Jump to content
Naimisiin.info

Vantaan kukkakaupat


ritsu6

Recommended Posts

Ostin hääkukat (valtikka morsiuskimppu ruusuista, 4 kpl vieheitä ruusuista, buffet pöydän kukat ruusuista ja pöytiin 30 kpl orkidea/sisalkuitu asetelmia) Kukkapalvelu Freesistä Vantaalta. Buffetpöydän sekä juhlapöytien koristelut olivat onnistuneet ja kestivät vielä juhlien jälkeenkin pitkään hyvinä, mutta itse morsiuskimppu oli suuri pettymys. Ihmettelen ja kummastelen tätä kovasti, sillä meillä oli 1,5 h suunnitelupalaveri ja ainakin minulle jäi kuva, että olimme samalla aaltopituudella mitä kukkiin tulee. Mielestäni kimppu oli liian pieni ja ruusut reunoistaan rusehtavia eli vanhoja. Tämä kukkatilaus oli hinnaltaan yhteensä 420 €, joten mielestäni tähän hintaan pitää saada laatua. En suosittele.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meidän hääkukat tuli Tikkurilan Kukasta (kauppakeskus Tikkurissa) ja en voi muuta kuin ylistää palvelua ja osaamista :) Tilasin itselleni muhkean pyöreän kimpun, 8 viehettä, kaasoille rannekukat x 2 sekä heittokimpun joka on mukailee morsiuskimppua. Hinta oli enemmän kuin kohdillaan. Morsiuskimpusta maksoin reilu 70 euroa (valitsin sen sieneen tehtynä) ja kukat kaikkineen tuli maksamaan reippaasti alle 300 e.

Työ oli todella laadukasta ja toiveeni oli ymmärretty tismalleen oikein. Rannekukat olivat kauniit ja korumaiset ja hääkimppu oli juuri sellainen kuin olin halunnut. Ensin tein tilauksen ja vein kuvia paikan päälle. Puhuttiin aika tarkkaan muodosta, koosta, kukista mitä haluaisin sekä väreistä ja sitten sain vielä ennen kimpun tekoa mennä valitsemaan tarkalleen oikeansävyiset kukat kimppuun, kun olivat saaneet paljon erisävyisiä vaaleanpunaisia ruusuja kauppaan. Eli palvelu oli näin kontrollifriikin näkökulmasta ihanteellista :D Mitään ei tehty ominpäin/päätetty sun puolesta vaan kaikkeen sait vaikuttaa (ja siis ilman että vaadit sitä erikseen).

Kuvia mun kimpusta löytyy hääkukka osastolta "millainen hääkimppu" ketjusta (s. 8) sekä hääkuvagalleriasta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 7 months later...

Meritähti, kannattaa käydä Louhelassa tulikukka- nimisessä kukkakaupassa. Ystäväni hankki sieltä kukkaansa häihinsä, ja hänen suositusten perusteella päädyin itsekin heidän asiakkaaksi. Palvelu on huomaavaista ja henkilökohtaista, hinnat todella edulliset. Kimppuuni ensi viikon häihin maksaa 32 euroa ja heittokimppu 10-12euroa, en tarkalleen sen hintaa. Lähettivät juuri tekstiviestin, että kukkani on nyt tilattu ja kimput valmiina hääpäivänämme. Kaikesta saa stressata, että meneekö kaikki niinkuin on suunniteltu ja tilattu, mutta kukkakauppias ilmoitti itse asian olevan kunnossa :)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 10 months later...

Hei! Minä sain upeat kukat Kukkapalvelu Freesistä tänä kesänä. Kaikki kukat olivat freesejä ja juuri sellaisia kuin aiemmin keväällä suunnittelimmekin. Suosittelen niin kukkia, kuin heidän kuljetuspalveluaankin. On todella kätevää, kun kukat viedään paikalle ja laitetaan ne vielä esillekin. Näin säästyi meidänkin porukalla aikaa aivan muuhun:D

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...