Guest Avuton!

Uusia leikkejä hääjuhlaan!

133 viestiä aiheessa

Onko kukaan sellaista leikkiä toteuttanut, että jokaisen vieraan paikan kohdalle laittaa kirjekuoren, joka sisältää jonkinlaisen tehtävän? En siis tarkoita 12kk leikkiä vaan jotain sen tyylistä, että esim. anopin kohdalle laittaa tehtäväksi pitää puheen tai leipoa hääparille pullaa ja tarjota kahvit. Meille on tulossa juhliin n.30hlöä ja haluaisin jokaiselle jtn pientä tehtävää. Mutta ideat tahtoo loppua..  :-?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Näin kaikki pääsevät tanssahtelemaan, vaikka eivät osaisi valssikuvioita ja lapset ovat riemuissaan!

Aikuiset sen sijaan todennäköisesti jotain päinvastaista... :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
^ Minä varmaankin piiloutuisin jonnekin tuollaisen ohjelmanumeron ajaksi... :rolleyes:

Onks toi leikki jo ohi? Uskaaltko piilosta tulla jo?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Halusit naimisiin -leikki kuulostaa hyvältä!!! Miten tarkemmin toteutitte, minkä tyylisiä kysymyksiä kysyitte ja kuinka monta?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ongelmana meillä on se, että suurin osa leikeistä on käytetty ja kaikki ne jo nähneet! Ja kuitenkin haluisimme jotakin persoonallisia leikkejä, kuitenkin lyhyitä, että vieraat eivät kyllästyisi. On hirveen vaikeata löytää sopivia leikkejä, ja mikään kun ei oikein tunnu siltä omalta jutulta. :huh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin ehdottomasti haluan yhden tai kaksi leikkiä ohjelmanumeroiksi, ei sen enempää. Ja mielellään sellaisia, joihin jokainen saa osallistua tai ainakin isompi ihmismäärä, ettei kukaan/ketkään joudu yksinään valokeilaan. Ja meidän suvussa/ystäväpiirissä on ollut todella vähän häitä ja nekin vähät leikittömiä, etteä kaikki leikit on ns. uusia :) Nyt kun vaan vielä keksisi juuri ne meille sopivat :) Voipi olla että jonkun hauskan laululeikin haluan, partiolainen kun olen henkeen ja vereen ja mun partsaporukkaa löytyy vieraista myös. Voiskin laittaa tytöt vetämään esim. pikku Mytyn, hmm... :lol:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuli tuosta ameeba-leikistä mieleen toinenkin vastaavanlainen leikki, tosin se vaan ei ole yhtä hauska enkä tiedä, sopiiko oikeastaan edes häihin, mutta jossain juhlissa voisi olla ihan hauska.

Leikki menee niin, että ihmiset seisovat jossain tilassa ja alkavat esittäytyä toisilleen. Kaikki aloittavat samaan aikaan kättelyn eli esim. Heidi ja Sanna esittäytyvät toisilleen tyyliin "hei, olen Heidi" ja toinen vastaa "hei, olen Sanna" ja vaikka Minna ja Tanja esittelevät itsensä toisilleen. Esittelyn jälkeen henkilöt jatkavat eteenpäin(ei mitenkään rivissä, kaikki sekaisin vain eikä tarvitse odotella muita tms.) ja esittäytyvät seuraaville henkilöille, mutta tällä kertaa Heidi esittäytyykin Sannana ja toiste päin.Eli siis jos Heidi menee seuraavaksi Minnan luokse, Heidi sanoo olevansa Sanna ja Minna vastaavasti Tanja jne.

Ideana on siis, että aina kun esittäytyy uudelle ihmiselle, niin pitää esittäytyä sillä nimellä, minkä edellinen esittäytyjä on sanonut. Pois leikistä pääsee silloin, kun joku esittäytyy sinulle sinun nimelläsi. Joskus on tullut kyseistä leikkiä leikittyä ja vaikka siinä ajatteleekin, että lähtee seuraamaan jotain ihmistä, jolla kuvittelisi olevan minun nimeni, niin huomaa useasti, että nimi on mennyt jo eteenpäin ja usein menee vielä sekaisin, kun miettii, et minkä ihmeen nimen edellinen sanoikaan. Leikki on yksinkertainen, mutta hirmu vaikea selittää, ettekä varmaan saanut mitään selvää koko kirjoituksesta. :lol:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tää leikki kuulostaa kivalta :) Ei tosin häihin, mutta muuten vaan :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Itse olen ehdottaut meidän häihin leikkiä, jossa parille pujotetaan ranteisiin narut, kummallekin oma (n.60-80 cm. pitkä), mutta ne pujotetaan vielä menemään toistensa lomiste, niin että pari on naruilla toisissaan kiinni. (Hankala selittää, mutta yksinkertainen käytännössä.) Eli narujen päissä on lenkit ja lenkit laitetaan ranteisiin ja narut laitetaan keskenään tavallaan ristiin. Siinä pitäisi sitten selvitä eroon siitä kaveristaan, mutta naruja EI saa ottaa pois ranteista, eikä naruja saa katkaista. Mutta miten?

Hauskannäköistä katseltavaa. ;D  Sulho sanoi, että toi on yleisesti tiedossa oleva leikki, mutta en usko, koska ainakaan kaaso ja hänen kaverinsa eivät sitä selvittäneet, vaan joutuivat soittamaan apua. Koittakaapas ja jos ei onnistu, niin laittakaa sitten privaattiviestiä, niin kerron salaisuuden.

Toinen leikki, jota oon ajatellu on kullikuningas. :D Kilpailijoille sidotaan sukkahousut vyötärölle ja sukkahousujen kärjissä (sisällä) on pujotettuina raa'at perunat. Sukkahousuja liikuttamalla ilman käsiä (kädet selän takana) pitäisi saada tulitikku rasia liikkumaan vaikka viivalta toiselle. Ja hauskaa on taas! Kaasoni on muuten kullikunkigas ja hän voi luovuttaa tittelin toiselle sitten häissä, jos tota leikitään. ;D

Siinä aluksi nyt muutama hauska leikki, joita en oo häissä nähny, mutta muualla kyllä.

Tuo naruleikki on kyllä hauskaa katseltavaa! Ja ratkaisu on helppo, kun sen vain tietää! :P

Meillä oli ratsastusseuran pikkujoulussa tuo kullikuningas ja sekin on kyllä hauska! Luulis helpommaks, mutta ei se nii vain onnistu! ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mä haluisin ton kullikuninkaan meille leikiks, mut nimi pitää muuttaa sopivammaks, jotku ei ottais huumorilla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mietittiin eilen ohjelmaa, ja tällä hetkellä on kaksi "leikkiä" luvassa (tosin en tiedä kaasojen ja bm:ien ajatuksista):

- Sovellettu versio minuuttipuheesta. Tässä "leikkijälle" annetaan otsikko ja minuutti aikaa puhua. Mun isä kun on kuollut ja muutenkin "viralliset puheet" luultavasti vähissä, niin näin saadaan seurueen innokkaat puhujat puhumaan meille sopivista aiheista! :D Valitaan siis vain innokkaita puhujia (molempien puolelta + kavereita), ja aiheet ovat tyyliä: "miksi sulhanen ja morsian sopivat hyvin yhteen" / "mummon vinkit uudelle avioparille".

- Hääveikkaus. Tämä johonkin aika alkuun, jotta pöytäseurueet tutustuvat keskenään. Ideana on siis olla kysymyksiä, joihin vastaus on joko morsian/sulhanen, ja pöytäseurueiden tehtävä on päättää kumpi on kysymyksessä. Koska minä ja sulhasen sukulaiset ei olla kovinkaan tuttuja, sopii tämä meille erityisen hyvin (saavat todellisen kuvan minusta :D).

Tämä verran on ohjelmaa tässä vaiheessa... Tosin häät ovat iltahäät, joten ohjelmaa ei kovin paljoa tarvikaan. Yöllä halukkaat voivat sitten pelata quitar heroa ja singstaria. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Meillä oli tämä sama ja koko hääväki nauroi niin kovasti että vatsalihaksiin sattui. Todella hyvä "leikki"  ;D

Heipsan!

Olen kaasona tänä kesänä. Tuo Haluatko miljonääriksi -juttu kuulostaisi kivalta morsiamen ryöstöön. En ole tekniikan ihmelapsi ja bestman ei tässä asiassa kuulemma ehdi auttaa, niin osaatteko kertoa mistä ne musiikit yms. tarvittava löytyisi siihen leikkiin? Vai pitääkö vain alkaa hakuammunnalla etsimään. Itselläni on läppäri ja juhlapaikalla on tykki, joten varmaankin onnistuis ihan hyvin. Jotkin kaiuttimet varmaankin vaatii.

Kiitos avusta!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ilmapallon kuljetus parityönä on ihan hupaisa leikki. Siinä valitaan randomisti pareja joista jokainen saa yhden ilmapallon. Parien tehtävänä on kuljettaa ilmapallo vatsojensa välissä sovitun reitin poikki ja toisella kerralla takapuolet vastakkain (hieman jo haastavampaa). Käsillä ei saa pitää ilmapallosta kiinni. Viimeinen tehtävä on saada ilmapallo litistettyä rikki parityönä (ei saa puhkaista käsillä eikä polkea palloa hajalle). Hauskuutta lisää se että toisten pallot ovat täydempiä kuin toisten joten pitkällistä punnerrusta saattaa tuo litistäminen vaatia :lol: .

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No en tiiä onko tää nyt mikää uus juttu mut meillä ryöstetään morsiammen sijasta anopit.

Ja polttariporukat joutuvat ton kullikuninkaan uhriksi. :rolleyes:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oisko kysymysesimerkkejä tuohon Halusit sitten naimisiin -visailuun? Mielikuvitus tällä hetkellä melko vähissä :D .

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Oisko kysymysesimerkkejä tuohon Halusit sitten naimisiin -visailuun? Mielikuvitus tällä hetkellä melko vähissä :D .

Juu, esimerkkejä pöytään, kiitos B)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä leikittiin karkkileikkiä :D Eli vuorotellen laitettiin karkkeja suuhun ja aina karkin jälkeen piti sanoa mikkiin "Mää rakasta sua" (sulhanen on Turusta joten Turu murttel tiätenkii!). Se kumpi pysty sanomaan enemmän karkkeja suussa suht selkeästi, voitti. Karkkeja ei siis saanu niellä.

Ennen leikkiä vierailta oli kerätty adjektiiveja lapuille ja häviäjä joutui sitten lukemaan puheen, johon oli täytetty puuttuvat adjektiivit. Puheen pohja on muistaakseni tässä ketjussa.

Vieraat nauro ihan katketakseen ja viimeistään tässä vaiheessa tunnelma rentoutu täysin! Suosittelen :D

Haa-146.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin häissä, joissa leikittiin tutustumisleikkinä "Tuhkimon kenkää". Tämä oli minulle ihan tuntematon leikki, mutta tykkäsin kovasti ja niin muutkin vieraat. Leikissä kaikilta naisilta kerättiin vasemman jalan kenkä isoon koriin. Sitten pyydettiin miehet jonoon, ja heidän piti sokkona ottaa korista yksi kenkä, jolle heidän piti löytää omistaja. Naiset tekivät tehtävästä oman halunsa mukaan hankalan tai helpon. Kun oikea nainen oli löytynyt, mies talutti naisen tanssilattialle, jossa kaikki yhdessä tanssivat kaksi tanssia. Vanhempi väki tykkää, kun pääsee tanssimaan nuorten kanssa ja nekin, joiden oma seuralainen ei pidä tanssimisesta, pääsevät illan aikana edes vähän tanssimaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toi karkkileikki (mä rakastan sua) oli kyl hulvattoman näköistä :girl_haha: Taidetaan mekin ottaa. Häviäjä joutuu keksimään rakkausrunon, johon otetaan vierailta sanoja.

Sit vähän mietittiin omaa versiota sanaselitysleikistä Aliaksesta. Kaasot vois ennen häitä jututtaa meitä ja kerätä meihin ja meidän yhteiseen historiaan liittyviä sanoja. Juhlissa sanat täytyy selittää niin, että niihin liittyy joku yhteinen muisto. Esim. sana on moottoripyörä. Ei selitetä, et semmonen kakspyöränen millä pääsee lujaa. Vaan tällä on tehty monta reissua yhdessä, joskus takapehmusteet kovilla ja sit joku esimerkki meidän reissusta. Saa vieraat tietää meistä jotain uusia juttuja.

Joku kyseli kysymyksiä visailuihin. Mä aattelin tämmösiä ja vastausvaihtoehtoja a, b ja c:

Minkä merkkinen sulhasen prätkä/auto on? Lisäpiste väristä.

Kuinka usein hääpari juhlii kihlajaispäivää? (mentiin karkauspäivänä kihloihin)

Missä oli ekatreffit? Vaihtoehtoina kolme eri kaupunkia ja niissä jotkut paikat. (Asuttiin ekatreffien aikaan eri kaupungeissa.)

Syötiinkö ekatreffien aikaan a) mämmiä, B) joulukinkkua vai c) mansikoita torilla? Eli ekatreffien vuodenaika.

Mihin sulhanen kiinnitti morsiamessa ensin huomiota? Vastausesim. pituus, vaatetus, koru, hiustenväri tms.

Mikä sulhasessa hullaannutti morsiamen? Vastausesim. tuoksu, prätkä/auto, leuka, kengät tms.

Sulhanen ei tykkää... ja vaihtoehdoiksi ruokia.

Morsiamen lempi saunajuoma?

Yhteinen sporttiharrastus?

Kumpi imuroi? a) morsian, B) sulhanen vai c) siivooja.

Morsiamen/sulhasen kengän/sukan koko?

Mikä oli sulhasen ensimmäinen korulahja? Esim. korvakorut, kaulakoru, ranneketju, (kinder) sormus tms.

Missä parturissa sulhanen käy? (mä leikkaan kun on kalju)

Minkä merkkiset kännykät hääparilla on? Mallista/väristä lisäpiste.

Idea kyssäreissä on, että vieraat oppis jotain uutta meistä. Kaikki kun ei tiedä meidän historiaa niin tarkkaan tai ainakaan kaikkia yksityiskohtia. Varmaan vielä keksitään lisää kysymyksiä, kun vauhtiin päästään :)

Laittakaa vaan lisää hyviä leikkiehdotuksia! Evoluutio -leikkiä aion hyödyntää muissa ympyröissä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään