Guest appa

Jyväskylän kukkakaupat

74 viestiä aiheessa

Viherlandiasta ei oo 100% tietoo, mutta mun mielestä siellä on sellanen "pöytä", jossa oon nähny joskus tehtävän kimppuja. Plantagenissa olin viime kesänä just samaan aikaan kassalla, kun yks nainen kyseli, että tekeekö ne kimppuja ja se kassa kerto, että ne tekee.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävin just Viherlandias ja tekee ne. Kyselin hintaa suht simppelille gerberakimpulle, jossa olisi muutama gerbera ja muuten vihreetä, ja murattia sit roikkuisi jonkun verran. Heittivät että ehkä 80e maksaa. Mutta väittivät, että gerbera on liian suuri kimppuun, että pitäis olla sitä pienempää samannäköstä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Aika hassu väite! Oon nähny kuitenkin niin monta gerberakimppua ja hyvältä ovat näyttäneet. Itekkin haluan gerberaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

NO NIINPÄ! Tosin mulla ei ollu kuvaa mukana et olis voinu tarkemmin saada niiden päihin että millaista tarkoitan... Pitänee yrittää vielä... Mahtaakohan Plantagen olla kallis hääkimppujen suhteen....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Muistikuva on aika hämärä siitä keskustelusta, mutta oisko ne ollu peruskimput 80€ ylöspäin...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Paljon maksaa missäkin vieheet? Entä rannekukat?

Sokoksella viehe maksaa 8e, Plantagenissa 7-8e ja Viherlandiassa 10-15e (!!)

Sokoksella rannekukka n. 15e, Plantagenissa ja Viherlandiassa 15-20e

Ootteko muualta kyselly?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pakko vielä tulla hehkuttamaan!

Kävin Pitkäkadulla kukkatalossa ihan vaan hintaa kyselemässä, niin teinkin sitten samalla tilauksen. Oli kyllä ehdottomasti edullisin vertailussa. ;) Eli suosittelen! Siellä tuli kimppu kahvalla halvemmaksi kuin muualla kahvaton!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Pallokala, että olet jaksanut tehdä hintavertailua ja tuot sen meidänkin tietoon! Täytyy laittaa korvan taakse tuo Kukkatalo, jos sitten ensi keväänä hakisi kukat sieltä (jos meille nyt aitoja kukkia tulee ollenkaan).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Halusin pienen, yksinkertaisen gerberakimpun ja päädyin suosimaan Kukkataloa loistavan palvelunsa vuoksi. Otin siis kukkatalosta kukat myös koristeluun. Tällaiselle tietämättömälle palvelu Kuokkalan kukkakaupassa ja Viherlandiassa oli melko huonoa. Viherlandiassa tyrmäsivät idean täysin ja kun Kuokkalassa pyysin apua ja vinkkejä, tokaisivat vain että itse pitää tietää mitä haluaa ja eivät kerkeä ehdotella mitään, koska pitäisi velottaa sitten sekin suunnittelu erikseen, kun yötämyöten nytkin töitä tekevät... enpä olisi halunnut kuin nähdä gerberoiden värivalikoimaa ym....vinkkejä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olen taas päätynyt Ruusupuuhun toistamiseen (tällä kertaa kaason ominaisuudessa). Olen heiltä aina saanut hyvää palvelua, eikä ole kyllä tälläkään kerralla tarvinnut pettyä. Minua on kuunneltu ja sanomiani asioita on ylös varaukseen kirjoitettu (morsian siis ulkomailla ja kaaso hoitaa kukkaselvittelyt)..Suosittelen kyllä Ruusupuuta kaikille!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tilasimme kukat (kimpun, rannekukan, vieheet, heittokimpun) Ryynäsen kukkakaupasta Puistokadulta. Kimput olivat sellaisia kuin toivoimmekin ja suunnitteluvaiheessa saimme apua tarpeen mukaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän kukat tilattiin Mestarin kukasta. Todella ystävällistä palvelua. Meitä palveli Päivi Purhonen. Hän jaksoi kärsivällisesti selittää asioita ja esitellä erilaisia vaihtoehtoja tällaiselle kukista mitään ymmärtämättömälle.  :) Kimppu oli todella kaunis, juuri sitä mitä toivoinkin (vaikken ehkä osannut toiveitani kovin selkeästi ilmaista...)! Suht simppeli ja pienehkö morsiuskimppu (ruusuja ja freesiaa), heittokimppu ja kaksi viehettä maksoivat alle 70€.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pallokalalle suuret kiitokset täältäkin, kiireiden takia piti tuo kukkientilauspaikka ilman henk.koht. vierailua tilata, ja tuo Kukkatalo sopii sijaintinsa takiakin hyvin. Meen sitten itse lähempänä häitä suunnittelemaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tilasin pari viikkoa sitten olleisiin häihimme kukat Sokoksen Mestarin kukasta ja en voi muuta kuin kiittää tosi hienosta palvelusta! Siellä ymmärrettiin heti, mitä olin hakemassa, eikä alettu tuputtaa mitään muuta. Myyjä lisäksi selitti kukista ja niiden kestävyydestä. Päivää ennen häitä hän vielä soitti ja varmisti, että tilauksen yhteydessä tehdyt muistiinpanot olivat oikein. Hintakaan ei päätä huimannut, vaikka haluamaani kukkaa ei ollut helppo saada. Suosittelen lämpimästi!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tänään oli siskoni häät, kukat olivat Ruusupuusta, mistä jo aiemmin sanoinkin. Kimppu ja muutkin kukat olivat taas uskomattoman kauniit, hienoa työtä! Emme todellakaan joutuneet pettymään!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kesällä olin häissä, jossa morsiuskimppu, vieheet, kaasojen ja anoppien rannekukka-asetelmat ja kaikki pöytäkoristeet oli tehty Hankasalmella Mölsän kukassa

