Itse tehdyt pöytäasetelmat


nonna-marie

Recommended Posts

  • 6 months later...
  • Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 3 weeks later...
  • 6 months later...
Guest Hätähousu

Tarkoitus olisi tehdä sellaiset asetelmat pöytiin, missä on pallomaljakossa kaksi liljankukkaa ja murattia. Sain tehtyä yhdestä liljakimpusta kolmeen maljakkoon ja nyt koko kämppä tuoksuu kukkakaupalle...

Olikin siis aika voimakastuoksuisia nuo kukat :girl_haha: Uskaltaakohan noita käyttää, vai tuleeko herkemmille pää kipeäksi? Mitähän muuta voisi käyttää - ruusuja? Lilaa ainakin pitäisi olla ja ei ainakaan harsokukkaa.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos! Enpäs älynnyt, että neilikkaakin saa lilana. Liljoja on kyllä pakko saada ainakin kimppuun ja noutopöytään :girl_sigh:

Löysin sinulle toisesta ketjusta ihan hyödyllisen tiedon. :)

Kultanauhalilja ja siitä jalostetut japanilaiset hybridit, joita kutsutaan tuoksuliljoiksi, tuoksuvat hyvin voimakkaasti. Joidenkin mielestä tuoksu on epämiellyttävä. Minusta ne tuoksuvat hyvältä mutta tuoksu täyttää huoneen kokonaan yhdestäkin liljan oksasta. Valkoliljat tuoksuvat myös voimakkaasti. Aasialaiset hybridit, joita kutsutaan värililjoiksi, eivät tuoksu juuri ollenkaan.
Link to comment
Share on other sites

Katselin tässä erään marketin viikonlopputarjousta: 7 ruusun kimppu = 4,95. Aika kauniita asetelmia saisi parilla satsilla juhlapöytiiin. Yksinkertaisin lienee ruusu katki tyvestään ja veteen kellumaan. Lisäksi jotakin "kimallehöystöä". Se on siinä kympin-kahden luokkaa sitten 40-hengen häihin.

Toinen vaihtoehto olisi puutarhat, joista hakea koristelukukat. Osaisiko kukaan jelppiä tässä asiassa? Helsingin keskustan läheisyys isoa plussaa!

Vastaan itse itselleni! Täältä löytyy:

http://www.02.fi/keltaiset+sivut/kartta/Pu...reCity=helsinki

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Itseä kanssa kiinnostaa itsetehdyt kukka-asetelmat, erityisesti kun hääpaikalta saamme valkoiset Aaltomaljat käyttöön, saa vaan nähdä, miten niin "leveisiin" onnistuu luomaan asetelman :girl_impossible: Miten paljon suunninpiirtein kukkatukut velottavat ruusuista? Olen kuullut puhuttavan sankoruusuista, paljonko niiden hinta on?

Jos sitten kasvatan esimerkiksi liljat itse, niin milloin niiden sipuleita on myynnissä kaupoissa alennuksella; syksyllä/jouluna??

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 7 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...