Guest Dharma

Häät ilman leikkejä?

360 viestiä aiheessa

No sehan on sitten kiva vieraana osallistua salmiakkikossuviestiin ja saada ne salmarit juhlapuvun rinnuksille  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei tule leikkejä meillekään, ainoastaan kimpun ja sukkanauhan heitto, ystävän lauluesitys ja vieraiden esittely. Ja pianisti soittaa taustalla ruokailun ja kahvin ajan, loppuillasta sitten tanssimusiikkia. Muutama puhe tulee myös. Halutaan juhlavat häät ja leikit ei mielestäni sovi ainakaan meidän häihin. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuten myös olisi kiva tietää mikä on salmiakkikossuviesti????  :D

^eikai se nyt ole pakollista osallistua??? :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ohoh, onpas ihmiset kyselleet tosta viestistä.

Siis ihan tavallinen viestikisa, missä vapaaehtoisia täysi-ikäisiä vieraita jaetaan esim. kahteen joukkueeseen ja laitetaan seisomaan jonoon. Jonkun matkan päähän laitetaan saman verran salmaripulloja kuin on joukkueitakin ja snapsilasitkin vois olla ihan jees. Joukkueen jäsenet juoksee vuorollaan pullolle ja naukkaavat snapsin huiviin, palaavat takaisin joukkueen luo ja päästävät seuraavan kisailijan matkaan. Se joukkue joka on ensimmäisenä tyhjentänyt pullonsa on voittaja.

Siis ihan vaan tuollainen perus rento kisailu, ei varmaankaan sovi häihin joissa on paikalla paljon tiukkapipoisia sukulaisia ;)

Muoks. Helsbels: Viitaten kommenttiisi ja edelliseen lauseeseen: Ei ole pakko osallistua. Ja voi tossa käyttää muutakin kuin salmaria, esim. puhdas kossu ei paljon rinnuksilta näy ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No eihan sita hyvaa viinaa rinnuksille tuhlata  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häissä ei juurikaan perinteisiä leikkejä nähty. Puheet pidettiin, oli hyvä ruokaa ja illalla hyvää tanssimusiikkia.

Vain yksi leikiksi laskettava ohjelmanumero löytyi ja sen ansiosta hääväki nauroi vedet silmissä! Riemut irroitti perinteinen rikkinäinen puhelin. Valittiin neljä vapaaehtoista, joista kolme lähetettiin ulos juhlasalista odottamaan. Ensimmäiselle kaaso kertoi erittäin yksityiskohtaisesti ja monimutkaisesti hääparin ensitapaamisesta ja yhteisestä matkasta. Ensimmäinen tarinan kuullut kertoi sen seuraavalle omin sanoin ja näin toistettiin viimeiseen odottajaan saakka. Osallistujiksi ilmoittautui/valittiin sanavalmiita ja esiintymistä pelkäämättömiä vieraita ja hupia riitti! Suosittelen!

Meidän yhteinen tarinammme muotoutui lopulta muotoon:" Netissä oli kuusia ja talo, jota naisen sormi ei ollut koskettanut..."

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei ollut mitään leikkejä ja taatusti ei ollut tylsää :) - ainakaan vieraiden käyttäytymisen ja jälkikäteiskommenttejen perusteella :).

Ohjelmana oli ruokailu ja kahvittelu, tanssia, häävalssi ja heittelyt, kakunleikkaus, paksibaari, pienenpieni ilotulitus. Isäni piti puheen ja tätini oli kirjoittanut pari lyhyttä runoa, jotka serkkuni lausui. Lisäksi yllärinä oli yksi pitkä runo. Bändi esitti meille yllätyksenä muutaman mieskuorolauluesityksen. Siinä ohjelma, enempää ei olisi mahtunutkaan. Oli aikaa myös seurustella ja jopa pelailla hiukan juhlapaikalle varaamiamme pelejä (me emme toki ehtineet, mutta jotkut vieraista).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Monissa kymmenissä häissä mukana olleena olen huomannut,että

läheskään kaikissa ei ole ollut leikkejä.On vain ruokailu,puheet,

kahvitus ja tanssit.

[move] :-X[/move]

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei leikitä meilläkään. Ikinä en ole tykännyt osallistua noihin leikkeihin häissä, koulussa ja muualla. Eli miksi sitten haluaisin omissa häissäni?!?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee ainoastaan kimpun ja sukkanauhan heitto. Alustavasti ollaan suunniteltu myös jotain täytettävää visailua meistä kahdesta ja sitten jaetaan jotkin palkinnot niille ketkä arvaa eniten oikein. Musiikki ja hyvä ruoka + juoma saa riittää. Ihana että täällä on muitakin joiden mielestä häät voi viettä ihan ilman leikkejäkin.

