Jump to content
Naimisiin.info

Espoon kukkakaupat


Guest Harlekiini

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tiedoksi kaikille, että Innogreen on muuttanut Selloon ja vaihtanut nimensä ViolaGardeniksi. Sellosta löytyy myös Visuelle, josta saa ainakin kauniita "tavallisia" kimppuja.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meidän häihin kukat tulivat Steniuksen puutarhalta (Merituulentien varressa lähellä Tapiolaa). Palvelu oli tosi ystävällistä, kimput ja koristeet suunnittelin yhdessä todella ammattitaitoiselta tuntuneen myyjän kanssa. Lopputulokseen olin enemmän kuin tyytyväinen. Runsas ruusukimppu + 5 viehettä + kaksi pöytäkoristetta (jossa ruusuja ja murattia) = 120 e. Ja kukat kuulemma säilyivät kauniina pitkään, kertoi äitini, itse olin pitkällä häämatkalla. ;D

Link to comment
Share on other sites

Tiedoksi kaikille, että Innogreen on muuttanut Selloon ja vaihtanut nimensä ViolaGardeniksi. Sellosta löytyy myös Visuelle, josta saa ainakin kauniita "tavallisia" kimppuja.

Meille tulee kukat tuolta Visuellesta. Siellä on myös vaihtoehtoina hieman erikoisempia kimppuja/kukka-asetelmia, esim. olkapäälle laitettava kimpun korvike. Kukkakauppias oli mukavan tuntuinen ja todella avulias.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Hyvää palvelua Floreidassa Kivenlahdessa!

Meillä oli häät huhtikuussa 07. Voin erittäin lämpimästi suositella kukkakauppa Floreidaa Kivenlahdessa. Kauppiaalla on erittäin hyvää suunnittelusilmää ja hän tuntui heti ymmärtävän, mitä haluan. Hän myös todella kivalla tavalla teki omia ehdotuksiaan. Huippupalvelua mielestäni oli se, että hän aivan omasta aloitteestaan tilasi liikkeeseen n. pari viikkoa ennen häitä kaikkia kimppuuni tulevia kukkia oikeissa sävyissään, jotta voimme vielä testata miten ne sopivat keskenään.

Kävin myös parissa paljon kehutussa paikassa keskustassa (mm. Runebergin kukka) ja suhtautuminen oli aivan erilaista. Hintatasokin oli Floreidassa sopiva, kimppu johon tuli paljon aika hintavia kukkia n. 100 € sekä 6 viehettä, heittokimppu & 2 morsiustyttöjen kimppua n.80 €.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

VÄLTTÄKÄÄ!

Tilasimme hääkimpun, heittokimpun, bm:n ja miehen vieheet sekä kaasojen rannekkeet JorinTorilta Tapiolasta noin kuukausi ennen häitä. Vierailin ko. liikkeessä 3 kertaa ennen h-hetkeä. Kahta päivää ennen vihkimistä toimitin vielä kuvia haluamastani kimpusta. Mutta mikä olikaan lopputulos! Hetkeä ennen valokuvauksen alkamista bm saapui kukkien kanssa ja oli kyllä itku päästä, kun näin tekeleet. Morsiuskimpun ja heittokimpun värit oli sotkettu. Morsiuskimppuni oli tehty tusinaruusuista, jotka olisivat kuuluneet heittokimppuun ja heittokimppuuni oli laitettu tilaamani isot ruusut (niitäkin kyllä puolet vähemmän). Mieheni viehe hajosi jo siinä vaiheessa, kun valokuvaaja alkoi kiinnittää sitä rinnukseen!

Teki mieli soittaa liikkeeseen jo valokuvauksen aikana, mutta odottelimme kuitenkin nyt maanantaihin asti.

Menin tänään kimpun kanssa liikkeeseen, jossa olin saanut aiemmilla kerroilla hyvää palvelua (henkilökunta oli tälläkin kertaa kyllä asiallinen), mutta he pyysivät minua soittamaan itse liikkeen pitäjälle, jota en ollut koskaan aiemmin tavannut.

Hän haukkui ja kiroili minulle puhelimessa niin törkeästi, että puhelun jälkeen en voinut muuta kuin itkeä. Saimme puolet rahoistamme takaisin, mutta se miten liikkeen omistaja käyttäytyi oli mielestäni kamalaa. Miten joku voi olla niin ilkeä? :'( Hän sanoi, että antaa rahat takaisin, jos vien kimppuni liikkeeseen. No se oli mukana tietenkin jo sen vuoksi, kun halusin näyttää heille sen, kuinka kimppuni erosi sovitusta.

En voi oman kokemukseni perusteella suositella ko. liikettä kenellekään, vaikkei minua palvelleet muut henkilöt ilkeitä olleetkaan, mutta mielestäni se, että floristeille toimittaa kuvat ja että valikoi ruusut heidän läsnäollessaan, pitäisi taata edes sen, että morsiuskimpun ruusut ovat oikean värisiä.

Onneksi häät onnistuivat muuten, mutta ikävä fiilis tuollaisesta sadattelusta jäi. :'(

Link to comment
Share on other sites

Voi rähmä. Mä oon tilannut kimpun ja vieheen tuolta Jorin torilta. Auts. No, mulle ei sentään tule heittokimppua, että ei ole väriä mitä sekoittaa, mutta tosi pahalta kuulostaa  :-/ Inhottavaa, jos ne ei sit ees kestä mitään ne kukat...  :(

Link to comment
Share on other sites

He sekoittivat meillä täysin jopa värin. Teemana häissä oli vaaleanpunainen ja halusin kukkani sen värisinä. Sain jopa näytekukan aiemmin oikeasta väristä.

Minulle tuli sitten valkoinen morsiuskimppu, jota käytin sitten heittokimppuna ja heittokimppua käytin morsiuskimppuna. :'(

Omistaja väitti vielä puhelimessa, että oikein tilaus meni, vaikkei itse edes nähnyt kimppuja ja työntekijät myönsivät virheen. "Helvetinmoinen vaiva" oli kuulemma mua varten nähty, näin tämä omistaja sanoi. >:(

Jos kääntäisin aikaa taaksepäin maksaisin mielelläni hiukan ekstraa siitä, että saisin edes oikeanlaisen kimpun.

Link to comment
Share on other sites

Todella typerää käytöstä omistajalta!  >:( itse vain toivon parasta ja käyn myös itse hakemassa kukat, että sitokoot vaikka sitten uuden kimpun, jos on väärän värinen. Mutta siis todella ikävää, että kimppusi menivät ihan sekaisin  :(

Link to comment
Share on other sites

Miesten vieheet oli meillä vielä tekemättä, kun bm meni hakemaan kukkia klo 11, vaikka kaikkien piti olla valmiina 10.30, joten kannattaa varautua kaikkeen mahdolliseen ja mahdottomaan!

Toivotaan, että sun kohdalla onnistaa  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Eli oman kimppuni ostin Jorin Torilta, lievää kammoa tuntien. Mutta: Kimppu oli juuri sellainen kuin halusinkin, samoin viehe. Hinta oli edullinen ja mikä parasta: omin varsin sidottu kimppu kesti ilman vettä koko päivän ja seuraavankin päivän (kestää varmaan vielä pidempäänkin, mutta nyt on vaan näistä päivistä kokemusta). Kukat olivat myös ajoissa valmiina, oltiin sovittu, että kymmeneltä haetaan ja kymmeneltä olivat valmiit. Joten kaikki meni loistavasti. :)

Link to comment
Share on other sites

Onkos kenellekään tuttu tuo Heli Mikkonen, joka on yhteistyössä pitopalvelu Huplin kanssa? Itse olen häneltä varannut kukkaisa. Osaako kukaan sanoa hintaluokkia? Vai kannattaisiko vaan jostain kukkapuljusta ne tilata?

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee Annin Juhlapalvelu pitopalveluksi ja sain heiltä tiedon, että tekevät yhteystyötä sellaisen kukkatoimittajan kun Kirsi Hännisen kanssa. Haluaisin kuulla kokemuksia teiltä jotka ovat hänen kauttansa kukat tilanneet (pöytäkoristukset, hääkimpun, hiuskukat, vieheet), oliko kukat sellaisia kun oli sovittu, miten palvelu pelasi, oliko hinta kilpailukykyinen yms.

Link to comment
Share on other sites

Me tilaamme kukat Heli Mikkoselta syyskuussa oleviin häihimme. Kävimme viime viikolla tapaamassa Heliä ja hän ainakin vaikutti ihan asialliselta ja mukavalta ihmiseltä. Itselläni ei ollut kuin suuntaa antavia ideoita kimpuista ja Heli auttoi esittelemällä erilaisia kukkia ja näyttämällä lehdistä kuvia erilaisista kimpuista. En osaa kuitenkaan vielä sanoa kimppujen laadusta mitään, koska häät tosiaan vasta syyskuussa, mutta ensivaikutelma oli ainakin ihan hyvä. Helillä oli myös kansiossa kuvia tekemistään pöytäkoristeista ja hääkimpuista ja ne näyttivät mielestäni hienoilta.

Kukiksi meille tulee liljoja ja Heli arvoi hääkimpun hinnaksi n. 60 euroa. Lisäksi tilasimme 6 liljakimppua pöytiin, bouffet-pöytään isomman asetelman, 2 kalla-viehettä sekä murattia aseteltavaksi pöydille ja kakkutelineeseen. Hinta-arvio tälle kaikelle morsiuskimppu mukaanluettuna pyöri n. 300 euron paikkeilla. Lisäksi Hupli laittaa koristeet paikoilleen mikäli heiltä on tilattu pitopalvelu, joten se helpottaa hieman hääpäivän aikataulua.

Lisäksi viime kesänä eräissä tuttujemme häissä oli Heliltä hankitut pöytäkoristeet ja ne olivat todella hienoja ja kestäviä. Saimme nimittäin kukkia häistä kotiin mukaan ja ne kestivät useita päiviä vielä häiden jälkeenkin.  :)

Link to comment
Share on other sites

Ok! Kiitos. Itse olen myös laittanut kukkien budjetiksi 300€. Tähän pitäisi sisältyä Iso buffet koriste, hääkimppu, heittokimppu, 3 pinetä morsiuskimppua ja sulhon & bestmanin viehe.

Tuliko mainituksi että paljonko tuo muratti maksaa. onko kallista.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minä tilasin Tapiolan Jorintorilta kaikki kukat häihini. Olin erittäin tyytyväinen kaikkiin kukkiin ja mahtavan ystävälliseen palveluun!

Tilasin häihini:

Morsiuskimpun, heittokimpun ja vyökukan

6 viehettä

5 pöytäasetelmaa

2 asetelmaa noutopöytään

kukkaköynnöksen morsiuspöytään

Hääpäivänä olin aivan mykkä kun näin kukat... ne olivat aivan yli odotusten! Aivan mahtavat! En todella voi muuta kuin suositella lämpimästi kyseistä kukkakauppaa rakkaille morsiamille!

Link to comment
Share on other sites

Olen myöskin saanut moitteetonta palvelua TAPIOLAN JORINTORILTA!

Tilasin upeat ristiäiskukat, joihin sisältyi asetelma, kimppuja pöytiin ja kranssi kastepöydälle. Ja kaikki oli just niin kuin olin tilannutkin ja ajallaan! Palvelu oli ystävällistä ja kommunikointi toimi molemminpuolin. Aion todellakin tilata myös kaikki hääkukat Tapiolan Jorintorilta! SUOSITTELEN!

Link to comment
Share on other sites

^ Hintoja kannattaa kysellä haluamastaan kukkakaupasta suoraan!

Kukkien hinnat vaihtelee sesonkien ja saatavuuksien mukaan ..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Muru ja Kohinoor, olisi silti kiva tietää kuinka paljon maksoitte kukistanne? Täytyy alkaa pian kyselemään hintoja eri paikoista, mutta tietäisi suunnilleen mitä odottaa. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minä olin Pitopalvelu Huplin kanssa työskentelevän Heli Mikkosen kanssa jutustelemassa tuossa pari päivää sitten. Hinta-arvio oli noin 180 euroa seuraavista:

- Morsiuskimppu n. 80 euroa€

- Buffetpöydän koriste n. 50 euroa

- 2 morsiuskimppua n. 10 euroa kpl

- 3 viehettä (rinta) n. 7 euroa kpl

- heittokimppu n. 10 euroa

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee Annin Juhlapalvelu pitopalveluksi ja sain heiltä tiedon, että tekevät yhteystyötä sellaisen kukkatoimittajan kun Kirsi Hännisen kanssa. Haluaisin kuulla kokemuksia teiltä jotka ovat hänen kauttansa kukat tilanneet (pöytäkoristukset, hääkimpun, hiuskukat, vieheet), oliko kukat sellaisia kun oli sovittu, miten palvelu pelasi, oliko hinta kilpailukykyinen yms.

Kaikenlainen info Kirsi Hännisestä kiinnostaisi kovasti minuakin, onko kenelläkään kokemuksia?

Yksi mikä Espoossa toimii ja meillä harkinnassa on www.kukkakeiju.com tuolta olen tilannut äitienpäivä yms. kimppuja ja olen ollut kovin tyytyväinen niihin.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 3 months later...

Tähän kysymykseen kaipaisin tuoretta tietoa:) Eli kukat Espoon ja Kirkkonummen alueelta, suosituksia kaivataan, missä on hinta-laatusuhteeltaan hyvä kukkaliike?

Kiitos jo etukäteen!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...