Jump to content
Naimisiin.info

Lahden kukkakaupat


Finnmarie

Recommended Posts

Guest nti Krisse

Jalkarannassa Salen luona on Kukkakauppa Keijunkehrä, mistä olen tilannut muihin tilaisuuksiin monenlaista. Siellä riittää mielikuvitusta jos vaikka haluaa jotain erilaista.

Toinen mielestäni Suomen paras kukkakauppa löytyy Lammilta (ei kuitenkaan kamalan kaukana), Lammin Kukkatalo. Tekee todella laadukasta työtä ja on yleensä hieman halvempi kuin esim. Pekosten Kukka. Pekonen on aika hyvä, mutta myös hintava.

Link to comment
Share on other sites

Guest flower07

Suosittelen erittäin lämpimästi Pekosten kukkaa. Saimme todella hyvää palvelua ja upeat kukat kohtuuhintaan.  :)

Muoks. Hintakysymys on toki aina mielipiteitä jakava, mutta itse maksoin mielelläni laadukkaasta työstä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Onko kenelläkään kokemusta Töyrylän kukkatalosta (Metsäkangas) tai Aaltosen puutarhasta (Patomäki)? Taito? Hinnat?

Töyrylän kukkatalosta tilasin morsiuskimpun, heittokimpun ja hääjuhlapaikalle kukkia. Kävin pari kuukautta aikaisemmin suunnittelemassa morsiuskimpun kukkatalolla (Trio, samaa liikettä kuin Töyrylän kukkatalo). Floristi oli todella ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen! Hän kuitenkin sairastui eikä itse tehnyt minulle kimppua mutta silti kimpusta tuli todella upea! Hääpäivänä työntekijä toi minulle kampaajalle kaikki nämä, eli minun ei tarvinnut niitä itse hakea. Morsiuskimppuni maksoi 100 euroa, heittokimppu 25 euroa ja muut kukat 40 euroa. Suosittelen kukkakauppa Neidonkukkaa Triossa! :)

Link to comment
Share on other sites

Minä suosittelen Pekosen kukkaa. Sain asiantuntevaa palvelua ja yhdessä suunnittelimme minulle täydellisen kimpun. He palvelivat todella ystävällisesti vaikka jahkasin ja jahkasin ja vaihdoin mielipidettäni moneen kertaan. :) Sain hääkimpun (jossa mm. kalloja ja ruusuja), 5 viehettä ja kukat kampaukseen hintaan 120 e.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 3 months later...
  • 6 months later...
  • 4 weeks later...
  • 1 year later...

Tietäisikö joku hyvän ja edullisen kukkakaupan Lahden seudulta?

Kävin yhdessä liikeessä ja nyt olisi tarkoitus katsoa mistä saisi parhaimmat kukat ja saako jostain edullisesti.

Kukkakauppa josta kävin kysymässä yli hinnoitteli kimppuni. TOdella simppelistä ja tavallisesta ja pienestä kimpusta 100e, mun mielestä törkeä hinta. Ymmärtäisin jos kyseessä olisi iso, vaativa ja ei niin yleisiä kukkia.

Olisi todella mukaavaa jos joku osaisi auttaa:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Jos on mahdollista tehdä hieman maakuntamatkailua, kokeilepa Henriikka-nimistä kukkakauppaa Orimattilassa.. Itse kävin juuri siellä tilaamassa hääkimpun, heittokimpun, vieheet ja hiuskukat, ja olin hintaan enemmän kuin tyytyväinen. Lopputuloksesta en vielä osaa toki sanoa, mutta aikaisemmin erinäisiin juhliin on tuolta kukkia haettu ja aina on oltu tyytyväisiä. Se on siinä Orimattilan ainoiden liikennevalojen vieressä :D Ihan vastapäätä sitä laajennettua S-markettia.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Mulla oli haussa kukat juhlapaikalle, eli 4 pöytäkoristetta ja yksi roikkuva noutopöytään. Hintaeroa eri paikkojen välille tuli 140 euroa, ja siinäkin kalliimmissa paikoissa tingittiin jo kukista vaihtamalla niitä halvempiin.

Edullisimpia paikkoja oli Töyrylän kukkatalo, jossa oli ystävällinen palvelu ja hyvin edulliset hinnat. Valintani kuitenkin kohdistui Kultaiseen Seppeleeseen, koska siellä floristi ehdotti luonnonmateriaalien käyttöä kukkalaitteissa ja innostuin tästä valtavasti. Kun en muutenkaan ollut hakemassa sellaisia kukka-asetelmia, joissa on kukkia ihan vieri vieressä vaan että kukkien välissä voi olla ilmaa ja näkyä vihreää, niin lopputuloksena sain kaikki kukkani 90 eurolla. Ja mielestäni kukkani olivat todella hienoja ja makuni mukaisia. Ymmärrän sen, että esim. Trion alakerrasta olisin saanut enemmän kukkia ja ehkä isommat pöytäkoristeet, mutta hinta olisi ollut reilusti kalliimpi. Kyllä se kukkien määrä nimittäin jossain kohtaa vaikuttaa hintaan...

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Suurella ja isolla sydämellä suosittelen kaikille Lahdessa tai lähi ympäristössä asuville Kukkakauppa Ruusun Aikaa!!!

Kukkakauppa on 2 kertaa valittu kaupungin parhaaksi ja kukkaluomukset ovat mitä upeimpia!! :))

Facebookissa: http://www.facebook.com/pages/Kukkakauppa-Ruusun-Aika/173571366015601 (Löytyy paljon kuvia)

Nettisivut: http://www.ruusunaika.net/

Suosittelen ottamaan ajoissa yhteyttä koska häärumba on valtava :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 8 months later...

Olen kierrellyt ja kysynyt tarjouksia nyt seitsemästä Lahden ja lähiseudun liikkeestä, eilen käytiin Pekosten kukassa. Ei ollut kalleimmasta päästä, mutta ei halvimmastakaan (loppujen lopuksi hinta-arvioissa halvimmat hinnat olivat noin 20 euron hintahaarukassa). Päädyttiin tuohon kukkakauppaan. He myös mainostivat, että heillä on oma osasto Lahden häämessuilla 9.-10.2., kannattaa siis käydä siellä pyörähtämässä!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Onko kellään infoa Lahdesta pohjoiseen päin olevista kukkakaupoista? Jostain Asikkala-Lammi-Padasjoki -akselilta?

 

Vääksyn viherkukka on loistava paikka! Kukat laadukkaita ja heillä on myös taitoa sitoa erilaisia kimppuja. Itse tilaan tulevan hääkimppuni luultavasti tuolta, sillä olen usein asioinut siellä ja palvelu ja kukat ovat puhuneet puolestaan. Liike sijaitsee Vääksyn keskustassa, samassa rakennuksessa kuin Op.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...