Olivat tosi laadukkaat ja kauniit eikä palvelussakaan ollut kuulemma valittamista. Viimeinen pöytäkoriste nuupahti vasta kolme viikkoa häitten jälkeen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Meidän kukat tilattiin Mestarin kukasta. Todella ystävällistä palvelua. Meitä palveli Päivi Purhonen. Hän jaksoi kärsivällisesti selittää asioita ja esitellä erilaisia vaihtoehtoja tällaiselle kukista mitään ymmärtämättömälle.  :)

Niin meidänkin kukat ja Päiviltä. Hän kyllä osasi homman ja muutaman kuvan katsottuamme osasi pian sanoa mistä yksityiskohdasta jossakin kimpusta tykkäsin ja mistä en. Ennen kun kukat pakattiin mukaan tarkistimme että olivat sellaisia kun piti ja teimme vielä vähän muutoksiakin pöytäasetelmaan lisäämällä muutaman kukan.

Hintaa tuli suurelle kaksiosaiselle pöytäasetelmalle, 3 pientä viehettä, 1 iso sulhasen viehe, pisaramallinen keskisuuri morsiuskimppu ja muutaman kukan morsiusneidon/heittokimppu 167eur. Kukat oli suuria valkoisia ruusuja, liljaa, eustomaa, freesiaa ja sitten paljon vihreää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laitanpa minäkin mielipiteeni muutamasta Jyväskylän paikasta, kun olen vähän käynyt hintoja tiedustelemassa... Ensiksikin täytyy kyllä ikäväksi todeta, että mulle jäi aika huono fiilis Pitkäkadun kukkatalosta. Ollaan sieltä paljon käyty hankkimassa kukkia, mm. lasten ristiäisiin sekä muihin juhliin. Palvelun taso riippuu mielestäni siellä todella paljon myyjästä. Juuri toisen lapsen ristiäisten kohdalla sekä hääkimppuasiaa tiedustellessani palvelu oli hyvin nuivaa ja mielestäni hieman hyökkäävää minua kohtaa (olin esim. myyjän mielestä jälkimmäisessä asiassa liian aikaisin liikkeellä ja oli huono kun minulla ei ollut mitään kuvaa toiveistani kimpun suhteen mukana jne.) Karsimme tämän kaupan ko. syystä pois listoilta, vaikka tähän saakka olemme tyytyväisiä kauniisiin kukkiin ja sidontoihin olleetkin. Jyväskeskuksen pienessä kukkakaupassa vaikutti myös siltä, että myyjä ei juuri ollut kiinnostunut myymään kimppujaan (käski maaliskuussa tulemaan takaisin toukokuussa, jolloin häät ovat, vaikka olisin vain halunnut yleisesti tiedustella asiasta).

Todella ystävällistä palvelua sai Mestarin Kukasta sekä uudesta Päivän sini- kukkakaupasta (on Torikeskuksessa). Lisäksi kävin vielä Viitanimessä (olikohan se Kukkapiste), jossa myös oli hyvin ystävällinen palvelu. Kimppujen hinnat riippuvatkin sitteen paljolti siitä, mitä tilaa.

I

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä tilasin kukat häihimme Eva Suomalalta. Aivan uskomattoman hyvä kimppujen ja koristeiden tekijä, jos haluaa jotain hiukan erilaista. Suunnittelimme juuri minun näköiset kukat. Mm. hääkimppuun tulee samoja helmiä, joilla pukuni on koristeltu. Eva asuu Laukaassa ja tekee työt siellä, mutta itse olin todella tyytyväinen kuultuani, että saan kukille kotiinkuljetuksen. Hän vie koristeet juhlapaikalle ja toimittaa hääkimpun minulle. On taas yksi stressin aihe vähemmän. :) Suosittelen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä tilasin morsiuskimppuni ja kaason rannekukan Sokoksen Mestarin kukasta. Päivi Purhonen sitoi ja siinä on kyllä asiakaspalvelija todella paikallaan! Sain aivan loistavaa palvelua jo suunnittelun asteelta alkaen ja Päivi vielä soitti minulle kimppua tehdessään, että mitä mieltä olen eräästä yksityiskohdasta. Kimpusta tuli todella kaunis ja "minun näköinen", vihreisiin osiin mm. lisättiin "kastepisaroita" eli pitkän neulan päässä olevia ns. kristalleja ja helmiä. Kimppuun tuli siis minigerberaa, ruusa ja freesiaa. Kaason rannekukka oli myös tosi söötti. Hinta ei kirpaissut, yhteensä 53 euroa :) Sulhasella ja bm:llä oli pukuperhot rintapielessä (siis kalastus-perhot sidottuna pukukoukkuun) joten ei ollut tarvetta heidän kukille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häiden kaikki kukat oli myös Mestarin kukasta sitojana Hanna K. Sain juuri sellaiset kukat kuin halusinkin! Palvelu oli todella hyvää! Morsiuskimppu, heittokimppu, 2 viehettä (orkideaa), 4 hiuskukkaa (orkideaa), ruusut kakun koristeeksi ja iso pöytäasetelma 150-170e en muista ihan tarkkaa hintaa. Suosittelen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sokokselta, Mestarin kukasta tilasin hääkimpun, heittokimpun ja vieheet. Olin erittäin tyytyväinen palveluun ja lopputulokseen :)

Suosittelen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli kaikki kukat (kimput, rintakukat, kaason rannekukka, koristelukukat) Ruusupuusta, ja olin tosi tyytyväinen. Suosittelen. Eikä ollut mielestäni niin kallista kuin täällä annetaan ajoittain ymmärtää :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei

Vietämme häitämme heinäkuussa ja Eva Suomala on silloin LOMALLA. Minusta se on todella erikoista, että kukkakauppias on lomalla heinäkuussa... Olisiko antaa vinkkejä mistä sitten kyselisin?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu... Nyt on käytännössä sovittu diili Kukkatalon kanssa (Ihana pieni sininen mökki Mäki-Matissa). Kävin Viherlandiassa ensin, kun anoppi kannatti sitä. Menin ohjattuna palvelupisteelle ja yritin aloittaa keskustelua floristin kanssa.

Nainen tuijotti minua tervehtimättä eikä sanonut juuri mitään vielä sittenkään, kun kerroin tekeväni tiedustelua kukkien hankkimisesta huhtikuisiin häihin. Hinta-arviota on kuulemma mahdotonta tehdä ennen kuin tietää, millaisia kukkia tulee. Kun yritin kertoa, millaisia kukkia ajattelin kimppuun, vieheisiin, pöytiin ja hiuksiin, ei sekään kelvannut. Ei voi kuulemma tietää vielä huhtikuun valikoimasta. Joopa joo, ei niillä varmaan tosiaan ole tummanpunaisia ruusuja silloin...

Kaikki ideani olivat paskoja, liian kalliita ja epärealistisia. Ei kuulemma saa murattia leikkona pötäkoristeeksi, vaan pitäisi ostaa ruukussa. Mikäs siinä, ei sen murattia tarvitse olla. Ehdotti tilalle karhunheinää ja selitti, kuinka on vaikeaa toteuttaa se teknisesti. No enpä tässä mitään karhunheinää ajatellutkaan, vaan köynnöstä, jonka päät saisi veteen pieneen tuikkukippoon. Ruusut (yhdet lyhyellä varrella niihin tuikkukippoihin) on kuulemma hirveän kalliita ja kannattaisi miettiä realistisesti budjettia ja satsata yhteen isoon asetelmaan noutopöytään. Noutopöytään!? Sieltä haetaan ruokaa, siellä katsotaan ruokaa. Se om juhlapaikalla syrjässä ja mikä tahansa koriste siellä jää täysin huomaamatta. Ja jos olen suunnitellut pieniä kukkakoristeita ruokapöytiin, en varmaankaan tarkoita, että salaa haluan ison asetelman noutopöytään.

Kukkatalossa oli ihan eri ääni kellossa. Kun kerroin miettiväni hääkukkia, sain heti pöydälle kansion, jossa oli kuvia tehsyistä kimpuista ja niiden hintoja. Floristi kuunteli, kyseli ja oli erittäin ystävällinen. Ehdotti, että menen huomenna uudelleen, kun paikalla on tyttö, joka tekee kimput heillä. Sopii hyvin. En ehtinyt vielä kysyä mitään pöytäkoristeiden hinnoista, mutta ainakin kimpun hinta-arvio oli Viherlandiaa halvempi.

Suosittelen siis lämpimästi unohtamaan Viherlandian tässä asiassa, tai jos sinne haluaa mennä, niin välttäkää punatukkaista silmälasipäistä floristia, joka on juuri niin elämäänsä kyllästynyt ja asiakasvihamielinen kuin naamastaan näyttää. Sääli vaan, ettei hänellä ollut nimilappua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään