Essu

Jos ei leikkejä niin mitäs? (yhdistetty)

75 viestiä aiheessa

Hei,

olen sisareni kanssa perustamassa yritystä, joka tekee tanssiesityksiä ja tanssinopetustuokioita erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin, kuten esimerkiksi häihin.

Kartoitamme vähän kentää.. Mitä te olisitte valmiita maksamaan tanssiesityksestä tai opetustuokiosta koko hääväelle? Esim. yksi kahden tanssijan näyttävä, lämminhenkinen n. 7 min kestävä esitys - mikä olisi hyvä hinta? Entä hauska kaikille sopiva opetustuokio rytmikkään musiikin tahtiin (kesto n. 15 min) paljonko voisi maksaa? Entä koko setti (4 tanssiesitystä ja opetustuokio)? Entä kiinnotaisiko opetustuokio polttareissa?

Kaikki ehdotukset ja neuvot tervetulleita!  :D Voitte vastata tänne ja/tai sähköpostiini:

[email protected]

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Morsio eikä sulhanen ole leikki-ihmisiä, mutta leikitään silti vähän tilanteen keventämiseksi  8-) Jotain oikeasti hauskaa kaivelen netin uumenista, jottei tosiaan niitä kuluneimpia leikkejä tarvitse...  :-/

Eiköhän täältä löydy kahdesta kolmeen hauskaa leikkiä joissa kukaan ei tunne itseään typeräksi. Minulle ohjelmavastaavana on tärkeää että sekä vieraat että morsiuspari tuntevat olonsa  :D hauskaksi ellei peräti  ;D ratkiriemukkaaksi, eikä lainkaan tympääntyneeksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei ollut leikkejä onneksi... tai no alussa pidettiin se huiskutusjuttu tutustumisleikkinä, mutta jotenkin sitä en laske oikein leikiksi. Meillä oli hyvä bändi, pari lauluesitystä, powerpoint esitys musta ja sulhasesta sekä sukkanauhan ja kimpun heitto. Ilta sujui oikein hyvin, meno oli mahtavaa ja kaikilla hauskaa  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei ollut leikkejä, jos heittoja ei lasketa. Olen erittäin tyytyväinen omalta kannaltani siihen, koska tuntuu että nytkin aika loppui kesken eikä ehtinyt juttelemaan ihmisten kanssa kuin vähän. Juhlat alkoivat klo 17, oli ruokaa, kakkukahvia, bändi soitti 21-02 ja hurjin bileporukka viihtyi loppuun asti. Vieraita varten oli luettavaksi hääohjelmalappunen, hääveikkauslappunen, mietelause paikkakortissa, hääparista kertova valokuva-albumi ("historiikki") ja polttarialbumi. Lapsille pieni puuhapöytä. Mielestäni on hiukan vieraasta itsestään kiinni, osaako viihtyä viinin ja jutustelun ja tanssin parissa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkään ei ollut leikkejä, enkä niitä ehtinyt kaipaamaan. Aika kului muutenkin nopeasti, eikä tarvinnut kenenkään nolostua toisten puolesta tai pelätä joutuvansa haluamattaan huomion keskipisteeksi. Häissämme syötiin, tanssittiin, pidettiin muutama puhe ja ihanasti ehdimme seurustella vieraiden kanssa. Eli mun mielestä ei tarvi olla mitään erityistä ohjelmaa välttämättä, jos ei sitä halua. Aika paljon aikaa menee kuitenkin syömisiin yms. Tosin ehkä jotain ohjelmaa olisin harkinnut, jos ei olis ollut halukkaille tanssimahdollisuutta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ystäväni, jolle olen siis kaasona, halusi pari leikkiä, sillai että he voivat osallistua sulhasen kanssa ja sitten yleisölle. Näiden lisäksi on tavalliset kimpun/sukkanauhan heitto ja morsiamen/sulhasenryöstö. Pari leikkiä mielesstäni on ok, mutta yksissä häissä, joissa olin viime kesänä, oli varmaan 10 leikkiä. Aikas puuduttavaa oli!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille on sulhon kanssa molemmille ollut jo pitkään selvää, että leikkejä ei tule! Kuitenkin ollaan myös mietitty sitä, että voiko näin olla, suurimmaksi osaksi murehdittu miten aika kuluu. Mutta onneksi huomasimme, että ruokailuun yms menee aikaa enemmän ku ehkä osattiin itse kuvitella. Ja Onhan siinä välissä nämä perusohjelmanumerot, kakunleikkaus, häävalssi, isän puhe, kimpun ja sukkanauhan heitto.. Lisäksi meillä orkesteri soittaa koko illan, eli tanssihäät siis. Koitamme myös kiertää joka pöydässä vähän kyselemässä kuulumisia ja sen semmoista,

Avustajat tietävät meidän kannan morsiamen/sulhasen ryöstöön, ja uskon todella että tätä noudattavat. Ainakin syytä olisi  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan suunniteltu häihimme bändiä, joka soittaa musiikkia laidasta laitaan - ensin perinteiset valssit ym. ja loppuillasta hieman menevämpää musiikkia. Bändi pitänee aika hyvin tunnelmaa yllä, mutta jos kaverit haluaa lisäksi yllättää jollakin ohjelmanumerolla, niin kyllä sekin sopii  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei ollut häissä leikkejä, mutta silti vieraat tuntuivat viihtyvän. Inhoan itse leikkejä, niiden seuraaminen on usein puuduttavan tylsää ja osallistuminen (pakotettuna) kamalaa. Meillä pääpaino oli rennossa yhdessäolossa ja ruokailussa. Vieraat olivat myös valmistelleet ihania puheita meille, oli todella mukava kuunnella esim. vanhempien muisteluita meidän nuoruudesta ja kaikista hauskoista sattumuksista  :D Eli leikittömien häiden ei tarvitse olla tylsät,omista häistä jäi parhaiten mieleen lämminhenkinen ja iloinen tunnelma!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Omiin häihin ei tule leikkejä, eikä juuri ohjelmaakaan, koska juhlat ovat pienet päivälliset. Kaasoiluhäissä väkeä on paljon enemmän, mutta morsiuspari ei toivonut mitään erikoista. Suuren joukon syöminen vie aikansa, sitten on muutamia puheita, kakunleikkaus, tanssia ja lopuksi kimpun ja sukkanauhan heitto, lisäksi morsian tahtoo tulla ryöstetyksi. En usko, että aikaa tai tarvetta millekään erikoisemmalle ohjelmalle edes on, koska vapaata seurusteluaikaakin ihmisillä pitäisi olla. On todella tylsää olla vieraana juhlissa, joissa ei runsaan ohjelman takia pysty vaihtamaan kuulumisia tuttujensa kanssa tai täytyy ottaa osaa johonkin leikkitoimintaan.

Jos erityistä ohjelmaa kaipaa niin musiikkiesitykset ovat parhaiten toimivia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häihimme (sitten kun sellaiset ovat) tulee Stand up-koomikko! Molemmat rakastamme stand up-komiikkaa ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Auts...  ;D Olen nauranut tätä ketjua vatsa kippurassa.

Ihanaa huomata, että en olekaan ajatuksineni ihan yksin.

Meille kun ei missään nimessä tule mitään leikkejä. Muutenkin on sellaiset "meidän näköisemme" häät, eli kahvi (ja virvoiketarjoilu) täällä meidän kotona.

(Toivon sydämestäni, että on kaunis ilma, että voimme olla ulkona. Omakotitalossa kun asumme.)  :D

En kuitenkaan naureskele niille, jotka haluavat leikkejä. Ihmisethän ovat erilaisia ja makuja on monenlaisia.

Meillä nyt ylimääräiset leikki-innot karsiutuvat jo siksi, että avioliitto on molemmille toinen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei ollut mitään järjestettyjä leikkejä, vaan olimme varanneet juhlapaikan pihalle erilaisia ulkopelejä (mölkky, rengaspeli, tikkataulu jne.). Ilma oli todella hyvä, joten vieraat siirtyivät ulos pelaamaan ihan omatoimisesti. Varsinkin mölkky oli todella suosittua ja keräsi myös katsojia. Järjestely toimi paremmin kuin hyvin, mutta huonon ilman sattuessa tilanne olisi varmasti ollut toinen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Miusta tuo kolikolla pullon heittäminen on yksi tylsimmistä leikeistä. Onhan siinä tietysti kilpailumieltä, mutta samalla se on rahankeruuta, joka ei oikein ole hauska juttu häissä vaikka firman pikkujouluihin ehkä sopiikin.  

Loistava idea tuo konjakkipullokilpailu, ja sopi meidän häihin kuin nenä päähän!!

Rahan keruu arvelutti myös meitä, koska suurin osa vieraista oli ostanut lahjan ja osallistunut vielä polttareidenkin järkkäämiseen/maksamiseen... Joten päätimme toteuttaa pullokilpailun paperilennokeilla! Kaikille oli jaettu pöytiin tavalliset A4-paperiarkit, ja niistä kehoitettiin tervetuliaispuheessa väsäämään lennokki (tai vaikkapa ryttäämään pallo), johon sitten kirjoitettiin oma nimi. Bändin tauolla pidettiin sitten itse kilpailu ja lähimmäksi laskeutuneen lentsikan tms. omistaja sai palkinnoksi pullon, meillä se oli tosin viskiä.... Ja myös yksi täysiosuma nähtiin, lentsikka tosin laskeutui vasta toiseksi lähimmäksi mutat palkitsimme myös sen tekijän lohdutuspalkinnolla...

Kilpailun suosio yllätti meidät, vaikka olimme pitäneet ideaa itsekin hauskana: ihmiset suorastaan tungeksivat heittopaikalle! Lisäksi lentsikoiden taittelu toimivat myös hyvin ajanvietteenä, koska vierailla oli pöydissä puuhaa ja jutunaihetta ruokailua odotellessa. Suurimmalla osalla vieraista oli lisäksi paperilentsikka-ajoista sen verran aikaa, että tuurilla oli yhtä paljon merkitystä kuin taidolla ja kilpailu oli hauska myös katsojille  ;D!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuo konjakkipullosta kilpailu kuulostaa oikein kivalta leikiltä. Pitäneepäs hyödyntää omissa hääjuhlissamme.

Meille ei myös hääleikkejä tule, niistä tulee sekä vieraat että me vaivaantuneiksi.  :-/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei meillä ollut mitään leikkejä: ruokailun lomassa oli muutama puhe ja rento musiikkiesitys. Ei ollut myöskään heittoja, ryöstöjä, visoja tms. Hyvin toimi eikä kenelläkään näkemäni ja kuulemani mukaan ollut tylsää. Iltahäissä (vihkiminen klo 17) ei tuota luppoaikaa niin jääkään kun ihmisten pitäisi ehtiä syödä, tanssia pari valssia ja seurustella keskenään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hehheh kieltämättä hupi-idea tuo pullokilpailu ;D ja voihan sitä tosiaan heitellä ihan millä lystää!

Meillä tulee olemaa pitkä ilta ja yö aikaa puuhastella ja seurustella.  Toiveenamme on meidän näköiset häät. Sukkanauhat ja kimput saa jäädä sinne, mihin ne kuuluvatkin. Tilalle aiomme humoristista teatteria ja stand up komiikkaa  [smiley=2vrolijk_08.gif] Pannaan naurulihakset koetukselle!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toi stand up taitaa meillä tulla automaattisesti, kun tuon bestmanin/seremoniamestarin tuntee ;)

Mut tästä ketjusta bongasin meille ehdottomasti talteen tikkataulun, mölkyn, rengaspelin (ja jalkapallon) ajanvietteeksi. Ehkäpä vielä jotenkin niin että tulokset saa halutessaan kirjata ylös ja voittaja saa illalla jonkun palkinnon?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin syyskuussa Ruotsissa häissä ja siellä oli kerrassaan upea ohjelmanumero loppuillasta kun ulkona oli jo pimeää: kaksi tulijonglöörejä jotka ottivat yhdessä numerossaan myös morsiusparin mukaan! Jos vastaavista jutuista tykkää, niin ainakin Tampereen seudulla toimii Flamma-ryhmä, jonka voi luultavasti tilata ihastuttamaan upeilla esityksillään.

Itse haluaisin uutta sirkusta ohjelmanumeroksi, mutta en vielä tiedä mistä sellaista löytää...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kavereiden häissä ohjelmanumerona oli improvisaatioteatteria. Kolmehenkinen ryhmä hoiti esiintymisen ja yleisö sai osallistua ideointiin. Toimi todella hyvin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mitäs sitten jos ei ole leikkejä eikä tanssiakaan? :o

Meillä ei ole tanssia, koska luultavasti niin harva tanssisi (aikuisvieraita alle 40) eikä morsiuspari osaa :grin: Ei edes häävalssia. Musiikki kyllä noin muuten soi.

Leikeistäkään emme ole niin innostuneita, vaikka mitä luultavimmin kaasot + bestman ainakin jonkun jutun keksivät. Ainakin yksi lauluesitys on suunnitelmissa.

Meillä siis seremonia alkaa klo 15, sen kesto max 20min. Sen jälkeen onnittelu + maljat joten luultavimmin klo 16 aletaan syömään. N. klo 18-18:30 aloitellaan kahvitus. Klo 24 juhlatila sulkee ovensa.

Vähän hirvittää, että riittääkö pelkkä "seurustelu" ohjelmaksi sitten kuitenkaan...

Muokattu: , käyttäjä: Morre

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös yksi morsian, joka ei innostu leikeistä. Suostun leikkiin, mikäli löydän riittävän hyvän leikin, mutta vielä ei ole ainakaan eteen sellaista tullut. Olemme ajatelleet pelejä, kuten mölkky yms. Yksi kaaso ehdotti puujalkoja ja jättitrampoliinistakin oli puhetta, mutta en tiedä meneekö jo turhan riskialttiiksi...emme ehkä halua katkenneita jalkoja B) Noh, täytyy vielä miettiä. Jotain kivaa viihdykettä olisi hauska saada, mutta ei mitään, mihin olisi pakko osallistua tai tai ketään hävettäisi. Rennosti vaan, ja yhdessäolo ja jutustelu olisivat pääasia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Exän kanssa vuosia sitten ohjelmassa oli syömää ja juomaa ja muuten pääosassa karaoke. Upposi meidän vieraisiin täysillä, koska n. 50 hengen porukasta melkein puolet harrastaa sitä muutenkin. Muutama ensikertalainenkin jopa innostui. Jälkeenpäin vasta itsekin tajuttiin, miten paljon meillä olikaan "ohjelmansuorittajia". Ja kaikki vapaaehtoisia! Etukäteen varmaa oli kuitenkin, että kaveri, joka karaoken juonsi + poikaystävänsä, voivat laulaa keskenäänkin koko illan, eli tanssimusiikki oli varmistettu ilman, että ketään olisi tarvinnut yllyttää. Samainen sekalainen musiikki laidasta laitaan sai ihmiset vauvasta vaariin tanssimaan itsensä hikeen.

Sen lisäksi ohjelmassa oli vieraiden esittely henkilökohtaisesti (morsiuspari nostatti seisomaan yksin/perhekunnittain ja kumpikin esitteli sukunsa tai ystävänsä muutamalla sanalla), bestmanin ja morsiamen puhe (muut eivät tahtoneet), yksi lasten, toinen sisarusten ja kolmas ystävien yllätysmusiikkiesitys ja morsiusparin rivitanssiesitys. Se oli siihen aikaan yhteinen harrastus, jota tahdottiin näyttää vieraille.

Pöydissä oli vieraille häälehdet, joissa oli mm. ristikko. Siitä sain seuraavana päivänä yhden puhelunkin, kun ei yksi sana ollut auennut koko illan aikana innokkaalle ristikoiden täyttäjälle. Toinen ajankulu oli kahvin jälkeen pöytiin jokaiselle jaetut vieraskirjan sivut ja nippu tusseja per pöytä. Hyvin selkeästi esitettiin toive, että kunhan nimesi kirjoitat. Yksikään vieraista ei jättänyt siihen, sen sijaan saimme muistoksi upeita piirustuksia ja ajatelmia ja runoja yms. Niitä kun oli aikaa väsätä vaikka koko ilta.

Ulkona oli lapsia varten Twister ja kroketti. Näkyipä siellä aikuisiakin mukana, etenkin n. parikymppisiä pelaamassa Twisteriä. Häälahjaksi saatiin mm. mölkky. Jos peli olisi ollut ennestään tuttu, se olisi ilman muuta samantien kiikutettu ulos myös. Niin suosittu siitä tuli meidän kaveripiirissä koko loppukesäksi.

Perinteistä heittelyäkin meillä oli. Heittokimpun sijaan mulla oli 2 halpaa 10 irtoruusun nippua. Pidin niitä yleisöön päin kuin kimppua, eli kaikille tuli aivan yllärinä se, että ruusut leviää, kun sen selin heitin. Jokainen naimaton, myös alle 10-veet, sai itselleen 1-2 ruusua. En tiedä miten kulunut juttu on nykyään, mutta silloin se oli tosiaan yllätys ja neitejä jaksoi naurattaa pitkään, kun kaikki on tulevia morsiamia..

Eli ei yhtään leikkiä, ei edes ryöstöjä. Ei mitään ohjelmaa, johon olisi joku pyydetty/pakotettu. Ainut etukäteen suunniteltu ja tiedossa ollut ohjelma, jossa joku esiintyy, oli sellaista että hoidettiin itse. Heitot ja valssit ja kakunleikkuut, joita ihmiset aina odottaa, oli mukana. Panostettiin etenkin ruokaan ja juomaan. Myös yöpalaan. Jälkeenpäin on tullut uskomattoman paljon positiivista palautetta, hyvän ruoan lisäksi pääasiassa siitä kun oli niin hauskaa ohjelmaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille ei tule leikkejä eikä tanssia. Juhlat ovat pienet, tiedämme, että porukassa ei ole tanssijoita eikä kabinetti oikein tilankaan puolesta antaisi periksi.

Sen sijaan meille tulee Pro-seremonioiden juhlapuhuja (heti alkuun), taikuri tekemään lähitaikuutta (alkuruuan jälkeen) sekä sopraano laulamaan muutamaan kappaleen (pääruuan ja kakun väliin). Tämän lisäksi uskon ohjelmasta käyvän itse ruokailun (pöytiintarjoilu) sekä avoimen baarin :D Vieraat on valittu niin, että jokaiselle on hyvää seuraa (esim. äidit saivat tuoda parhaat ystävänsä vaikka emme muuten olisi näitä henkilöitä kutsuneetkaan) joten eiköhän sitä seurusteluakin riitä.

En todellakaan usko kenenkään itkevän leikkejen/tanssin perään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään