Lahden kukkakaupat


Finnmarie

Recommended Posts

Minä valitsi summamutikassa Hämeenkadulla sijaitsevan Pekosten kukan. Olin täysin tyytyväinen palveluun ja kukkiin, eli lopputuloksen kannalta voin lämpimästi suositella. Hintavertailua en kuitenkaan tehnyt lainkaan, joten en tiedä tulivatko kukkaostokseni sikamaisen kalliiksi...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Itse voin lämpimästi suositella Neidonkukkaa ja Pekon kukkaa. Neidonkukasta ollaan yleensä aina tilattu kaikki kukka-asetelmat ja tyytyväisiä ollaan oltu, mutta viimeksi kihlajaisjuhliimme äiti kävi jostain hetken mielijohteesta tilaamassa kukat Pekolta ja olivat kyllä todella upeita!!! :-X He olivat tehneet jokaisen asetelman omaan maljakkoonsa, jotka sai ilman lisähintaa asetelman mukana ja olivat tehneet sellaisia jutskia, mitä itselle ei olisi tullut edes mieleen esim. yhdessä asetelmassa oli pohjalla kiviä ja korkean maljakon sisälle erilaisiin asentoihin aseteltuja valkoisia tulppaaneja, kerrassaan upea näky!! Buffetpöydän kukka taas oli todellinen floristitaidon riemunäyttö! Todellakin suosittelen! Ja kuulemma oli huomattavasti edullisempi kuin tuo Neidonkukka, jonka hintoihin vaikuttavat varmasti myös tuo edullinen sijainti/korkeat vuokrat...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

No minähän kävin ikiaikaa sitten tutkimassa ja päädyin tilaamaan kukat vähän kauempaa - nimittäin Vääksystä. En nyt muista kaupan tarkkaa nimeä, mutta on ostoskeskusta vastapäätä tien toisella puolella. Todella asiantuntevaa palvelua, mukavia ihmisiä, hyviä ideoita ja kilpailukykyiset hinnat.

Äiti on sieltä tilaillut kukkia erinäisiin työpippaloihin ja omiinkin tarpeisiin ja ollut aina todella tyytyväinen.

Link to comment
Share on other sites

Guest LaEstrella

Onko kenelläkään kokemuksia kultaisesta seppeleestä? Kävin siellä katsomassa kuvia ja pidin niistä, siellä oli enemmän erilaisia kimppuja kuin Pekosten kukassa. Varasin sieltä nyt itselleni kimpun, mutta olisi kiva kuulla kommentteja. Pekosten kukkaa harkitsin myös, minua vaan alkoi ärsyttää myyjä, joka ei suostunut kuuntelemaan toiveitani, vaan voimakkaasti tyrkytti omia mieltymyksiään.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Onko kukaan muuten tehnyt täällä Lahdessa noista kukkakauppojen hinnoista mitään vertailuja? Siis itse vain ajattelin lähinnä hinta/laatusuhdetta kun olen ns. uusi paikkakuntalainen ja ei ole muita suosituksia näistä kukkakaupoista kuin mitä täältä olen näitä lukenut.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Itsekin olen kuullut Neidonkukasta paljon hyvää.

Meillä oli kaikki kukat Hollolan Kukkahuoneesta, jota suosittelen lämpimästi. Kimppu ja kaikki muut kukkalaitokset olivat aivan upeita ja floristi tajusi heti mitä toivoin. Hän perehtyi huolella pukuuni ja teemoihin/väreihin jne. Meitä palveltiin ihan alusta loppuun asti todella hyvin. Hintavertailua en juuri tehnyt, joten en osaa sanoa onko kalliimpi/halvempi kuin muissa liikkeissä,mutta joka penni oli sen arvoista.

Tämä liike sijaitsee siis Hollolan kuntakeskuksessa siinä kauppakeskus Kompassin toisella puolella, apteekin vieressä.

Link to comment
Share on other sites

Kävin itse aaltosen puutarhassa nyt ensimmäistä kertaa ja vaikutti ok paikalta. Lopputulosta tosin vielä en voi varmaksi sanoa, joten ensi viikolla kerron lisää  :) Kuitenkin edullisesti saa isoakin kimppua ja osaa tehdä erikoisempiakin. Peruskukkia heillä on aina tarjolla sekä ruusuja. Jos jotain ei niin tavallista kukkaa haluat, niin tilaa hiukan etukäteen muuten riittää pari päivääkin.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 5 weeks later...
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...