Tampereen kukkakaupat


Muratti

Recommended Posts

Melko kalliita ainakin sidontatyöt täällä Tampereella ovat. Orkideoista katkotuin varsin sidottu pienehkö valuva kimppu maksaa lopullisesta mallista ja materiaaleista riippuen 80-140 euroa, hius- ja rintavieheet 5-10 euroa kappale. En edes uskalla ajatella, paljonko noutopöydän asetelma aikanaan maksaa... Muuhun koristeluun emme onneksi tarvitse kuin muutaman kymbidin oksan (15-20 euroa kappale), joista ripottelemme sinne tänne yksittäisiä kelloja (suunnilleen 10 kpl/oksa).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Onko kukaan teettänyt kimppuaan Vaarin kukassa Koilliskeskuksessa Linnainmaalla? Heidän ikkunassaan lukee jotain 20 vuodesta, jolloin ovat tehneet sidontatöitä. Ainakin hienoja juttuja heillä näytti olevan näytteillä. En päässyt selaamaan kuvia tai juttelemaan enempää kun heillä oli kiire, mutta pitää mennä ensi viikolla uudelleen kyselemään. Jos jotain tietoa löytyy, kuulen mielelläni!

Link to comment
Share on other sites

Osaisiko joku sanoa kukkakaupan Tampereella, johon kukat tulevat suoraan Hollannista, ei siis tukun kautta. Haluaisin pionikimpun heinäkuun lopussa ja se on kuulemma hankalaa silloin. Ainoastaan Hollannista tilaavat kukkakaupat voivat varmasti luvata, että saavat pioneita tuohon aikaan.

Kiitos kovasti jos joku osaa auttaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Camillalle tiedoksi, että ainakin Ainanlinnan Kukka Näsilinnankadulla ymmärtääkseni tilaa kukkia suoraan Hollannista. Omaan morsiuskimppuuni sekä kirkko- ja pöytäasetelmiin tilattiin valkoisia pioneja (häät olivat kesäkuussa), joita kuulemma on vaikeaa ellei jopa mahdotonta saada tukun kautta, ainakaan ajoissa. Kannattaa kysyä suoraan liikkeestä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minun morsiuskimpun sitoi Tampereella sijaitseva kukkasitomo Gummerus. Palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä, työnjäljestä minulla ei ole mitään moitteen sanaa, päinvastoin. Kimppu oli enemmän kuin mitä uskalsin toivoa. Tuolla kimppuni lepää nyt kuivuneena pöydällä, voi kun se säilyisi freesinä aina.  :D

Floristi-Katri oli oikeassa sanoessaan, että kimppu on kuin yksi morsiamen koruista.

Suosittelen lämpimästi!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Onko kukaan tilannut kukkiaan Anteron Kukasta? Oli näkyvästi esillä häämessuilla, mutta olisi kiva kuulla kommentteja kuinka asiointi on käytännössä sujunut ja ovatko kukat olleet onnistuneita?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Kävin eilen varaamassa kukkaikkunasta kukat häihin. Olin liikkeellä ystäväni kanssa ja kaupasta lähdettyä ystäväni tokaisi, että hieman oli ohjailevan oloinen se henkilö jonka kanssa suunnittelin hääkimpun. Meinasi puoliväkisin tyrkyttää muita kukkalajeja yms kimppuuni, mutta lopulta päädyin pelkkään punaiseen ruusuun.

Olihan siinä hieman sitä tyrkyttämisen oloa, mutta kun itsellä ei ole täysin selvää visiota mitä haluaa yms niin kyllä sitä mielellää vaihtoehtoja haluaa kuulla. Onneksi itse tein ratkaisuni, kimpusta tulee näköiseni, ei viimeisimmän trendin mukainen..

Olisin olettanut että kukat (pisaranmallinen kimppu, 2 rintakukkaa sekä heittokimppu) olisivat maksaneet enemmän mutta on noillakin hintaa jo tarpeeksi.. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...