Guest Dharma

Häät ilman leikkejä?

360 viestiä aiheessa

Kuinkas ollakaan, häissämme leikittiin, vaikka varta vasten sen kielsimme. Parin leikin jälkeen sanoin ehkä turhankin topakkaan sävyyn kaasolle, että kiitos nyt riittää nämä leikkimiset! Onneksi sentään ihan pari harmitonta leikkiä ettei tarvinnut kesken shown alkaa riehumaan kaason kanssa. (Tämän olisin tehnyt, mikäli leikit olisivat olleet mauttomia)

Me emme olleen puhuneet leikeistä mitään. Emme niitä kieltäneetkään, mutta se ei yksinkertaisesti tullut edes puheeksi. Kaaso oli sitten yllätykseksemme järjestänyt vähän morsiamenryöstöä, tehtäväarpajaisia, muotokuvanpiirtämistä ja tuttujuttua. Kaikki muut olivatkin ihan kivoja, mutta tuttu jutussa menivät kysymykset överiksi ja pahoitin mieleni. Hämmennyin kaksimielisistä kysymyksistä, jolloin niistä tuli vielä suurempi numero. Lopulta vaan häpesin :(

Jos vielä menen naimisiin (olen siis eronnut) niin mietimme varmasti tarkkaan mitä haluamme ja mitä emme halua. Ohjelma on ihan kivaa, mutta en halua nöyryyttää ja yllättää ihmisiä ikävästi. Poikaystäväni pelkää jo nyt joutuvansa ja epäonnistuvansa joskus sellaisessa tunnistusleikissä, jossa pitää tunnistaa morsian käsistä tms.  ;D Ei ei kiitos ainakin tuttu jutulle ja tunnistusleikille  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille on tulossa jotain ohjelmaa, puhe, kimpun ja sukkanauhan heitto ja kuvaesitys. Mutta ei ryöstöjä tai jotain noloja leikkejä.

Monilla teillä on kuitenkin siinä bändi tai ainakin olette maininneet tanssista. Meillä ei ole tulossa bändiä. Onko typerää vai olettaa ihmisten viihtyvän seurustelemassa, booliakaan ei tule?  :-/ Viinaksia ihmiset saavat kyllä itse ostaa, kyseessä ravintola, mutta me emme ala juottamaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei leikkejä meillekään, ei tulisi edes mieleen. Kyllä aikuiset ihmiset osaavat pitää hauskaa ilman leikkejäkin - itse asiassa hääleikit suorastaan vaivaannuttavat minua, vaikka en tietenkään sitä koskaan juhlien järjestäjälle sanoisi.

Jos joku haluaa leikkiä häissään, niin siitä vaan. Mukavaahan se vain on, että on erilaisia juhlia. Meidän häissä toivottavasti huumori hersyy ja tunnelma on korkealla muutenkin kuin leikin varjolla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Meillekkään ei tule mitään leikkejä, mutta yks juttu on mitä mietin. Nimittäin tekisin jokaiselle vieraalle nimikyltin rintaan ripustettavaksi ja laittaisin aina yhden perheen kyltit kirjekuoreen ja antaisin kuoren jollekkin toiselle, ennestään heille vieraalle perheelle.

Illan aikana näiden perheiden tulisi löytää se "jengi" kenelle nimikyltit oikeasti kuuluu ja heidän tulisi esitellä tämä perhe muulle väelle. Ymmärsikö kukaan ja voisiko toimia?? :-/

Hmm... Tuo voisi olla aika hyvä idea, itsekin aloin ehdotustasi miettiä. Mutta hieman minua mietitytti rintaan laitettavat nimilaput sekä se, että löydettyään oikean "jengin", he esittävät perheen muulle väelle. Tahtooko juhlaväki kulkea nimilappu rinnassa? Voisiko sellainen toimia, että ne nimilaput unohdettaisiin. Mutta yhden perheen laput annettaisiin vieraalle perheelle, joo. Kukin joutuisi vain etsimään itse lapussa lukeman perheen kyselemällä, tiedustelemalla ja jutustelemalla. Niin, ja sitten se esittely. Kaikki eivät varmaan tahdo esiintyä? Jos se jäisi vain siihen? Tai sitten minulle tuli mieleen, että miltä tällainen kuulostaisi: on siis ne kaksi tuntematonta perhettä, ja heillä (kuten kaikilla muillakin pari-perheillä) lukisi kirjekuorilapuissa toistensa perheet? Eli siis perheet muodostaisi pareja. Ja kun parit ovat löytäneet toisensa, he ilmottautuisivat kaasolle, bestmanille tai morsiusparille? Hmm... Ja mitä sitten? Olisiko joku karkki palkinnoksi?  ;D  

Ja sitten tuli mieleen, että entäpä esimerkiksi ystävät, jotka tulevat yhdessä ilman perhettä? Tai jotka ehkä tulevat yksin tuntien osan hääporukasta? Tai sitten järjestetään niin, että ystävät, kaverit ja muut tutut ilman perhettä mukana etsivät toisiaan.

Toivottavasti tuosta saa selvää, enkä kirjoittanut liian epäselvästi.  :)  Mutta tuo kuulostaisi aika hauskalle. Ihmisetkin tutustuisivat toisiinsa ehkä melko helposti? Mutta ajattelevatko ihmiset "VOI EI!!!!", kun saavat tietää tästä "ohjelmanumerosta"? Toivottavasti ei..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ops... Huomasin, että tuo on jo vuosi sitten kirjoitettu.. No joo.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Ops... Huomasin, että tuo on jo vuosi sitten kirjoitettu.. No joo.

Aijuu...  ;D Mutta oli hyvä, että nostit asian uudelleen esille. Minuakin alkoi kiinnostaa. Olisi tietysti kiva tietää miten alkuperäinen viestinkirjoittaja toteutti asian ja miten se otettiin vastaan.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei hääleikkejä meille! Halutaan panostaa hyvää ruokaan, juomaan ja musiikkiin, joten meille tulee bändi joka soittaa musiikkia laidasta laitaan. Sukuni tykkää tanssia, joten en usko että tylsää tulee olemaan! Meille tulee kyllä kimpun heitto ja sukkanauhan heitto jossain muodossa, isät varmaan pitää puheet, itse ajattelin pitää kiitospuheen ja lukea runon rakkaalleni. Pöytiin tulee kertakäyttökamerat, vieraskirja kiertää jne. Sukumme eivät tunne toisiaan joten uskoisin että he haluavat tutustua toisiinsa ja tutut vaihtelevat kuulumisia. Meidän suku on aika iloista porukkaa joten uskoisin että hauskaa tulee olemaan!

Ainut minkä ehkä haluaisin on tuo esittelykierros, kun kaikki eivät tunne toisiaan. Haluaisin että meidän molempien vanhemmat esiteteltäisiin oikein nimillä, ja muut sitten voivat vilkutella ja nostella maljoja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillekkaan ei kai tule mitaan leikkeja, mutta haluaisimme nayttaa vieraille projektorilla seinalta kuvia yhteisesta ajastamme, kun olemme asuneet ulkomailla koko yhteiselomme. Niita olisi itsekin kiva katsoa ja niista saa hyvia keskustelun aiheita. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on kaasona se ongelma, että sulhanen oli sitä mieltä että mitään leikkejä ei tarvita. Morsian taas sanoi, että kyllähän nyt jotain pitää olla. Olen siis lupautunut järjestämään jotain ohjelmaa. Morsian sanoi, että mitään stressiä ei siitä tarvitse ottaa, mutta taidanpa ottaa silti...  ;D

Itse ymmärrän varsin hyvin niitä ihmisiä, jotka kokevat leikit nöyryyttäviksi ja noloiksi. Muistan itse muutamat häät, joissa oli melko paljon vierasta väkeä. Sitä rukoili koko ajan, että ei tulisi valituksi johonkin leikkiin. aika kului sitten tämän asian jännittämisessä. Ei kiva.

Joku keskitie tähän olisikin varmaan, että olisi sellaista tekemistä että kenenkään ei tarvitse jännitää esiintymistä, paitsi minun heh-heh... Joku stand up-komiikka juttu olis tosi hieno, mutta tietääkö kukaan paljonko sellainen maksaisi? Myös tuo hääväen esittely maljoja nostamalla kuulostaa oikein hyvältä. Musiikkia häissä tulee olemaan ja tarkoitus on panna jalalla koreasti ankarimman päälle :) Lisäksi on tietysti häävalssi, hääkakun leikkaus sekä sukkanauhan ja kimpun heitto. Mutta mutta: olisi kiva olla jotain varalle, jos tuntuu että meno hyytyy.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei leikkeja. Kyseessa haat eika paivakotijuhlat.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä varmaan olen jo tähän vastannutkin, mutta vanha ei muista eikä jaksa tarkistaa.  ::)

Siis, meille ei todellakaan tule leikkejä, mutta tulee stand upia. En malta odottaa! Muu osuus juhlista on sitten vapaamuotoista oleilua ja seurustelua.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En lukenut ihan koko ketjua, mutta mitäs olette mieltä siitä että kerran olin häissä joissa oli VAIN leikkejä koko ilta... ;D OIkeesti!! Häätanssina oli jokin hidas biisi jonka jälkeen tuli häävalssi ja sen jälkeen YKSI tanssi johon muut osallistui. Sitten musiikki loppui (cd) ja leikit alko (taas). Ne leikit ei kuulkaa loppunu koko iltana. Porukka rupes lähteen klo 20 jälkeen todella nopeesti... Mutta jälleen kerran: kaikki tyylillään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minusta on ihmeellistä että leikeistä on tullut niin iso osa häitä että joidenkin mielestä leikittömät häät ovat eriskummalliset ja tylsät.

Meille ei tule mitään ihmeen leikkejä; ei minulla ole ollut tapana leikkiä muissakaan juhlissa näin aikuisena! Ihan kivasti ovat menneet terassi-illat, rippi- ja ylppärijuhlat, ristiäiset, tuparit, synttärit, järjestöjen sitsit ja vuosijuhlat yms. ilman leikin leikkiä eikä tylsää ole ollut!

Häissä on mielestäni muutenkin ihan tarpeeksi tekemistä, on kiva jos saa syödä ja juoda rauhassa ja vähän kierrellä muiden parissa. Muutama puhe pidetään useimmissa häissä ja monta kertaa näytetään kuvia polttareista, parin lapsuudesta tms.

Vinkiksi niille jotka eivät jaksa seurustella aikuisten ihmisten tavoin: häistä varmaan löytyy yhtä tylsistyneitä ala-asteikäisiä, joiden kanssa voi pistää pystyyn vaikka kunnon kuurupiiloleikin tai pehvismatsin pihalla!  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei ollut leikkejä... Ruokailut, kaffet, iltapala ja bändin kolme settiä rytmitti päivän kivasti. häävalssissa, kakun leikkuussa ja yhdessä puheessa oli tarpeeksi ohjelmaa. Niin plus pewer pointit polttareista! Jäi niiden välissä aikaa vapaalle seurustelulle hääpaikan uskomattoman ihanassa puutarhassa. Oisi ollut vaan tylsää pakottaa häävieraat sisään kaiken maailman leikkien takia. Eikä kukaan niitä varmasti jäänyt edes kaipaamaan.  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillekään ei tule leikkejä. Olemme sulhon kanssa olleet niin monissa häissä vieraana että kaikki leikit on jo nähty moneen kertaan. Viime kesänä olimme ystäväni häissä joissa ei ollut yhtään ainutta leikkiä ja viihdyttiin loistavasti yömyöhään. Puheita oli muutama ja ne riitti viihdykkeeksi oikein hyvin. Oli tosi mukava kun sai rauhassa seurustella muiden vieraiden kanssa ilman keskeytyksiä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me myös halusimme leikittömät häät!

Jotenkin vaan ei mene jakeluun, miksi pitäisi leikkiä häissä, kun ei muutenkaan enää tässä iässä leiki... :P

Täytyy kyllä sen verran tunnustaa, että mulla oli itsellä varalla tuo vieraiden huiskutus-leikki ja kaasolla muutama muu samantyylinen (johon kaikki voivat osallistua) juttu siltä varalta, että olisi tullut tylsiä, "kuolleita" hetkiä. Eipä onneksi tullut! ;)

Meillä ei myöskään tanssittu, (ei ollut bändiä ollenkaan) koska kumpikaan mieistä ei osaa kunnolla, eikä muutenkaan tanssia harrasteta (juhlapaikan pienuus oli hyvä tekosyy, vaikka kukaan ei tätä edes ihmetellyt).

No, meidän hääjuhla koostui  lähinnä vapaasta seurustelusta ja ruokailusta.

Meillä oli myös aika tuhti häälehti, paksu polttarikansio ja häävisa-lappusia, joita vieraat täyttelivät milloin halusivat ja ehtivät.

Ruokailun jälkeen heitettiin kimppu ja sukkanauha, sekä julistettiin häävisan voittaja.

Kaaso ja bestman pitivät myös lyhyen puheen.

Illalla sitten siirryttiin juhlimaan juhlapaikalla olleeseen rantasaunamökkiin, jossa ohjelmassa oli karaokea, saunomista, uimista ja grillaamista.

Eikä ole jälkeenpäin valituksia (ainakaan meidän korviin) kuulunut, päinvastoin! ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häävisa = tietokilpailu, jonka aiheena hääpari ;)

Meillä häävisa toteutettiin niin, että tulostettiin paperilappusille (½ A4) 10 kysymystä hääpariin liittyen.

Esim. "Mikä on morsiamen lempijuoma?", "Mitä sulhanen inhoaa?" jne

Kysymyksien perässä oli sitten kolme eri vastausvaihtoehtoa ja raksi ruutuun systeemillä vieraat saivat arvata oikeat vastaukset.

Lappuset palautettiin laatikkoon ja juhlan loppupuolellai kaaso valkkasi oikein vastanneiden laput ja heidän kesken arvottiin palkinto. Lopuksi luettiin vielä oikeat vastaukset ääneen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häitä juhlittiin viime viikonloppuna. Ohjelmassa oli aivan loistava ja hauska taikuri, lapsille puuhastelua lasten leikkihuoneessa, häävisa, morsiamen puhe + bestmanin ja kaason lyhyemmät puheenvuorot sekä tietenkin syömistä, juomista ja ystävien rentoa yhdessäoloa. Hääkimppua en heittänyt, vaan luovutin sen kaasolle kiitoksena. Voin lämpimästi suositella että unohtaa ne hääleikit jos ne ei omilta tunnu. Meidän häät oli ainakin just oman tuntuiset ja kaveritkin tykkäsi ja kiitteli "erilaisia" häitä, ohjelmaakaan ei puuttunut ja kaikilla tuntui olevan hauskaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

joo itsestänikin on alkanut tuntua että ei mitään leikkejä. jotain ohjelmaa silti, mutta senkin pitää olla rentoa. Pelkkä ajatusin ahdistaa, että jotain pitäisi alkaa siellä leikkimään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillekäään ei tule leikkejä. Sen sijaan meillekin tulee stand up-koomikko ja bändi, joka on vielä hakusessa.. tanssimista, jutustelua ja saunomista yms rentoutumista  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pakko tulla taas tänne avautumaan!

Harrastinpa taas itsekidutusta ja lukaisin läpi tuon "uudet hääleikit" -ketjun kun ajattelin että sieltä varmaan löytyy uuden sukupolven tyylikkäitä ohjelmanumeroita.

Vaan ei! Ihan kylmä hiki nousee otsalle kun viestejä lukee! Ihan tosissaanko ihmiset aikovat pistää pystyyn viestejä, pusuleikkejä ja narusta irrottautumisia?!

Yhdessä ketjussa vielä hehkutetaan karhun kaato -näytelmän hauskuutta (toivottavasti vitsinä). On vaikea selittää miten järkyttävä ajatus tällaisen leikin toteuttaminen on, muistaakseni sitä pidettiin oikein kivana silloin ala-asteella.

Muutenkin nämä leikit tuovat mieleen lähinnä limudiskon ohjelmat ja tunnen suurta myötähäpeää kun näen aikusia ihmisiä - meikattuna ja kammattuna, kauneimpiin juhlavaatteisiinsa pukeutuneina - rynnimässä naama hiessä tuoliryhmän ympärillä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Vaan ei! Ihan kylmä hiki nousee otsalle kun viestejä lukee! Ihan tosissaanko ihmiset aikovat pistää pystyyn viestejä, pusuleikkejä ja narusta irrottautumisia?!

::) Hei haloo!

    ;D Järkyttävää tosiaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Makin tulen tanne avautumaan  ;D Nemonan viestin innoittaman kavin pikaisesti lukaisemassa ko ketjun ja oli kylla erittain viihdyttava pari minuuttinen. Akkia olis todellakin voinut luulla lukevansa limudiscon tai rippikoululeirin ohjelmaa...

Koko ketju vahvisti omaa mielipidetta siita etta ei leikkeja meille edelleenkaan. Musta on juuri kauheinta ajatella etta korkkareissa ja juhlamekossa pitais alkaa pelata pesista ja jaakiekkoa. (yksi ehdotetuista leikeista).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minakaan en ymmarra, miksi aikuisia ihmisia pitaisi vakisin leikittaa - mitaa vikaa on vapaassa seurustelussa ja tanssimisessa?!? Haapaivana on muutenkin tarpeeksi ohjelmaa (ohjelmalla tarkoitan siis ruokailua, puheita ja musiikkia), ja osaavathan ihmiset nyt normaalistikin iltaa istuessaan keskustelun jalon taidon... Kunhan suurin osa haavieraista tuntee muita vieraita edes jonkun verran, kaikilla on varmasti hauskaa ilman pullonpyoritysta tai piiloleikkejakin, todennakoisesti paljon hauskempaa ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään