Heitätkö oman hääkimppusi?


Carabossa

Recommended Posts

Ja syyt, miksi heität/miksi et heitä?

Minulla vielä mietinnässä, heittäisinkö oman kimppuni vai en. Syy, miksi haluaisin ehkä heittää oman kimppuni on se, etten kestä ajatusta kuivuvasta kimpusta kotonani tai vanhempieni kotona! Toisaalta sitten ei ole kimppua enää loppuillasta eikä hääpäivän jälkeisenä aamuna.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

--etten kestä ajatusta kuivuvasta kimpusta kotonani--

Minä en myöskään tarvitse tai edes kestä kuivuvaa kimppua, joten olen ajatellut sen heittää. Eri asia olisi, jos sen tosiaan saisi tyylikkäästi tauluksi tms. Jos tuo tauluhomma tarjoutuisi lähipiiristä, niin sen kai valitsisin.

Link to comment
Share on other sites

Todennäköisesti "kimppuni" tulee olemaan orkideanoksa tai muuta todella yksinkertaista, joten ei siinä paljon heittämistä ole. ;D Mutta vaikka nyt päätyisinkin heitettäväksi soveltuvaan kimppuun, en sitä heittäisi, nimittäin kimppuni/kukkani haluan antaa miehen äidin haudalle vietäväksi. :'(

Tarkennan nyt, kun kukat on jo varattu. Eli minulle on tulossa rannekukka, jota en siis heitä. Heittokimppua ei erikseen tule.

Link to comment
Share on other sites

Heitän oman kimppuni. Päätin tämän jo hyvin alussa, joten kattelen kimppumallejakin sillä silmällä, että mikä on "heitettävissä", toisin sanoen millanen kimppu ei puhkaise ystävieni silmiä heitettäessä. :P Syynä se, etten minäkään kaipaa kimppua kuivumaan tulevaan kotiini, jossa ei tuollaselle oo ylimäärästä tilaa ja vanhempieni muutettua omakotitalosta pienkerrostaloasuntoon ei heilläkään ole enää tilaa säilyttää kaikenlaista "turhaa". Onhan kukat kauniita, mutta mulle kimpulla ei oo niin suurta tunnearvoa, että mun se tarvis säilyttää, rumemmaksihan se koko ajan muuttuu ja jääpä siitä sitten kauniit muistot valokuviin miltä se näytti tuoreena. Ja ehkäpä se kimppu ilahduttaa hetken myös jotain toista kun sen nakkaan ja sen saa joku kiinni. :)

Link to comment
Share on other sites

Jos kimpunheitto ohjelmanumerona häihimme tulee, heitän oman kimppuni. En todellakaan aio kuivata kimppuani, sillä en tarvitse kuivakukkakimppua nurkkiin pölyttymään ja kyllä kuitenkin ihan elävät kukat ovat kauniimpia. Voin siis ostaa kukkia kaupasta jos haluan. Tiedän kyllä, että muistoesineenä monet sitä säilyttävät, mutta itse en ymmärrä muistokrääsän keräilyä. Eli muistona häistämme minulle riittää ihana mies, kaunis vihkisormus ja kivoja valokuvia.

Link to comment
Share on other sites

Luultavasti mitään ei heitellä, mutta jos heittäisin, heittäisin omani. Syitä se, että kuivakukat ja taulut ei miellytä ja sitä paitsi lähden suoraan häistä häämatkalle. Mutta koko kimpunheittokin on vähän kyseenalainen eli ehkäpä äiti tai kaaso tai joku saa kimppuni kotiaan koristamaan siksi aikaa kun se pysyy nättinä.

Link to comment
Share on other sites

Heitän kimppuni. Pioneilla ei oikein "huomisen" jälkeen voi tehdä mitään ja vihaan kuivia kukkia. ;) Yleensäkin ihmettelen ajatusta kuivata kimpun ja heittää eri. Eihän sillä enää ole sellaista arvoa, että antaa toiselle viestin eteenpäin. ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...