaseni haki kukat, joten kun näin kimppuni oli liian myöhäistä  :-/

Mulle kävi melko samalla tavalla, kimppuni oli täysin vääränlainen.. Mä kävin häiden jälkeen antamassa palautetta ja sain hieman korvausta kokonaissummasta. Otan osaa.. :-/

Link to comment
Share on other sites

Mun pitäisi varmaan ruveta miettimään mistä kukkakaupasta omat kukkani ens kesän häihin haluan. En ollut edes ajatellut Vivahdetta, mutta luettuani Snowflakyn ja pikkaraiset kokemuksista en varmasti aio sieltä kukkiani tilata. Harmittaa oikein teidän molempien puolesta  :'( Eipä paljon raha lohduta jos unelmien päivänään on ihan väärät kukat kimpussa ja muuallakin.

Link to comment
Share on other sites

Mun täytyy tulla kehumaan kukkakauppa Reginan loistavaa palvelua! Myyjä (juuri tuo jonkun mainitsema idearikas "nuori tyttö") jaksoi suunnitella kanssani kimppuani kärsivällisesti, kävin siellä varmaan kuusi kertaa säätämässä kimpun värisävyä. Ja aina jaksettiin palvella hyvin, vaikka itselle tuli jo tyhmä olo sen säätämiseni kanssa. :) Ja upeahan siitä kimpusta tuli, aivan mielettömän kaunis! Täydet pisteet Reginalle ja hyvälle palvelulle. Myös vieheet ja rannekukat onnistuivat mielestäni hyvin. Ainoa miinuspuoli melko korkea hinta, mikä kyllä johtui siitä että halusin kimpustani runsaan ja tyyristä kukkaa. Suosittelen silti lämpimästi!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...