Minulle kaikki tollaset leikit ovat aivan kauhistus. Morsiamenryöstö olis kaikista kauhein. Mä en muutenkaan innostu mistään tollasista väkisin keksityistä leikeistä. Ja mä en ymmärrä miksi just häissä pitäis ylipäätään leikkiä jotain. Kesällä oltiin yksissä häissä vieraana ja sielläkin äänentoiston takia suurin osa leikeistä meni aivan ohi. Mutta morsiusparilla näytti olevan hauskaa. Se kai se pääasia on.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ainut perinne mikä meidän häissä on kakunleikkuu ;D

tosin miehen äiti oli ajatellut kutsuvansa live-musiikkia mutta katsotaan nyt. häävalssia ei tanssita koska ei meidän juttu. tarkoituksena olla vaan ja vaihtaa kuulumisia :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille myöskään ei tule leikkejä. Ei ole tarvinnut edes keskustella asiasta, molemmat ovat olleet heti alusta samaa mieltä asiasta. Ruokailua, juomaa, tanssia ja seurustelua eli rennot juhlat, ne ovat meidän näköiset :). Häävalssin tilalle tulee häätanssi, laulusta vielä keskustellaan :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei leikkejä meillekään, kiitos. Näitä ketjuja lueskellessa oon napannut muutaman ohjelmaidean kuitenkin, esimerkiks kertakäyttökamerajuttu kuulosti tosi hauskalta. Ilmassa meillä on myös tutun hc-bändin pyytäminen esiintymään myöhemmin illalla (kun siitä musiikista tykätään), tai ehkä kysytään jos sulhon sirkustaiteilijaks opiskeleva kaveri tulis kollegansa kanssa tekemään jotain hienoa. Varmoja ei olla vielä siitä että miten noi numerot häihin istuis...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei leikkejä, heittoja tai huiskutuksia. Inhoan ylikaiken kaikkea tekemällä tehtyä ja väkisin väännettyä "hauskaa".

Ja myötähäpeä tai muu nolostelu ei ole meidän häihin kutsuttu.  ;D

Ohjelmasta vastaa orkesteri, tansitti vieraita sitten tai ei.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillekkään ei ainakaan näillä näkymin tule olemaan leikkejä. Orkesteri esiintyy koko illan, juhlapaikassa on aivan upea piha, joten porukka hajaantuu kuitenkin.

Ei leikit jaksa kaikkia kiinnostaa, tuntuu vaan väkipakolta vaatia osallistumaan niihin.

Ainoa leikki, jonka voisin hyväksyä olisi meille hääparille suunnattu, jonkin näkönen "hauska" leikki, joka kuvastaisi hääparia, ei mitään nolaamista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Emme siis olekaan yksin! Kiva huomata, että on muitakin jotka eivät halua "pilata" häitään nolaavilla leikeillä. Meistä ei kumpikaan tykkää näistä hääleikeistä. Useissa häissä joissa olen ollut, olen istunut niin kaukana hääparista ettei leikkejä ole kunnolla nähnyt saatika kuullut mitään mitä sielä edessä tapahtuu. Eli nämä leikit tekevät mielestäni häistä monesti tylsät, ei se etttei niitä ole ollenkaan. Meidän häissä tärkeintä syödä hyvin, seurustella vieraiden kanssa ja tanssia pitkään orkesterin säestyksellä. Toivottavasti sulhasen leikki-intoinen sisko ei keksi jotain yllätysleikkiä häihimme.. :-?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mihin ihmeeseen ne leikit mahtuu siihen häähumuun? Täällä kyllä huomaa että leikittömissä häissä tylsää on ollut vain niillä puolitutuilla jotka ievät kuulemma ketään ole tunteneen niissä häissä ja sitten tylsistyneenä katsoneet muiden tanssimista...

vihkiminen, onnittelumaljat, ehkä joku puhe, syöminen ja juominen, morsiuskimpun ja sukkanauhan heitto, vapaata keskustelua ja ehkä tanssia, hääkakku kahveineen ja lisää tanssia ja vapaata keskustelua...siinähän on ohjelmaa useammaksi tunniksi! ja jos ei ole ketään kenen kanssa jutella niin aina voi katsella muiden menoa sekin on ihan mielenkiintoista ja viihdyttävää...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille ei tule leikkejä, ainoastaan sulhasen tahtoma häävisa toteutetaan. Ohjelmana kakunleikkauksen ja kinpun heiton lisäksi pojille jalkapalloa illaksi, ja tietysti tytöillekkin, jos korkkareissaan kykenevät  ;D Muutama puhe ja ehkä joku lauluesitys.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin hiljattain vieraana häissä, joissa ei ollut mitään leikkejä. Kakun hääpari leikkasi ja valssin pyörähteli lattialla, mutta siinä olivat noiden häiden "ohjelmanumerot". Ja vieraat tuntuivat viihtyvän hyvin. Emme myöskään halua sulhon kanssa omiin häihin ensi kesäksi mitään leikkejä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillekään ei leikkejä! Olen ollut monissa häissä joissa leikkejä ei ole ollut ja samaan olen itsekin päätynyt. En voi käsittää, että vieläkin häissä pyörii samat tuttujuttuleikit!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillekin tulee vain kimpun ja sukkanauhan heitto. Olemme ajatelleet että häissämme syödään,juodaan ja tanssitaan. Itseäni kaikki hääleikit lähinnä ahdistavat,eiköhän kuitenkin ole tärkeintä että ruokaa riittää,kaikki viihtyvät ja on hyvät bileet.  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olin ensin ehdottomasti perinteisten hääjuttujen kannalla, mutta tuo miespuolinen taas ehdottomasti kaikkia leikkejä vastaan. Muutamia kinoja asiasta on käyty, mutta pikkuhiljaa munkin ajatukset on alkanut muuttua siihen suuntaan, ettei mitään leikkejä tarvita. Meilläkin on juhlat sen verran myöhään, ettei siihen kauheesti ylimääräistä ohjelmaa edes mahdu. Tanssia, puheita ja yhdessäoloa, ne on kaikista tärkeimpiä. Vaikken kyllä pistä vastaan, jos kaaso/bestmanit on jotain yllättävää keksinyt. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sulho oli heti sitä mieltä että ei halua olla kirkon jälkeen mitenkään huomion keskipisteenä, joten EI leikeille!! Satsaamme hyvään bändiin ja toivomme että vieraat viihtyvät ilman erityistä ohjelmaa :P Isän puhe, ruokailu ja kimpun & sukkanauhan heitto saa riittää... vaikka pelkään jo että äidit keksii jotain tyhmää.. <_< ei olisi mitään uutta niiltä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiva että meitä on näinkin paljon joita ei nuo hääleikit oikein nappaa. Me panostetaan myös hyvään bändiin, ruokaan ja juomaan ja muuhun yleiseen viihtyvyyteen. En pidä hääleikeistä tai muustakaan hieman teennäisestä ohjelmanumerosta ja tiedän kuinka osa hääväestäkin varmaan toivoo että toivottavasti ei ole hääleikkejä joihin joutuu väkipakolla. Minusta häiden pitää olla sellainen päivä josta jää hyvä mieli kaikille, ja etenkin morsiusparille. Tuntuisi tyhmältä olla se, jolle yleisö nauraa, vaikkakin leikkimielellä ja huumorilla, jos jouduttaisiin jotain ns.hölmöä tekemään... koska sellaisiahan ne hääleikit yleensä ovat.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jep, ei leikkejä meillekään. Jotain ohjelmaa haluaisin kyllä järjestää, ruokailun ja tanssin rytmittämiseksi sekä vieraiden viihdykkeeksi. Olen ollut häissä, joissa hääjuhla koostui lähinnä puuduttavasta odottelusta (esim. ruokaa ja hääparia odoteltiin hääpaikalla parisen tuntia), syömisestä, parista puheesta ja humpasta. Aika kävi tosi pitkäksi, syytä löytynee tosin myös häiden istumajärjestyksestä, jossa rohkeasti sekoiteltiin eri porukoita. Small talk lopahti aika nopsaan ja mieli teki päästä juttelemaan toisissa pöydässä istuneiden kavereiden kanssa, jotka asuvat niin kaukana, että heitä näkee vain muutaman kerran vuodessa. Valitettavasti itse juhlatila (ja ehkä tunnelmakin), iso sali, oli sellainen että siellä ei kehdannut käppäillä toiselle puolelle tilaa pöydässä istuvan kaverin luo seisoskelemaan.

Olen sitä mieltä, että leikit/leikittömyys eivät yksinään vaikuta häiden tunnelmaan. Laitan paljon painoarvoa istumajärjestykselle, häiden aikataulutukselle ja juhlatilan antamille mahdollisuuksille seurustelun suhteen (onko mahdollista jutella muutenkin kuin vain pöydissä istuen). Uskon ja toivon, että kun näitä asioita huomioidaan, on ainakin suurimmalla osalla juhlaväestä sekä tietenkin hääparilla onnistuneet juhlat.

Mitäs sitten itse aion tehdä, että juhlat onnistuisivat? Kuten moni muukin hääpari tekee, satsaamme hyvään ruokaan ja bändiin. Aiomme käydä valokuvauksessa ennen vihkimistä, ettei vieraiden tarvitse odotella meitä. Onnittelumaljan yhteydessä haluaisin esitellä vieraat joko muutamalla sanalla tai sitten servettejä huiskuttelemalla/maljaa nostamalla. Oli muuten hauska idea tuo esittelytapa! Toivoisin, että häissämme olisi muutamia puheita ja musiikkiesityksiä. Suunnitelmissa olisi myös tehdä Powerpoint-esitys morsiusparin yhteisestä elosta ja olosta seurustelun alkuajoista hääpäivään. Vieraskirjaakin varmaan täytellään. Mahdollisesti teemme myös yhteislauluvihkoset, jotka voi vetäistä esille tilanteen sitä vaatiessa tai muuten vaan, jos siltä tuntuu.

Näin siis meillä tällä hetkellä, kun häihin on vielä paaaljon aikaa... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään