Jump to content
Naimisiin.info

Tulishow / tulennielijä


Haneli

Recommended Posts

  • 5 months later...

Useita flamman esityksiä olen nähnyt viime vuosina ja upeita ovat olleet. Syksyllä kävin katsomassa heidän tulta iski ilman ukko esityksen pyynikin kesäteatterissa. Youtubesta löytyy uusi video, joka antaa aika hyvin kuvaa siitä, millä skaalalla he tekevät esityksiä

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tuliryhmä polte oli esiintymässä Halloweenjuhlissamme ja en voi muuta kuin kehua heitä! Ulkotilan he kyllä minusta tarvitsevat sanomattakin, ei moinen esitys kyllä sisätiloissa onnistu ja siitä ei tasan saa niin hienoa kuin ulkona. Meillä myös ajatuksena pyytää Polte esiintymään häihimme, saa nähdä nyt vielä tosin, miten suunnitelmat etenee, häihin kuitenkin vielä vuosi aikaa... Mutta SUOSITTELEN lämpimästi! Show on näyttävä!!

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

^Halvemmalla tuskin ainakaan esiintyjää löydä.

Mutta kannattaa muistaa: vaikkei kallein aina ole se paras, silti hinta usein kertoo kokemuksesta ja sitä kautta myös esityksen turvallisuudesta .. Niin esiintyjälle kuin yleisöllekin.

Tamperelaisille:

Flamma

Flow

Sorin Sirkus

Circus Ruska

Niistä löytyy hommansa osaavia ja näyttäviä tuliesityksiä, sekä ulko- että sisätilohin.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Olisko jollain tuoretta tietoa tulishown hinnoista? Tai tietoa harrastelijaporukoista Varsinais-Suomen/Satakunnan alueelta, joilta vois kysellä? :)

Olen ollut vieraana juhlissa (Turun seudulla), joissa esiintyi Burn Baby Burn -niminen kokoonpano. Kyselin tuolloin heidän hintojaan omia juhlia ajatellen, mutta nyt en kyllä millään muista mitä ne olivat. :unsure: Sen muistan, että heillä oli monenhintaisia kokoonpanoja ja settejä (musiikilla ja ilman jne.). Oli kyllä hieno show, joten suosittelen ainakin kysymään mitä maksaa!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 months later...

Tuliryhmä Burn baby Burn peruutti tulonsa vajaa viikkoa ennen häitä! Joltain käsi rikki tai jotain..aikas seikkaperäisen peruutusviestin sain..Nooh..paniikilla sit soittelin toiselle ryhmälle. Ja he pääsevät tulemaan vain muutaman päivän varoitusajalla!! Siinä oikeanlaista toimintaa!!! Kerron myöhemmin, millainen show oli..=)

Muokattu: , käyttäjä: Lara83
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 2 weeks later...

Onko kellään tietoa Jyväskylän seudulla vaikuttavista tuliryhmistä. Arvaan kyllä, että tuliryhmät esiintyvät missä päin maata tahansa, mutta matkakustannukset saattavat nostaa keikkapalkkion hintaa tuntuvasti, joten lähempää olisi ohjelmaa hakusessa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Hinnoittelusta

Joillakin esiintyjillä hinta on myös eri jos haluaa laskulla verrattuna siihen, että maksetaan käteisellä paikan päällä. Tuttavani tekee esiintymiskeikkoja (muusikko) häissä, ja kuulemma useasti on käynyt niin että laskua ei koskaan maksettu, ja pienen yrittäjän on vaikea saada mitään perintään. Joten päätyi siihen, että hinta suoraan tilaisuudessa käteen on asiakkaalle huomattavasti halvempi, eikä hänelle tule siitä jälkityötä. Kuitin tästä silti saa eli kyse ei ole veronkierrosta - mitä kyllä sitäkin varmaan moni mielellään tekee.

Link to comment
Share on other sites

Hei! Meillä oli häissä Tulikukka, esitys oli tosi hieno ja hintakin ei ollut paha MUTTA: eräs heidän esiintyjä oli tunkenut karkkibuffetin karkkeja käsilaukkuun (!), olivat käyneet itsenäisesti jääkaapilla hakemassa ruokaa vaikka iltapalaa ja jälkiruokia oli esillä!!, olivat rohmuneet alkoholia yms. yms. , olivat myös etsineet kaljoja juhlapaikasta!!

Joten jos varaatte niin seuratkaa vähän heitä! Mulla oli sisko joutunut käymässä hieman ojentamassa heitä. Jäi pahamaku suuhun tästä lopusta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...