Essu

Jos ei leikkejä niin mitäs? (yhdistetty)

75 viestiä aiheessa

Meilläkin oli jonkunlainen leikki, mutta itse oltiin silloin valokuvaajan luona.  ;D

En tiedä, minkätyyppisiä vieraita teille on tulossa, mutta meillä oli lattarihenkiset häät, ja siihen kuului myös tanssinopetusta. Ja porukalla oli hauskaa.  :) Siellä me painettiin letkassa pitkin salia. ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos kaikille vinkeistä!

Meille on tulossa ilotulitus ja varmaan jonkunlainen historiikki meistä väsätään. Juhlatilassa on videotykki joten toi PowerPoint esitys kuullostaa ihan hyvältä. Tietokilpailu on myös harkinnassa. Juhlaan meille tulee kahden ihmisen duo soittamaan musiikkia, joten muutama musiikki esityskin varmaan tulee. Eiköhän tossa ala olemaan ohljelmaa jo ihan tarpeeksi. Tietysti vielä yksi vähän perinteisempi ohjelmanumero tehdään, nimittäin anoppien ryöstö! ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä ajattelin tilata meidän häihin jonkun opettaan koko porukalle rivitanssia. Mieskin innostui. Meille saattaa tulla paljon lapsia juhliin ja tämä ohjelma viihdyttää heitäkin! Mielipiteitä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Melina!

Itse olin pari vuotta sitten häissä missä yhtenä ohjelmanumerona oli rivitanssin opettaminen. Minusta se oli ihan hauska ja toimiva juttu, vaikka kuuma siinä kyllä tuli :) Eli lähistölle riittävästi vaikka vaan vettä tarjolle!

Kaikki eivät kyllä osallistuneet, muistaakseni oli kovin naisvoittoista porukkaa. Mutta lapset tykkäsivät kovasti ja pöytiinkin jääneillä oli hauskaa, kun heitä ei pakotettu eikä maaniteltu mukaan, vaan saivat reilusti nauraa meidän muiden askelkuvioille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos suvuista tai ystäväpiiristä ei löydy soittotaitoisia ihmisiä, niin samalla harjoittelumäärällä voisi syntyä muutamia sketsejä tai hauska näytelmä. Varsinkin jos lunttilaput saa olla mukana ja muutama henkilö vastaa rekvisiitasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kutriina!

Mä oon murehtinut jonkin verran samaa ongelmaa, mutta mut kun aloin tosissaan miettiä illan kulkua, niin ei huoleta enää!

meillä on ohjelmassa:

-power point-esitys meidän historiasta

-tietokilpailu

-ryöstöstä tehdään melkoinen spektaakkeli

-yksi lauluesitys

-ystäväni on taikuri ja esittää varmaankin muutaman taikatempun lasten ohjelman lisäksi myös aikuisille

-häätanssi

-sinkkujen syöksyilyt eli kimpun ja sukkanauhan heitot

-lisäksi on takataskussa mm. tuttujuttu ja muutama muu lyhyt ohjelmanumero joita en tiedä.

Pointtina meillä on että jutut on lyhyitä, ihmiset pitkästyy jos yksi asia kestää liian pitkään... Eli jos näyttää että ihmiset viihtyy ilman erillistä viihdyttämistä niin hyvä, mutta jos tuntuu että viihdytystä tarvitaan niin sitten käytetään noita vara-juttuja. Käy päiväkirjasta katsomassa aikataulua jos haluat, nimittäin ihan hyvin se täyttyy ilman noita varajuttujakin, pitäähän ihan vapaata hengailuakin jonkin verran olla :).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ainakin meidän suvulle tuo pullosta kisaaminen sopii loistavasti (tosin viinaksena saattaa olla jotain muutakin kuin konjakkia tai voihan kisoja olla kaksi, kun itse en viitsisi edes konjakkipullosta heittää  :D).

Toivottavasti muistan vielä, kun ohjelman suunniteleminen tulee ajankohtaiseksi! :)

Minusta leikkejä jokunen sopii ohjelmaan mainiosti ennen kakkua, kun aikaa kuitenkin jää ruokailun ja kahvien väliin. Minusta yksi hauska idea täällä oli, että pistetään appivanhemmat kilpailemaan keskenään siitä, kuinka hyvin he tuntevat parin ja miksei toisensakin (kun meillä vanhemmat on vielä sattuneet menemään naimisiin samana vuonna).

Ymmärrän kyllä, että samat leikit tympii, ja varmasti tympisivät minuakin, mutta jos kaaso ja bm tahtovat meitä nolata, niin meille se sopii mainiosti. Kaiketi sekin on henkilöistä kiinni...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

..Yllätyksiin ollaan varauduttu...

Häissämme tullaan esittämään musiikkiesityksiä ja luultavasti jokunen puhekin. Tanssi häävalsseineen, kakunleikkaus ja sukkanauhan/kimpun(ehkä) heitto ovat myös ohjelmassa..

eiköhän siinä on jo tarpeeksi ohjelmaa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me on jo nyt valmistelujen alkuvaiheessa sanottu kaikille perinteisille leikeille EHDOTTOMASTI EI. Koska lähes kaikki on niin kuluneita tai umpityperiä, ettei haluta kiduttaa vieraitamme niillä (tiedän mielipiteet aikaisemmista häistä joissa on oltu ja joissa on ollut meidänkin häihin kutsuttavia vieraita). Kummasti suuri osa vieraista on aina näitten leikkien aikaan kadonnut nurkan taakse parempaan seuraan ja taskumatit kiertäneet. Tätä välttääksemme olemme suunnitelleet tarjoavamme tarpeeksi juomaa, ettei tarvitse jakaantua pikkku porukoihin omia juomaan sekä järjestävämme muuta ohjelmaa, ei välttämättä hääteemaan liittyvää. Ideoina on ollut muutama "virallinen" musiikkiesitys, kavereiden suunnittelema näytelmä jne.  Tuo konjakkikisa taidetaan myös ottaa ohjelmaan. Hyvä häälehti käy viihdykkeeksi heti alkuun. Ehkä lapsille MLL:n lastenohjaaja viihdyttämään. Suostutaan kyllä myös hauskaan versioon morsiamen/sulhasenryöstöstä ja muuhun yllätysohjelmaan, kunhan ei vaan niitä yksi tuoli liian vähän-kisoja tarvii katella ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jo siitä asti, kun serkkuni joskus vuosikymmen sitten vihittiin (ja minä olin pikku koululainen vielä), olen kammoksunut mahdollista sokkona sulhasen nilkan hiplaamista. Kylmä hiki niskalla olen kauhistellut, etta mitä jos en tunnista rakastani? Kuka sitäpaitsi tuntee toisen jalat? Eieiei, minä en tahdo kestää mitään käsittämättömiä nolausleikkeja. Ja jos joku päättää morsiamenryöstön sitten aikanaan järjestää, niin kyllä tuore mieheni kärsii, ujo muutenkin, niin mikään "laula tai lausu runo" ei tilannetta paljon paranna.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei oikeestaan ollu leikkejä, vaan yks yhteisleikki ja sit me pidettiin polttariporukalle leikki!  :D

Leikkien sijaan meillä oli tanssia yms, illan paras ohjelma "videoesitys" missä oli musiikkia ja kuvia meistä lapsena ja nuorena! Sitten tuli Rantarock mainos missä tavattiin ja sen jälkeen yhteisiä kuvia! Se oli ihan mahtava hommeli ja kosketti syvältä!  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

tuosta leikistä jossa heitellään rahoja ja pulloa tavoitellaan,mistä muistaa mikä kenenki heittämä raha?! :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille ei tule leikkejä, tanssia, morsiamenryöstöä tai mitään vastaavaa. Tarkoituksena on pienellä porukalla (alle 30 ihmistä) syödä hyvin ja jutella. Kaikki vieraat tietävät tämän jo etukäteen, joten yllätyksenä se tulee tuskin kenellekään. Tilaisuudesta on tarkoitus tulla rento ja omalla painollaan etenevä, ei siis kärjistäen mitään väkisin väännettyä ohjelmaa, josta kukaan ei oikeasti nauti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli bestman työkaverinsa kanssa suunnitelleet mielettömän dragshown, jonka esittivät bändin tauolla. Meno oli ihan mieletöntä ja vieraat nauttivat  ;D Tämä tuli yllätyksenä sulhaselle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
tuosta leikistä jossa heitellään rahoja ja pulloa tavoitellaan,mistä muistaa mikä kenenki heittämä raha?! :P

Eihän sitä tarvi muistaa kuin kuka on heittänyt sen lähimmän ja muut yrittää rikkoo sen ennätyksen. Kun joku heittää vielä lähemmäs pulloa, sen edellisen ennätyksen tekijän voi taas unohtaa. Lähimmäksi kulloinkin heittänyt varmasti pitää huolen siitä että tiedetään kenen se lähin kolikko on..  ;D

Itsekin olen ollut yksissä häissä joissa tämä leikki oli ja se kyllä sai suuren suosion. Ehkä meillekin voisi tämän ottaa ohjelmaan. Kilpailijaehdokkaita kyllä riittää porukassa.  :D Meille on tulossa n.150 vierasta, niin voisi ehkä olla suotavaa että pulloja olisi kaksi ja heittäjät jaettaisiin vaikka naisiin ja miehiin. Toisaalta on varmasti kiva päästä kilpailemaan aivan kaikkia vastaan, ettei tule sitä tunnetta etteivätkö naiset muka pärjäis miehille, tai nuoret vanhemmille tms. Elikkä yksi pullo vain sittenkin jos leikki meille tulee.. ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei leikit ole pakollisia. Meillä syödään ja tanssitaan (dj). Jossain välissä on esiintyjä, stand-uppia tai taikuri, se on vielä auki  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei mitään tylsiä ohjelmanumeroita. Hyvää ruokaa, hääkakku, booli, orkesteri ja karaoke. Juhlapaikalla lapsille leikkipaikka, grillimaja ja saunat...Ne saavat piisata.

Iloista yhdessäoloa, eikä mitään jäykistelevää jännitystä aiheuttavaa ohjelmaa.

Toi viinapullosta kisaaminen kuulostaa hyvältä kylläkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuli mieleen tosta viinapullokisasta... saako kisoissa olla palkintona viinapullo jos häät on "anniskeluravintolassa"? Riittääkö että pulloa ei saa korkata juhlissa?

Luovutetaan lähtiessä tms? :-/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häissä ei leikitä. Vieraita on vain 35 ja tiedämme etteivät he ole 'leikkijätyyppejä' joten leikkejä ei tule. Tanssiakaan ei ole, joten jotain muuta piti keksiä. Päädyimme tilaamaan taikurin esiintymään. Ensin taikuri pitää noin puolen tunnin mittaisen shown kaikille ja sen jälkeen siirtyy pöytiin tekemään ihmeitä vieraiden nenien alle kolikoilla ym pikkuesineillä. Meistä ainakin kuullostaa äärettömän mukavalle, saas nähdä mitä todellisuus sitten on ;D

Muoks..

Häät oli eilen ja kaikki meni loistavasti! Taikuri oli ihan huippu, vieraat nauttivat todella ja kukaan ei kaivannut leikkejä, joita anoppi oli väsännyt parit kappaleet, mutta joita ei ONNEKSI ehditty leikkiä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Entäs sitten kun on niin vaikea että ei halua edes mitään konjakkipullojuttuja eikä mielellään ottaisi häihin mitään taikuri/stand up- linjaakaan (useimmiten ne ei vaan ole olleet sellaisia joita omiin häihini haluaisin). Jääkö sitten jäljelle vain power point-esitykset, puheet ja muusiikki vai olisiko jollain jotain aivan uutta ehdotettavana?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eksyin lukemaan leikeistä ekaa kertaa ja voin sanoa että pelastitte päiväni!!! Me ei tod. haluta mitään "kivoja yhteisleikkejä" ja on ihanaa huomata että teitä on muitakin.

Pulmana vaan on kaaso ja bestman. He kun ovat kumpikin ihastuneita leikkeihin ja olleet monissa maalaishäissä lypsyjakkaroineen yms. Heidän käsityksensä tuntuu olevan, että hyvä ruoka, seurustelu, puheet ja tanssi ovat tylsiä ohjelmanumeroita. Me ollaan alusta asti selitetty, että halutaan tyylikkäät aikuisten ravintolahäät.

Toisaalta täältä löytämäni konjakkipullokilpailu olis sellanen, jonka voisi kelpuuttaa. Asia pitänee tarkistaa kuitenkin ravintolasta sallivatko omaa pulloa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Pulmana vaan on kaaso ja bestman. He kun ovat kumpikin ihastuneita leikkeihin...

Jos meinaa olla ongelmia, niin ei muuta kuin ystävällinen, mutta napakka ilmoitus kehiin - nämä ovat teidän häänne, eivätkä kaason ja bestmanin. Morsiusparin sana on ja sen pitää olla laki näissä jutuissa. Itselläni oli aikoinaan samanlaista ongelmantynkää ex-anopin kanssa - kun hääohjelmista puhuttiin, anoppi yht'äkkiä tuntui kokonaan unohtaneen "ei"-sanan merkityksen. Lukuisista tiukoista kielloista huolimatta hän vielä häitä edeltävänä iltanakin suunnitteli täyttä häkää jotain idioottimaista tuolileikkiä tjsp., mutta onneksi bestman (joka tiesi minun ja sulhasen kannan) juorusi, joten käskin hänen sanoa anopille sellaiset terveiset, että jos hän jotain kielloista huolimatta järjestää, hän tulee loukkaamaan minua henkilökohtaisesti ERITTÄIN pahasti minun hääpäivänäni. Ja se naula sitten viimeinkin veti, eikä ylläreitä tullut.

Sitten, kun nykyisen avokin kanssa häitämme joskus juhlimme, emme missään tapauksessa halua yhtäkään hääleikkiä, vaan häiden ohjelma tulee koostumaan syömisestä (hyvää ruokaa ja paljon!), tanssimisesta ja hyvästä musiikista (sekä tanssimusiikkia että myös raskaampaa, toivottavasti jonkin hyvän bändin soittamana) sekä mukavasta, rennosta yhdessäolosta ja vapaasta seurustelusta.

Loppuun vielä provontynkä: Eihän muissakaan perhejuhlissa, esim. ristiäisissä, rippijuhlissa tai yo-juhlissa, ole

useinkaan mitään ohjelmaa, tai ei ainakaan mitään leikkejä. Miksi ihmeessä häät olisivat jotenkin eri juttu? Taantuvatko häihin tulevat ihmiset jotenkin lapsen tasolle eivätkä voi mitenkään viihtyä ilman leikittäjää? ;)

(typotin ensin: ilman LIEKITTÄJÄÄ... ;D)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miusta tuo kolikolla pullon heittäminen on yksi tylsimmistä leikeistä. Onhan siinä tietysti kilpailumieltä, mutta samalla se on rahankeruuta, joka ei oikein ole hauska juttu häissä vaikka firman pikkujouluihin ehkä sopiikin. Ehkä fiilis muuttuisi, jos jokaiselle jaettaisiin muutama pelimerkki, joilla yrittää ja siinä se. Ei venyisi tolkuttomasti, ei tarvitsisi omia kolikoita kaivella (mitä ei yleensä edes juhlapukujen taskuista löydy) ja kaikki pääsisivät silti osallistumaan. Jostain syystä tulee noista rahankeruuleikeistä aina mieleen että kun ette kerran antaneet kunnon häälahjoja niin tiristetään nyt tällätavoin viimeisetkin roposet mitä näistä juhlista irti saadaan. Meillä ei muita piinata ohjelmansuunnittelunakilla, vaan hoidamme sen itse pyydämme vain läheisiltä apua jos tarvitaan jokin juttu, jota emme itse pysty hoitamaan. Siinä saa samalla pitää kaikki langat omissa käsissään ja tietää varmasti mitä tuleman pitää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Ja höpö höpö. Kyllä saa olla aika tiukkapipoinen jos pitää tuota leikkiä rahastuksena, sillä siinähän kuitenkin joku voittaa sen pullon! Ja heittää voi vaikka viiden sentin kolikoilla!  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään