naisnalle

Mitä ohjelmaa kun odotellaan morsiusparia? (yhdistetty)

133 viestiä aiheessa

Meillä oli laitettu pieniä tehtäviä pöytäkunnittain, menimme itse kuvaukseen vihkimisen jälkeen.

Kaikissa pöydissä ensimmäinen tehtävä oli esitellä itsensä muille pöydässä istuville (pöytiin oli sekotettu molempien sukulaisia). Tehtävänä oli myös ottaa kertakäyttökameralla kuva kaikista pöytäseurueen jäsenistä, näin saimme kaikista vieraista kuvan.

Pöytäkohtaisesti oli lisäksi kaksi tehtävää. Näitä olivat mm. kirjoita runo morsiusparille, miettikää mitä yhteistä morsiusparilla on, antakaa neuvoja avioliiton onnistumiseen yms.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä vihkiminen tapahtuu siis saaressa, jonne matkataan yhdessä veneellä. Matka kestää noin 2 tuntia. Tarkoitus olisi, että sulholla ja mulla ei oo sillon vielä edes puvut päällä. Häät tulee olemaan pienet ja intiimit (max. 30 ihmistä).

Mitä ohjelmaa vois siis keksiä tuohon menomatkalle?? Mistään hääleikeistä me ei välitetä ja diaesityskin olis tarkotus olla vasta vihkimisen jälkeen.

Mielikuvitus laukkaamaan ja hyviä ideoita tänne päin.. ikikiitollinen olisin!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Miten ois:

-tietokilpailu teistä?

-jos olette menossa saareen, voisiko joku esitellä maisemaa, kertoa alueen historiasta (vaikka jonkun romanttisen saaristolaistarinan... siirappia?)?

-joku tutustumis/esittelyjuttu, esim. huiskutus?

-pieniä naposteltavia tai virvokkeitakaan tuskin pannaan pahaksi...

Tässä nyt, mitä äkkiseltään keksin, en tiedä ovatko kovin mielikuvituksellisia...

"leikittömiä" ohjelmaideoita kuulisin myös minäkin mielelläni lisää

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Cordelian ideat kuulostavat kaikki hyviltä. Ajattelin vielä semmoista että jos haluaa vieraskirjan kuvilla voisi vieraista ottaa kuvia polaroidkameralla matkan aikana, joku liimaa kuvat valmiiksi kirjaan ja sitten illan mittaan jokainen perhe saa etsia omat kuvansa ja kirjoittaa tervehdyksensä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitoksia ideoista!

Toi tietokilpailu käväisi mullakin mielessä. Ja toi oli hyvä tuo esittely/historiajuttu. Romanttinen tarina ei tosiaan sovi meidän tyyliin =), mutta muuten kuulosti hyvältä.

Ja polaroidkuvat on hyvä juttu. Vielä kun sais jostain sellasen kameran.

Kiitoksia paljon ajatuksistanne. Lisääkin saa toki laittaa jos mieleen putkahtaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Näin meilläkin ajateltiin... Tarvitaan vaan sen verran aikaa, et käydään sytyttämässä yks kynttilä rakkaan ystäväni haudalla ennen juhlaan menoa...

:-/ vähänkö rupesin itkee kun luin ton  :'(, hiukanko olen näemmä jo herkkänä näitä häitä odotelessa.

Ihana ajatus päivänsäde, noin ikään kuin ystäväsi ois tavallaan läsnä ja varmasti onkin tekemässä teidän päivästä onnellisen  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Me olemme ajatelleet niin, että BM kokoaa kaikki juhlapaikalle tulleet ja kertoo lyhyesti illan kulusta. Meille kun ei tule erillistä ohjelmalehtistä. Meillä tarvitaan aikaa vain noin vartti...

No tämähän on ihan normaalikäytäntö, että seremoniamestari kertoo illan ohjelmasta ja antaa ohjeistusta. Jos morsiuspari viipyy retkellään kauemmin (esim. valokuvaus vihkimisen jälkeen) niin sitten joku häävisa, mitä täälläkin on moneen otteeseen mainittu, on ihan hyvä idea.

Toisaalta, ihmiset ei tarvitse kauheasti ohjelmaa, joku vartti menee ihan itsestään kun vieraat kyselee kuulumisia toisiltaan (olettaen että vieraat ovat keskenään jotenkin tuttuja tai jokaisen vieressä istuu jollain tavalla tuttu henkilö) ja vaihtaa mielipiteitä vihkimisestä, paikasta yms. Liian täyteen tuputettu ohjelma on ahdistava, on kokemusta! Myös vapaalle seurustelulle varattava aikaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt tarvittaisiin juhlavieraille odotusajan ohjelmaa. Vieraat odottavat sulhasta ja morsianta valokuvauksesta 1/2-1 h juhlapaikalla. Onko ideoita kuin ajan voisi kuluttaa hauskasti?

:-X :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa hääpaikka kaima! Miten olisi häävisan kysymykset tulostettuina papereille ja ihmiset saisivat niitä täytellä siinä odotellessa. Vastaukset julkaisisitte sitten jossain vaiheessa iltaa...

tämä oli meillä ajatuksena mutta odotus aikaa ei meille tulekaan noin paljon...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on myös häävisa ja vieraiden kuvausta ryhmissä  :) Toivotaan puolessa tunnissa selviävämme, kun ei kuitenkaan lähdetä minnekään kauemmas kuvia ottamaan. Ja kyllähän ne vieraat toisilleen varmaan seuraa pitää..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on Slide Show-esitys hääparin lapsuudesta, nuoruudesta ja tapaamisesta sekä yhteiselosta.  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miten olisi musiikkiohjelmaa ja pientä napostelua? Paikalle elävää musiikkia, esim. pianisti, kitaristi tai isompi kokoonpano, ja jotain pientä naposteltavaa (ainakin juotavaa) tarjolle? Mielestäni tämä riittää taustalle   -  kyllä ihmisillä riittää puhuttavaa esim. juuri tapahtuneesta vihkimisestä! :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostetaanpas tätä, lisää ideoita?

Meillä on vihkiminen sen verran aikaisin, että ei heti sen jälkeen haluta alkaa tarjoamaan alkoholia vieraille, näin ollen ohjelman pitäis olla sellasta, että siihen lähtis mukaan ilman sitä huikkaa... Tunti-puoltoista pitäis jotenkin saada vieraat viihtymään ilman meitä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toisissa kaasoiluhäissä tarjotaan cocktail-paloja, juomia ja seremoniamestari kertoo hieman ohjelmasta ennen morsiusparin tuloa. Suolaista syötävää tarjotaan siksi, että juhlat pidetään Helsingissä, mutta suurin osa vieraista tulee parin tunnin ajomatkan päästä, joten vierailla on varmasti jo nälkä ja jano vihkitoimituksen jälkeen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen toinen kaaso siskoni häissä ensi kesänä, ja mietimme, mitä ohjelmaa vieraille voisi järkätä sillä aikaa, kun hääpari on valokuvauksessa, ja hääväki on jo siirtynyt juhlapaikalle kirkon jälkeen. Oleskelisimme todennäköisesti ulkona, vajaa tunnin verran, ennen hääparin tuloa, ja maljan nostamista. Onko hyviä kokemuksia/ideoita, miten saisi vieraat viihtymään sen ajan? :):-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ajattelimme että esim. bestman voisi kuvauksemme ajan juhlapaikalla ottaa vieraista kuvia "perheittäin", ja kuvat sitten liitetään vieraskirjaan...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Samaa pohdin minäkin. Meillä myös vieraat saapuvat juhlatalon pihaan noin tuntia ennen meitä.

Yksissä häissä oli kiva idea. Hääparin lapsuuden kuvia oli ripustettu pihalle pyykkinarulle (ohutta narua, pieniä pyykkipoikia saa ainakin Tiimarista). Niitä katsoessa meni aika mukavasti. Kun roikkuivat narulla, niitä pystyi katsomaan iso porukka yhtä aikaa...

Mutta muita ideoita ottaisin minäkin ilomielin vastaan!!!!  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häissä esiteltiin kaikki vieraat (110) parilla sanalla. Juontajapari kulki pöydästä pöytään ja kertoili vieraista pääkohtia. Ohjelmanumeroa kiiteltiin kovasti. Sitten kun tämä oli tehty, oli tietokilpailu morsiusparista, jonka aikana ehdimmekin jo paikalle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lisää, lisää  :D

Meillä sama juttu tuon valokuvauksen kanssa ja jotain ohjelmaa tarvittaisiin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mietittiin näitä vaihtoehtoja kanssa. Yksi puoliksi huumorilla heitetty idea oli kuvata video, jossa kertoilisimme tapaamisestamme, häiden suunnittelusta, toisistamme tai mistä vaan (osa vieraista ei kuitenkaan ole kuullut kaikkea). Meidän kuvattavina ollessa tätä sitten näytettäisiin vieraille. Sen lisäksi voisi sitten olla vaikka se tietokilpailu tai jotain. Toisaalta joku tollainen vieraita toisiinsa tutustuttava ohjelmakin voisi olla paikallaan. Jos ei nyt ihan jokaista henkilökohtaisesti, niin ainakin ryhmittäin. Mietitään vielä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olen ajatellut, että ennen kuin saavumme juhlapaikalle majoittuvat vieraat voisivat kirjautua hotelliin, tutustua rauhassa juhlapaikan ympäristöön (on ihan kaunis paikka), kirjoittaa vieraskirjaan, katsella polttarikansioita ja mahdollisesti jotain valokuvia meistä, kirjoittaa terveisiä meidän 1-vuotishääpäivälle (niitä varten järjestetään joku purkki ja kaaso luovuttaa sen meille sitten ekana hääpäivänä) ym..

Toivon että joku kekseliäs vieras saisi jonkun hyvän idean, voisivat vaikka järjestää yhdessä meille jonkun pienen yllätyksen odotellessa, siinäkin saisi aikaa kulumaan..On aika inhottavaa jos vieraat joutuvat vaan seisoskelemaan ja tylsistymään..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehdottomasti ruokaa!  :P

Useimmilla on takanaan matka kotoa kirkolle, kirkolla odottelua ja vihkimisen seuraamista sekä jälleen matka kirkolta juhlapaikalle. Jos sen jälkeen joutuu vielä odottelemaan tunnin verran hääparin saapumista ja sitten vielä ties kuinka kauan ruokailun alkamista ja oman vuoron tulemista, niin hui. Monelle saattaa tulla aika nälkä, ja sitten ärsyttää ja kiukuttaa. :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suosittelen etta vierailla olisi mahdollista saada ainakin juotavaa heti juhlapaikalle saavuttuaan eika pantata sita haaparin tuloon saakka. Juoma antaa vahan tekemista, rentouttaa ja saa ihmiset noin yleensa juhlatuulelle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tylsää tylsää ja tylsää. Jos on pakko odotuttaa vieraita niin tarjoilkaa heille syötävää ja juotavaa. Kaikkein tylsintä häissä on hemmetin odottelu kaikessa, pahin on hääparin odottelu. Tosi kiva sitten seurata jotain diipadaapa ohjelmaa nälissään ja miettiä että milloinkahan se arvon hääpari voisi saapua omiin juhliinsa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yhdyn valitettavasti minään. Niinkuin olen varmaan jo monta kertaa todennut, niin mikään ei pänni niin paljon kuin odotella hääparia 3 tuntia hääpaikalla jonkun olemattoman juoman kanssa nälissään ja seurata kun fiksuimmat lähtevät läheiseen Mäkkäriin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään