Guest Dharma

Häät ilman leikkejä?

360 viestiä aiheessa

Meidän häihin ei tule leikkejä, ei sovi kummankaan tyyliin. Pidän kyllä vieraana leikeistä ja niihin mielelläni osallistun, painii niitä en kuitenkaan halua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Myöskään meidän häihin ei tule mitään leikkejä, siitä pidän huolen.  :D Ei tykätä kumpikaan mistään hääleikeistä ja ajatuskin niistä puistattaa. En myöskään halua ahdistella häävieraita millään leikeillä. Ennemmin panostetaan muunlaiseen ohjelmaan, hyvään musaan ja rentoon yhdessäoloon.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt olen sitä mieltä, että huiskutusleikki alkuun ruuan jälkeen (?) voisi olla kiva, jotta porukka tutustuu kun aika paljon on toisilleen tuntemattomia. Sitten tuttu juttu/kenkäleikki voisi olla ihan kiva, mutta ei kyllä muuta. Ajattelin tosin etsiä jostain ns. vieras-/kaverikirjasivut, jotka vieraat saa täyttää ja niistä kokoan vieraskirjan sitten. Eli siinä on tyyliin "Rakkaat Morsian ja Sulhanen, onnea __________ päivänänne! Mielestäni teidän pitää ________, jotta avioliitto pysyy vetreänä. Muista Morsian aina ________ ja Sulhanen aina _______, jotta xxxx....".

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Sponttaanit toivotukset olivat ainakin omalla kohdallamme hauskempia. Olimme ensin pohtineet tuon tyyppistä "täytä tähän" -vieraskirjaa. Päädyimme kuitenkin vapaamuotoiseen ja voin kertoa, että kyllä kannatti. Yhdistimme siihen myös mahdollisuuden lisätä omalle onnittelusivulle polaroidkuva onnittelijoista. Paljon hauskempia tekstejjä ja kaveriyhdistelmiä löytyi seuraavana päivänä vieraskirjasta :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille ei tule varsinaisesti mitään yhteisiä leikkejä. Tai ei ainakaan suunnitella, mutta jos yhtään tunnen meidän vieraita, joku saattaa jonkun yhteisleikin vetäistä kaikkien muiden "iloksi". Häihin järjestetään kyllä muuta puuhaa hääbingoineen ja pihapeleineen, joita saa käyttää jos tahtoo. Me enemmänkin suunnitellaan sellaisia pihajuhlia, jonka aluksi nyt satutaan menemään naimisiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei häissä välttämättä tarvitse olla ollenkaan mitään sen kummallisempaa ohjelmaa. Olen ollut juhlissa (ei tosin häät, mutta viralliset juhlat kuitenkin), jossa oli bändi ja vieraat kokivat senkin vähän turhan paljoksi. Oli niin hyvä fiilis, että oltaisiin pärjätty ilman mitään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillekään ei tule leikkejä, koska ne ovat olleet aina häissä lähinnä todella kiusallisia(osallistujille) eivätkä kovin juhlavia. Tykkään kyllä jonkinlaisista leikeistä muissa juhlissa mutta häissä jätetään väliin, tulee muuta ohjelmaa. Joku morsiamen ryöstö on vieläpä aika kammottava ja seksistinen, joten sellaistakaan "leikkiä" ei tule. Tietokilpailu hääparista tosin kyllä tulee sekä morsiuskimpun heitto.(sukkanauhaa ei ehkä heitetä kun sinkkuka miehiä ehkä kaksi jos sitäkään...)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee kunnollinen bändi, joten se on meidän pääohjelma. Ei luultavasti tule yhtään leikkiä, ellei joku läheisistä halua jotain pientä väliohjelmaa järjestää. Ei meillä oo kaasoja ja bestmanejakaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Leikit tuntuvat usein olevan niin konservatiivisia, etten itse ainakaan niitä omiin häihini halua. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille ei tule leikkejä, mutta muuta ohjelmaa kyllä. Juhlan aluksi katsotaan meidän aikaisemmin ulkomailla tapahtunut vihkiminen :) Muuta ohjelmaa on lyhyet puheet, photobooth-tyyppinen valokuvaus, ruokailu, lauluesityksiä, tanssiesityksiä, herkkubuffet, taikuri, bändi ja iltapala. Uskoisin, että tällä ohjelmalla ihmisille jää myös aikaa seurusteluun. Pöytäkartat koitetaan tehdä sen mukaan, että pöydissä istuisivat keskenään toisille tutut tai samanhenkiset ihmiset, jotta ihmiset viihtyvät mahdollisimman hyvin :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään